-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #8461 üzenetére
Ténylegesen nincs.
Igen. -
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #8459 üzenetére
Ha eddig is csak a tűzfalat használtad az ötösből (azaz a d+-t kikapcsoltad), akkor szinte teljesen mindegy, hogy melyik változatot használod, mivel a tűzfal rész csak felületileg változott.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Daywalkerke #8126 üzenetére
Persze van egy kis macera az újra beállítással, viszont nem valószínű hogy változna a helyzet az 5-ről 6-ra frissítéssel a későbbiekben mivel a mostani 6-os verzió is már a sokadik kiadás és programtól függetlenül a főverziókat tisztán érdemes telepíteni. Mondjuk XP-vel nincs tapasztalatom mivel már nagyon sok éve le lett cserélve, így ha mégis a frissítés mellett döntesz érdemes előtte csinálni a rendszerről egy teljes biztonsági mentés.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Daywalkerke #8124 üzenetére
Egy netre kapcsolódó, pláne azt felügyelő programot mint egy tűzfalat mindig érdemes frissíteni. Kivétel lehet ha az új verzió rosszabb réginél, de itt erről nincs szó. Szerintem tedd fel az újat tiszta telepítéssel és ha nem jön be valamiért akkor még mindig ott a régi.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Daywalkerke #8121 üzenetére
Nincs vele semmi gond (legalább is nálam), de mivel fő verzió váltás érdemes tiszta telepítést csinálni a frissítés helyett.
-
olivera88
veterán
válasz
Daywalkerke #8121 üzenetére
Csak virtuális kiosk ami újdonság, meg a teljesen virtualizált auto-sandbox. Szerintem bevállalhatod, nálam semmi gond nincs már a legfrissebb buildel. (W7 Ultimate x64 rendszer)
-
Arki
tag
válasz
Daywalkerke #2772 üzenetére
Igen, ajánlás:
töltsd le a CIS4-et-> szedd le a CIS 3-at -> kábel ki (hálózati forgalom inaktívvá tevése)-> újraindítás -> CIS 4 tűzfal feltelepít -> újraindítás -> hálózat érzékelése, válaszok nem ismert programok riasztásaihoz. Így okés? -
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2772 üzenetére
Nem tudnád frissíteni, a beállításaid pedig elvesznének, mert nem kompatibilisek egymással.
-
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2770 üzenetére
Lesz egy programfrissítés a hármas számára, utána már rá tud frissíteni a négyesre, ennek konkrét dátuma jelenleg nem ismert.
-
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2555 üzenetére
A belső frissítőn keresztül.
-
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2553 üzenetére
Elvileg egy-két héten belül...
Ha elérhető lesz letöltöd, utána újraindítás, majd újabb frissítéssel átválthatsz a négyes verzióra. -
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2551 üzenetére
Én írtam és lesz, tudsz majd frissíteni.
Ha defense+-t sem használsz, akkor annyira nem fontos a váltás, de a 4-es fala is jobb lett, a felülete is jobban használható, így azért érdemes...
-
Arki
tag
válasz
Daywalkerke #2414 üzenetére
Még sajnos nem, de szerintem a szabályok importálására - azaz pontosabban v3->v4 konvertálására - megint nem gondolnak...
-
Edween
őstag
válasz
Daywalkerke #2352 üzenetére
Akkor te keményen be vagy rezelve!
Nyugodtan kapcsold be D+, jobb 3 valós idejű védelem, mint 2. -
Edween
őstag
válasz
Daywalkerke #2350 üzenetére
free
-
Edween
őstag
válasz
Daywalkerke #2348 üzenetére
a-squareddel tuti nem, azt használom én is, eddig gond nélkül szaladnak egymás mellett.
-
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2345 üzenetére
Mert a D+ akkor is szólni fog, ha a többiek nem, ráadásul a teszteken a D+ miatt ér el 100%-ot...de ahogy gondolod...
Fire
Az egyik régebbi, közben még nem aktualizálták.
Szerintem addigra frissíteni fogják a nyelvi fájlokat is... -
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #2343 üzenetére
Ha a defense+-t nem használod, akkor gyakorlatilag fölösleges, de ha nem használod, akkor meg minek a comodo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged