- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Kész, el lepték a csalók a játékot, törölhető....
-
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28363 üzenetére
Értem, köszönöm, de annyit nem ér.
Bőven elég a Multiban zombikkal játszanom.. -
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28361 üzenetére
Még egy szar a Gépre?
Mit tud az növelni a szintemen? -
Dave567
addikt
Mennyi rohadék PL... RU van ebben a játékban Te jó isten, hogy nem tudnak ezek ki dögleni hihetetlen...
Még csak 430-as vagyok, nem tudom végig tudom-e vinni az 1000-ig.... -
Dave567
addikt
Aki játszik még a játékkal, annak számolja a K/D?
-
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28357 üzenetére
És szerinted miért dobott ide ?
Nem kezdőek ezek, múltkor egy 10es darált le mindenkit -
Dave567
addikt
SBMM Miiiii??
Hülyék gyülekezete...
-
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28354 üzenetére
Az Mw-ben nem működik az SBMM az tuti.
200 ms embereket kapok mindig, csak nekem kicsit a latency, legalább is ezt mutatja.. -
Dave567
addikt
Lehetne még azért támogatni a játékot, Dupla XP lenne a minimum, de gondolom erre esély sincs...
-
Dave567
addikt
Huhh Undórmány a CODBAN az SBMM, remélem kínok között döglik meg a mocsok aki ki találta, na meg az összes játékos akinek ez tetszik....
-
Dave567
addikt
Srácok az "szemétség",ha solóban összejátszanak(lehet reportolni az emberteket)?
Egymás után 2 meccsen is 2 pajzsos tag cserkészet be.
Ez mit jelent, komolyan nem értem, van ilyen a Singlebe?
Reportolhatod, de nem sokat ér, eddig se ért semmit a report.
Én ma két jó vágású magyar emberkével játszottam Shipmenten, egyik kis aranyos a hordóknál feküdt, persze kempelt, ha arra jártam bedaráltam, hallottam is a Voicba, PERSZE meg az ANYÁMAT, cheater G.ci vagyok, mondtam is neki, fogja be, és hagyja abba.
A kis barátja meg végig RPG-zet, én is szidtam őket, de csak magamba, aztán felvett ismerősnek, amit csak játék után fogadtam el, de ő is mondta a végén az anyázást, meg biztos cheatelek.
STATOM 100/79 -
Dave567
addikt
Már megint egy 18gb-os Update, de miért nincs látszata??
-
Dave567
addikt
válasz
geckowize #28181 üzenetére
1000 %, hogy nem az MSI Afterburner miatt kaptad, rengetegen használják, akkor erről írtak is volna mások.
Sőt néha én is használom, Nekem is át van írva a Options mappa, eddig semmi gond.
Sajnos ott valami más van, ami nem tetszett neki, ellenőrizd a gépedet, ne hogy más játéknál is ez történjen.
Pl Magyarosításnál Ami most készül GTA 5, ott ugye nem is szabad Online Módba lenned, mert bannolnak.
Sajnálom ami történt.
Szerintem írj még neki, és próbáld bizonyítani, hogy már pedig nem csaltál. -
Dave567
addikt
Hogy a tökömbe lehet javítani a packer burtstön?
Hihetetlen mikor lőni akarok, be nyomja azt a szart, ugrik kicsit a játék, és nem regisztrálja a találatot.
1000 digi net nehogy már hogy kevés legyen....
Mondjuk Digiről beszélünk.. -
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28090 üzenetére
Egyértelmű ez az SBMM része, nem feltétlenül Cheat, ő dönti el a játékot, meg persze a rossz szerverek.
-
Dave567
addikt
Megint egy frissítés, persze shadert újra kell rakni, undorító már ez a warzone.....
4 nappal ezelőtt lettem egyes színtű, akkor voltam kb 50., most jött a Battlepass megint egyes, most mi van?? -
Dave567
addikt
Miért van az, hogy lövök a gyerekbe, nem hal meg, engem lelő, de utána 3 mp után meg hal??? Nem egyszer fordult elő már ilyen.
-
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
Igen, mivel évente van új Cod, ez normális, bár szerintem ezzel többen játszanak mint a többivel, de így is várakozni kell.
Letöltöttem a frissítést, de nem voltam fent kb 3 hónapja, nekem ez a HITREG ami a mostani Codokban van, annyira nem jön be, ezért is csak kimondottan Mw Codot veszem meg.
Most várom a kettőt, addig meg megy a BF3. -
Dave567
addikt
válasz
CsabaSteel #27977 üzenetére
-
Dave567
addikt
Mi a tetű frissítés jött??? Használ is valamit vagy csak megint árt?
-
Dave567
addikt
Na, reméljük jegelik kicsit a COD-ot, meg egy pár emberke is mehet.
-
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #27829 üzenetére
Igen , sajnos néha nekem is vannak ilyen gondjaim, de kevesebb időt töltök vele, utóbbi időben BF3 van, néha visszanézek erre is.
Nem mintha az különb lenne. -
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #27827 üzenetére
De jóóó
A többi hibát meg nem javították, az airstrike-ot meg ilyeneket.... -
Dave567
addikt
válasz
Acheron #27825 üzenetére
Nem fogják megoldani, egyre több javítás jön ki, de mindig elrontanak valami mást...
Hihetetlen, de ez lett ennek is a vége.
Már ott kezdődik hogy I7 9700 nonk/ 32gb ram/ 2080 TI 11gb, gép nem elég akadás mentesen a játéknak, full optimizálatlan fos lett az egész, az elején még nem volt gond vele, legalább is ennyi.
A menüből csináltak egy BATTLELOGOT, mint a BFnél, és haza vágta az egészet, akad össze vissza.
Kíváncsi leszek MW2-vel mit produkálnak... -
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
válasz
viperabácsi #27806 üzenetére
-
Dave567
addikt
válasz
gordonfreemN #27784 üzenetére
Akkoriban kellett volna megfizetni a minőséget.
Ez lett a vége.....
Kitaláltuk, jó volna egyet WAW-ozni, 3000 ft ért vettem 4 éve kb. igaz most steamen akciós, árukeresőn meg 16-22000 ft ig.
Nem semmi világban élünk....... -
Dave567
addikt
válasz
Acheron #27735 üzenetére
Ja nekem is szokta azt csinálni, töltő képernyőnél nem jut tovább, aztán csak a leállítás feladatkezelőből, utána megy.
kb 4napja nem sikerült rendbe hozni.
Most van nagyobb bajuk mint a játékosokkal foglalkozni...
Remélem lesz valami eredmény, és jó pár 100 emberkét elküldenek, de legyen köztük Kotic bácsi is... -
Dave567
addikt
válasz
regener #27724 üzenetére
Igen ez azért van, így akarnak a játékra vezetni...
#27725Acheron: Az oké, de ne keljen 2szer belépni már egy játékba...
#27726radi8tor: De izé vagy...
Egérrel nekem is volt gondom ha vissza keresel, ugyan ez volt, ugyan ezzel a hibaüzenettel...
#27731viperabácsi:
Egyre butul a világ, sajnos a minőségi munkák is fogynak.. -
Dave567
addikt
jött egy patchet javító patch, nagyon változást nem vettem észre, annyi hogy most már ki tudok lépni.
-
Dave567
addikt
Jaaaa ügyeskedtek a készítők, kilépéskor mindig megfagy a képernyő, csak feladatkezelőből lehet bezárni a játékot....
Komolyan 80giga letölt, semmi javítás, és még romlik is a játék..... -
Dave567
addikt
válasz
Ed3r_X_ #27644 üzenetére
Battlefield meg régóta nem izgat. Anno a BF3-mat megvettem, de 1-2 nap után hagytam is.
A sarkon lévő fickót közvetlen közelről 7 lövéssel tudtam leszedni pisztollyal, mindezt HC szerveren. CoD féle HC módhoz vagyok szokva, 1 lövés, 1 ember. Na ez nagyon nem jött be a BF fronton
Az egyetlen Bf amivel játszok, az sikerült a legjobban, viszont a sebzés az tényleg szánalmas lett, sőt, nem is értem, hogy engedték így ki, na meg azért bugok is vannak benne rendesen.
De az tuti, többet Bf játékért pénzt nem adok... -
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #27597 üzenetére
Battlefield 3 topic, nem a fenéket, akkor utáltam meg az összes BF jàtékost.
-
Dave567
addikt
válasz
Chumlee #27550 üzenetére
Mondjuk engem jobban érdekel az, hogy jobb legyek másnál mint a hülye bizbaszok amikkel teli van a játék.
#27551kisselandras: Hogy ne számítana a csapat, bár nehéz jó csapatot találni, én már alig fogalgatok, nem kell, hogy emiatt haljak meg állandóan, mert csak én csinálom a feladatot.
#27552Tsebacsi: Sajnos ez nem így van, kicsit jobban figyeld a játékot, nem véletlen van az leírva, hogy segítség a gyengébb játékosokat. (SBMM)
Nem véletlen tudod a matchnek az eredményét megfordítani, mikor komolyan vesztésre áll a csapatod.
Ha úgy akarja a Game, No recoilod lesz, csak menni kell előre és lőni, hallhatatlan leszel, mert hiába lő az enemy, és látod, hogy folyamatosan lő, de nem adja be neki.
Mindegy, ez ki lett tárgyalva, mindenki hisz amit akar, és annak akinek akar......
Eléggé sok dolog van ami el lett hallgatva...
#27554csibe1: De hogy kaptam fel vizet.
Elég sokat nyomtam a játékkal, tudom milyen, amikor valaki ide leírja a Profi, vagy annak nevezi a játékosokat, egy olyan gamebe ahol a csili vili cuccok, és a gyengébb játékosok segítsége a lényeg, fel megy a pumpa..
De nem rád értettem....
Jövőre MW2, drogozni fogunk ott rendesen, ahogy olvastam, meg beragad a fegyverünk!!!
-
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #27538 üzenetére
Nem azért tuti a HC mert meg van a Statod ott, ott sincs meg, viszont NORMÁLON olyannak kéne lenni mint a HC, kevesebb golyó kell az ellenfélbe, csak azért nyomom azt.
#27539radi8tor: Jaaaa vagy úgy..
Tegnap beadott matchbe három profit. Nézem is hogy miért aláznak mindenkit.
Jaa hogy ilyen 250-290 közötti szinten voltak.
Mi köze a Profiknak a szinthez?
Maximum a fegyver kiegészítők miatt, mert úgy pontosabb, EZ IGAZ.
PROFIK???? ÉDES ISTENEM.....
MAXIMUM BOT VOLTÁL, azért tűntek profiknak, semmi másért.
EZ NEM A COD4 vagy a 2, ahol számított milyen gyors vagy, vagy az UT....... -
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest