-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
(Sorry amúgy nem válaszként akartam írni csak új Hsz-ként! )
Persze nem vészes az a 10 euro érte, nem is ezt sokallom hanem hogy elég nagy a kontraszt a free és a BP között.
Szerintem aki BP nélkül játszik és legalább eléri a kimaxolt szintet az kaphatna valamit mert így lehet hogy következő szezonra inkább befizet egy battle pass-ra és megkapja az apróságokat esetleg még a 20 szintes ugrót is hozzácsapja.
De így meg aki nem vette meg ezután se fogja mivel a "rendszer nem jutalmazta" egyáltalán a befektetett energiát ezálltal még ingert sem kap a BP befizetésére.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 nap után akkor ha jól tudom újra indul mindenki 55-ről és ugyanúgy el lehet kezdeni lépegetni a szezon szinteket is?
(miért ekkora az intervallum amúgy? Így nincs benne semmi kihivás mert ennyi idő alatt még az is eléri aki csak pár naponta játszik vagy csak 7végén tolja...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest