- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rönó
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a programfrissítés menetéről. A jelenlegi 10.2.0.6526 verzióról szeretnék frissíteni a lehető legfrissebb végleges verzióra. Mi a menete? A régit le kell törölni előtte, vagy mehet az új egyből a régire?
Üdv: rönó.... -
Rönó
tag
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!! Egy kis memóriával megkínáltam a gépet,és a fagyás, lassulás szinte teljesen megszűnt.Viszont az eredeti kérdés még mindig nyitott... Tehát miért nem talál soha sem semmit, még a rizikós helyeken ( warez, xxx) sem. A Malwarebytes Anti-Malware-t pedig lefuttatom majd.
Köszi!
Üdv: rönó -
-
Rönó
tag
Sziasztok!
Köszönöm a reakciókat! Nekem nem a felugró üzenetek hiányoznak, hanem maga az aktivitás... Pl: egy hetes tömény netes fekáliában mászkálás után sem talál semmit, illetve az észlelet kártevők listája is üres, az már több mint elég okot ad a gyanúra.
A beállításaim:
Antivírus: Valós idejű
Tűzfal: Biztonságos mód
Autó Elszigetelő: Kikapcsolva
HIPS: Biztonságos mód
Vírusscope: Bekapcsolva
Honlap szűrés: BekapcsolvaKöszi:
Üdv: rönó -
Rönó
tag
Sziasztok!
Újratettem a gépemen a windowst és az eddigi Nod32 helyett a Comodo Internet Secutity Premium 10 vírusirtóját tettem fel. Érdeklődni szeretnék hogy ér-e ez valamit? Ugyanis eddig a Nod32 lépen-nyomon szólt hogy ezt-azt blokkolt (pláne Warez és XXX oldalakon) A comodo még soha nem szólt. A vírusirtó valósidejű vizsgálatra van állítva. Kezdek félni hogy ez csak egy fake vírusirtó.....
Üdv: rönó..... -
Rönó
tag
válasz
Cs1csó #10657 üzenetére
Szia!
Először is köszönöm a teljeskörű válaszod! A Comodo tűzfalát már sok éve használom. (kb 5-6) Vírusirtónak mellé pedig a nod32 7.0- tört verzióját. Ezzel fut a rendszer már több mint 3 és fél éve. Most már kezd lassulni és fagyogatni a rendszer úgyhogy újra akarom rakni a Win 7-et. Ezért a régi Nod32 helyett keresnék valami ingyenes vírusirtót. Tűzfalnak a Comodo marad....ez nem kérdés.
A Comodo vírusirtója mellett a Bitdefender, és az Avast ingyenes verziója került a lehetséges jelöltek közé. Szóval ezért érdeklődtem...
Mégegyszer köszi!
Üdv: Rönó -
Rönó
tag
Sziasztok!
A Comodo vírusirtó része mennyire megbízható? Vírus adatbázis frissítés gyakorisága, hatékonyság, stb...
Köszi!
Üdv: rönó.... -
Rönó
tag
Sziasztok!
Jelenleg az 5.12.xxxx verzió fut a gépemen. A frissítő pedig azt írja ki hogy ez a legfrissebb. A 6.xxx verzióra miért nem frissül?
Rönó
tag
válasz
wilburwalsh #5252 üzenetére
Szia!
Köszönöm a linket. Ilyesmire gondoltam...!
Üdv: Tóth Attila -
Rönó
tag
válasz
blattida #5249 üzenetére
Szia!
Szóval mintha gyorsabb lenne....
Viszont ha nem lenne túl nagy kérés akkor szeretnék egy leírásfélét vagy egy linket a Comodo tűzfal részének az általános felhasználók számára szánt beállításokról. Ha nem tartozik az utópia kategóriába akkor jó lenne...
Előre is köszi!
Rönó
tag
Sziasztok!
Nekem 2 gépem van. Mind a kettőn a legújabb Comodo tűtfal + Avast vírusírtó van. Az velük a gondom hogy bekapcsolás után nagyon nehezen kerülnek használható állapotba. Más kombinációknál, vagy régebbi verzióknál ez nem jelentkezik. Mi ennek az oka? Illetve mi a megoldás rá? Aki tudja kérem ossza meg velem.
Rönó
tag
Sziasztok!
Valaki írja már le hogy a tűzfallal hogy lehet bizonyos netcímeket letiltani? (pl: www.kapu.hu) Mert nekem ez már a 3.14, 4.00, és most az 5.0 verziónál sem műxik. Gondolom én csinálok valamit rosszul. Én ugyanis a főoldal; tűzfal; Hálózati biztonsági házirendek; Blokkolt zónák; Hozzáad; Új tiltott cím, Kiszolgáló sorba bemásoltam a tiltani kívánt címet, okézom, stb, de továbbra is simán behozza.
Mit cseszek el?
Rönó
tag
Sziasztok!
3.14-est használok. Azt szeretném megtudni hogy miként lehet letiltani egy adott weboldalt a tűzfallal. Azaz pl. ha én azt szeretném hogy a "http://www.yxcv.com" oldalt ne tudjam megjeleníteni ahhoz hol és mit kell beállítani mert ahol én gondoltam a "tűzfal-blokkolt hálózati zónák-új tiltott cím-kiszolgáló" folyamattal ez nem műxik. Szóval akkor hogy is kell?
Aki tudja kérem írja már le.
Rönó
tag
Sziasztok!
Ha megfeszülök sem tudom a 4-es leak test-jét 30/340 fölé vinni. Csináltam új telepítést is, proactív módban fut és akkor sem jobb az eredmény. Új alkalmazás szabályok készítése után is ugyan ez a helyzet. Lehet hogy az a baj hogy csak a tűzfalat telepítettem és a többi lehetőséget kihagytam? Szóval mit cseszhetek el? Amúgy a 3.14-es verzióban 330/340 az eredmény. a "COAT" nevű valamin bukik meg a dolog. Ötlet?????????
Rönó
tag
válasz
blattida #2255 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem a 4-es comodot, de le is szedtem mert a leaktest-en csúnyán megbukott!!!! (40/340)
Sőt az előtte lévő 3.14 -es legutolsó változata sem volt tuti mert csak 330/340 volt az eredmény. A 3.13-as valamelyik változata tudta a tuti 340/340-es erednényt.
Vagy csak én vagyok bamba és a konfigurálásnál csesztem el valamit?
Rönó
tag
Sziasztok!
Ma megint frissítés volt: A jelenlegi verzió:3.11.111344.577
Rönó
tag
Szia!
Az avastal kapcsolatban lehet igazad van...! Bár a nod32-m sem illegális , hanem mindig felteszem a következő próbaverziót ami 30-40 napig jó. Ugyanis nem vagyok lusta ilyen időközönként újratelepíteni a progit. Viszont én azt szeretném hogy működjön a jelenlegi felállásban is! ......a manóba!
Rönó
tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott a legfrisebb 3.10 vírusirtó nélküli verzióval hogy a nod32 vírusadatbázisa nem frissül miatta. Sem automatikusan, sem pedig kézi frissítéssel nem frissül. Mindig azt írja ki higy a legfrissebbet használja. Viszont ha kikapcsolom a tűzfalat (kilépek) akkor egyből frissül. Az összes többi adatbázisfrissítős alkalmazásom műxik a tűzfal mellett csak ez nem akar rendesen. A gép igencsak kommunikál az adatbázis szerverével mert jön a visszajelzés csak hát nem az ami kellene. Tudna esetleg valaki valamilyen tanácsot adni???? Ja, és ez a jelenség a 3.10 verzió óta áll fent. a 3.9-el még működött rendeltetésszerűen.Üdv: Tóth Attila
-
Rönó
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged