Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Strapabírónak tűnik a 12V-2x6-os tápkonnektor
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Smart Paper - a szemem köszöni szépen, jól van
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
veterán
Nem nyűgözott le túlságosan, ha ez a trailer az új motorral készült, akkor ráadásul azt sem mondanám, hogy nagy fejlesztést eszközöltek (konkrétan semmi különbséget nem látok egyelőre).
A Season Pass kihagyása örvendetes, de van egy gyanúm hogy drágul az alapkiadás - legalábbis valami trükközés biztos lesz, mert az Activision szereti a pénzt.
A cross-platform oké, de csak konzolok között, remélem így gondolják.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
SH4D0W2011
őstag
He?! Te mit néztél?
Amúgy remélem ez a crossplay nem lesz kötelező, semmi vágyam konzolosként egerészőkkel játszani.
Three Call of Duty: Modern Warfare Editions revealed, Call of Duty Points are returning
Call of Duty: Modern Warfare ‘Precision’ and ‘Dark’ Editions announced, available only at GameStopMivel itt is használhatóak lesznek a CoD pontok, ebből gondolom mindenféle ládákra vagy skinekre el lehet majd költeni őket, én nem féltem az Activision bevételét.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
BerserkGuts
őstag
De jó lesz a pcseknek sok előny :egér, fps, grafika beállítás pff redzkessetek.
Már elő is rendeltem.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
Jah tényleg ott írja csak előre örültem hihi.
Annyira oda vannak a konzolos irányításért és eröltetik pedig tudják hogy az egér a jobb megoldás
és az se új legalább 30 éves de még se 50
Fejleszhetnének már az irányitáson mert szégyen hogy itt tart még mindig a technika pedig voltak próbálkozások xbon is meg psen pl: kinect .
Na meg kicsit elgondolkodtam mi van ha menetközben kihúzom a pcs kontrollert és átállítom bill/egérre vagy még egyszerűbb mindenre van vmi hack vagy törés és kontrollernek érzékeli az egeret.
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
Nagyon jó? Akkor miért nem hagyják egyszerveren xD
szerintem nem még 2000ben rájöttem erre amikor unrealtournamenteztem egérrel a pst el is adtam
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
Hé az előbb te dicsérted milyen jó
hát akkor mi unfair
Azért írtam kéne egykis fejlődés mert nem ér semmit fps játéknál nem tudsz gyorsan pontosan lőni.
Kínai mesterpálcikás szuper játékosokat 0,1%osokat hagyjuk ki a képletből12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
SH4D0W2011
őstag
Mintha Charlie INTEL-en a szivárgásakor lett volna egy 100$-os cédula, de nem biztos, hogy jól emlékszem.
Amúgy szerintem mikrotranzakció lesz dögivel. "Operátorok" biztosan, akár supply drop rendszer, a félig poén félig akár komolyan is vehető karóra skinek amolyan CS:GO mintára, van itt bőven lehetőség, nem kell őket félteni.Aha, meg is van.
Amúgy arra lennék kíváncsi, hogy azok a KontrolFreek cuccok GameStop only ajándékok-e.
Amazon-on pl. nem láttam, hogy írták volna.
[ Szerkesztve ]
-
ez nem egészen igaz, mert minden fegyvert elérhetővé tesznek/ tettek contracs level formában.
Egy fillért nem fizettem rá soha és az összes eddig behozott fegyver megvan, csupán azzal, hogy játszok a játékkal.Elöb utóbb mindegyiket elérhetővé teszik.
Egyébként múlt héten 40 ládát kaptam összesen esténként kb 1 óra játékkal.
Nincs benne semmi undorító, aki játszik vele sokat az megkapja a jutalmát aki meg ránéz hetente egyszer az meg nem, ennyi.ne keltsük már az értelmetlen flamet mert hülyeség azt felhozni negatívumnak hogy tele van matricákkal, Skinekkel, camokkal és nem potyog mindenkinek minden este egy új fegyver...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
mint írtam minden fegyver megvan anélkül, hogy egy fillért költöttem volna rá..
PK-tigaz, hogy egy lvl 300 extra boxbol kaptam,de megkaptam ez a lényeg.
contracksból esett GRAV, S6,Tigershark,Vendetta....ezeket ezek szerint nem kaptad meg?pedig az összes az nagy operationok végén unlockolodott ki lootbox nélkül, ha kimaxoltad...Minden mai tömegeket vonzó multiplayer játékban van lootbox, Kit érdekel, hogy szórja rám a tartalmakat? már a megjelenés előtt közölték a számokat, hogy akár mit tudom én hány évig kaphatod az új tartalmakat skineket matricákat satöbbi annyit tettek bele és terveznek beletenni. Ez hogy lehet negatívum továbbra sem értem, mert nem kötelező sem használni, sem kibontani akár egyetlen lootboxot sem, így is elég tetemes Skin/ fun/ camo /fegyvermennyiség közül választhatsz. Attól hogy te nem igényled például csillámpónis skint elég sokan menőztek vele még a BO magyar topijában is, mert fun volt.
BO4 szerintem az egyik legtartalmasabb és legjobb Multiplayer rész az utóbbi időkben remek zombi móddal és BO rendszerrel.
Naív azt gondolnotok, hogy az MW más lesz vagy komolyabb lesz. Nem lesz az. Ugyan az marad ez is, egy skin, csinosabb ruhában,kicsit más scorestreakekkel, de már most látszik az előzeteseken át hogy nem nyúlnak hozzá mélységeiben a játékhoz.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Na igen, de ez egy más gondolatkörhöz tartozik, és ezzel egyet is értek veled.
Sok cikk boncolgatta anno ezt a témát, magyaroknál is,[link]már amiben azt feszegetik, hogy a lootbox szerencsejáték e vagy sem. Ugye több helyen annak ítélték szerintem joggal.
Ez is valóban egy függőség, legfőképpen azok bánják és bántják, akik anno sok pénzt vagy úgy általában szoktak bele pénzt fektetni.
Ilyen emberkéknek, mint én akik soha nem költenek rá extrát, ez szerintem mellékes ezért is látjuk talán máshogy ezt a dolgot, mert te régebben költöttél ezekre pénzt ha jól tudom.BO 4 nekem is az első COD ahol eddig ingyen beesett minden,de ha egy egy fegyvert nem is kapok meg nem igazán zavar..Remélem valóban az olimpiai versenyszám behatárolásáig( 2024?) ezt törvényben fogják szabályozni, főleg hogy elég sok kiskorú tolja ezeket a játékokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Automobilista 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topic
- Az iPhone 15 az igazi profi a kínzópadon
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Robogó, kismotor
- Kompakt vízhűtés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest