- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Itt nincs szerver kereső ping alapján? Lehet ezt valahogy szűrni, hogy ne rakjon ping 50+ szerverre? -
Deck
titán
válasz
lacus83 #8595 üzenetére
A Shipment ilyen.. Fegyver húzásra és camo szerzésre megfelelő vagy 2v2-re. Aki nem ezeket akarja azoknak persze, hogy nem jön be.
Shield-esre rádobsz egy Semtex-et és ennyi. Én is néha shieldel megyek mert célom a Damascus..(mások is emiatt) Hidd el sokkal rosszabb számomra shieldet használni.. -
BandiHUN
veterán
válasz
lacus83 #8595 üzenetére
Örökérvényű megoldás a Shrapnel perk és Thermite,aztán tekints a pajzsosokra potyakillként
Plusz természetesen raksi mellé/fölé. Én sokat köszönhetek az idiótáknak,csak bele kell tanulni,már vakon gránátozom,gázozom be a túloldalt,már startkor ledaráljuk az egész csapatot.A,C thermit,B-re nyomulás,spawnjukra gáz vagy stun,valaki fel a konténerre is,gyakorlatilag elbukni sem lehet a kezdést.
-
lacus83
senior tag
Ho.
Amugy ezt a shildes (anyám szomoritó kis majom szokásos) katyvaszt nem akarják kivenni a játékból?Qurta idegesitő pl shipmenten amikor beül a sarokba mint a kutya aki épp kaksizni készül és lövöldözik ki onnan.Vagy jön veled szembe de kb még van melleted másik kettő ugyan olyan pajzsos idióta.
Qurta felbuzditja az agyamat és már asszony szól rám fejezzem be a káromkodást.
A respown killről meg ne is beszéljekA fél méterről távcsövessel lelövésről meg a sok kis surmónak lepucolódik a répája
Komolyan mondom hová tart ez a gamer társadalom.De azért csináld meg a késelős vagy pisztolyos küldetéseket
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
az ejtőernyőt hogyan lehet aktiválni? (PC verzió)
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #8574 üzenetére
win10 em van, persze hogy kaloz, az emberek 99%-anak az van
De miota ezt az uzenetet dobja ki a jatek, azota Map betoltese kozben kidob a jatek a menube,es hatalmas akadasok vannak benne. Semmi bajom nem volt a jatekkal,megjelenes ota,csak olvastam kinek mi baja van vele,de ugy latom,en is sorra kerultem.
-
venom8888
őstag
Azt a hibat irja ki,hogy a rendszerem,nem tudja futtatni a DX12-t. Ez mar megint milyen faszsaga a jateknak?
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #8557 üzenetére
Jól néz ki, de szerintem marha gyenge az Mp7.
-
GAbre
veterán
Megint bugos 1 chalange?
get 20 1shot kills.
Nyomtam smg fejest,no one shoot kill.
Nyomtam shothunnal pár 1 lövéses halált,és még mindíg 0/20.
nepszter1
Szerintem shipment 24/7,de nem nézegetem,hogy hol mennyi xp-t ad. -
nepszter1
addikt
Milyen módba lehet a legtöbb xp-t farmolni ?
-
Dave567
addikt
Hol lehet megnézni mennyien játszanak a játékkal még?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BusinessGuy #8554 üzenetére
Ok, akkor ezt csak én nem értem most. Visszanéztem, hogy mire válaszolt, a CharlieIntel oldalán semmi ilyesmire nem találtam utalást.
-
Deck
titán
válasz
dombi81 #8547 üzenetére
Opcionális minden..
Én meg szeretem a skineket, ebből van bevételük is. Donald kacsa teljesen más.
Én rühellem a rakétavetőket, lmg-ket, csicsás dolgokat stb.. Semmi keresnivalójuk a játékba szerintem.. De ez van..Azért, a Gung-Ho, Dead Silence, Maddox nagyon hiányzik nekem a BO4-ből..
-
dombi81
senior tag
Ezekkel semmi probléma, hiszen ide illik, a játék része, és az illik-en van a hangsúly. De megfordítom a dolgot. Mi volna ha egy COD játékból való szereplő tűnne fel valamelyik sorozatban, hát nem őrület lenne?
Úristen, ilyenkor mindig fogom a fejem egy röpke másodpercre. Vagy megfordítom a dolgot.
Ha Donald Kacsa ugrándozna és a falon futkározna egy COD-ban, lehet az sem tűnne fel sokaknak, közönnyel nyugtáznák. Na itt ezzel van a baj. Bármit betesznek a játékba, az jó.
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #8537 üzenetére
Gondoltam nem írom be, de aztán mégis. Game of Thrones-ból egy karakter? Most ez valóban komoly? Azt sem tudom ki ez a nő (persze minden tiszteletem az övé, látatlanban is). A magam 44 évével nem tartom magam idősnek, igaz nem is tévézem sokat, főleg sorozatokat nem nézek( tudom, vannak egészen jók, értem én), node előrevisznek ilyen kiegészítők egy játékot? Úgy sem látsz az emberből semmit, ez egy FPS. Minek egy COD-ba ez a lány, mi köze hozzá? Úgy örülnék ha valaki ezt logikusan levezetné nekem. Miért nem tesznek bele inkább újabb fegyvereket, melyeknek hasznát is látnánk, például.? Akármi mást, ami hasznos, aminek célja van. Mindig meglepődöm ilyenkor, csak azt nem tudom minek. Inkább örülnék annak, hogy még mindig tudnak meglepetéseket okozni. Kinder Surprise.
-
KaitouP
nagyúr
-
Deck
titán
válasz
KaitouP #8536 üzenetére
Én egyetértek veled de nagy ívben sza*nak a véleményünkre hisz a $$$ a lényeg. A skineket hamar megcsinálják, árulják és semmit se vesztenek vele, a bevétel meg nagy. Én megértem ezt is azért, még nem ment túlzásba.
A lényeg, hogy nincs SP. BO4-nél kidobott pénz volt.. -
KaitouP
nagyúr
Season 2: Meglepetések jönnek: [link]
-
raggg
senior tag
Szerintetek dobnak be egy S2 trailert még az IW-től, vagy csak kedden örülhetünk?
-
Casanova*
veterán
Lesznek új camok a teams packs-on kívül,nem tudjátok?
-
ates2
senior tag
válasz
stuka20 #8519 üzenetére
Aniyah palace,egyedül elmentem E-re enemy respawn szarjához, 20-as killstreak meg befogtam azt a szart,egyedül,erre defcon
mert a többit a maradék 31 player nem volt képes tartani...
Jah és olyan rátartások vannak gecc mikor nézem killcamot,beszarok,még magamat se látom ott,csak hogy a gyerek valamit lő és az én vagyok -
stuka20
senior tag
Átérzem. Amikor HC-n két lövés kell az enemybe Kar-ral, hogy meghaljon. Vagy, amikor az enemy kill camjából látod, hogy már a halálán van és tiszta sötét a képernyője, de te darálod és nem pusztul, ő meg 1 lövéssel megöl.
Vagy shotgunnal 5 méterről 1 lövés vagy, erre te előveszed és 1,5 méterről sem döglik meg 1 lövésből. Az smg fejlövésekről ne is beszéljünk.
Én egy állandó ranked rendszernek örülnék, nem egy ilyen buffolunk nerfelünk féle valami.. -
ates2
senior tag
Én nem tudom mi a szemétzsidokurvaanyjukat csináltak de ez a játék vicc,ma konkrétan még nem nyertem csapatba....vagy 5 defcon volt eddig.
Vagy mindenkit fel buffoltak vagy mindenki csal. Hihetetlen.
Mikor megvettem a game-t az első hetek,hónapok epicek voltak,mióta jöttek a patchek vicc kategória.
Azt mondták nincs SBMM GW alatt,de ilyen nincs,hogy ma minden szopás. -
soo277
őstag
Húúú de jó lenne,nekem bejönne, [még mindig előveszem] nem tudom én nagyon imádom azt a korszakot
-
k-adi
nagyúr
válasz
KaitouP #8506 üzenetére
mondjuk számítani lehetett erre... de azért az elég gáz, hogy a BR mód még a kanyarban sincs de már az új részről jön a pletyka
dehát tudjuk, a cod-vonaton nincs stop gomb
meg akkor beigazolódni látszik a s1-mw1 s2-mw2 s3-mw3 tipp is... s4 idején már mindenki az új részre megy át
mondjuk az érdekel viszont, hogy az új rész is modern vagy scifi lesz-e esetleg igaz-e a vietnámos tipp
-
KaitouP
nagyúr
Hivatalos: idén is jön új Call of Duty rész: [link]
Egyelore viszont nincs hivatalosan bejelentve, hogy végül melyik fejlesztőcsapat készíti az új részt.
Továbbá:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest