- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Igazából mondhatni, hogy az angol szöveg lett túl béna..
Hozzáad: hozzáadsz
Áthelyez: átrakod pl. biztonságos fájlokhoz
Eltávolít - Fájl törlése: na, ezt én sem vágom, hogy minek ez a kettő funkció (bár lehet, hogy csak AV vagy csak FW telepítésénél csak egyik látható, egyelőre passz)
Ellenőrzés: megnézi online adatbázisban, hogy van-e róla infó
Küldés: beküldöd a fájlt
Ürít: bejegyzés ellenőrzés és hibás ürítése -
blattida
nagyúr
Összeveti a comodo fehér-listájával és ha azon szerepel, akkor oké, ha nem, akkor további elemzés miatt lehet elküldeni, amire jön is válasz, mely szerint ha ártalmatlan az adott fájl, akkor fehér-listára kerül, ha nem, akkor bekerül az av adatbázisába.
Nálam a pozíció probléma nem létezik, nem lóg le sehol a szöveg...
-
blattida
nagyúr
Már az előző frissítés óta így kell kinéznie...
Nálad valami nincs rendben...
Javítom magam annyiban, hogy az "Ellenőriz" során a program azt vizsgálja, hogy jelen van e még a gépen az adott fájl, ha nincs, akkor a listáról eltávolítható.
A "Küldés" azt jelenti, hogy elküldöd az adott fájlt elemzésre a comodo-nak, mert nem szerepel a fehér-listán és a comodo sem ismeri...
-
blattida
nagyúr
Köszi!
Azok véletlenül úgy maradtak...
Egyéb javításokkal együtt a legfrissebb nyelvi fájlok: letöltöget -
riki
senior tag
Nekem sem sikerült a teszt eltávolitás, még a saját eltávolitójával sem. A Ccleaner segitett.Ki kell venni az iduló programok kőzül ,majd a programok\comodo Is -t kézzel kell törölni.Ezek után az újra telepités probléma nélkül lezajlott.Igaz most sem kapcsolta le a win tűzfalát.De ennyi kényelmetlenséget megér.
-
vante
aktív tag
Most az alap tűzfalat kikapcsolja (vagy nem) telepítés után, illetve ha nem akkor nekem kell (ajánlott)?
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok!
Nekem feltelepíteni sem sikerül.
Szépen végigmegy a varázsló, nekiáll telepíteni, de végén kiírja, hogy valami hiba történt és a telepítés nem sikerült."Cannot install C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Comodo Downloader\CIS_Setup.msi
Error: 1603. Végzetes hiba történt a telepítés során."Winxp32 SP3, a régi 3.x Commodo-t unistalláltam, a gépet újraindította,
A fórumon másnak is előjött ez a hiba, de az illető sem kapott eddig választ: [link] -
Matthewus
őstag
Ismeritek ez az oldalt? [link]
Küldtem be egy fájlt ma délelőtt, ami fals pozitív volt, és az egyik délutáni adatbázisban már javították is a hibát. Pár nappal ezelőtt már elküldtem a programból is, de úgy látszik, ha az online felületen küldöm el nekik a fájlt, egy rövid leírással együtt, akkor gyorsabban javítják. Nem csak FP-ket, hanem olyan fájlokat is lehet küldeni, amik vírusosak, de a Comodo nem érzékeli őket. -
blattida
nagyúr
A sandox nem sokat fogyaszt, viszont a cmdagent.exe még mindig egy erőforrás zabáló folyamat, sok környezetben, különösen frissítéskor. Ez egy régi, gyakorlatilag a cis kezdeteihez visszanyúló gond, remélhetőleg majd sikerül a fejlesztőknek normálisan megoldani ezt a kérdést is...
Ráadásul az új av motor is hajlamos erre, főleg kézi vizsgálatkor...
Még rengeteget kell javulnia a 4-esnek, de hibái ellenére is nagyon jól használható és fölöttébb hatékony.
Képzeld el mi lesz később, mikor kiforrott lesz... -
riki
senior tag
Viruskereső része és a tüzfal része tényleg a legjobbak közé tartozik. Rezidens része is nagyon jó. A homokozó kis lépésekben ,de halad elörre.És mindez ingyen! Ezért mondtam hogy remek program .Minden tiszteletem a fejlesztőké.Csak az erőforrás igényén kéne csőkkenteni.Tudom a virtualizáció sok energiát elvesz,de az agnitumnak sikerült . A KIS-nek már kevésbé. Az intel procikban az aritmetikai rész mindig jobb volt mint az amd-ben, és azt használja a virtualizácio.
-
o21
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok a CIS re ugyanazt a portot kinyitni, amit a routerem is megtettem?
O
-
W666W
tag
válasz
Matthewus #2340 üzenetére
Ujratelepítettem és megnéztem ozt tényleg ott van...Így ujra uninstaloztam....Nekem az ilyen dolog elsiklik mert nem okoz semmi kényelmetlenséget ha ott van ...
A GUI ra visszatérve ki a papot szereti ki a papnét Nekem az Új avast nagyon kusza..Hiába oldalsó menü rengeteg beállítás gyakorlatilag feleslegesen, mert az user babrál mindent össze vissza azt csodálkozik ha utána meg semmit sem ér a vírkergetö hiába van fennt..Én az egyszerüséget szeretem néhány állítani való az is olyan hogy ki vagy be és müködjön..de igazad van nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése...
-
W666W
tag
válasz
blattida #2338 üzenetére
Nekem ugyanígy vannak kipipálva ahogy a képen mutatod.és ezediig egyetlen egy proginál sem ugrott fel a sandbox...
jaj vagy is hazudok a logitech usb billentyüzet + egér kombomnak amikor telepítettem a setpoint-ot akkor ugrptt fel hogy mit csináljon vele..de ez az egy riasztáson kívül semmi..Még a TC nél sem...
pedig itt sokan írták, hogy arra is bejelzett... -
19870820
senior tag
válasz
HZoli87 #2358 üzenetére
Aki egy kicsit is tudatlan ilyen téren nála akkor két tűzfal megy?Ez szerintem egy alap dolog lenne bármelyik virusirtónál.Ahogy írtam ez már régi hiba,3.14be se kapcsolta ki.Én jobban szeretem ha egy virusirtó beállit magának mindent ugy ahogy kell,szóval ne nekem állitgatni azután amikor fenn van a virusirtó,jelen esetben a CIS.
-
riki
senior tag
Szerintem most a cis4 az egyik legjobban teljesitő IS. Csak kicsit optimalizálni kéne, mert iszonyú erőforrás zabáló. Asztali gépen ez nem probléma, de sima core vagy gyengébb procit szó szerint felzabálja. Ezen kéne a fejlesztőknek még dolgozni szerintem.
-
19870820
senior tag
Üdv.Egy olyan kérdésem lenne hogy az új 4es CIS miért nem kapcsolja ki magától a wintüzfalat?Nálam van a hiba vagy ez normális?Anno ez a 3.14be is gond volt nálam.
Végülis nem olyan nagy hiba,de engem zavar kicsit.Vista ultimate 64bitem van. -
Arki
tag
Pár helyen módosítottam igazítást a magyarításban, ua. fájlt kell letölteni - ha kell valakinek (igazítás, pár hely betű eltakarását javítottam - csak ennyi). Belenéztem a súgóba, piszok sok meló és az angol súgóban is találtam már számos hibát: ~meglátjuk...
-
Edween
őstag
válasz
Daywalkerke #2352 üzenetére
Akkor te keményen be vagy rezelve!
Nyugodtan kapcsold be D+, jobb 3 valós idejű védelem, mint 2. -
Edween
őstag
válasz
Daywalkerke #2350 üzenetére
free
-
Edween
őstag
válasz
Daywalkerke #2348 üzenetére
a-squareddel tuti nem, azt használom én is, eddig gond nélkül szaladnak egymás mellett.
-
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2345 üzenetére
Mert a D+ akkor is szólni fog, ha a többiek nem, ráadásul a teszteken a D+ miatt ér el 100%-ot...de ahogy gondolod...
Fire
Az egyik régebbi, közben még nem aktualizálták.
Szerintem addigra frissíteni fogják a nyelvi fájlokat is... -
-
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2343 üzenetére
Ha a defense+-t nem használod, akkor gyakorlatilag fölösleges, de ha nem használod, akkor meg minek a comodo...
-
Daywalkerke
aktív tag
Aki eddig a 3-as Comodo-ba csak a tűzfal részét használta annak érdemes a 4-es verziót letölteni?
Mert a release notes-t elolvasva a tűzfalba nem sok változtatás volt.(ha egyáltalán volt a 3-as verzióhoz képest) -
blattida
nagyúr
Javított nyelvi csomag letöltése
-
Matthewus
őstag
- nekem nem teszi le
- az egyik ez, a másik, de lehet, hogy én gondolom rosszul, hogy ha elindítom a programot, akkor akadályozza meg azt és akkor dobjon fel egy olyan ablakot, hogy akarom-e sandboxba futtatni, nem pedig az indítás után /lehet hogy ez nem megvalósítható/
- valóban nem aktiválja, de a feladatkezelőben megnéztem és nekem ott futott a live pc support exéje. Erre is kellene egy választási lehetőség installálásnál.
- a magyarításnak semmi köze a GUI-hoz. Nekem az új avast-hoz hasonló, oldalsó menüs megoldások tetszenek, és a menük ugyanabban az ablakban nyíljanak meg. Az általános vélemény az a GUI-ról és a menüről, hogy nem eléggé felhasználóbarát.
Saját vélemény, nem muszáj egyetérteni vele. -
W666W
tag
válasz
blattida #2333 üzenetére
Ezt a sandox okozza, kapcsold ki, nagyon sok gond van még vele.
Leírnád hogyan kéne müködnie a homokozónak????
mert nekem be van kapcsolva és még sosem jelzett be..Az most jo ?? vagy nem ?? pedig nagyon sokféle progit használok képlopótol kezdve az egzotikus CD-DVD irókig , meg mediaplayerekig és most már direkt a nevenincs sosemhalott progikat használom és nem akar az istennek sem felugrani a sandboxie ablak..Akkor ez most JÓ ?? vagy rossz ????
-
W666W
tag
válasz
Matthewus #2332 üzenetére
- ha futtatom a víruskeresést, a keresés ablakát még mindig nem lehet rendesen tálcára tenni
Víruskeresés indításakor
Mozilla melett a tálcán
- A Sandbox még nagyon nem úgy működik, ahogy kellene neki
Hogyan Kéne müködnie szerinted ?????
ÉN eddig amit ide leírtak azt vettem le, hogy a sandbox minden olyan progit ott akar futtani ami nincs benne a white listájában...Van még valami különleges ahogy futni kéne neki ???- az online telepítő kérdés nélkül telepíti a Live Pc Supportot
Nincs Aktiválva alapból a PC support ha zavaró mindenféle következmény nélkül lehet uninstallálni, ezt kipróbáltam
- a GUI-n és a menük elrendezésén is van még mit bőven alakítani.
ÉN Arki legutolsü javított magyarosítását használom és az ilyen
Mi a probléma a GUI val ??? Mi a Probléma a menük elhelyezésésvel ????
-
blattida
nagyúr
válasz
Questioner #2326 üzenetére
Ezt a sandox okozza, kapcsold ki, nagyon sok gond van még vele. A közeljövőben várható egy hibajavító kiadás, nagy szükség lenne rá...
-
Matthewus
őstag
Egy pár észrevétel a négyes verzióval kapcsolatban:
- ha futtatom a víruskeresést, a keresés ablakát még mindig nem lehet rendesen tálcára tenni
- A Sandbox még nagyon nem úgy működik, ahogy kellene neki
- az online telepítő kérdés nélkül telepíti a Live Pc Supportot
- a GUI-n és a menük elrendezésén is van még mit bőven alakítani.
- a blattida által linkelt fordítást használom, szerintem nagyon jól sikerült, eddig egy hibával sem találkoztam. -
Edween
őstag
válasz
Questioner #2328 üzenetére
-
Questioner
csendes tag
Még a WLM-nél vettem észre, mert ugye az csak úgy rakja magát az Értesítési területre, ha kompatibilis módban fut. Az is már csak a Tálcán hajlandó tartózkodni, mint ha nem komp.módban futna.
CIS4 előtt ezek rendben voltak. Ha senkinek nincs megoldása a problémára akkor visszarakom a 3.14-et mert nagyon régen használom, megszoktam, szeretem, a szívemhez nőtt ... nem akarok váltani másra.
4.1-ben remélem ezt is majd javítják. (persze ha a CIS hibája egyáltalán)
-
Edween
őstag
válasz
Questioner #2321 üzenetére
Jómagam szótár csak kompatibilis módban fut 7-en.
-
vante
aktív tag
válasz
Questioner #2321 üzenetére
Megpróbálhatnál más programot is kompatibilitási módban, illetve ha így sem jutsz előre, akkor a CIS-t szedd le.
-
Questioner
csendes tag
Nem magát a CIS-t nem tudom kompatibilis módban futtatni, hanem egyéb programokat.
Pl a Jomagam szótár csak komatibilis módban fut 7-esen.A CIS-t simán fut, tökéletesen műxik.
Nem tudom hogy ez okozza-e, azért kérdeztem rá, hogy lehet-e összefüggés, volt-e már valakinek hasonló tapasztalata.
Azért sejtem, hogy ez okozta, mert ezenkívül semmi rendszermódosítást nem hajtottam végre
Az előző verziót csak simán eltávolítottam, nem a Comodo eltávolítójával, mert eddig nem tudtam hogy van olyanUninstall után volt restart, install után volt restart!
Lehet hogy ez kavarta meg az OS lelkét?
Köszi
-
vante
aktív tag
válasz
Questioner #2317 üzenetére
Most én is nézek
És azt hogy? Nem korlátoztad le valamilyen beállítással?
-
Tosee
őstag
válasz
Questioner #2317 üzenetére
Üdv!
Hogy érted azt, hogy nem tudod kompatibilis módban futtatni? Teszem azt hibaüzenetet kapsz, vagy csak szimplán nem indul el? Vagy, hogy? Biztos, hogy ezt a CIS 4 okozza?
-
Questioner
csendes tag
Sziasztok,
tegnap felraktam a 4.0-t, csak Tűzfalat. Win7 64bit-re.
Azóta nem tudok semmit kompatibilis módban futtatni az OSben ... lehet összefüggés?
Még nem próbáltam visszarakni a 3.14-et, hogy úgy lehet-e, és nem is akarom ... nem szeretek downgrade-elniVan megoldás?
Előre is Köszi
-
buhera73
csendes tag
Kikapcsoltam a Sandboxot, és így 340/340 lett a Leak Test. Én is csak a tűzfalat telepítettem.
-
Rönó
tag
Sziasztok!
Ha megfeszülök sem tudom a 4-es leak test-jét 30/340 fölé vinni. Csináltam új telepítést is, proactív módban fut és akkor sem jobb az eredmény. Új alkalmazás szabályok készítése után is ugyan ez a helyzet. Lehet hogy az a baj hogy csak a tűzfalat telepítettem és a többi lehetőséget kihagytam? Szóval mit cseszhetek el? Amúgy a 3.14-es verzióban 330/340 az eredmény. a "COAT" nevű valamin bukik meg a dolog. Ötlet?????????
Üdv: Tóth Attila -
L7wy
őstag
Hát igen
TC-ben tegezős, de többnyire egyszavas dolgok vannak benne, a beállításokban tegez párszor
szerintem nagyjából úgy van h kis programokban lehet tegezni, nagyobb programokban magázni. Annó fordítottam Kaspersky-t félkész fordításokat dobtam össze, kombináltam, egészítettem ki; volt egy pár tegezős rész, de nagyon nem illett bele Kaspersky GUI-jába. (bár ez csak az én személyes véleményem, és hozzáteszem nincs nagy múltam a fordításban, de szerintem így van ahogy fent említettem)
(#2305) vv5204
bizonyára -
Arki
tag
Total Commandert, mint általam kedvelt egyetlen tegezős programot, tudom csak felhozni: jó fordítás - annak ellenére, hogy tegezős (fordító csapatban sokan meglepődtünk rajta, hogy ez egyáltalán jól is kijöhet..). Legtöbben az operációs rendszer stílusát és nyelvi használatát, szokásait (~kinézet, stb.) vesszük át.
-
-
vante
aktív tag
Én még nem tettem fel éles rendszerre, megéri váltani? Vagy inkább még várjak, míg patchelik?
-
joci761
tag
Bocs most látom a tűfal részre irtad...fáradt vagyok...megyek is aludni..
-
joci761
tag
Nem p1-es gépem van. Bár ezt gondolom nem komolyan mondtad. Nem kell az Avirát bántani. Nálam is Avira fut igaz a Comodo tűfalával, mivel a Comodo Antivirus része számomra nem megfelelő, keresésnél egy dupla magos procit eszik meg...úgy kifagy mint a szél. Igaz csak egy AMD-m van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest