Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Computex 2023: DDR5-8000 fölé gyorsul az új Dominator RAM család
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Modern Warfare summary:
- Reveal is May 30th
- A LOT will be revealed May 30, not just a trailer
- Campaign will feature modern day terrorism
- Soft reboot (think God of War, Spider-Man etc)
- A lot is changing this year and for the better for CoD and its communityLive-Die-Respawn
-
SQX_Barto
addikt
-
KaitouP
veterán
Egy két mozdulat so-so kategória, de többségében elég bazári gagyi az egész szerintem. Ha erre kellett az új engine, akkor sok értelme nem volt. A gunplay egyszerűen nem a közkedvelt Call of Duty -s, pont ehhez nem kellett volna nyúlni a játékban, vagy ha teszik is, akkor inkább a BF félére hasonlítson, mint erre. Ez a része kicsit valóban Siege -es (hasonlóan igénytelennek és furcsának találom ott is a játék ezen részét), de egyébként a játéknak valóban nincs köze a Siege-hez.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
-
LorenzoHUN
veterán
Kíváncsi leszek én is.Pont a beta kezdetére érek haza nyaralásból...
Gondolom publikus nem lesz...
Legalább a BO4-eseknek járhatna.Plusz morci,hogy előrendelésre nekem semmitérő BO4 blackout tartalom a jutalom,nem valami extra az újbaPap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
shotika
őstag
Mondjuk azt, hogy "forradalom" lesz újítások terén, a Ghosts idejében már ellőtték egyszer. (borítóra ráírt "újra alkotott multiplayer", új grafikus motor - még mindig röhögök)
De azért kiváncsi vagyok. Arra is, hogy a megjelenés után 3 hónappal lesz-e még játékos.Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
-
-
Corpuscle
őstag
Én is a különböző kiadások árait nézegetem, ebből vásárlás lesz.
Lényegében, ha a skinek nem érdekelnek, elég az alap is?
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Corpuscle
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest