- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz Glaz-dozfhut #25655 üzenetére
Az megvan, csak a videó alapján próbáltam megcsinálni, ahol unlimited van nála és 60 fps.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Nálam ami több fpst és korrekt látványt eredményezett az a 90-es render resolution és az SMAA T2X. 95-ös render resen jóval kevesebb fps-em volt. 1X pedig sehogy sem jó nálam.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz piero86 #25649 üzenetére
Igen, de mint kiderült ideje korán. Levettem az írásvédettséget, beléptem a játékba, beállítottam mindent, kiléptem, és újra írásvédetté tettem a config fájlokat. Most már jó.
Nem kérdezi meg az indításnál, hogy szeretném-e optimalizálni a játékot és nem telepíti a shadereket.
A videóhoz képest az Anti-Aliasingot SMAA 1X-ről felraktam SMAA T2X-re, mert 1X-esen jobban "hullámozott" a kép, főleg távolabbra nézve. Nektek nem ilyen "grízes" a kép 1X-esen? Amúgy a 2 beállítás között kb 10 fps különbség van. Jó lenne az a plusz fps, de nem ártana látni is távolabbra...
Ami még mindig rossz az az unlimited fps. Nekem menüben is maxon pörög a GPU, míg a srácnak fix 60 fps-en. Az NVIDIA Control Panelben a Background Application Max Frame rate 60 fps. Nem ennek kellene a játék menüjében korlátoznia az FPS-t?[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz geckowize #25622 üzenetére
Megcsináltam a videóban foglaltakat annyi változtatással, hogy a render resolution 90 lett.
Vannak furcsaságok:
Minden indításnál megkérdezi: Set optimal settings? Nemre szoktam menni, de mit állítsak, hogy ne kérdezze meg?
Minden indításnál újratelepíti a shadereket.
A custom framerate limitet amint unlimitedre állítom a menüben is maxon pörög a gpu, nála fixen 60on maradt. A játék újraindítása után customra van állítva ez a rész...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Tud valamelyikőtök bunny hopolni? Tudna ebben segíyteni priviben?
-
Land
veterán
válasz Roland861010 #25307 üzenetére
Miért tennél ilyet? Idő mint a tenger, felesleges cp pazarlás. Szerintem.
(Én már most 35-nél tartok, pedig alig játszom.)[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Store kínálata mi alapján változik folyamatosan? Egy ideje berakták az összes megvásárolható blueprintet a fegyverekhez, viszont mostanában hol eltűnik egy része, hol megjelenik. És ez accountonként változik. Egyik este bent volt, amit kinéztem, havernak nem volt bent. Reggelre nekem is eltűnt. Tegnap neki újra megjelent, ő meg is vette amit kinézett, nekem azóta sem látható. Fura ez az egész, mert ezzel saját magukat cseszik át anyagilag.
-
Land
veterán
Van bármi oka, hogy mostanában multiban egyre többen Uziznak? Buffolva lett vagy többen most fedezték fel?
-
Land
veterán
válasz norbertoth #24712 üzenetére
Csinálni kell a feladatot és nem fejetlen csirkeként tdm-ezni. És akkor még a csapattársak is hálásabbak lesznek.
-
Land
veterán
válasz norbertoth #24708 üzenetére
Melyik játékmódban?
-
Land
veterán
Van multira is olyan oldal, mint az sbmmwarzone?
-
Land
veterán
Ma lett egy új hibám. Rákeresve török és orosz felhasználok is panaszkodnak róla a mai nap folyamán. A settingsen belül a Grapihcsra kattintva kifagy a játék Fatal Error hibával. Nálatok minden rendben?
-
Land
veterán
Jól van. Játék újrarakása után már nem fagy ki egyből, csak szokásosan server disconnect 1-2 meccsenként.
Szóljak a Diginek, hogy legyen publikus ip címem? Ez lenne a megoldás?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Ma nem tudok játszani a játékkal. Ahogy elindítom a játékot és belelépek bármelyik loadoutba megfagy a kép és pár másodperc múlva kidob hibaüzenetet nélkül. Tegnap még minden rendben volt. Csak nálam van ez?
-
Land
veterán
Haver kérdezni, hogy ha megvan véve a teljes MW, akkor csak a Warzonet le tudja tölteni? Tehát nem szeretne multizni.
-
Land
veterán
válasz Dave567 #23529 üzenetére
Nem igazán. Itt a topicban olvasott cmd-n keresztüli google.com-t pingeltem és amikor kidobott megnéztem és nem volt kimaradás a netemben. Ez a Blizzard sara. Egy februári frissítés óta van ez. Aztán van mikor hosszú ideig jó, van mikor a semmiből előjön. Nekik kellene megcsinálni, rengeteg embert érint és nagyon bosszantó.
-
Land
veterán
válasz Mr.Csizmás #23471 üzenetére
Ez megoldaná?
-
Land
veterán
válasz shotika #23314 üzenetére
Nálam is ugyanez volt a hét elején. De most már jó.
Amikor rossz volt, akkor a fő 1 Gigabites Asus routeremre rákötöttem egy TP-Link routert is, mert Wifin a céges laptop VPN-je állandóan reconnectelt. Így azt is vezetékes neten használtam. Nos így hogy volt még egy köztes router állandóan ledobált. Aztán kikötöttem ezt a routert és újra a fő routerből jön a net a gépembe és újra wifiről megy a céges laptop. Így nem dobál le. Sajnos nem vagyok szakember, így nem tudom, hogy a TP-Link-en mit kellett volna állítanom, hogy ne dobáljon ki a játék. Digis netem van.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Ez az átok hosszú idő után újra ledobál. Mi a teendő?
BLZBNTBGS000003F8
-
Land
veterán
Az új patch után melyik AR a meta warzoneban?
-
Land
veterán
Még nincs meg az új AR, de amit láttam belőle elég új meta feelingje van. Gyors, erős. Warzoneban simán OP lesz. Meg merem kockáztatni, hogy a kedvenc Graumnál is jobb lesz oda.
-
Land
veterán
válasz prokxy #17139 üzenetére
Ma kaptam meg a fegyvert. Pár óra alatt meglett a gold.
Lvl max után megszoktam nézni mely camok hiányoznak és aszerint játszom. A gugolva ölés és a longshot maradt a végére. Amúgy az új gunfight map moshpit verziójánál gyorsan meglett. Ez jelenleg a "shipment" map.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Fennec kigoldozva (damascus skin rajta).
40es tárral egész használható és szinte könyörög a gyors tárazásért. Ez a kettő fix nálam.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Üdv!
Warzonehoz amennyi leírás vagy codos youtuber annyi felé best loadout van a legtöbb fegyverhez... Van rá mód, hogy meccs előtt ezeket a verziókat letesztelhessem valahol?
Mondjuk csináljak privát meccset?
Sima multiban a legtöbb ilyen loadout használhatatlan és simán bedarálnak a multira kihegyezett verziókkal. Eleve a 100 hp vs 250 hp miatt sem érdemes multiban tesztelni.
Warzoneban pedig vagy le tudom kérni vagy nem. Ha lekértem vagy tudok vele lőni vagy nem. Túl sok meccs telne el rengeteg üres járattal mire kiderülne nekem melyik fegyver fekszik.
Tehát privát meccs botok ellen egy nagyobb privát pályán? Főleg az ads speed érdekel és a recoil. A sebzésről vannak cikkek.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Warzoneba akik Ghost perkkel mennek mi a bevált kombo?
AR minimum 3X scooppal + Rpg? Esetleg + Erős távolra állított pisztoly? Vagy akimbo pisztoly?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Renetti akimbo perket szeretnék feloldani. Bugos lenne? Több meccset letoltam, de még mindig 2/5-nél tartok. Money perk bent van...
-
Land
veterán
Update óta újra BLZBNTBGS000003F8 hibakód már a meccs elején vagy a menüben. Egy meccset sem tudok játszani...
Hónapok óta ez van, vicc ez a cég hogy ezt nem javítja ki.
Persze menjek amcsi szerverre, ahol full hibátlan...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz dombi81 #14033 üzenetére
Első körben a fegyvereket lvl maxoltam (kivéve a 4 launchert és a shieldet), aztán kb. 2 hétig csak játszottam, majd elhatároztam, hogy a kedveltebb fegyvereimet goldozom, végül mindet megcsináltam.
Az arányom megsínylette. Jelenleg 1-es a K/D-m, de innen simán feljebb fogom hozni.
Óraszámom játék szerint: 364 óraLaby: "1 hónapon keresztül azzal bohóckodjak és idegbeteggé váljak"
Nincs annyi. 1 hét mondjuk. A 3 killes utsó küldiben priviben tudok segíteni.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz DrTechnoid #14036 üzenetére
Köszi! Only shipmenten azt toljad. Anélkül megarage lesz. Jövő héten elvileg shipment visszatér.
-
Land
veterán
válasz zoltannagy #13900 üzenetére
Nem igazán adja be és azt sem a legjobb opció.
HC-n nehéz 3-at ölni shipmenten halál nélkül, mikor spawn után is simán egyből lelőnek.Még 9 db tripla kellene, ma 2.5 óra alatt 4 jött össze...
És persze vagy 30 dupla kill, ami után csapattárs ölt meg vagy termitet dobtak rám vagy az ütés pillanatában lőttek le. Hát ez a shield goldozás árt az egészségnek. Ehhez képest minden fegyver könnyű.
Mindegy remélem vasárnap estig meg lesz... És a gépem is túléli.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Hol a túróban lehet az öljek 3at halál nélkül küldetést megcsinálni a shieldhez? Idegösszeroppanás szélén állok már annyira nem sikerül.
-
Land
veterán
válasz zoltannagy #13863 üzenetére
Idegösszeomlás alap sajnos aranyozásnál. Nekem csak a Shield utolsó camoja van hátra, ahol 3at kell ölni halál nélkül. Rengeteg 2 kill utáni halálom van és sokszor a csapattársam ölt meg ekkor...
Ha ezt megcsinálom meglesz a Damascus.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz zoltannagy #13861 üzenetére
Ez a Shield aranyozás őrjítő. Fogalmam sincs hol lesz meg, mert hc shipmenten is krva szar.
-
Land
veterán
Bug lennne, hogy Cabin Fever nem adja be Shipmentet? Már 1 órája vadászom nem sok sikerrel.
-
Land
veterán
Lesz mostanában only Shipment?
-
Land
veterán
Jelenlegi játék módokban van olyan, amely kés vagy pajzs húzásra jó?
-
Land
veterán
válasz Dragon3000 #13220 üzenetére
Be van kapcsolva.
-
Land
veterán
válasz Dragon3000 #13214 üzenetére
-
Land
veterán
Nem gondolnám, hogy a gyenge/közepes összetákolt rendszer miatt történne a szerver megszakadás.
Egy fix 4 GHz-en (igen fix, letesztelve, mindan játék alatt tökéletesen működő processzor setupom van) ketyegő 8 magos, 16 szálas Ryzen 2700 egy Geforce 2070 Superrel és 16 Gb rammal gyenge lenne.
A Win 10-en eredeti és a Kaspersky is. Nincs tört szoftver a gépemen. Ja és ez a kidobálás ha jól emlékszem egy februári update óta van. Decembertől február közepéig 1x sem (!) dobott ki. Valamit állíthattak akkor ami miatt nálam ez történik.
Semmit nem telepítettem akkor a gépre és nem állítottam el.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Sziasztok!
2 dolog lenne.
Segítséget szeretnék azoktól, akiket EU szerverről folyamatosan kidob a játék a BLZBNTBGS000003F8 hibakóddal (amcsi szerverről nem dob ki). Sokakat nem érint, akiket elér ez a hiba nem tud tőle szabadulni. Valami közös pont csak lehet... Ezért csináltam egy kérdőívet. Kitöltöm a sajátomat. Hátha kiderül mivel van gondja a Blizzard szervereknek.
(Azért az nem vicces, hogy azért kell amcsi szerveren laggolva játszanom, mert a saját régióm szerverei kidobálnak...)Platform: PC
Játék helye: SSD
Internet: Digi 500
Processzor: AMD 2700
VGA: Geforce 2070 Super
RAM: 16 GB
Vírusíró: Kaspersky
Router: 1 Gbites Asus RT-AC58U
Végigcsináltad a hibaüzenetre kidobott megoldási javaslatokat? (DNS csere, Battlenet app újrarakása stb..): IgenÉrdemes még más beleírni?
Másik: Egy ideje amikor szervert keres a játék a loadout rész/képernyő másodpercekre megáll/befagy. Eleinte ilyen nem volt. Van erre megoldás? Nem értem hogy lehet rossz frissítésről frissítésre a játék...
Köszi!
-
Land
veterán
Nektek is pár 100 kB/s-mal kúszik lefele a frissítés?
Casanova*: Letöröltem, újraraktam. Meglátjuk.
-
Land
veterán
A BLZBNTBGS000003F8 hibakódra nektek lett megoldás? Lassan 2 hónapja EU régión kidob a játék. Americason nem.
2 napig jó volt EU-n is, de tegnap Warzone közben haverokkal játszva megint kidobott. Annyira felcseszett, hogy nem is nyomtam tovább.
Már mindent kipróbáltam, ami a neten fellelhető.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz Csokishurka #12611 üzenetére
GW-n gubbasztok kezdő környékén egy lőszeres ládával. :D
Halad a Pila. Egy stricker van mellette, mivel minden más készen van.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Pila, Strela-P, Jokr és Rpg fegyverekre mi a tuti tipp az aranyozásra?
-
Land
veterán
Lehet hülye kérdés lesz, de dupla weapon xp aranyozásnál felezi a szükséges mounten killek, double killek stb számát? Illetve kérdezhetmém úgy is, hogy fele annyi killt kell szerezni az aranyozáshoz, mint alap esetben?
-
Land
veterán
Született már működő megoldás a BLZBNTBGS000003F8 hibaüzenetre?
Jó pár hete kidobál a játék ezzel a hibaüzenettel. Egyedül csak az küszöböli ki a csatlakozási hibát ha amerikai régióra váltok európairól.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Mi a megoldás erre?
BLZBNTBGS000003F8
Komolyan felgyújtom ezt a fosch játékot. 2 és fél hónapig jó volt aztán egyszercsak elkezdett kidobálni a játék.
Eddig megcsináltam: [link] (Kivétel a lasso baromság)
Illetve DNS-t cseréltem: [link]Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
FR 5.56 Famas longshotra mi az ötletetek? Hol érdemes vele próbálkozni? Tegnap teljesen kikészített ez a fegyver... 1v1-ben általában én húztam a rövidebbet.
-
Land
veterán
válasz balage1989 #10352 üzenetére
Szerintem 19:00 óta van ez a hiba. Előtte szépen haladt a fegyver szintezése.
-
Land
veterán
Ismert bug, hogy P90-nél valamiért egy idő után nem számolja a killeket?
3 kill kellene kiegészítő nélkül és vagy 50-et öltem csupasz fegyverrel és nem adja be...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz zoltannagy #10167 üzenetére
Lehet ők egy korábban megvett/megkapott skint aranyozták át, mely másképpen viselkedik, mint egy csupasz AK-n a Gold skin.
-
Land
veterán
válasz Chris1983107 #10074 üzenetére
Ha jól tudom minimum 34 m a longshot. Én többször Ground Waron csináltam meg minimum 3X scooppal.
-
Land
veterán
Lemaradtam valamiről vagy a V-Sync nem fix 60 fps? Vagy milyen V-Sync 144 fps-ről beszéltek?
-
Land
veterán
Barátok eltűntek. Mostanában.
-
Land
veterán
Komolyan kiégek. Állandóan kidobál a játék. Tegnap letöröltem és újra letöltöttem és még mindig. Windowson belül hol kell az engedélyeket állítani a játéknak, hogy a ki és bejövő kapcsolaton átmenjen az adat? Az utsó nagyobb frissítés óta csinálja és akkor feljött egy tűzfalas ablak, ahol engedélyeznem kellett a kapcsolatot.
-
Land
veterán
Lehet tudni, hogy a Stopping power hány %-ot dob rá a sebzésre?
Illetve mennyire pazarlás aktiválni a legtöbb fegyverhez (AR, SMG, Rifle)? Megmondom őszintén nem igazán veszem észre a hatását. Ha csak bizonyos fegyver típusokhoz ajánlott, akkor a másik Field Upgradet fogom használni.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz Dragon3000 #9155 üzenetére
Folyamatosan kidobál utolsó patch óta.
-
Land
veterán
Mostanában kidob a játék BLZBNTBGS000003F8 hibával. Mi a megoldás?
-
Land
veterán
Nekem pc-n bugos a calling card. Van egy zöld négyzet a pach óta, de semmi új kartya nincs közte.
Nem beszélve a játék mód szűrőnél még mindig ott a zöld négyzet.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Arra van ötlet, hogy voice chaten miért nem halljuk egymást?
Én pc-n vagyok, haver PS-en.
A dokumentumok mappa trükköt már próbáltam. A mikrofonom a windowsban alapértelmezett.Szerk: muteolva volt haver.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Ti hol kommunikáltok játék közben, ha van köztetek PC-s és PS4-es játékos is? Discord sajnos nincs PS-re.
-
Land
veterán
De ez hány körig él? Vagy 1 botrányos kör után jön az 1 félisten kör, aztán megint térdre kell rogyni látványosan?
Csak mert ha így van, akkor összeségében nem sokat nyer az ember.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
-
Land
veterán
válasz Tomko78 #7630 üzenetére
Nekem az LMG osztály nem adja. Nem azt mondom, hogy rosszak, de sok esetben mire elkezd lőni, már ledaráltak egy gyors SMG-vel. Ezeket ti hol húzzátok? Nyilván a dupla fegyó XP gyorsítani fog ezen.
-
Land
veterán
725 +kés hajnal fél 5-re meglett, de kemény volt. Igazából ez a soti egész jó. Csak mikor a kést erőltettem elég sokszor haltam. Az utóbbi pár nap megnyírbálta a KD-mat (1.05->1.0) viszont ezzel tömény fosch shipmenttel jelentősen gyorsabb volt fegyvert húzni.
Amint kész leszek a többi fegyverrel jöhetnek a Best fegyverek és a KD javítás.
Tényleg : az RPG meletti másik 3 (4?) rakéta vetővel miért nem megy senki? Azok csak járművek ellen jók vagy túl lassan lőnek?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz KaitouP #7442 üzenetére
Igen megvolt a hátránya is.
Nekem már az is jó lenne, ha lenne "xy" nevű szerver, amire rákereshetnék és felcsatlakozok rá.
És ide zömmel magyar srácok járnának fel egymás ellen játszva kiengedni a gőzt.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
És ez a gyakorlatban mit jelent?
Lehet bérelni szervert, lehet adni neki nevet és mondjuk annyit beállítani, hogy milyen mod menjen rajta és kb ennyi? Nem lehet xy fegyvert kitiltani? Nem lehet senkit bannolni a "saját" szerveremről?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Csalók ellen: a megígért dedikált szerverek. Adminra ráírni ha nincs fent játékban, feljön és kibannolja a gyereket. Régen így oldottuk meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest