- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Játék megvéve! Így, ez egy beköszönös hozzászólás
PS5
-
lowzor
veterán
De jó lenne egy olyan mód, amiben HC sebzés van, de nincs team kill...
Nagyon jó az az érzés, mikor 1 kill hiányzik a VTOL-hoz, és hátbalő a csapattársad.
Hagyom a fenébe inkább a HC-t szerintem, pedig jobban adja, mint a sima. -
Acheron
őstag
válasz Dave567 #6951 üzenetére
Nem könnyű kérdés, kinek mit. Hivatalosan az a profi, aki ebből él. Nem hivatalosan az, aki s...ggberúg bárkit a pályán, mert az átlagnál jobbak a reflexei (vagy a pingje ), jobban ismeri a pályát, a játékot, stb.
(#6952) k-adi: Ha úgy érted, hogy jelen idő szerint 9000 -el több Kill, mit Death, akkor talán
Csak simán a 9 - 10k killen már többen túl vannak itt.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
HC -ben amikor a field upgrade feltöltődik, vagyis aktiválható, ad egy jelzőhangot. Ezt a játék hevében elég nehéz kiszúrni, így marad, amit oriic is írt, néha érdemes rápróbálni.
(#6970) Tomko78: Egér makróval tetted sorozatlövővé?
(#6993) Casanova*: Le kell támasztanod a fegyvert. Épületek sarkánál, mellmagasságban lévő fedezéknél a program jelzi, hogy hol tudod ezt megtenni. Nem tudom, mi a default billentyűje (nálam Y + spec egér gomb), a Keyboards & Mouse / Weapons & Equipments beállításoknál meg tudud nézni: Weapon Mount.[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
Most nem tudom hogy Nvidia vga hogy viselkedik a game , de tuti nem csinál ilyet mivel Nvidia game de én már nem hajszolom a high beállítást , mert normálon is nagyon szép a grafika , driverben is bekapcsolódik egy pár opció és baromi szép a grafika
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Casanova*
veterán
[linCall of Duty: Modern Warfare 2019: Tippek és trükkök bemutatója a többjátékos játékmenet fejlesztéséhez kezdőknek és szakembereknek] audioban a boost lowra kell állítani,hogy még jobban lehessen hallani az ellenség lépteit.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Tomko78
őstag
nem akad pl ? mert szerintem ha igen akkor neked is az van mint nekem , hogy pl a rendszer memóriát is kiakasztja lásd már neked is 15 gb zabál , holott 8-9 gb rendszer memóriát kéne használnia , normál grafikán meg ennyit zabál nekem , érdekes ilyenkor 8 max 9 GB rendszer memória elég neki highon meg néha 15 is kevés
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
Na itt minden high meg on , csak annyi hogy multiban privát mecset indítottam , és végig 5 gb körül maradt , de amint belépek lobbyba egyből elszabadul a vga ram is meg a rendszer memória , de azért normálon is gyönyörű a grafika azért az amd is tud valamit
-
JSaN
addikt
Most hogy nincs shipment, hol milyen modban daraltok fegyver huzashoz?
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Zin
őstag
hol erdemes megvenni a jatekot most pc-re?Sok a bug varjak vele?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Casanova*
veterán
válasz BandiHUN #6948 üzenetére
MP7 a kedvencem. Ez a legbikább fegyó. Sajnos a rusholás nem jött be. 20 méterről is meghallják. Sokat haltam... Kis rush,kis kemp. Csak ésszel.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
KaitouP
nagyúr
Én meg világéltemben a Tactical beállítást használtam... Így tudsz a leggyorsabban lefeküdni az ellenfél pofája előtt, és jóesetben mire ő eszmél hogy a földön fekszel, te már kilőtted.
Mondjuk az elmúlt két részben valamennyit lassítottak a fekvés sebességén, Ghosts-ban például sokkal kifizetődőbb volt így játszani.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
dombi81
senior tag
válasz spanglee001 #6957 üzenetére
Én ezt tudom, végig próbáltam a palettát. A színmélység egyedül, amin dob valamit egyáltalán. Ráadásul, ha kicsi a képátló, semmire nem megy az ember 144hz-en. Még 32 colon sem voltam kibékülve vele. Ám 16:9-es képátlóval, 144 hz-el, már csak közel félmillióért kapható monitor, 43 colon.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz dombi81 #6955 üzenetére
nem csak a 144hz a lényeg hanem a válaszidő is, ami pedig a TN panel előnye, és persze kell hogy bírja a vas a 144fps-t is tartani. és megváltás az hidd el. hiába a leírása a monitornak ha a közelében sincs amit ír a legjobb monitorom ami volt az a pg278q, pedig volt már pár.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
dombi81
senior tag
Ilyenekbe feccelsz energiát? Shotgun megy rendesen, azt látom, szépen van összevágva.
#6956: nem számít annyit az a 144 hz, mint amennyire túl van hypolva. 60hz-en jobb vagy ugyanolyan köreim vannak. Nem a 144hz lesz az, ami befolyásolja mennyire folyékony a játék. Én is azt hittem, de nem. Ha jók a reflexeid teljesen mindegy milyen frekvencián próbálkozol. Ha rosszak, pedig nem segít rajtad a 144 hz sem.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Egy kis válogatás a kezdetekről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolosok:
Aki sokat játszik úgy, hogy dropshotol, az milyen button layouttal tolja? ÉN világéletemben Bumper Jumpereztem (Első Halo óta), így nem áll kére a gyors fekvés, de állítólag a Tactical beállítás ezen segít (Jobb analóg a guggolás/fekvés)
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Live-Die-Respawn
-
dombi81
senior tag
válasz uregpapa #6947 üzenetére
Először is vedd le az élsimítást, nullára (Anti Aliasing). Ki van kapcsolva? Depth of a field: disabled? Neked muszáj ezeket a lépéseket megtenni. Vagy csak egyszerűen próbáld meg az experience-el optimalizálni a saját hardvereidre a játékot. Utána még inkább finomíthatsz. Motion Blur-t (elmosódás) is leveheted nullára, semmi szükség rá.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Casanova* #6945 üzenetére
A rush sem rossz azért,próbálj ki egy MP7-et 5mW lézerrel,gyors ADS-re hangolva,FMJ-vel,és azt is szeretni fogod,hogy körbefutod az ellent! MP5 is jó még ilyen rosszalkodásra,UZI is,igazából rájössz,mennyire sok idő megy el AR-el,mobility-t,ADS-t rontó amúgy középtávra kihegyezett kiegekkel,fedezékharcokkal,sarkon várással,sok pici sokra megy.Autoshoti szintén jó ilyesmire,gyors futás,becsúszkálás...
Pisztoly is egy jó dolog,sokszor szopatnak ilyenek minket,én nem vagyok egy pisztolyos,csak ha feladat van rá,de olyankor el lehet lenni jól azzal is,lézerrel tök sokszor ad be fejest közelről hipfire.Míg nem ismered a másik oldalt,nem is tudod,milyen.
Én mondjuk csak keveset rusholtam,azt is a könnyű fegyókkal,amik már középtávra nehézkesek,ott is a hipfire,kieg nélküli killek megszerzésére,de igazából nem az én világom,én is inkább erősségre,pontosságra szeretek pakolni.Cserébe sokszor van kevés killem,hiába nyerünk,és megesznek a rusholók,viszont nem félek pontra menni,elég jól megy a kemperkiiktatás,messzebbről ellőni pár kellemetlen ellenfelet,meg is védeni a pontot,hogy ne 2mp alatt veszítsük el,mert befut valaki,és szétszéledt a foglalóbrigád.
Kicsit kempelni se szégyellek,ha úgy hozza ki a lépés Főleg mondjuk még begyűjteni +1-2 killt killstreakra,ott már óvatosabb vagyok.uregpapa: akkor passz,lehet nem frissített a wined,drivered,chipset,hang drivered?Ez is lehet gond.Nem ismerem az AMD cuccokat.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz uregpapa #6944 üzenetére
Első körben próbáld meg levenni a videobeállításokban a textúrákat normal-ra.Ott ugye mutatja,hol tart videomemóriában a beállításokkal.Meglepő módon a sok kacat bejövetele előtt nekem is ment High-on 4GB Vram mellett,3.5 körüli volt a használat,de aztán szépen jött az errorozás,mediumon,de szinte mindent odapakolva,Filmic AA,stb atomstabil azóta is.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Casanova*
veterán
válasz dombi81 #6942 üzenetére
Igaz! Megszoktam,hogy mindig rusholtam. Itt másképp kell játszani. Szoknom kell még.
(#6943) spanglee001: wow,na utána nézek,köszi!
(#6938) stilo18: atyaég! Boost highon már hallok fülessel. Valamivel jobb. Nagyon köszi!
(#6941) LorenzoHUN: Így van! Ésszel kell játszani ennél a codnál! Nem egy rusholos darálós cod,mint a többi. Kezdem érezni már merre kell menni,merről jönnek. Egyre jobban kezdem kiismerni a gamet.
-
dombi81
senior tag
válasz Casanova* #6937 üzenetére
Én nem viselek fülest, mégis 90%-ban ül a stat-om, ráadásul játékmódnak megfelelően. Sony hangfalrendszert használok. Korábban rusholtam, itt már nem, abszolút szokható. Azoknak nehéz megbékélni ezzel, akik korábban össze-vissza rohangáltak. Ez itt nem erről szól. Taktikázz, élvezd a játékot, hidd el ráérzel majd.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Casanova* #6928 üzenetére
Sok mindentől függ,hogy felfedezzenek.A mapok elég jól kitapasztalhatók,hol várható ellen,HC-n nekem pl.óriási segítség,hogy respawnkor látni az egész mapot,úgy közelít rá,mutatva mindenkit,már akkor kinézhető az ellen,tudod ugye hol haltál,látni,merre indul tovább az ellen.A másik az árnyék.A régi időkben ki kellett kapcsolni az árnyékot,mert lefelezte az fps-t,itt nem.Jó napállással látszik szépen,aki jön,és mehet a prefire,vagy valami gránát.Az is feltűnő,hogy pl.előtted a csapattársat lelövik a sarkon.Ebből borítékolható,hogy az enemy számítani fog másra is még,te meg tudod,hogy valószínű kempelik a sarkot...
Hang...jó trappolás van,tárazás,gránát biztosítószeg,lövéshang.Még örüljünk,hogy a beszólásokat nem hallják...simán lehet hallani a másikat.Még hangszóróval is,de aki jobbfajta fülessel van...
Personal radar.Jó dolog,sokan nem használnak Ghostot.Viszont követ a mapon,aki néz az égre,látja,merre jársz,mint ahogy te is,ha hallod a fejed felett,tudod,hogy ottlesz a gazdája is...kilőni nem vészes egyáltalán,raksifejlesztéshez is jól jön,UAV-okat se árt lelőni,mert amilyen jó Neked,éppoly jó az ellennek,ha neki van.
Counter UAV dettó.A meccseimen szinte csak én lövöldözöm ki,hiába zavaró,és csak pár golyó/áll,és potya pont rakétával.
A Dead Silence pedig hasznos dolog pl.pontra menni,kerülni,megnöveli a látható játékteret,a sebességet!,nagyon jó meglepni az ellent,miközben pl.viszik a B-t,halál után seperc vele átérni A-ból C-re,és elfoglalni,kiiktatni az esetleges védőket,hátbakapni a B-t támadókat,mivel foglalásért,killért plusz idő jár hozzá.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Segal
veterán
HC modban nem.latszik. Idotol tolt. Ha nem olsz is toltodik.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Casanova*
veterán
Majdnem siket vagyok. Nagyon rosszul hallok. Mögöttem 3 méterrel lőnek,nem hallom meg. Valami brutál jó erős gamer fülest kéne kipróbálnom. Hátha....
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz dombi81 #6935 üzenetére
Tdmen,domin végig lopakodjak? Ha egyet lövök,már tudják hol vagyok,ha nem is rusholok. Semmit nem ér a supressor. Az biztos ennél a codnál nagyon-nagyon sokat számít a hallás,jó füles. Na mindegy,azért egyre jobban megy. Taktikázok mindig..
-
dombi81
senior tag
válasz Casanova* #6933 üzenetére
A Dead Silence kifejezetten csak lopakodásra jó. Mit gondolsz, ha becsörtetsz egy épületbe teljes felszereléssel, azt nem hallják meg? Nagyon nem volna életszerű. A mapok pedig nem "fos"-ok, nem vagy kicsit türelmetlen? Nézz körül. Ha kell, osonj. Ez nem agyatlan céllövölde, ahol keresztül-kasul kell rohangálni. Egészen más stílust képvisel.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Hosszú idő óta ez a COD tetszik a legjobban, mióta kijött, gyakorlatilag csak ezzel játszom. Mindemellett valóban van néhány furcsa, bosszantó bug benne. Egy dolog a "pálya beakadás", amikor a Quick play módban mindig ugyanazt a pályát, esetleg mindig ugyanazt a játéktípust dobálja egymás után mindaddig, míg ki nem lépsz és újra nem indítod a játékot. Jellemzően a Shoothouse vagy a Shipment "akad be", a játékmód változó, többnyire KC, de tegnap pl csak HQ -k sorát vonultatta fel, végül ki kellett venni a játszható módok közül.
Ami sokkal idegesítőbb, hogy ugyanez a beakadás jelen van matchmaking -nél: OK, hogy időnként bedob erősebb ellenfelek közé, ahol gyorsan leamortizálnak, de amikor ezt sorozatban teszi, az lelombozó. Szintén tegnap az első játéktól sorban cseppentem olyan lobby -kba, ahol 0 - 10, 1 - 10 arányban aprítottak össze. Vagy egy nap alatt teljesen elfelejtettem játszani, vagy az ellenfelek voltak folyamatosan erősebbek (no meg sikerült jó sokszor pont az ellenfél előtt respawn -olni - instant death)
Itt is az újraindítás segített, utána azonnal visszaállt a rend, és tudtam hozni a meccseket a szokott ritmusban, ez nyilván nem véletlen.
Remélem ezek a problémák idővel javulni fognak.
(#6933) Casanova*: UAV, Personal radar nincs fent ilyenkor az ellenfélnek? Azzal hamar kiszúrnak. Ghost, Cold blooded segíthet, de nem mindenható egyik sem.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
Azt használom. Azt is meghallják,ha nem lopakodok. Olyan mintha egyesek whznának. Nagyon tudják merről jövök. Én ugye nagyothallok,nem hallom az enemyt. Meg ugye olyan fos mapok vannak,hogy 100 felé kell nézni. Így nekem nehéz játszani.
-
Segal
veterán
Neked kell indítani. A jobb alsó sarokba mutatja hogy épp hogy áll és ha elkészül akkor használhatod fel, de neked kell indítani amikor te szeretnéd. Utána meg kezdődik megint a töltődés és várhatod hogy újra elkészüljön és használhasd.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ez a "Fiel Upgrad" ez tulajdonképpen hogy kell értelmezni ezt hol látom a játékban hogy mit csinál azt láttam hogy ki tudom választani őket de azt nem tudom mit és hogy csinálja hogy ez passzív dolog vagy ezt nekem kell indítani nem tudom te tényleg nem értem.
-
Casanova*
veterán
Hihetetlen,hogy mindent meghallanak. Mindig tudják,hallják mikor jövök és reflexből lelőnek. Hiába supressor,meg ninja class. Ez így nagyon nem jó. Ez a legnehezebb és legidegesítőbb cod.
-
ADAM1337
nagyúr
Csatlakoztam én is a fronthoz.
Egyelőre a kép megállások idegesítenek 19148 kóddal kifagyás ground war-ba. (Nem voltak restek lemásolni kb a bf3/4-et) -
sz.atesz89
tag
Nem tudom olyan módban ahol a csapatjáték számít. Nem a k/d miért ad a játék annyi pontot az ölésre. Nem egyszer volt , h én sokkal többször húztam el pontot mint aki előtte végzett és ő 0 capture-val állt előttem, csak kb 20-al többet ölt. Zavaró, killre minimális pontot kéne, h adjon.
A másik dolog ami zavaró hogy S&D-zel , aztán szépen a másik csapat elfogy a meccs végére. Ezt is lehetne valahogy büntetni hogy valaki előbb kilép minth vége lenne a meccsnek. - xp vagy nem tudom. Ja meg az sd-ben szar sztem hogy killstreak-ek vannak de jó lenne egy promod. De sztem soha nem lesz hozzá. Ja meg hogy a bomb leszedést ott lehet folytatni ahol a másik csapattársad abba hagyta így sokkal egyszerűbb mintha előről indulna az egész.
Jó kis mw2 demolition de jó volna még bele.PSN: szuhi
-
soo277
őstag
válasz spanglee001 #6899 üzenetére
Ilyen agyhalotakkal nem szoktam foglakozni
[ Szerkesztve ]
BT: wersoo#21211
-
RazoR
veterán
válasz spanglee001 #6899 üzenetére
Az kemény!
Biztos van vagy 12 és apu odaengedte kicsit a géphez játszódni....szánalmas. -
Acheron
őstag
No igen, HC -n mondhatni a FAL adja a másikat
Normál módban nem kell hozzá noobnak lenni, ott, ahol 3 - 5 (esetleg több) lövés kell egy halálhoz AR fegyverből, egyértelmű hátrányban van a nagyobb tűzgyorsaságú automatákkal szemben. Normálban nekem inkább az FR 5.56 (aka FAMAS) jön be - két pontos burst általában elég egy killhez.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz boogie84 #6911 üzenetére
+1
Pontos, nagyon erős, HC -n gyakorlatilag egy lövés -egy halál (OK, ott nagyjából majd minden az - de mégsem). Próbáltam burst perkkel, de az is nagyon lassú, normál félautomata módban gyorsabban lehet ismételni, ha kell, két meccs után ki is kapcsoltam.
Persze van nála jobb, de nekem jobban bejött félautomataként is, mint néhány full automata. -
dudu5130
őstag
Sziasztok!
A fegyverek felszerelésében mik azok a szempontok amiket jó figyelembe venni? Nyilván az alap, hogy minél gyorsabban célozzon és minél kisebb kilengéssel. Nektek mik azok az attachmentek amik az AR-eken bejöttek? Iron sightot használtok? -
digo00
tag
Sziasztok.Valaki nyomja Radeon r9 390x-es kártyával?Nekem az lenne a gondom,hogy kb 10mp után kidob dev error 6068-as hibával.Esetleg erre tudtok valami megoldast?Előre is köszönöm.
-
BandiHUN
veterán
Nekem meg 8... De az tényleg milliószor.Egyszerűen mindig valami közbejön utána,lelő a csapattárs,seggembe spawnol egy ellent,gránát... Vagy épp csak vége a körnek,az a kedvencem
Na dupla weapon xp Milyen gyorsan meghallgatásra találtak az imáim
-
Dave567
addikt
Csinált már itt valaki NUKE-ot ???
-
KaitouP
nagyúr
Emblémát és calling card-ot kaphatnak azok, akiknek sikerült Nuke-ot szerezniük: [link]
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Bennyboy
őstag
Nekem úgy tűnik mint ha nálam kivették vna shipmen-et. Hiába próbálom akár hc-ba is, egyfolytában csak a shoothouse-t adja be. Komolyan nem értem miért nem lehetett legalább fele-fele arányban beállítani.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest