-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rönó
tag
Sziasztok!
Ha megfeszülök sem tudom a 4-es leak test-jét 30/340 fölé vinni. Csináltam új telepítést is, proactív módban fut és akkor sem jobb az eredmény. Új alkalmazás szabályok készítése után is ugyan ez a helyzet. Lehet hogy az a baj hogy csak a tűzfalat telepítettem és a többi lehetőséget kihagytam? Szóval mit cseszhetek el? Amúgy a 3.14-es verzióban 330/340 az eredmény. a "COAT" nevű valamin bukik meg a dolog. Ötlet?????????
Üdv: Tóth Attila
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest