- Kompakt vízhűtés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3598 üzenetére
Igen, amíg a telepítőben lévő nyelvi fájlok nem frissülnek, addig ezt fogja csinálni.
-
vv5204
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3597 üzenetére
Delphi-t, Visual Studio-t, egyebet mappástul hozzáadtad a Megbízható fájlokhoz?
Amúgy te is írhatsz nyugodtan bug report-ot a Comodo fórumra, csak
formátumra kell figyelni, amit kérnek 8 pontot. (Vagy már írtál?)
Amúgy én is észre vettem, hogy jelenleg időnként biztonságos fájlokat is
megfogja, ha te is lekörmölnéd az tul.képpen neked is érdeked lenne, mert minél
többször tűnik fel egy hiba, annál nagyobb az esély, hogy hamarabb
kijavítják a fejlesztők.
Mekkora flash, hogy te is részt veszel egy program jobbá tételében, hát nem?
Vagy a flash-t inkább bélyeggel szereted? -
válasz
blattida #3584 üzenetére
Hali!
És ez most megint az a játék lesz, hogy amint frissíti magát, lehet megint felpakolni a nyelvi fájlokat újból? Vagy ez csak a béta időszakra lesz jellemző?
Fire.
UI: Mondjuk nekem annyira nem zavaró(csak a FW részét használom/használnám), csak puszta kíváncsiság...
-
Hali!
Sajnos nem csak elhivatottság kérdése, mert az a hiba, ami a DT-vel kapcsolatban fennáll, az más programoknál is megvan. Mivel én programozok is, ezért elég kellemetlen hogy Delphi vagy akár Visual Studio-ban kinyúvassza a kernel mode debuggert, ami meg nem árt ha működik...
(Az SPTD.sys is egy kernel mode driver)
Amíg ilyen "kernel mode" drivereket telepítő/használó prognak bekavar, addig kiszámíthatatlan, hogy mivel működik együtt és mivel nem. Legközelebb lehet akár egy játék is, amit "kiüt a nyeregből..."
Szóval én effektíve nem tudok dolgozni azon a gépen, ha a CIS 5 fent van, akármilyen elhivatott is vagyok/lennék...
Ezért jó a DT tesztnek, mert ha javítják, akkor jó eséllyel más progik is működhetnek zavartalanul, csak a DT pár mega, míg a VS meg több giga, szóval nem mindegy hogy fel kell-e mindig telepítgetni vagy sem...
Fire.
-
SLYM
veterán
azért spyware terén erősödhetne a CIS. AntiSpyware mindig talál egy csomó adware-t. erről jut eszembe, a AntiSpyware karanténjából, hogy távolítsam el az elemeket? helyreállítás, eltávolítás és clear all a 3 lehetőség
-
blattida
nagyúr
Ez a spyware keresés nagyon félrevezető, ahogy látom, mert természetesen a 4-es is keres spyware-eket és az adatbázisába is belekerülnek, nincs szűrés, csak az 5-ösbe direkt beleraktak egy csak spyware-eket kereső keresőprofilt, aminek túl sok értelme nincs, csak olyan jól hangzik.
Természetesen a motor is tartalmazza, azóta, mióta a bocleant beleintegrálták a cis-be, azaz több éve. -
F34R
nagyúr
ÁÁH comodo 5 tényleg nagyon jó
véglegest még ma!!!! xD
A cloud ( Camas vagy teljesen más szerver lessz elérhető ) Ütős darab lessz ha valósidőben is működni fog _0_CIS 4.1 ből nincs frissebb verzió amit mostanában adtak ki?
*CIS 5 Beta 3 bugreport
keresés közben leállításranyomok és nem akarja bezárni a keresést (még ha x-el zárom be akkor se, megy tovább a folyamat megszakadás nélkül ) (WIN XP SP x64 )
*javítva ( a bezárás késleltetett (logikai 4 mag , 4 GB ram ) hihetetlen a 4-s verzióban pöcre ment -
SLYM
veterán
érdemes ezt az 5-ös verziót használni, vagy várjam meg amíg kijön a rendes verzió? mikor jön ki a végleges 5.0 verzió?
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3587 üzenetére
Tenkjú veri a macskát!
Viszonzásul adok egy kis munkát.
Észrevételek:
1. Egy belógás, illetve a "Láthatatlan portok" után hiányzik a "varázsló" szó.
2. kép. Egyértelmű.
3-as kép. "Összegzés" nem látszik, egyik szó nagy betű lett.
4-es kép. "Vizsgálat futtatása", "Vizsgálati profilok" a "Scan" szó nem lett
lefordítva. Vagy azt nem is kell?5-ös kép. Szintén egy szó nagy betű.
-
blattida
nagyúr
-
blattida
nagyúr
A legfrissebb CIS 5 nyelvi csomag, letöltés innen.
Ebben sok minden javítva van, ha találtok valamit, szóljatok!
-
vv5204
senior tag
Szabadságodban áll úgy cselekedni a CIS-el, ahogy csak akarsz.
Ha úgy érzed neked gáz, akkor ne erőltesd és hagyd a profikra a
tesztelést.
Majd felpakolod ha kijön a végleges, addig még sok víz lefolyik a Dunán, tehát
sok hiba ki lesz javítva.F34R
Nos hát ez elég nézőpont kérdése. W666W-nek, Fire/SOUL/CD-nek
eléggé meggyűlt a baja vele mint olvashatod, de vannak elszántabbak akik a
hibák ellenére is gyűrik.
Ha elég elhivatottságot látsz magadban egy még nem egészen kiforrott, de
igen ütőképes program tesztelésére, akkor telepítsd. Csak akkor telepítsd! -
F34R
nagyúr
CIS 5 -t beta-t lehet élesben használni mindennapi használatra akár extrém( tesztelős
)
környzeteben is vagy még nem stabil annyira ?
-
W666W
tag
ujraindítás után egy sárga defense plus infó ablak jelent meg angolul így megnéztem a naplót és ez volt írva bele
ATI.ACE / Core-static /CLIstart.exe homokládázva mint Partially Limited
ATI.ACE / Core-static /MOM.exe homokládázva mint Partially Limited
ATI.ACE / Core-static /CCC.exe homokládázva mint Partially LimitedDE könyörgöm mi a baja van az ATI cucokkal hogy a sandboxban futtatja ?????
Lehet Én nem értek valamit, de miért ????? és miért csak pont ennek a gyártónak a cuccát ????
Az egészhez annyit, hogy be akarom rakni Öket a saját biztonságos fájlok közé és akkor kirak egy ablakot hogy ezek már biztonságos fájlok..Akkor miért a sandboxban futtatja ?? miért miért miért ????
Rájönni nem fogok de a béta teszt eddig tartott Nálam ..majd az RC nél ujra megprobáljuk / esetleg /
Ez így nekem egy nagy nulla...
-
W666W
tag
Nos a mostani béta Windows 7 Professional 32 bites rendszeren a Daemon Tolls Lite nevü programot nemes egyszerüséggel buffer Overflow támadásként érzékelte és ki akarta zárni, még szerencse hogy volt egy mellöz gomb is ..De azért ez marha jó.volt .
Mi baja van a Daemon Tools Lite progival ????
Az ATI Contorl center panelt most már nem piszkálja a sandbox de most meg egy nagy sárga D+ panel ugrott fel, és tájékoztatott, hogy az ATI CCC .exe isolated programként fut....ott semmilyen választási lehetöségem nem volt csak egy info tábla jelent meg
A defense + biztonságos Módban Fut az AV rész meg Valósidejü módban közepes heurisztikával....
a Víruskeresés az gyorsult 138.000 fájlt 25 perc alatt kergetett le ..megcsináltam a SPYWARE vizsgálatot is ott 250 / Kettöszázötven / fájlt vizsgált ÁT..., egy 400 megás vinyón.Ami tele van adattal...DE Miért csak annyit ?????
vagy mi alapján választja ki azt a 250 fájlt amit átvizsgál SPYWARE vizsgálatkor ????? -
W666W
tag
válasz
blattida #3578 üzenetére
Köszi majd kipróbálom valami üres gépen
v5204
Nem stresszelek, mert egyszerüen kiiktatom most már az életemböl a CIS-t
Úgy érzem, hogy a Comodo-s srácok valahol elveszítették a fonalat...a 2 -es CAVS / comodo antivirus spyware /idején még uttörö megoldás volt a HIPS amit akkor még nem nagyon használt senki az antivirus termékekben..A 3-asban ott volt a Boclean integrálása és a HIPS tökéletesítése..De azóta a 4-es meg az 5-ös is
semmi....
Az uttörö CAVS ból lett egy trendek utáni kullogás....Ugye most jön az 5-ben a Cloud amikor már bizonyossá vált hogy használható a technologia..Jött a 4-esben a sandbox azok után, hogy több neves AV gyártónál bejött ez a technologia....
Szóval ÉN úgy érzem, hogy egy uttörö " más uton indulok el mint a többi AV gyártó " hozzááálású csapatból lett egy trendeket figyelö lemaradó csapat sajnos akiknek az ujabb termékei sajnos nem mindig sikerülnek jól és akkor még finom voltam és Nöies.. -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3574 üzenetére
Azt már lehet tudni, hogy dolgoznak az x64-es rendszereket érintő hibákon, remélhetőleg minél előbb a dt is használható lesz...
W666W
Azt látom a fórumon, hogy az Ati-t érintő problémák egy része javítva lett, próbáld ki.Biztos, hogy gyorsult a program és csökkent az erőforrás igénye, de még mindig sokat eszik és lassít, csak kevésbé.
A sandbox már lényegesen jobban és egyszerűbben kezelhető, ráadásul sok bugot javítottak is.
-
blattida
nagyúr
Tudom, köszönöm, már az is és más is javítva, de még lesz változás és várunk még nyelvi csomagokat.
A parancssori heurisztika segítségével már az ms telepítők, a java alkalmazások, a szkriptek is kontrollálhatóak a defense+ segítségével.
Most már az mrg comodo-s tesztjein sem fog elbukni a cis... -
válasz
blattida #3569 üzenetére
Hali!
Én mindig vigyorgó képpel fogadom és telepítem az újabb változatot, de lelógó "csőrrel" törlöm le...A DT most már nem ír ki semmit, el sem indul...
Valaki a Comodo fórumon írjon már nekik jó méretes betűkkel (hátha eddig nem vették észre), hogy KINYÍRJA A DAEMON TOOLS-T X64 ALATT VAZZE!
Fire.
-
vv5204
senior tag
Ez a változat annyira már nem gáz. Bétának pont megteszi.
Azt ne felejtsd el, hogy új az AV motor, emellett már keres spyware-ket is.
A 1079 AV-ja kevéssé tűnik bugosnak, az legyen a legkevesebb, hogy jelenleg
még nem túl gyors, ezen biztosan javítanak még.
Ha bekapcsolod a felhő alapú vizsgálatot, az még pluszban lassíthat is egy
kicsit rajta, a netes oda-vissza nézelődés miatt.Először a butított kiadású béták jönnek, majd ha azokat sikerül javítgatni,
jönnek az újabb funkciók. Ezt követve talán pár hónap múlva jön a végleges.
Pontos infót senki sem tud, a fejlesztés menete határozza meg.Most már van (lásd feljebbi hsz-eket) új funkció is a homokozó pop-up-ján, tehát
egyből el tudod küldeni a Megbízható fájlokhoz.Nem bántásból mondom, de ezen kár stresszelni, attól semmi sem változik.
-
W666W
tag
válasz
blattida #3569 üzenetére
" A sandbox működése valóban jobb lett.
"
Ez a TE olvasatodban mit jelent ??? Szerinted most már például az ATI Control panelját nem akarja mindenáron a homokozóban futtatni ????
Egyébként Mi a tapasztalat ?? mennyirre fogja ez a béta a gépet ?? az elözö mocsok módon lelassította...A Teljes PC átvizsgálása / 194.000 fájl / még mindig 54 perc körül van ?
4-es antivirus 27 perc alatt végzett vele...
Valamint kb mikor lesz egy RC ???? Meg az jutott még az eszembe, hogy ilyen bétát miért nem a belsö tesztelöi körnek adnak ki azt a nagyközönségnek meg egy használhatóbb RC-t ????
További szép napot Mindenkinek
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3569 üzenetére
A D+, Végrehajtási vezérlés beállításinál, megjelent egy olyan, hogy
"Do heuristics command line analysis...", ami nálam hol angol, hol
magyar nyelven jelenik meg "Beazonosítatlan fájlok felhő alapú...".Valamit regéltek erről a Comodo fórumon, de nem sikerült megértenem.
Mi ez a heurisztikus okosság?Másik nyelvi észrevétel.
A homokozó felugróján a szöveg és a funkció megváltozott, de a CIS magyarban
helytelen a felirat. Nem frissített nyelvi fájllal az angol maradványa is rossz.
A pop-up-on jelenleg az "Összes mutatása" szerepel, azonban ez valójában
kábé "Ne izolálja megint"-re változott, mert rákattintva hozzáadja
a "Megbízható fájlokhoz".Saját telepítés:
Comodo fórumról mentett kép:
-
blattida
nagyúr
Megjelent a CIS 5 harmadik bétája, az 1079-es build!
Változások:
NEW! Heuristic command-line processing of certain applications: Non-PE executables e.g. Scripts,
Java apps, MS installer files, are now handled by Defense+.
NEW! Ability to add a file to trusted files from sandbox notification
NEW! Ability to clear logs reintroduced
FIXED! After initial install, windows hangs in welcome screen
FIXED! Firewall does not filter windows broadband compatible modems
FIXED! BSOD in windows 7 while uninstalling CIS
FIXED! Sandbox alert shows XML code instead of proper dialog
FIXED! AV crashes while doing spyware scanning
FIXED! Isolated application does not appear in unrecongnized files list
FIXED! cfp.exe crashes randomlyA sandbox működése valóban jobb lett.
-
zileut
tag
A nod32 4.1-hez képest milyen a gépigénye?
-
neverless
tag
válasz
blattida #3565 üzenetére
ehh.... Akkor viszont továbbra is fennáll a kérdés, hogy másik usernél miért nem aktív a tűzfal...
Bár msot unistalláltam a fenébe egyéb okok miatt,
Kezd nem tetszeni ez a komodo
A weblapjuk finoman szólva is egy zéró. Pedig tetszett ahogy a firewall top10 es lista elsőnek hozta ki a komodót, és még ingyenes is, na mondom ez kell nekem. Tetszik az a blokkolós/engedélyezős statisztika is. Még azért neki esélyt, de elkezdek nézni más tűzfalat is azért..
-
neverless
tag
válasz
blattida #3560 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom még majd újrainstallálni, mert most csak ott aktív a tűzfal, amelyik useren felinstalláltam. Ha a winbe másik userrel lépek be, akkor bár ott az ikon a sarokba, de piros x el át van húzva. Nem emlékszem hogy this user-nek vagy pedig "all users" nek installáltam fel, más ötletem ezen kívül nincs.
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3562 üzenetére
Egyedire érdemes állítani, az eseti a riasztási frekvenciára vonatkozik!
elírtam, bocsi. az av eddig is úgy volt beállítva ahogy írtad, bár a heurisztikát magasra toltam. és a 20 mega helyett 1000000 megát adtam meg. és a proaktív van beállítva. a többit pedig köszi. de akkor most a riasztási beállítások az maradjon eseti-n?
-
SLYM
veterán
hali. olvastam, hogy a tűzfalat érdemes "eseti"-re állítani a "biztonságos" helyett, hogyha nagyobb védelmet szeretnénk. ám van még pár beállítás a "riasztási beállítások" és a "speciális" részben. előbbi "eseti"-n van jelenleg, utóbbinál csak a "töredezett IP adatforgalom tiltása" opció van bepipálva. szükséges ezeken változtatni valamit, ha a legnagyobb biztonság a célom? köszi
-
neverless
tag
Sziasztok
Nemrég tettem fel a comodo internet securityt; ki gondolta volna, ha ebbe a topikba írok
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e a comodót service-ként futtatni?
Keresgéltem a weblapjukon, de azon az oldalon gyakorlatilag semmi információ nincs.
Itt a fórumban is kerestem a service szóra, de mindegyik találatnál más szövegkörnyezetben szerepel a service szó. -
W666W
tag
Comodo Internet Security Premium: Cost - $00.00
Features:
- Firewall
- Antivirus
- Defense+ (HIPS)
- Sandbox
==================================================================
Comodo Internet Security Pro: $49.99/YearFeatures:
- Firewall
- Antivirus
- Defense+ (HIPS)
- Sandbox
- Trust Connect
- LivePCSupport
- $500 virus free guarantee
==================================================================
Comodo Internet Security Complete: $69.99/YearFeatures:
- Firewall
- Antivirus
- Defense+ (HIPS)
- Sandbox
- LivePCSupport
- $500 virus free guarantee
- Trust Connect
- Online Backup
- ID Theft Protection up to $15,000A különbözö CIS termékek és a különbségek köztük
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3554 üzenetére
Passz...
Várják meg a driverfrissítést, hátha segít...
Esetleg, ha működik, kérjenek másik típusú usb modemet.
-
Hali!
Elöször olvasd el
A CIS-hez annyiban kapcsolódik a kérdésem, hogy korábban(szolgáltatótól függetlenül, ezidáig Huwaei vagy Samsung modemekkel) a CIS felismerte a hálózatot, amikor először kapcsolódtam a nethez, ennél a mobilnetnél, ezzel a kütyüvel meg sem nyikkan...Szűrni szűri a forgalmat, de új hálózatot nem észlel...Ötlet, tipp, javaslat?
Fire.
-
blattida
nagyúr
A felhő alapú vizsgálat engedélyezve van, természetesen csak kézi vizsgálatkor működik, valós időben még nem.
Ez szerintem Felhő camas és azért van benne heurisztika, mert pontosan az adott fájl viselkedése miatt lesz gyanús, de ez még nem jelenti azt, hogy valóban felismerte vagy beazonosította volna.
Csak szokatlan, de teljesen logikus.Igen, sajnos nem árulja el a program, hogy mit lehet letölteni, mi az elérhető frissítés...mint sok más program esetében...
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3549 üzenetére
Wow! Ezt, hogy csináltad?
Ezek szerint csak akkor mutatkozik a CAMAS ha talált valamit, különben
meg csöndbe van? Érdekes az AV-ra hajazó riasztási ablak. Mióta van a
a viselkedés elemzőbe heurisztika?
Mondhatnám azt is, hogy nehéz eldönteni, ez most a felhő AV, felhő CAMAS,
vagy mind kettő egyszerre.Egyéb. A V5 frissítőjét ki kellett kapcsolni, mert ráfrissíti a régi nyelvi
fájlokat. -
blattida
nagyúr
Példa a cloud scanner működésére:
vv5204
Ezek szerint valamennyire már működik a camas! -
blattida
nagyúr
Sokat fogyaszt az 5-ös av része, ez tény, túlságosan sokat, még mindig, igaz, hogy javult a helyzet, mert az előző béta esetében igen gyakran fagyások és kék halál volt a következmény...
Új motor van benne, plusz a cloud és a bb előkészítése, stb, lesz ez jobb is.
Igaz, hogy ott futtat sok mindent, de az online ellenőrzés részben működik és biztonságosnak jelöli meg őket a comodo, ezért használni lehet őket.
Az, hogy ott mutatja őket még mindig, az egy bug, remélhetőleg majd azt is javítják, csakúgy, mint az av rész erőforrás igényét... -
W666W
tag
Sziasztok !!!
Volna egy kérdésem feltettem a CIS 5 betát csak az antivirust és a defense plust a köv gépre..
AMD athlon X2 4000+ proci 2Gbyte ram Win7 32 bit oprendszer elindítottam a teljes gépvizsgálatot ..Közben meg megakartam nyitni a firefoxot és itt a történetnek vége lett ugyanis annyirra lelassult a rendszer , hogy gyakorlatilag képtelenség volt bármit is csinálni.Én elhiszek mindent nekik, hogy Béta meg stb stb de ez akkor is kicsit furcsa...A másik igen fura , hogy a logitech setpointot még MINDIG a honokozóban akarja futtatni de azt nem tudom miért ??? Ugyanígy akar tenni a drága az ATI Control Panellel is..Ö mindenáron a Honokozóban akarja futtatni azt is...Én azt gondoltam, hogy legalább ezek megszünnek már...Ha meg kikapcsolom a homokozót akkor igaz ezek a kérdések megszünnek , de Én akarom a homokozót használni, de így tök felesleges ha minden gépindításakor ott akarja ezeket a progikat futtatni..Mit lehetne tenni ??????
a teljes rendszervizsgálat ami 139.000 fáljból áll Nekem miért tart a cis-nek 45 percig ?? Nem sok ez egy kicsit ???? a CIS 4 ugyanezt cirka 25 perc alatt elvégezte....
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3544 üzenetére
Értem. Nem is nagyon bánom, mert nem sok fantáziát látok a CIS-be
épített CAMAS-ba, amiatt, hogy olvastam akár 15 perc is lehet a válasz idő.
Az pedig egyszerűen lol! Ennyi erővel fogom és feltöltöm a webes felületen.
A beépített helyi, ami azonnali reakcióval bír és szorosan a D+ részét képezi,
van igazán értelme, hiszen az csökkentheti a pop-up-ok számát szvsz. -
-
blattida
nagyúr
Újabb frissítés a nyelvi fájlokhoz, letöltés innen.
Köszönöm Fire!
-
válasz
blattida #3538 üzenetére
Hali!
Most nincs több időm, eddig jutottam a nyelvi fájlok átnézése során
cavscan.hungarian.lang - nem találtam hibát
cavshell.hungarian.lang - nem találtam hibát
cfp.hungarian.lang
"cfpconfg.exe -k" -t
automaikus
virust
számítógépett
macro
futtani
billnetyűket
szofverkiadók
Window (ha OS, akkor azért hibás, ha nem, akkor meg ablak magyarul)
Webböngésző
Jelenlet
kivánt
szofverkibocsátókat
töldődés
Feismerhetetlen
Viszgálati
Virus
virusoktól
trojaiaktól
férgektő
újboli
Tipus
Blockkolt
Antivírusnapló
BelküldésFire.
UI: Ha hazaértem, még "átszaladom" a többit is...
-
-
L7wy
őstag
Amúgy ez az 5ös GUI sem nem professzionális munka... EJJAJJ COMODO, mikor kapsz már erőre
(pl: nemvaló egy AVbe spyware scan, akkor legyen már vírus scan is, meg fake av scan meg..., aztán az sem tetszik hogy ezt azt csinálok comodoban és kijön egy Windowsos párbeszédablak, ha már comodo, akkor az comodo skin legyen, és van még sok minden ami nem tetszik benne)
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3532 üzenetére
Sajnálattal hallom.
Lehet, hogy a javítás jelenleg csak a 32 biten hatásos...
Ha találtok hibát a fordításban, jelezzétek!
-
válasz
blattida #3527 üzenetére
Hali!
Hát nem tudom, mit orvosoltak, de x64 alatt semmi változás nincs a DT működésében.(azaz nem működésében)
Teljesen használhatatlan, pont mint korábban...
Az AV rész, az úgy néz ki most nem fagyasztja a W7 indulását, most épp frissül...Fire.
UI: Amúgy THX a magyar nyelvi fájlokért.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3528 üzenetére
Hívd Riddick-et, ő segít...
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3526 üzenetére
Részletes lista még nincs, de a DT hibát is orvosolták.
-
-
vv5204
senior tag
Olyan telepítő/fájl ami digitálisan alá van írva és szerepel a Comodo fehér
listáján, arra nem fog rákérdezni és -mivel alapból be van pipálva
a homokozóban- a felismerhetetlen programokat elküldi vizsgálatra/elemzésre.Amúgy ha nem pipálod be, hogy jegyezze meg, akkor csak a Saját
kérdéses/biztonságos fájlokhoz rakhatja be (a biztonsági házirendhez nem),
így ha valamire nem-et nyomtál az csak arra a munkamenetre volt érvényes.
Célszerű üríteni vagy áthelyezni a Saját kérdéses fájloknál lévő bejegyzéseket is. -
z44c
csendes tag
Hali!
Comodo Internet Security Complete 4.1 -el lenne kis problemam.
Ebben szeretnem kerni segitsegeteket. Tehat a kovetkezo tortent. Java auto update elindult es okeztam is a talcan, hogy mehet. Ezutan rakerdezett a cis, kb midnen progihoz hoza akart ferni telepites kozben. Oylanokhoz amihhez semmi koze mind1 elejen nyomogattam, hogy "enged" de ne jegyezze meg. Egyiknel veletlen nemet nyomtam. Ezt szerettem volna igenre allitani ezert ujra telepitettem manualisan letoltottem telepit stb, de semmit nem kerdezett cis. Pedig a sajat biztonsagi fajlok kozul toroltem az osszes oracle vallalati termekes bejegyzest es amiben java votl azt is. Kerdesem miert nem kerdez es miert rakja be automatikusan az oracle termekeket telepites utan a sajat biztosnagos fajlok koze mikor 0-at kerdez... Sajat megbizhato szoftverkiadoim kozott sincs oracle. Nagyon felbosszantott..
Defense+ Tiszta PC modba volt vegig.
Elore is koszi. -
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3518 üzenetére
Igen, a javított nyelvi fájlokat használom, amiket egyébként természetesen beküldök a cégnek.
Először, amikor av nélkül raktam föl a comodo-t, akkor többek között a megbízható szoftverkiadós fül sem látszódott a házirend ablakában, majd amikor az av-t is fölraktam, akkor megjelentek.
Ezért írtam, amit, majd most ismét levettem az av-t és megmaradtak a fülek...ez is valami hülye bug lehet...
-
válasz
blattida #3517 üzenetére
Hali!
Kösz, így már "megtaláltam".
x86 alatt semmi gondja a DT-vel, a korábban linkelt ablaknál a mellőzésre menve, nem is kell semmit állítani, simán fut a DT, míg x64 alatt hiába teszem a "Megbízható szoftverkiadók" közé, döglött a DT...(Bár gondolom, megint "sumákolsz", mert nálam még angolul van a "Megbízható szoftverkiadók" felírat, gondolom saját nyelvi fájljaidat használod
)
"AV nélkül sehol sem találod meg."
Nem kell fent lenni az AV résznek, akkor is megvan a Megbízható szoftverkiadók menü.
(Legalábbis nálam x86/x64 alatt is meg van)Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3515 üzenetére
-
vv5204
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3515 üzenetére
Rengeteg hiba van a V5-be, Comodóékat ismerve azok a "becserkészések"
akár hónapokat is igénybe vehetnek...Köszi a linket, meg fogom nézni!
A Saját Biztonságos Szoftverkiadóim bizony meg van, mert már találkoztam
vele, csak mivel össze-vissza kavarták a menüket máshova került.
blattida majd megmondja hol van, mert én már leszedtem a V5-öt
az AV miatt és csak a javított verzió ugrik fel a gépre. -
Hali!
Hát az AV javítás valószínűleg nem fogja érinteni a D+ bug-ját, hacsak nem egyúttal azért az ilyen hibákat is "becserkészik" a javítottak közé.
W7 x64 alatt tesztelek elsősorban, de virtuális gépek is vannak (XP x85 és W7 x86), de mivel általában x64 alatt szoktak másképp viselkedni a védelmi progik,(meg elsődlegesen én is x64-et használok) ezért x64 alatt tesztelek szívesen.
Van alternatív megoldás, próbáld ki ezt: MagicISO Virtual CD/DVD-ROM
Teljesen ingyenes, támogatja W7 x64-et, elég sok formátumot ismer, ezzel nem szokott gond lenni, és lényegesen jobb, mint a Virtual Clone Drive szvsz.
Én magam is kipróbáltam, de a kezdetektől DT-t használok, a megszokás meg nagy úr...blattida
Kösz a választ, hát akkor ez egy bug lesz. Korábban kérdeztem, hogy hol található a Saját Biztonságos Szoftverkiadóim lehetőség...
Azért kérdem, mert van olyan ablak, ahol azt javasolja, hogy tegyem azok köze, de nem lelem...Lehet, hogy a fogammal nézek, de nem találom...Fire.
-
vv5204
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3512 üzenetére
Igen ez egy bogár. Ha megvigasztal másoknál sorba előjött a baleset.
A héten kiadandó, AV-re korlátozódó javításban nehezen tudom elképzelni,
hogy ez, vagy bármi egyéb orvosolva lesz.Amúgy milyen oprendszered van? Én próbálkoztam Vista alatt többször is
felrakni a DT-t, de mindig Vista újratelepítés lett az eredménye, mert
valami kernelt felülírt, a Virtual CloneDrive ami most fent van sajnos nem ismer
jópár image képet. -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3512 üzenetére
Itt a mellőz azt jelenti, hogy a riasztást figyelmen kívül hagyod és a dtlite.exe szabadon végezheti a tevékenységét.
Ha a mellőzés ellenére használhatatlanná vált a daemon tools, az hiba, egy bug.
-
Hali!
Na visszapakoltam a tűzfalat, engem elsősorban az érdekel, így már nincs fagyás. Azonban feltűnt a "kritikus" kérdés, melyiket válasszam?
[link]
Annyi segítség a kérdéshez, hogy legutóbb a mellőzés mellett döntöttem és attól fogva ezt az ablakot nem láttam, és nem tudtam kezdeni semmit a DT-vel...Továbbá az Összegzés fülön 2 támadás lett hatástalanítva, melyet megsasolva ez a látvány fogad: [link]
Fire.
UI: Elég furi az a 2 lehetőség, mert mindegyik azt sugallja, hogy a DT vagy mellőzve vagy kiiktatva lesz, holott épp ellenkezője kellene...
-
-
vv5204
senior tag
Comodo fórumán egemen azt írta, hogy a következő hétre várható egy
frissítés amiben az AV kritikus hibái már ki lesznek javítva. Elvileg.
Javasolja is, hogy aki a jelenlegi bulid-et felrakja, csak tűzfalnak telepítse.
Asszem evvel kicsit elkésett.
A infók szerint az alfa jobb, stabilabb volt. Inkább adták volna ki azt. -
HZoli87
veterán
válasz
blattida #3506 üzenetére
Nem próbáltam még ki a béta verziót, úgy látom hogy jól tettem. Gondolom szépen sorjában javítják majd a hibákat, egy későbbi béta buildet majd én is feldobok a gépre kíváncsiságból. Remélem összehoznak egy jó programot, van több gép is a közelemben, mindegyiken nem szeretnék fizetős terméket használni.
-----
Narxis meg más világ, egyszer majd ő is felnő, ne is foglalkozz vele. (pont ezt akarja elérni, hogy reagálj/reagáljunk arra amit beír ide.)
-
blattida
nagyúr
Nem, mivel már megtették ugyanezt sokan mások...
Speckó hiba meg nem jött elő nálam, csak a már tonnaszám beküldött durva bugok.A nyelvi fájlok nagyjából megvannak, most a gui-hoz igazítást csinálom.
Stabil lesz belőle, de hogy mikor, azt csak odafönt tudják...
Arkangyallal nem tudom, mi a helyzet. Gyanítom, hogy nyaral...ha igen, jól teszi...
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3506 üzenetére
Hehe! Na igen, sokkal katasztrofálisabb, mint anno a V4 beta volt.
Konkrétan hol működik a Windows-om és a CIS, hol nem. Időnként úgy szétfagy
a gép, hogy csak a be-kikapcs gomb segít rajta.
De még nem adtam fel, training módra állítottam a D+-t, a nyelvet pedig inkább
angolra. Kíváncsi vagyok lesz-e ebből valaha is stabil valami.
Te is jelezted a problémákat a Comodo felé?Arkival mi van, nyaral? Se itt, se a Comodo fórumon nem látni, eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
-
blattida
nagyúr
válasz
HZoli87 #3494 üzenetére
Ez nem tudom, hogy sikerült, de az alfa verziónál lényegesen rosszabb lett ez az első béta.
Szinte használhatatlan.Egy jó tulajdonságot vettem észre: a sandbox fehér-listája biztos, hogy bővült, mert olyan csöndben tette a dolgát, mint egy néma kis angyal, már amikor és ameddig működött...
Óriási a buglista, lesz mit javítani rendesen.
vv5204
Nem tűnt el az a szöveg, csak nem jelenik meg, tudom, ez sokkal jobban hangzik.Narxis, most ezért jöttél ide??
Gratulálok!
-
Hali!
Én az alap heurisztikát bekapcsolva hagytam, mert az tudom, ha közepesre állítom, akkor aztán szórja a falsokat...Annyi benne a "bosszantó", hogy ahogy a képemen látszódott, azért egy Eset uninstallert/MCaffe IS intallert illene ismernie...
Ahhoz lassú a netem, hogy egy McAffe installert feltoljak fals-ként elemzésre(de ha nem lenne lassú, akkor sem)Majd persze a későbbiekben én is visszapakolom, de csak ha ezeken a "gyerekbetegségeken" átesett a CIS5...
Fire.
-
vv5204
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3501 üzenetére
Egyet értek, ez inkább még alfa. Amúgy azért volt annyi fals riasztásod mert
bekapcsolva hagytad az AV heurisztikáját. Azt mindig kikapcsolom, mert
még anélkül is néha hamisat dob.
Én még gyűröm, kíváncsi vagyok mikor fogy el a türelmem. -
Sdi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3501 üzenetére
Majd később újra megpróbáljuk, bár én sem igazán tudom milyen rendszeren tesztelhették.
Nekem a Daemon tools-t békén hagyta, legalábbis nem vettem észre, hogy tiltaná / bár nem próbáltam használni, de betöltődött a tálcán /.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest