- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
-
Arki
tag
Az eseménynaplóban van valami releváns ezzel kapcsolatban? Én tiszta telepítést csináltam, 3.9 eltávolítás, újraindítás, 3.10 telepítés, újraindítás = nincs semmi probléma. Te frissítettővel próbáltad még?
Ha más mellett is zabál erőforrást, az nem túl normális, esetleg Defense+-t kell finomítani.
-
Arki
tag
A frissítések ideiglenesen le lettek tiltva (elvileg a program és av is), a 108-as hibaüzenetet ezért kapjátok. A CIS időközönkénti erőforrás zabálása az AV frissítésre volt visszavezethető (~szerintem telepítsétek nélküle).
-
Tosee
őstag
Hát nem ártott volna egy figyelmeztetés az biztos... akkor vártam volna még egy kicsit!
nekem a beállítások importálásával volt gondom! Rendszergazdaként kell futtatni ehhez, és be is állítottam, hogy mindig rendszergazdaként induljon, és utána nem volt hajlandó elindulni! Hiába indítottam újra a gépet, a cfp.exe futott a feladatkezelőbe, de a program nem indult el, és manuálisan sem sikerült elővarázsolnom a kezelőfelületet! Egypárszor újraindítottam én is mire rájöttem, hogy mi okozhatja a lassulást! Ezt egészen addig csinálta, amíg ki nem kapcsoltam a rendszergazdaként futtatását... Mostanra minden elindul a boot után, csak lassabban mint eddig...
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Frissítettem 3.10-re és azt vettem észre, hogy boot után, lassabban töltődnek be az automatikusan induló programok... (vista oldalsáv, avira, stb. stb...)
Ram: 4GBNálam ettől függetlenül működik rendesen de lehet, hogy még várni kellett volna a frissítéssel!
-
blattida
nagyúr
Egy belső hiba miatt az adatbázis frissítése nem működik a 3.10-esnél, ezért a hiba megszüntetéséig nem lesz elérhető a 3.10-es a program saját frissítőjén keresztül.
-
blattida
nagyúr
Sajnos van benne egy-két idegesítő bug, remélhetőleg hamarosan javítják őket. Az új adatbázis formátum sincs még kész, ezért még az is változni fog...
-
blattida
nagyúr
Kijött a 3.10-es CIS,Újdonságok és hibajavítások:
NEW! COMODO Secure DNS is introduced as a new free service
NEW! COMODO HopSurf Toolbar - COMODO SafeSurf Toolbar has been discontinued and superseded by COMODO HopSurf Toolbar
NEW! CIS now allows the users to change the URL for the program and virus updates
IMPROVED! CIS now has a better support for Windows Security Center integration in Windows Vista SP1 and later
IMPROVED! AV engine now supports more archives and has better detection capabilities
IMPROVED! Direct disk access false alerts have been reduced
FIXED! Some applications do not run when CIS is installed in Vista 64 bit
FIXED! Antivirus scans excluded folders
FIXED! Firewall does not show some connections under high load
FIXED! Firewall sometimes causes the PC to freeze in windows XP 32
FIXED! cfp.exe crashes when HIPS alerts timeout -
L7wy
őstag
Már kijött a 3.10 vagy mi? Kicsit elvesztem...
-
Blattida, bekapcsolás után, mikor már a CIS betöltődött és lefrissítet, időnként eszement lassulás van a gépen. Valami tipp?
-
Mbam az mi?
-
blattida
nagyúr
válasz
BigManus #447 üzenetére
Ami nem is meglepő, hiszen elég jól rejtőzik a kicsike, ráadásul az avast-ban még nincs heurisztikus modul. Az 5-ösben viszont már lesz.
Nálam is kellett az mbam segítsége, mert a comodo av-je ugyan jelezte és törölte is, de maradtak nyomok, amiket az említettel szépen eltávolítottam.
-
blattida
nagyúr
válasz
BigManus #438 üzenetére
Ő azaz Én igen.
A felismerési aránya már jó, a reakcióideje is, ám még kicsit sok a fals riasztása, ami elvileg drasztikusan le fog csökkenni a hamarosan megjelenő 3.10-esben.
Meglássuk.A D+ egymagában elég lenne, mert mindenre jelez, csak tudni kell használni. Mostani állapotában a CIS nem egy felhasználóbarát program, nem ajánlom átlagos júzereknek, mert túl sok interakciót igényel.
Az év végén(vagy kicsit később) megjelenő 4-es verzió ebben a tekintetben is sokat fog javulni...Rootkiteket keres, aktívakat valós időben is.
Email csatolmányt valós időben szintén nem, csak ha aktivizálódik, azaz ha megnyitnád.
A 4-es ebben is más lesz, mert lesz egy viselkedés alapú blokkolója, virtualizációval kiegészítve, tehát már letöltődés előtt jelezni illetve blokkolni fog, ha szükséges.SWAT: Megbízható, elhiheted, ha szar lenne, nem használnám. Tudom, hogy Te Avast! párti vagy, jó is, de nagyon lassú és rengeteget eszik. Használtam majd egy évig.
-
-
Ez a sárkánygyík nagyon bejön...
Minnél tovább használom, úgy jövök rá a jó tulajdonságaira.
Blattida, Te megbízol a vírusirtójában? -
S W A T
senior tag
blattida
Az utorrentet nem baj ha felveszem megbízhatónak
(mert különben nem megy rendesen.... pl le tölteni tudtam de fel nem töltött valszeg a Comodo akadályozta mert kipróbáltam úgy is ha kikapcsolom a C-t és úgy ment rendesen.)
-
Rönó
tag
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #426 üzenetére
1. Nincs.
2. Igen.
3. Ha titkosíttatni szeretnéd, akkor igen. Csak a támogatásban és a wifi védelemben különbözik a free a Pro-tól. -
Hali!
A CIS 2009 Free-vel kapcsolatban lenne pár kérdésem
1. Van bent pop/smtp stb védelem? (email)
2. Ugyanaz a Firewall, Antivirus, Proactive Security modul van bent mint a Pro-ban(tehát nincs különbség az azonos modulok "tudása" közt?)
3. Wlan-om van, nyílt, titkosítatlan. Ebből adódóan le is mondhatok a Free változatról?Fire.
-
L7wy
őstag
válasz
buhera73 #421 üzenetére
Hát kösz...de nekem ez akkorsem néz ki szépen, egyszerűen
se angolul, se magyarul nem szép (bekiipbármelykibe-145port
kiráeddig izé hozzá XDXDXD) ezt az egyet szebben is megcsinálhatták volna rajta, sebaj, majd a 4est próbálom ki, most az AV je úgyis még fejlődésben van...
-
S W A T
senior tag
betettem valamit a biztonságos alkalmazások közé. Hogy lehet kivenni?
-
Blattida, szerinted érdemes és lehet-e feltenni a CIS mellé a SAS-t?
-
eurolac
senior tag
Szia blattida! Olyat lehet csinálni; ha valakinek csak a tűzfal rész van fent, később hozzátelepíteni az av részt, hogy komplett CIS legyen?! (firewall beállítások megmaradnak) Vagy csak úgy, hogy a tűzfal uninstallja után újratelepíteni az egészet egyben.
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #406 üzenetére
Hát így felment, ott figyel a páncél vagy mi, de azt gondolnám ha már lehet válsztani mi települjön, akkor az fel is megy, de az antivirust nem tudom külön levenni, vagy igen? Mert most az avast is fenn van, és amennyire olvastam az antivirus rész nem túl jó a comodban..
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #402 üzenetére
Nincs ikon. Másodszorra is felraktam. Pedig be van kapcsolva, biztonsági központ jelenti.... Most akkor mi van ilyenkor. Lehet az a baaaj -pedig nem kellene- , hogy a cis -ből csak a tűzfalat raktam fel? Se a tálcán se az asztalon... a telepítési mappában sem látok semmi parancs ikont....
-
blattida
nagyúr
A tálcán kéne lennie, ha fut. Ellenőrizheted a feladatkezelőben. Az asztali parancsikonnal is el tudod indítani a kezelőfelületét.
Ha a safesurf föltelepült, akkor, sajnos, ott lesz a kiegészítés is a böngészőben (még így van, de meg fog szűnni...), de el tudod távolítani. -
Gááboor
tag
hello.
Kérdés. Hol található bármilyen ikon, amivel előhívhatom a comodo tűzfal beállításait. Elvileg feltelepült, ellenőrzött is most meg csak egy safesurf nevü ikon virít ott lent. A cis- ből csak a tűzfalat raktam fel az avast mellé.
Meg ki vettem a jelölést, hogy tooltbart sem kérek még is ott volt a böngészőben.
Addig is keresgélek......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest