- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Breking: 2X Tier hétvége mostantól!
-
ates2
senior tag
gamer_152 150es ping 50kill első és orosz
semmi rasszizmus de tuti csaló
-
Land
veterán
Arra van ötlet, hogy voice chaten miért nem halljuk egymást?
Én pc-n vagyok, haver PS-en.
A dokumentumok mappa trükköt már próbáltam. A mikrofonom a windowsban alapértelmezett.Szerk: muteolva volt haver.
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #8294 üzenetére
Van igen
-
dombi81
senior tag
Az sem volt normális aki kitalálta, hogy Shipmenten a TDM kb. 3 perc.
-
ates2
senior tag
shipment 24/7 nél beadta shoothouse-t is,most azt kiszedték megint ?
-
Acheron
őstag
Mi viselt meg ennyire?
(#8276) Csokishurka: Jah, néhanap és néhány pályán összefújja őket a szél, sajnos. Tegnap nekem is volt egy afférom, kétszer kiszedtem a legpofátlanabb ürgét, de túl sok halálba került, így amikor harmadszor is visszamászott, léptem a játékból. Néha rosszabbak, mint anno a cheaterek az MW2 -ben, lehetetlen helyeken tudnak egész játék alatt feküdni / gubbasztani.És ami a legrosszabb, amikor a játék a párosító rendszer miatt erősebb ellenfelek közé dob, nem egyszer kiderül, hogy az erősebb ellenfelek ilyen guznyadék kemperek, világi jó stattal...
(tisztelet a kivételnek, azért sok jó játékos is szaladgál a játékban - a statomon érzem)
De azért a HC -t én jobban élvezem, ezzel együtt is.
(#8268) GhostPetya: Dettó, bár a lányom már megjegyezte, hogy Apa sokszor nagyon csúnyán beszél este, amikor játszik (azóta próbálok rá figyelni)
-
k-adi
nagyúr
mostanában mennyien vannak obj. gamemodokban? kezd kihalni és mindenki only tdm?
-
Land
veterán
Ti hol kommunikáltok játék közben, ha van köztetek PC-s és PS4-es játékos is? Discord sajnos nincs PS-re.
-
raggg
senior tag
Fú, próbáltam összehozni a maradék longshotot AK-ra hc-n (dom), hát basszus, nem tudom ti ezt hogy bírjátok.
Maradok a normalnál.
-
Csokishurka
őstag
Ez shipment teljesen jo camo szintezesre. Kiveve a longshot ugye
-
lacus83
senior tag
A 28.iki frissítés óta nálam el van veszve az fps. Már régebben is volt ilyen akkor egy beállítás reset segített experience progiban és a játékban is.Most ez sem segít.
A server disconnect dolog pedig külön idegesítő.
Eddig tök frankó volt minden,egy hete nem játszottam erre fel most szutyok az egész -
ates2
senior tag
válasz
craftsman01 #8255 üzenetére
Jó hát az már durva,mert kitöltöd a sávszéled amivel rendelkezel az úgy más
de létezik úgynevezett "lagswitch" jelenség,sajnos. -
ates2
senior tag
Hát gyerekek.
Az anyja picsáját amelyik kitalálta a 357el a long rangethála isten túl vagyok rajta.
Azért egy Ping figyelő jó lenne,mert vicces,hogy 100+ pingü emberek mindig elsők... -
huby80
senior tag
Srácok melyik játék móddal lehet leggyorsasabban fejlődni a battlespass ba?
-
Nah gondoltam 2 hét után játszok egyet, erre itt a fent említett 50gigás peccs, szóval majd holnap reggel , meló után
-
dudu5130
őstag
Tényleg nerfelték az M4-et meg az MP5-t?
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #8242 üzenetére
Én azt szeretem,amikor már szedik ezerrel a HQ-t,erre a map másik végén kolbászolnak,közben mindenki a ponton van...
Bár tegnap volt profi meglepi,4 ellenfél bontja a HQ-t,erre közéjük a Cruise missile csapattárstól,pedig már rég le lettünk lőve...
Én mondjuk sok ilyet nézek,szokásom elfoglalni a pontot,de ugye az általában nem rálátós pont a gránátesőben,szóval hamar kampec,de inkább előtte takarítok rakétával,utána meg fegyóval bosszulás
DOM dettó.Kevés killel is top 1 tegnapról: -
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #8241 üzenetére
Őszintén szólva fel sem néztem az eredményjelzőre, csak mentem foglalni/védeni. Brutál kör volt!
Akinek lenne kedve csatlakozni csak HC-t játszani vegyen fel ismerősnek. Bár szelektálom a ph-sokat is, mert az elején felvettek olyanok akikkel még nem is játszottam...
Ma volt még egy durva kör. HC HQ. Védő csapatként mindegyikünk elhullott. Spectate módban ugye látom, hogy mit csinál az ellen. Nagyon durva, azt sem tudták mit játszanak. Kerestek minket, kempeltek, várták h valaki jöjjön. 1, azaz 1 ember foglalta tőlök a HQ-t.
Másik sráccal csak nevettünk, h WTF, ilyet még nem láttam.Ennél már csak az a durvább, ha a csapatodban te vagy az egyetlen aki HQ-ra megy.
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #8240 üzenetére
Énköszi
Legalább elsirattam a jó kis Firing range-t megint,nem igaz,hogy azt kell kivenni...
Jó nap volt,kellett letolni sok LMG killt,megcsináltam 3 operátor küldisort végig,még du sikerült a firingen jókat JOKR-ezni,este meg lett némi klasszik gém is,jól kiestem a mapokból.De azért vittem a 2 final mozit
Durva kör volt,amikor learattam a full enemy teamet 2 RPG-vel...majdnem vesztettünk volna,de jól összeszakadtak -
Bobcat35
csendes tag
Szeva!
Battle.neten megvettem az alap játékot, multin azt írja hogy vegyem meg a battle pass-t, pass resets : 13 day...
Ez most mit jelent? -
soo277
őstag
válasz
craftsman01 #8232 üzenetére
Ezt tudom ,mindenki maga szívügye mire költi a pénzét,mondjuk ez egy pozitivum szerintem ,hogy nem belevisznek a prémiumok megvételére,mint pl WOT ba,hogy prém tank nélkül nem mész már semmire,hanem tényleg ilyen értelmetlen baromságokkal árasztanak el minket
-
soo277
őstag
válasz
craftsman01 #8227 üzenetére
Hát amíg ilyen jön ,hogy skinek ,meg csilli villi baromságok,addig várhatnak a fejésre
-
craftsman01
senior tag
válasz
Dragon3000 #8229 üzenetére
Rx 470 2560p full low/szerintem egyáltalán nem csúnya így/ fix 75 fps.Persze néha kis röccenések de fps nem megy le, ezt betudom a procnak.
-
craftsman01
senior tag
válasz
redingitell #8220 üzenetére
Valamikor suliba tanultam talán, hogy az 1 után a 2 jön de nem biztos.
Viccet félretéve lessz itt nagyon sok season ameddig látják hogy lehet fejni a jónépet./már akit lehet/
-
WaterWave
veterán
válasz
redingitell #8220 üzenetére
OKé, de melyik hónap?
Már az is előrelépés lenne mert én pl nagyon várom.
-
ates2
senior tag
válasz
craftsman01 #8224 üzenetére
már megoldva,nyugi.
Csak nyilván azokat is megkérdem akik játszanak is vele.
De problem solved. -
WaterWave
veterán
válasz
redingitell #8210 üzenetére
Sajnos nem derül ki belőle, hogy mikor jön, ha jön egyáltalán...
-
nepszter1
addikt
dev error 6065 valami megoldás létezik ?
-
Corpuscle
őstag
válasz
craftsman01 #8214 üzenetére
Ismerős. Valószínűleg semmi sem változott, csak erősebbek közé rakott. Nekem volt, hogy ~20 körön keresztül ez ment, mire újra a saját szintemnek megfelelőekkel játszhattam. Vasárnap is átestem egy ilyenen, kb. 5 körig szívatott. Utóbbi időben kiegyensúlyozottabb, mint a kezdetben.
-
craftsman01
senior tag
Csak tudnám mi változott frissítés óta, olyan béna lettem hogy az valami felháboríto, mindegy mit tolok szinte mindig a legutólsó vagyok.Meg a legtöbb szembetalálkozáskor én halok azért előtte sokkal jobban ment.
-
KaitouP
nagyúr
Ha valakinek beakadt és endless loop-ba került a Special Ops Pack frissítés, próbálja meg a következőket: [link]
-
redingitell
senior tag
[Ez] vót má?
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #8202 üzenetére
Csak akkor van értelme, ha mindenki a ponton van, de erre kicsi az esély, ezért lenne jó ha egy csapatban magyarok lennének, úgy simán le lehetne verni mindenkit.
Marha nehéz olyan játékosokat találni, akik csinálnak is valamit. Én se fogom beáldozni már magam, senki miatt.
Kétszer megyek én is a pontra, ha látom nem csinál senki semmit akkor én is csak killt szedek.Nem elég megnyerni a háborút, jó is kell legyél benne..
-
ates2
senior tag
válasz
BusinessGuy #8202 üzenetére
Azért mert a UPC modemét használom mint egy "tégla" mert egy fos a saját meg kezeljen mindent (Asus) csak a portporward valamiért nem akar menni.
Ezért érdekelne egy UPC-s hogy nála is moderate a NAT type vagy meg tudta oldani,hogy Open legyen. -
soo277
őstag
Hát nekem jobban tetszik a régi Vacant,mint az új
["Vacant" Map Comparison] -
BusinessGuy
őstag
Dee miért a upc modem (ami router is) van bridge módban? A rádugott routert tedd bridge-be és a upc routerén állíts portokat.
Igaz nekem Digi van, de nálam így működik.Ghostpetya: Domination TDM amiben a kill és a feladatok is jutalmazva vannak...? Ennek mi a fene értelme van, a domination jelenleg is elbaszott mert a killeket többre tartja mint a foglalást, és mindenki azzal villog mennyi killje van - csak közben a feladatot látványosan leszarták... Ulrragáz alapból is hogy epénisz Sanyi 80 killel és 2 foglalással első miközben aki a feladatra koncentrál és megnyeri a meccset a csapatnak feleannyi killel de 10 foglalással az sokadik a toplistában.... Az egész dominationból ki kéne venni a kill számlálást illetve tizedelni a killért kapható pontokat...Szóval eddig is tdm dom volt,...
-
KaitouP
nagyúr
A játék eheti eseményei: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged