- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
A monitorom fel van húzva driverben,de a játékban csak 60Hz választható,miért?
Havas pálya hol található? -
KaitouP
nagyúr
A mai ingame update tartalma: [link]
-
GrG1210
aktív tag
Hali srácok , kb. két hete elkezdett szaggatni a játék , gondolom valamelyik javítás óta . kifagy 1-2 másodpercre (elég bosszantó). mert előtte zökkenőmentesen futott, valami ötlet , vagy tapasztalt más is hasonlót? UI.:VGA drivert nem raktam másikat.
-
stuka20
senior tag
Ha már volt, akkor bocsi: shoot house
-
pulffy
őstag
Ha valaki kemper mentes játékmódot szeretne, akkor menjen crankedet.
-
ates2
senior tag
Másnál van olyan error,hogy Memory error: 19 148 majd kifagy a game ?
-
Hublot
őstag
válasz
laragirl83 #6175 üzenetére
Ez nagyon szép.
-
Golyo69
senior tag
válasz
laragirl83 #6160 üzenetére
Nem kicsit gurult el :)
Az beteg... Bár annyiban jó hogy legalább nem nagyon tud a sok zsemle camp-elni -
Segal
veterán
válasz
spanglee001 #6171 üzenetére
Meló végett én 2 napja el sem tudtam indítani így én ezt eddig nem tudtam. Kár érte
-
Acheron
őstag
Grat!
No igen, csak ott a farmolásnak gyakran nagy ára van K/D -banTegnap én is ott gyűjtöttem be a harmadik aranyat, a hipfire killek hiányoztak az M4A1 -hez (úgy tűnik, nekem a hipfire a mumusom), nem is gondoltam, hogy meglesz,de a meccs végén bedobta a gold plakettet.
(#6169) Segal: Jó még erre a Shoothouse -on a "C"-ből "A" felé nézve jobb oldal, a középső udvaron autónak támasztott palánk. Azon megtámasztva pont az "A" felőli faház sarkára látni, onnan gyakran ugranak elő az "A" -nál spawnolók. Ronda kemping, de a feladat pörög vele. Bár mióta a Shoothouse kikerült a 24/7 -ből, marad a legtöbb helyen a fal mögül kihajolva kinézés / lövés. -
lacus83
senior tag
2 napja csak connecting to Online Services fogad.
A nagy update óta egy percet se tudtam játszani.
Ötlet? -
ProEvoFan
nagyúr
Köszi!
Rá is megyek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan #6163 üzenetére
Vagy letámasztva,vagy sarokból kihajolva kell ölni.Ez elvileg az egér 5-ös gomb(hüvelykujjnál levő közelebbi gomb a kettőből),de én úgy szoktam inkább,hogy míg csinálom,akkor csak ezt,és a gombok beállításánál(második vagy harmadik lapon van felső részen,ahol beállítod a combat dolgokat)az ADS-t választom ki,ilyenkor ha saroknál vagy sík felület előtt vagy,automatikusan kihajol/letámaszt.Hátránya,hogy fixen vagy addig,egy szűk látómezőben célozni tudsz csak,ha elmozogsz,kilép belőle,vagyha elengeded a jobb gombot.
-
ProEvoFan
nagyúr
"get kills while mounted"
Ez hiányzik az m4a1 gold felé vezető úton.Itt mit kell csinálni? -
-
laragirl83
őstag
Huhhh ma először meglestem shipmentet, hát ott tényleg elgurult a gyógyszer
-
RazoR
veterán
válasz
zoltannagy #6157 üzenetére
A skinekből kell az összeset megszerezni, vagyis az összes skinekhez tartozó feladatot megcsinálni. Van amelyik elég szenvedős tud lenni.
-
Acheron
őstag
Ma próbaképp HC -ról visszamentem a "normál" játékra - hát, bizony, szokni kell, hogy egy -két találat helyett egy fél tár kell az ellenbe, hogy kimúljon, cserébe visszalő közben, és négyből háromszor ő nyír ki
Azt hiszem, ebben az évadban maradok a HC vonalon
-
BandiHUN
veterán
Nem gyenge a Shipment DOM!
Sikerült 57 killt intézni nyuggernauttal az este,egy életcél kipipálva
Ezt beteg embereknek találták ki tényleg...
-
stuka20
senior tag
A szintek, azért lettek kék színűek valakinél, mert az azt jelenti, hogy valakinek volt már reset?
Meg ez a kék lézer. Jól néz ki, de nekem marhán zavarja a szemem, szó szerint émelygek tőle. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ok ez a kék lézeres Kilo nagyon adja.
VÉgül is csak a fél pályáról látják, hogy hol vagy.
-
Corpuscle
őstag
“Reduced flinch on the Kar98k, EBR-14, and MK2 Carbine”
Ezt a mostani frissítés tartalmazza. Mit redukál?
-
GAbre
veterán
válasz
dombi81 #6132 üzenetére
Az is felb@sz.És még ez rá a krém.
De amikor folyamatosan dx hiba miatt kidob,vagy egyéb errorok miatt.
És mikor újraindítod és feldobja,hogy alap beállításokkal akarod-e indítani,majd néha még1 ablak.
Azután pedig állandóan ezt a videót kell nézned,napokon át.
Talán kicsit ideges lehet az ember...
Hogy 1 rohadt beállítást miért nem lehet megcsinálni...
Nem hiszem el,hogy nem panaszkodtak rá.... -
newmoonlight
senior tag
HOVÁ_TŰNT_A_SHOOT HOUSE???
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ingyen GIFT pack a store-ban. (Nem tudom megkapja-e mindenki, vagy csak aki megvette a Nikto csomagot)
regener:
Thx.
-
lowzor
veterán
Szánalmas ez a Shipment.
Konkrétan végig az F-et nyomogatom, mert amin spawn-olok, már döglök is meg. -
-
venom8888
őstag
egyebkent meg nezzuk a jo oldalat, azon a palyan kurva gyorsan lehet szintet lepni ,fegyvereket huzni stb. Szerintem fasza
-
Acheron
őstag
Szép. Hosszabb ideig csak így lehet talpon maradni, ha hátulról fedezve van egyébként másodpercekben mérhető egy - egy élet.Tegnap én is kipróbáltam a Shipment pályát, első alkalommal pillanatok alatt ledaráltak (valami 20 death mínusz), másodszorra már jóval kisebbel megúsztam, de ezzel együtt sem lett kedvenc. Szerintem is zsúfolt, ezért egyelőre nálam inkább Skipment, mint Shipment (hacsak épp nem nagy hentelésre vágyom)
A Vacant viszont nem lett rossz, szokni kell még picinyt. Emellett számomra is meglepő módon hiányoltam a Shoothouse pályát. -
venom8888
őstag
egyik nagy streamer is mondta hogy ha ujra tarazol,meg is halsz,mert arra sincs ido, felbukkan valaki az alatt az 1 sec alatt es lelo.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
redhunter
senior tag
Hát ez a shipment ténylegesen felejthető,ehhez képest a shoothouse egy taktikus map
-
GAbre
veterán
válasz
KaitouP #6101 üzenetére
Valakinek van 5lete,hogy lehet kinyomni a ezeket a direct-x hibákat?
Beállítottam új kártyám órajelét,másik játékokban,teszten jó volt itt kidobott,adtam neki feszt,kikapcsoltam raytracinget.Ment 1-2 napig jól.Tegnap beraktam az új tápot azóta megint dobálja.
Nem tudom alaplapom lehet rossz,vagy mi van,de azóta már 0x0000-és hibakódok is jöttek párszor. -
Bennyboy
őstag
Toltam én is pár game-et a shipment-en. WW2-ben kedvenc mapom volt. Itt nekem úgy tűnik mint ha még annál is kisebb lenne vagy túl sok rá az ember. Rengetegszer előfordul spawn kill mert egyrészt fos a spawn rendszer, másrészt annyira kicsi a map, h egyszerűen mindenhol van enemy. Persze ez jó is lehet amikor 5 enemy mögé spawnolsz és kiirtod mindet. A játék módtól is függ mekkora a hent mert pl ami hardpoint-on van az teljes káosz. Ennek ellenére nekem adja mert annyi killt lehet szerezni rövid idő alatt mint sehol máshol. Kicsit azért lehetne nagyobb de tuti, h itt lehet llegjobban farmolni. Azért shoothouse kicsit hiányzik. Néha szeretem a kicsi, pörgős mapokat.
-
KaitouP
nagyúr
A balansz szempontjából van, egyes játékmódokban elég kaotikus állapotok uralkodnának, ha nem lenne ez a 3 mp delay.
Egyébként az eddigi gyakorlat az volt, amit a hozzászólásod elején említettél, nézted a killcamet addig a 3 másodpercig, majd skippelhetted és spawnolhattál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged