-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
válasz
buhera73 #11297 üzenetére
Természetesen tudom, hogy a widgetet lehet onnan állítani de nekem a "Forgalom lap mutatása" opció hiányzik !
Persze próbáltam ! Sőt mi több, már azt is, hogy konkrétan ki killeletem az egész comodo process fát és úgy indítottam a comodói sárkányt. Persze azt is, hogy ki killelem majd az egész PC-t reboot. De sajnos nem :\
Szóval ez reinstall lesz -
-
C. s.
addikt
válasz
buhera73 #10938 üzenetére
buhera73 és Semplar:
Köszönöm, így jó lett.
A dolog érdekessége, hogy próbaképp blokkoltam a Youtube-ot, de ennek ellenére betölti, és a guglival is ugyanaz a helyzet. A lényeg, hogy amit tényleg akartam, azt megállítja. Úgy látszik, a "nagytesó" eléggé beleszól. Más lapra tartozik, hogy egyébként nem blokkolnám ezeket, csak hát a kíváncsiság... Tiszta mázli, hogy vannak jogaim.
Nincs kedvem belemenni egy ezzel a témával foglalkozó értelmetlen vitába, csak leírtam, mit tapasztaltam, és nem bírtam szó nélkül hagyni. Ennyi.
-
blattida
nagyúr
válasz
buhera73 #10834 üzenetére
Meglepő lenne, ha proaktív módban riasztana ilyenekre, mivel a proaktív mód esetében is a hips és a tűzfal biztonságod módban fut, azaz a comodo fehér és fekete listája alapján dolgozik.
Eversman
Ilyet csak akkor tesz, ha a hips-et paranoidra állítod vagy egy nagyon szétbuherált gépre kerül. Alapbeállítás mellett csöndben van és nem akadékoskodik. -
Rusher
őstag
válasz
buhera73 #6926 üzenetére
Igen azt használom, bekapcsoltam a naplózást és most mutatja. Nem azért mintha paranoiás lennék csak furcsálltam, hogy eddig mutatta most meg nem. Köszi.
Még egy kérdésem lenne, hogy a konfigurációnál három lehetőség van: Comodo Internet Security, Comodo Proactive Security és Comodo Firewall Security. Ezek mit jelentenek, miben mások? Alapból a Firewall Security-re van állítva.
-
azse
csendes tag
válasz
buhera73 #4510 üzenetére
Igen.de ez a beállítás a 2.4-es comodohoz volt,itt is úgy kell beállítani? A predefiniált házirendben az utolsó szabályt engedni vagy tiltani kell.Mert comodo szerint tiltani,
http://forums.comodo.com/frequently_asked_questions_faq_for_comodo_firewall/tutorial_for_utorrent_with_comodo_firewall_3-t15677.0.html Fujitsu szerint pedig engedni.
http://www.pcworld.hu/forum/lofiversion/index.php/t6589-900.html -
W666W
tag
válasz
buhera73 #1061 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyibe segít a kérdésed megválaszolásában de itt egy cikk , hogy mi is az az ARP
ARP HasználataÉN azt hiszem ártani nem árt ha véded az ARP-t legfeljebb ha gondod tapasztalsz kiceszed a pipát az ARP védelem elöl..
-
L7wy
őstag
válasz
buhera73 #421 üzenetére
Hát kösz...de nekem ez akkorsem néz ki szépen, egyszerűen
se angolul, se magyarul nem szép (bekiipbármelykibe-145port
kiráeddig izé hozzá XDXDXD) ezt az egyet szebben is megcsinálhatták volna rajta, sebaj, majd a 4est próbálom ki, most az AV je úgyis még fejlődésben van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Matematika topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest