-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Matthewus #2332 üzenetére
- ha futtatom a víruskeresést, a keresés ablakát még mindig nem lehet rendesen tálcára tenni
Víruskeresés indításakor
Mozilla melett a tálcán
- A Sandbox még nagyon nem úgy működik, ahogy kellene neki
Hogyan Kéne müködnie szerinted ?????
ÉN eddig amit ide leírtak azt vettem le, hogy a sandbox minden olyan progit ott akar futtani ami nincs benne a white listájában...Van még valami különleges ahogy futni kéne neki ???- az online telepítő kérdés nélkül telepíti a Live Pc Supportot
Nincs Aktiválva alapból a PC support ha zavaró mindenféle következmény nélkül lehet uninstallálni, ezt kipróbáltam
- a GUI-n és a menük elrendezésén is van még mit bőven alakítani.
ÉN Arki legutolsü javított magyarosítását használom és az ilyen
Mi a probléma a GUI val ??? Mi a Probléma a menük elhelyezésésvel ????
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest