- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
and down...
egy ideje, CIS telepítés óta, amikor leállítom a rendszert, írja h a háttérben fut vmi ,állítsam le ,de nem írja h mi és olyan gyorsan eltűnik az ablak h alig tudom elolvasni,mert leáll a gép.
a naplóban :
A Windows azt észlelte, hogy a beállításfájlt még használják más alkalmazások vagy szolgáltatások. Most a rendszer eltávolítja a fájlt a memóriából. Előfordulhat, hogy a beállításfájlt használó alkalmazások és szolgáltatások ezután nem fognak megfelelően működni.
RÉSZLETEK - 0 user registry handles leaked from \RegistryUser\S1-5-21-2567090745-2582145318-1229586594-1000:User Profile Service - ID: 1530
XP alatt UPHClean telepítése megoldotta, de Win7-re az nem jó és azt írják h már alapból tartalmazza.tegnap sokat próbálgattam ki-be lépéssel és ha profilt váltottam, akkor nem volt gond. nincs vmi tippetek h melyik beállítás lehet a ludas ? állítgattam de nem jöttem rá. defense+ vagy tűzfal...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest