-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz craftsman01 #7298 üzenetére
Ki kell kapcsolni a beállításokban a cross-playt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
craftsman01
senior tag
Csak konzolosokkal lehet játszani amúgy. Van ilyen beállítás,ugyebár ott nincsenek csalók.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Xaels
félisten
CODMW (2019) | MP Montage #4 ha van akit érdekel még a bénázásom. Van benne TDM, SD, CA meg több féle fegyver.
[link] M13-al haltam meg az első videón, kilassítva látszik, hogy 8 golyót eresztettem ki, abból 4 biztos, hogy betalált és az utolsó 3 felsőtestre ráadásul. Az MP5 túl OP lett.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Acheron
őstag
válasz BusinessGuy #7295 üzenetére
Sajnos tényleg észrevehető, PC -n kezdenek beköszönni a cheater -ek. Szerencsére messze nem olyan arányban, mint pl a MW2 -ben jelen vannak mostanság, de azért érezhető, hogy ezek nem az ügyesebb játékosok. Teljesen más feeling, amikor szemtől szembe találkozunk, és érzem, látom, hogy mozdulni fog a srác, de nem tudom lekövetni - egyszerűen ő a jobb. És megint más, amikor háromszor egymás után ugyanaz a tag úgy ugrik ki a fal mögül, hogy a fegyvere már rám néz és bumm, headshot. Nem vagyok egy profi játékos, de egálra általában le tudok hozni egy meccset. De amikor kezdés után három perccel hét fejest kapok úgy, hogy gyakorlatilag azt sem látom, honnan lőttek, és bármennyire keresem (rush), elém egy ellenfél sem kerül, akkor én is kilépek - szórakozni megyek a játékba, nem agyaggalambnak
-
BusinessGuy
őstag
Sajnos az utóbbi időben sűrűsödtek a gyanús userek. Amikor valakit esélytelen vagy lelőni és hiába gugolsz beakár a leglehetetlenebb helyekre akkor is kiszúr,majd killcamban azt látod hogy miközben kerülgeti a falakat végig rád (YOU) céloz, és pár perc alatt jön az ac130, a kopter na akkor én is kilépek.
Viszont volt hogy indokolatlanul magunkra hagytak egy haverommal és 2 vs 6 volt TDM-ben pár perccel meccs után. Esélytelenek lévén bevédtünk egy jókora házatés nyertünk miközben kaptuk a"campers win" picsogást.... -
-
raggg
senior tag
Nyilván akkor van dupla XP, amikor elutazok Jó játékot nektek
ragklaatPS
-
Laby
őstag
Ez a kilépkedés nem tudom miért lett ekkora divat az utóbbi hetekben. A játék elején még nem volt egyáltalán jellemző, néha előfordult persze de nem volt jellemző. Mostanában meg elég sűrűn előfordul hogy 2v6 1v6 vagy ép 0v6-al van vége a játéknak.
Én bevezetném, hogy aki kilép bármelyik játékból is az 10-15 percig ne tudjon újat indítani.
Korábbi kiadásoknál ez még nem lett volna korrekt, mert sok csaló volt és ha amiatt léptél ki akkor nem igazságos a kényszerpihenő, de itt abszolút nem jellemző hogy csalóval találkozol. Szóval ha pöcs vagy és lelépsz, akkor király lenne ha ezzel büntetne a játék és leszoktatná erről a népet.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
WaterWave
veterán
6-tól leszel? Mert akkor szólok asszonynak, hogy foglalja el magát
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
Deck
titán
válasz KaitouP #7273 üzenetére
Este 6tól éjfélig játszunk meg vasárnap. Only shipment ugye. De igazából nem az xp miatt hanem a camok és a fegyverek maxolása miatt. Dupla xp sokat nem ér ha nem adják weapon-re is. Bár reménykedem benne..
Te mikor érsz rá?
(sok kilépkedés miatt jó ha vagyunk 6an mert, borzasztó a 2v6 )[ Szerkesztve ]
PS5
-
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
Néha agyvérzést kapok mikor jön egy frissítés, és 2 órát installál...
Év végén költözök ha sony is úgy akarja jön ki a ps5, ssd-vel és megoldja a problémát. Reméljük jön ki rá a bo5 is.
Akkor majd ide felpattintom a gépet eladásra.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
raggg
senior tag
Én is elengedtem a BP-t. Érzésre elég sokat játszottam így is, a BP felénél vagyok, meg lvl 120 körül. Hát sz*rni rá, már bocsánat. BO4-ben sokkal jobban pörgött, járt napi egy ingyen szint. Kicsit sajnálom azért, de csak emiatt nem fogok 8 órákat kockulni hétvégén, főleg, hogy már lassan jó lenne pár új pálya. Bár a Crash és Vacant nagyon jók.
ragklaatPS
-
Segal
veterán
válasz Bennyboy #7261 üzenetére
Csinálhatod csak xp-t nem fogsz már érte kapni. Szerintem a tier szinteknél csak a játékidőt nézi.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Bennyboy
őstag
Ha 155-ös vagyok akkor a napi feladatokat sem érdemes csinálni? Mi az ami beleszámít a sp-ba? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
WaterWave
veterán
-
Dave567
addikt
Azzal is játszok, és tudom, hogy nem léptek ki Rengeteg killt szereztem chopperal.
Campelni? Az aztán élvezetes lehet.. Ez már erről szól... Már a feladatokért se éri meg szenvedni, minek??, úgy se megy senki foglalni. Egyedül meg nem idegeskedek ott. Így legalább én is tönkre teszem más játékát..
-
Dave567
addikt
Igen be, és van pár ezer k...ög aki még plusz fizet is érte, látszik is már kiknek készül a COD...
Shipmentem összeszedem a Choppert, erre kilép mindenki...... Ilyen a régi MW-be soha se fordult nekem elő, látszik is a játékos bázis már......
Engem már csak a K/D érdekel, mindenkit simán leszarok, beállok a sarokba campelni azt jól van, ez kellett az embereknek.... -
craftsman01
senior tag
A béta az még tökéletesen ment a 6100-val közel 100 fps megvolt akadások nélkül de a frisítések után már valami nem kerek leginkább a menü fagy meg akad de ha sikerül mecsbe menni akkor azzal már nincs baj 70fps-el simán elvagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz craftsman01 #7247 üzenetére
Ahogy néztem YouTube-on akadnak i3 8100-as CPU-val készült gameplay-ek, de pont Rx470-el nem találtam. (GTX 1050, RX570 talán a legközelebbi, de ezek modernebbek már, több RAM-mal)
A lényeg, hogy ahogy láttam a 60 FPS összehozható némi kompromisszummal.
szerk:
Open bétáról találtam csak videót ezzel a kombóval. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
dunc
nagyúr
válasz craftsman01 #7247 üzenetére
sajnos készítsd a zsepit
-
craftsman01
senior tag
Na gyelekik az i3 6100 leváltva i3 8100-rem jobb lessz, nehogy azt írjátok, hogy nem mert sírva fakadok csak erre volt pénzem sajna.
-
Deck
titán
PS4 valaki shipment? 3-an vagyunk eddig.
PS5
-
Land
veterán
BP-hez: December 9-én vettem a Codot, azaz 1 hónapja és 99 és fél szintes vagyok. Tehát 1 hónap alatt megszerezhető.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Deck
titán
válasz KaitouP #7238 üzenetére
Megne sértődj amúgy. Nem állt szándékomban semmi olyat írni, csak mindenki annyit játszik amennyit akar, azt csinál a szabadidejével amit akar, felőlem nyomhatja valaki 0-24h-be is engem nem zavar. Persze énis dolgozom és van mellette életem, kondi is stb, mielőtt más jönne le neked..
PS5
-
Laby
őstag
Még embert nem láttam Dragunov-val menni ebben a játékban. Illetve hazudtam, mert egyszer volt még a legelején. Olyan szomorú, hogy ilyen fostalicska lett ebben a részben, régi CoD4-ben meg mekkora vaddisznó volt, ott lehetett szedni vele rendesen.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
KaitouP
nagyúr
További 6v6 pályákon dolgoznak a fejlesztők a játékosok visszaigazolása alapján: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
-
KaitouP
nagyúr
Semmilyen sértő megjegyzést nem tettem senkire. Egy véleményem van a jelenségről, mint mindenki másnak, ez mindenkinek a saját dolga pont úgy, mint az, hogy ki mivel tölti a szabadidejét. Ennyire, indokolatlanul ne legyünk szenzitívek.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Deck
titán
válasz KaitouP #7236 üzenetére
Jó de nem volt ez mindig így nálad se. Amúgy meg, hogy kinek miért, mennyi ideje van játszani és mivel tölti a szabadidejét az ő dolga. Van aki csak COD-ozik pl egész évben. Mindenki más. Nem kell ezért a másiknak sértő megjegyzések tenni a nolife jelző meg egyebek. Sose szerettem ezt.
PS5
-
KaitouP
nagyúr
Én elengedtem már ezt a skin-ezés, maxolós dolog ilyen jellegű játékok esetében. Játszok mert fun, játszok hogy hasznosítsam a skill-t amivel rendelkeznek, aztán kész. Ahhoz már "öreg" vagyok, hogy 24 órából 30-at a gép előtt töltsek, egyetlen egy játék előtt. Egy rahedli single player címet mellőztem a multiplay miatt, most azon inkább más játékokra helyezem a hangsúlyt, na meg elsősorban a családomra.
-
KaitouP
nagyúr
válasz dombi81 #7233 üzenetére
Ilyen tekintetben valóban jogos, a game changeing reward-ok valóban már a BP elején, átlagos mennyiségű játékkal is elérhetőek. Bár az, hogy kinek mi a hasznos, egyéni preferencia.
-
Deck
titán
válasz KaitouP #7232 üzenetére
Valami sose jó. Persze nekem se tetszik mert maximalista vagyok de így is rengeteg a skin. M1 meddig jutsz el a a mostani BP-be.
Fele ennyi XP kéne a Tier-hez ami napi 2 óra játék lenne kb az már sokkal jobb lenne. Vagy dupla XP Tier-hez hétvégék. Persze az ő oldalukról is megértem.PS5
-
dombi81
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
Úgy is bent lehet tartani a játékosokat, hogy nem úgy alakítunk ki egy reward rendszert, hogy a legjobb cuccokat csak az érheti el, aki 0-24 a gép előtt kockul, nincs munkája, nem tanul, nincs családja. A rendszernek úgy kellene jutalmaznia, hogy ne csak az időmilliomosok járjanak jól.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laby
őstag
válasz Pro!Petya #7213 üzenetére
Az a lényege, hogy pénzt keressenek. Ha kapnál mindenféle jót, akkor mire fizetnél?
Én annyira nem bánkódok, mert ezek a skin-ek meg matricák meg tudom is én miket ad még, soha nem használom semmire. Egyedül a fekete álarcos operátor csávó tetszik nagyon, de önmagában csak miatta nem akarok fizetni a BP-ért, más meg nem mozgat egyáltalán.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Xaels
félisten
válasz KaitouP #7225 üzenetére
Minden ilyen rendszer azoknak kedvez legyen az lootbox, kártyásrendszer vagy battlepass akiknek sok ideje van játszani. Pont az a lényegük, hogy benntartsák a játékosokat akik fizetnek ezért vagy azért.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Pro!Petya #7222 üzenetére
Semmi gond, nincs itt harag.
A játék ezen részével pont az a baj, hogy egy őrületes grindfest az egész, és a rendszer azoknak kedvez, akiknek tonnányi idejük van játszani, egy, a reális emberi élettel (család, munka, stb.) összeegyeztethetelen, így akinek kevés vagy kevesebb ideje van játszani, vagy fizet még többet, vagy nem éri el a spécibb rewardokat.Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Xaels
félisten
122 óra és 765 meccs és nem rég végeztem a BP-szal. Átlag 1.05 KD.
-
Nagy.Úr
tag
válasz Pro!Petya #7215 üzenetére
Én személy szerint nem vettem meg, ha gimis koromban lett volna mondjuk ilyen MW2-nél akkor 100%, hogy megveszek egy ilyen BP-t, és örülök mint egy kisgyerek karácsonykor, de az ilyen-olyan skinek engem már sajnos nem hoznak lázba. Ettől függetlenül szeretem játszani a játékot...... a skinek már sokadlagos szempontok nálam. Persze mindig átfut a fejemen, amikor meglátok egy jól mutatót, hogy basszus ezt de megvenném
-
Deck
titán
válasz KaitouP #7218 üzenetére
Ez így van sajnos. Kb napi 3-4 óra annak aki egyből megveszi.. Képzeld el azt aki a felénél szál be.. Pl én most
A legjobb skineket meg a végére fogják majd tenni, hogy elakard érni. És ugye erre nem vonatkozik a dupla xp ami szomorú mert, az hogy ki hányás szintű teljesen m1 és úgyis resetelődik 55 felett az új Season-el.
Jobban jár aki csak játszik amikor kedve van, megszerzi a weapon camokat, ha meg megtetszik neki valami megveszi fixen. (szerintem)[ Szerkesztve ]
PS5
-
Pro!Petya
addikt
(Sorry amúgy nem válaszként akartam írni csak új Hsz-ként! )
Persze nem vészes az a 10 euro érte, nem is ezt sokallom hanem hogy elég nagy a kontraszt a free és a BP között.
Szerintem aki BP nélkül játszik és legalább eléri a kimaxolt szintet az kaphatna valamit mert így lehet hogy következő szezonra inkább befizet egy battle pass-ra és megkapja az apróságokat esetleg még a 20 szintes ugrót is hozzácsapja.
De így meg aki nem vette meg ezután se fogja mivel a "rendszer nem jutalmazta" egyáltalán a befektetett energiát ezálltal még ingert sem kap a BP befizetésére.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 nap után akkor ha jól tudom újra indul mindenki 55-ről és ugyanúgy el lehet kezdeni lépegetni a szezon szinteket is?
(miért ekkora az intervallum amúgy? Így nincs benne semmi kihivás mert ennyi idő alatt még az is eléri aki csak pár naponta játszik vagy csak 7végén tolja... )[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz Pro!Petya #7213 üzenetére
3k mondjuk a BP. Ezért feloldhatsz rengeteg mindent és nekik is van bevételük ebből (skinekből) és kapunk tartalmakat is.
Szerintem ezzel semmi gond nincs.
A BO4-be a hülye ládás megoldás a legrosszabb amit valaha láttam. És még a végén az új fegyvereket is belepakolták.. Persze még SP is volt..25nap és 7 óra múlva.
PS5
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap a Season pass 100. szint elérve és semmit nem kap az aki battle pass nélkül játszik csak a 300 free CP-t és és free calling card-okat?
Értem én hogy ha kell ilyen olyan skin meg operator stb stb akkor aki befizet battle pass-re az megkapja , de aki "free"-be tolja annak is járhatna valami miután letolja a 100 szintet szerintem
Így egy idő után aki battle pass nélkül játszik annak csak frusztráló nézni hogy minden meccs után mit nem kap meg , + még a tetejébe hiába éri el a maximum szintet azt is a semmivel jutalmazzák.
(Nem ez a legjobb módja szerintem a játékos "jutalmazásának".......)
Apropó és most mikor lesz nullázás?[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Store villog, FREE BUNDLE
Bár jó szar is[ Szerkesztve ]
PS5
-
lacus83
senior tag
válasz ProEvoFan #7201 üzenetére
Nekem tegnap 2,5 óra után már golyózott a szemem,azt a sarkot is lőttem ahol nem volt senki Jó a shipment én is szeretem,de a jóból is megárt a sok
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
chriss87
csendes tag
Szevasztok
Játékvásárlás előtt állok, de xbox one-ra , tudtok esetleg ajánlani billenty+egér kombót?!
valahogy nem fekszik a kontrolleres megoldás[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Alpha
-
ProEvoFan
nagyúr
Shipment 5 vs 5 éjjel-nappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM