Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Projektor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nikon DSLR topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
dombi81 #1238 üzenetére
Az aimnal atallitod hold-rol toggle-re
Option -> Weapon -> Aim Down Sight Behavior
Nekem is kb elso dolgom volt megkeresni, mert jobban szeretem azt.Szerk.: a vicces, hogy nem erzem, hogy annyira kellene nekem ez a jatek, a beta se kotott le, jatszottam vagy ket meccset.
Felraktam a MoH Warfightert, a singlet meg ugysem vittem vegig regen.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Kanczy
veterán
-
BerserkGuts
őstag
válasz
dombi81 #1607 üzenetére
Jó neked spóroltál kicsit
én elkapkodtam pedig lehet várni
bőven van idő a rendes játékig[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Pahli
tag
válasz
dombi81 #1613 üzenetére
’’ Nem az a bolond aki árul valamit, hanem az aki megveszi.’’
Itt nem csak az történik, hogy Activision:’’mi nem tehetünk arról, hogy a játékosoknak ez kell, azt hülye aki megveszi’’ Azért itt elég szépen meg lett képezve az igényt arra, hogy skill nélkül is tudjál érvényesülni, szép lassan elidegenítve a core játékosbázist.[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
-
KaitouP
veterán
válasz
dombi81 #1757 üzenetére
Elmagyaráznád hogy ebben mi a dedós szint? Ezek a ma már retro programoknak számító játékok anno pontosan így néztek ki, a második képek a kártyák jobb oldalán pontosan úgy is látod őket, ahogy akkor festettek, a kártyák dizájnerei pedig pontosan a stílus jegyében készítették el a kártyákat. Tökéletes munkát végeztek, visszaköszön a retro hangulat és színvilág.
Az egy dolog hogy játszotok, de nem ismertek játéktörténelmet, viszont ismeretek hiányában hülyeségeket mondani megint más. Nem attól lesz valami nem dedós, hogy csak egymás gyilkolászó katonákat látsz ilyen kártyákon például.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
KaitouP
veterán
válasz
dombi81 #1770 üzenetére
Az hogy te mivel tudsz azonosulni és mivel nem, az a magánügyed, nem tartozik senkire magadon kívül. Az, hogy ezek a játékbeli calling card-ok meg 40. évfordulót ünnepelnek, és eredetien utalnak vissza a játéktörténelem egy bizonyos, fontos szeletére, azok meg tények.
Ha nem tetszik, nem kell rájuk nézni, se használni őket. Ettől viszont a játék az értékéből nem veszít semmit.God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
duronx
aktív tag
-
BerserkGuts
őstag
válasz
dombi81 #2512 üzenetére
Hát max 31 volt idáig
Talán rövid az idő is egy BFV-höz viszonyítva ahol azért 60 kill néha nem lehetetlen.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
mettek
addikt
válasz
dombi81 #2522 üzenetére
Bizony hogy nem. Én alapból Battlefieldes vok, voltam a bf3 idején. Nekem a kicsit lassabb, taktikusabb játék fekszik, ennyire nem vok reflexjátékos mint itt a nagy része.
Viszint a Codban nem lehet taktikusan lassan játszani hiába raktak be nagyobb mapokat. Ground warban folsamatosan spawnoltam mert 1 percig nem maradtam életben, vicc.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
ProEvoFan
nagyúr
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #2690 üzenetére
Most valami csoda folytán megy úgy nálam, hogy a textúra normalon van, a többi minden maxon. Ha a textúrát high-ra teszem, akkor azonnal "dev error 6065".
De még mindig jobb így a helyzet, mintha full lowon kéne játszanom.
Mondjuk az előbb toltam kb 1 órát, aztán csonttá fagyott és kilépett mindenféle hibaüzenet nélkül. -
-
Csokishurka
őstag
válasz
dombi81 #3034 üzenetére
Ne haragudj kicsit fogalomzavarban vagyok most.
Vram alatt a vga memóriát érted vagy a winben beállítóható virtuláis memóriát?
A VGA ramnak kevesebb mint a felét használom. 4gb-ból kb 1,8at
Virtuális ramnak meg belőttem hogy rendszer állítsa be, de van 42gb szabad helyem az ssd-n.Lowzor
Ha az OC a húzás lenne nem nincs felhúzva deazt sem tudom hol tudom megnézni hogy kevés e neki faszkó.
Nem fut semmi ilyen, multkor teszteltem hogy minden kikapcsoltam de úgysem volt jó."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Kanczy
veterán
válasz
dombi81 #3110 üzenetére
Engem egyelőre nem zavar, nagyon jó a gameplay. Ráadásul most először, mióta az idei coddal játszom, meglett az 1.0 KDA (kicsit okosabban játszva látványosan megugrott), szóval örömbódottá.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #3112 üzenetére
Jaja en is mar kicsit unom a palyakat, szepek, jol megvannak csinalva stb. De keves. Foleg ha 3x ugyan azt adja be, utana be ad egy masikat, majd utana megint 2x az elso palyat, es fel napig nem adja be az oszes palyat. 2x ennyi palya kellett volna. Ugy erzem mint ha ez a jatek csak Beta valami. Igy ebben a formaban ,nem erte meg a 18k-t. Nincs benne tartalom.
[ Szerkesztve ]
-
-
WaterWave
veterán
válasz
dombi81 #3575 üzenetére
Hihetetlen mennyire nem vagyunk egyformák... ww2 jó volt de sehol sincs ehhez.
Ez a mostani cod, messze a legjobb.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Xaels
félisten
válasz
dombi81 #3575 üzenetére
Attól mert bekerült 2 térkép Ground War semmi köze nincs ennek a COD-nak egy BF játékhoz sem. Sokkal erőteljesebb a közelharc, nincsenek nagy terek, még Picadilly-n vagy Arkhov-on sem. Nincs rombolható környezet, és hiába az FMJ valahogy sokkal kevésbé tűnnek papírnak a falak mint korábban. Megmaradt a streak rendszer, a fegyver kiegészítős - perkes megoldás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jozefgucci1
addikt
válasz
dombi81 #3746 üzenetére
Az a dúrva , hogy ezt az évtized cod-a dumát sokan besz@ptuk ,pedig azért én vártam egy hetet ,de még így sem tökéletes a játék .Jah és igen ez a 4 map van csak egy adott játékban az siralmas.Az , hogy a feladatot kevesen csinálják az egy dolog már a Cod2-ben is ez ment és a sokat szidott BF széria csapatjátékosabb mint ez .Nekem még mindig úgy tűnik mintha béta lenne a játék ,persze az hogy csillámf@szláma színeket és szivárványt is be tudok állítani az sokat dob itt is .Ez nem is ér többet kilenc ezer forintnál
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dave567
addikt
válasz
dombi81 #4120 üzenetére
Persze, mert Atom géped van, ne szórakozz....
És igen, tesztelni kell a játékot, ha jól tudom a Bétában is csinálta már, nekem nem nagyon volt gondom.
De a játékok többségének már kevés a 4 mag, 7700k váltottam, 9700non K-ra, még nem próbáltam így a gémet, decemberig várok vele, meg kell ssd is. -
sanya53
aktív tag
válasz
dombi81 #4124 üzenetére
Idáin nekem sem volt sok problémám vele, de ez a patch most be tett neki.
Gépem: ASUS PRIME X570-P, SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G, RYZEN 7 3700X, EVGA 850W GQ 210-GQ-0850-V2, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX 3200C14 / 8.8ns 2x8GB, Logitech G910 , Logitech G903, 2xSamsung 970 EVO Plus 500GB, WIN10
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Olasz autó topik (Fiat, Lancia, Alfa)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- AKCIÓ! Új Bontatlan 2022 MacBook Pro 13" Apple M2 chip/16GB//512GB Magyar Billentyű Azonnal DEÁK TÉR
- ÚJ BONTATLAN MACBOOK AIR RETINA Apple M1 M2 chip LEGÚJABB Magyar 1 év GARANCIA DEÁK TÉRNÉL Azonnal
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest