- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_pnK
tag
Nekem ez lett ma estére...
De ha tömeges a gond, akkor egyelőre inkább nem is telepítgetek újra, meg ilyesmi...
-
-
saw1114
tag
válasz gjung44 #22094 üzenetére
Nálad elindul a game ha lemegy ez a scan? mert nálam el se indul pedig ma már játszotam vele minden hiba nélkül erre tessék
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz jozefgucci1 #22064 üzenetére
Nem, és már nem is nagyon fogok ezzel a résszel játszani, ellenben ha azt mondták, hogy alkalmaztak egy ilyen módosítást, akkor kizárt, hogy ne legyen észrevehető butítás.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #22083 üzenetére
Kicsit kulturáltabban próbáljatok meg fogalmazni légyszíves.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
gjung44
tag
válasz BUZZLGHTYR #22085 üzenetére
nem vágom annyira, hogy biztos legyek abban amit mondok de nekem win7 tünik a problémának. lesz itt olyan aki jobban ért hozzá de szerintem amugy is win10et kéne használnod 2020ban
-
gjung44
tag
válasz BUZZLGHTYR #22083 üzenetére
probáld meg win10et felrakni
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hátafaszom verjem bele, connection failed.. mindegy lett volna ha el se indul ez a szar játék, ha képtelen csatlakozni a hálózatra, rakás szar az egész activision!!!44!!
-
Laraxior
titán
Kár, hogy erre a survive módra nem ad semmit...
Mondjuk lvl 30 után mindig connection lost van olyanmindegy*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Doki16
addikt
válasz BUZZLGHTYR #22079 üzenetére
Win 10 alól futtatod? Abban alapból benne kellene lennie. Amúgy DX12 kell hozzá. És szedd le a legfrissebb VGA drivert is.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
gjung44
tag
megcsináltam
én hülye megprobáltam megint hátha nem lesz stimes köcsög a game-ben. de bizony volt és annyira idiota hogy a közelben csinálta ls hallani lehetett ahogy köhög!! elkaptam
https://www.youtube.com/watch?v=oBFCoHHEtF4
-
DiamondBack
senior tag
válasz AAntii #22071 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni hogy mi az akadálya annak hogy bárki az új fegyvereket használja?
Elég szar lenne az új season ha nem mindenki ezekkel lenne, hiszen ezért lettek betéve nem?
A marksmannel amúgy elég fun játszani (amíg a másik oldalon nem találkozol egy szintén ilyent használó enemyvel aki kicsit skillesebb ), gyorsan goldos lett, a Val viszont nekem nem tetszik, grauval-kiloval többre megyek. -
Doki16
addikt
válasz BUZZLGHTYR #22073 üzenetére
Indítsd újra a gépet vagy a routert/modemet. Mérj egy speedtestet a biztonság kedvéért. Ha semmi nem segít akkor a leggyorsabb meghajtódra próbáld meg felrakni/letölteni.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello, warzonet akarnam letölteni, csakhát 3mb/s el jön a blizzardról. az elején szépen jött 30-40mb/s-el, elkezdtem gta ötözni és belassúlt, kiléptem, hogy hátha visszagyorsul de semmi. hol lehet újra begyorsítani a letöltést? Köszi!
Így 3mb/s-el 3 év mire lejön.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Több itt a hozzászólás tegnap este óta, mint a CW topicban. Mizu Srácok, nem megy a PS4 béta?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
AAntii
őstag
válasz juve600 #22070 üzenetére
Mindenkinek ott a lehetősége, hogy ezekkel menjen, a marksman fegyvert ráadásul elég hamar megkapod, a valnál lehet olyan, hogy nincs időd játszani csak egy-egy meccset és mire megkapod, addig "hátrányban" vagy. Messze nem csalás ez, vagy úszol az árral vagy elfogadod, hogy bizonyos helyzetekben hátrányban vagy.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
juve600
nagyúr
válasz jozefgucci1 #22057 üzenetére
ezzel a kombóval megy a játékosok 90 % ,tegnap aki ellenünk volt az mind azzal ment,de aki ezt a két fegyvert használja így az tud a bug-ról ,tehát csal
vagy rosszul gondolom -
nagyúr
-
gjung44
tag
válasz AAntii #22065 üzenetére
nekem a multi annyi volt hogy megcsináljam a damascust ezen kivül non stop warzone. és engem nem zavar az uj sniper. megvan ellene a játékom és elég jol is lövök hozzá hogy legtöbbször boldoguljak ellene. persze 200+ méterröl már nem vitatkozok ellene mert ö van elönyben de ha sikerül közel kerülnöm hozzá akkor meg én leszek mert valoszinüleg egy ar lesz a másik fegyvere amivel hátrányban lesz mp5 as val vagy a shotik ellen. és nem mindegy hogy kinek a kezében van a fegyver mert a játékosok legalább 90% még ezzel is képes bénázni. ha meg egy pro kezében van akkor egy kar 98al is kicsinál teljesen mindegy. néhány fegyver valoban javitásra szorulhat de nem ezek jelentik a legnagyobb gondot a játékban hanem ezek:
https://www.youtube.com/watch?v=_DQ7DvIItmA
valaki szoljon ha ez javitva lett mert igy nem lehet játszani
-
AAntii
őstag
válasz gjung44 #22056 üzenetére
Az első napról láttam streamet, amikor ugyanúgy kereste az embert a végső kör végén, de nem találta sehol. Nem gondoltam volna, hogy napokkal később sem kezdtek még a dologgal semmit. Amíg ez marad nem csak abban kell reménykedni, hogy épp csaló ne legyen az adott lobbyban, hanem abban is bízni kell, hogy ezt nem használja senki. Kíváncsi vagyok meddig tud elhúzódni egy--egy kör, a végén már kész idegek csatája volt, hogy melyik sunyi bírja jobban.
Ez már nyilván nem a te kommentedre válasz (a félreértések elkerülése miatt jeleztem csak): érdemes lenne a hozzászólásában mindenkinek tisztázni, hogy a játék melyik részére vonatkozik az, amit ír (ha nem a multira és battle royale módokra egyaránt), mert adódhatnak félreértések. Multiban kevésbé volt zavaró a lézerlövés, mint ott, ahol 3-500 méteres a játszótér és a bullet drop mellett normál esetben az ember mozgásával is számolni kell. Ha csak a multit tolod, akkor téged nem érinthetett annyira.
Szerintem az sem volna hülyeség, hogyha azért, mert valaki átsiklik egy-két hozzászólás felett vagy mondjuk nem elégedett a nerf mértékével nem eszetlen hőbörgőznénk le, de persze ez csak ízlés meg tolerancia kérdése.
-
Lomha 8V
addikt
Ha valaki mostanában csinálná a 11-es bunkert, az engedje el. Azért nem tudtuk mi sem megcsinálni, mert bugos. Reddit-en panaszkodnak, hogy mindent jól csinálnak, zöld a lámpa, mégsem nyílik. Nálunk is mindig ez van, mert már eleve a gomb nincs is ott. Úgy értve, a falon magán ott van (a képe), csak nincs mit megnyomni.
-
KaitouP
nagyúr
Ha kétszer legalább nem volt említve hogy kint van a fix tegnap, akkor egyszer se. Ja, csak ugye olvasni kéne, eszetlen hőbörgés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Már 1 napja kint van a fix rá
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gjung44
tag
engem a fegyverek nem zavarnak, kiloval leszedem a snipereket, mp5 helyett meg viszem az as valt mostanában és jo vagyok közelre is. ezekkel kéne inkább foglalkozni mert szánalmas hogy egy game-en belül 2en is szándékosan erre játszanak. és nemrég olvastam hogy egy streamer zsinorban 4szer kapott ki igy tegnap. a rengeteg bug, a sorozatos fagyások és szerver disconnected-ek meg a csalok uj hulláma ami tönkreteszi a játékot!! fegyverböl mindenki kiválaszthatja a leghatékonyabbat és akkor egyenlöek az esélyek. de ez... tömegesen játszanak rá és csak azt a meccset nyerheted meg ahol nincs egy ilyen nyomorék sem
-
TBMC
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz gjung44 #22056 üzenetére
Ezt az S6-ot nagyon elkúrták sajna ezzel is +a két új fegyver gusztustalan előnyt ad Warzonban . Az új sniper egy lézergun , míg az AR egy tunkolós szar ami mindenen átlő ha van nálad heartsensor pl . Miért nem veszik ki amíg nem jön a fix rá ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
gjung44
tag
megvan az ujabb hatalmas játékot meghatározo probléma a warzoneban. szánalmas ahogy ezt a játékot müködtetik már komolyan kezdek kételkedni az üzemeltetök hozzáértésében. most miért nem veszik ki a stim shot-ot (ahogy a jármüvekkel csinálták) amig nincs javitva a hiba?? ezt egy percig sem szabadna igy hagyni!!
https://www.youtube.com/watch?v=C1ISo4Q4Re4&t
-
Liem
kezdő
válasz Laraxior #22047 üzenetére
Nekem kb. 1 hónapja nem regisztrálja a lövéseket. Talán egy nap egy meccs amit kicsit darálosabban tudok játszani az kb. 15-20 kill plunderba aztán következő meccs meg 0 kill és ha vért izzadok akkor sem tudok egy embert sem le durrantani. Gondolom a játékban van valami ami szivat. Halottam erröl az SBMM-ről de ennyire nem lehet durva.
-
Rinkasime
tag
Ha valami gyenge az a baj,ha valami op az a bajotok.. akkor állítsunk minden fegyvert egy “balanced” M4-re.. egy új játékosnak is kell érvényesűlni,ugyanúgy egy veteránt is lelőhet.. én 28 vagyok és érzem hogy már a reakció időm nem okyan mint 16 évesen
-
KaitouP
nagyúr
válasz lowzor #22052 üzenetére
Ennyi erővel egy népszerűbb, kategóriakirály SMG-hez vagy AR-hez sem skill. Célzol, vissza nem nagyon rúg tehát azt se kell korrigálni, húzod a ravaszt, azt cső. Távolra is. Hát marhára nem. Lehet a shotgun nagy DMG, mellkas/csípő alatt azzal sem lesz one shot kill, tudni kell minimum mellkasra húzni úgy, hogy közben ügyesen mozogsz, mert a skill ennél a kategóriánál itt mutatkozik meg, hogy tudod, hogyan mozogj. Nem sok pálya, vagy pályarész van, ahol hangsúlyos az előnye egy shotgun-nak, a legtöbb pálya/pályarész mindig az AR/SMG fegyvereknek kedvez, és lehet nagy a shotgun DMG, ha béna vagy mozogni, és leszednek kb. bárhol mert nem tudtál közel kerülni az enemyhez.
RPG-hez nem kell "skill" de nem is lehet körbedarálni vele senkit. Szituációfegyver, amit a megfelelő pillanatban alkalmazni is kell. Objective védelemnél nagyon hasznos, de lassan táraz és lassan céloz, könnyen leszedhető a használója. Mákolni lehet vele, igen, de kb. annyira csak mint egy random eldobott gránáttal, persze aztán megy a whining, hogy RPG meg shotgun noob. Van olyan is, aki pofátlanul csinálja, true dat, de azért általánosítani baromira nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
"Aki meg a Shotgun-ok miatt reklamál...még is mit vártok?"
Nem várunk semmit...
Csak semmi skill nem kell hozzá. Ha egy páviánt leültetnénk a gép elé, ugyanúgy elpötyögtetne a shotival, mint bárki, mert kb annyi tudást igényel.
Nem véletlen, hogy az RPG meg a shoti a legnépszerűbb a newbie-ok körében. -
norbertoth
senior tag
Igen konzol, köszike!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
sanyi0627
senior tag
válasz norbertoth #22043 üzenetére
Konzol?
Ha igen akkor options, contoller azon belül aim assist off.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
BITBOYS
addikt
Most léptem ki plunderből, semmit nem számol el a meccs végén xp, mani...semmit sem kaptam. Fu*k
-
Trebron09
őstag
Csak nálam bugos a HC Throwbacks és a sima Face off mód? Throwbacks-nál azt írja 1-6 játékos de közben meg 12vs.12-en játszunk ami Rust-on pl nem a legjobb. Face off-nál meg ízt írja hogy 3vs.3 és nincs Field Upgrade ehhez képest 2vs.2 és van FieldU.
Én nézek be valamit?
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
norbertoth
senior tag
Hogyan tudom kikapcsolni azt az opciót, hogy amikor a célkeresztbe kerül valaki, akkor ne mozogjon automatikusan a célkereszt? Annyira bosszantó.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
TBMC
addikt
tegnap ota volt valami update pcn? mert tegnap meg az spr26 barrel + solozero spr 28mm tok gyorsan zoomolt, mara pedig olyan lassu lett mint egy ax50 variable zoommal.
-
Fred23
nagyúr
-
Trebron09
őstag
-
hcol7
senior tag
válasz malystryx #22013 üzenetére
mi most is ezt csinaljuk, csak core publicon, karonly (mostmar az spr is). nem rossz elmeny, amikor jon az smg-s daralva feled, vagy a shotis, es egylovessel kifekteted :)
hc-n nem latom ertelmet a boltactionnek, mert elvesz a oneshotkill elonye. de ettol meg neha oda is azt viszek.
amugy off, de regen (cod1/uo/cod2/mw1) tenyleg kiraly rifleonly szerverek voltak, mi is hosztoltunk parat.
szerk: ha osszejon annyi ember (4+), most is szoktunk custom privatozni rifleonlyt.
[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
-
AAntii
őstag
"Szerintem a jelenlegi 2 új fegyver közül nincs egyáltalán indokolatlanul túlhúzott fegyver."
Ezt írtad. Csak a pontosság kedvéért. Ez valami újmagyar? Ha már jössz itt nekem a figyelmes olvasással.
Én nem beszéltem a fejlesztőkkel, nem tudom mi volt a szándék, én csak a terméket kapom meg, viszont ha indokkal, ha nem, ezt baromira túltolták.[ Szerkesztve ]
-
szgabor12
tag
Valakinek van valami infója miért kerültek ki a Bounty contractok?
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
DiamondBack
senior tag
[link] készül az AS-VAL és az SP-R-208 javítása
-
Laby
őstag
válasz nyul105 #22019 üzenetére
Erre gondoltam:
"Igazából a kilo/grau/bruen hármas kezd vicc lenni pontosság szempontjából, el kéne dönteni, hogy akarnak recoilt vagy sem. "
"Kilo ugyanolyan laser beam, mint a grau."(#22023) AAntii
Ha figyelmesebben olvastad volna amit írtam, akkor leírtam hogy a két új fegyveren kívül nincs semmilyen baj a fegyverek tulajdonságaival. Tehát azok javításra várnak, de ezek szerintem nem szándékosan túlhúzott fegyverek, inkább benézett dolgok, amik hamar javítva lesznek.Mindig lesznek fegyverek amik valamiben jobban, cserében valamiben rosszabbak. Mivel streamerek általában egy időben ugyan azokat majmolják, ennek hatására kb. a fél világ ugyan azokkal a fegyverekkel rohangál, ezért tűnik 1-1 fegyver jobbnak a többitől. Szerintem a felsoroltak közül ugyan olyan hatékonyan lehet mindegyikkel menni. Vannak persze amiket én is jobban szeretek, de ez mind játékstílus függő.
Engem egyszerűen csak az idióta OP duma dobálása mindenre dolog zavar. OP=Overpowered. Ettől messze van mindegyik felsorolt, a 2 új fegyveren kívül.OP volt a 725 shotgun a játék megjelenésének első 1-2 hónapjában, amikor tényleg mindenki azzal ment, mert ~50 méteren belül megölt mindenkit egy pillanat alatt. OP volt még az M4 a játék megjelenésekor, mert 0 recoilja volt még attachment-ek nélkül is, világ végére elvitt, és még erős is volt.
Ezek kiérdemelték az OP kifejezést szerintem.
Grau fénykorában egy marha jó fegyver volt, talán a legjobb AR, de annyira azért nem volt túltolva, hogy a többi fegyverrel ne lehetett volna tartani a lépést vele. Manapság meg pláne nem lehet laser beam-nek nevezni.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mert lakat elvileg akkor lenne ha a karaktert battle pass adott szintje utan kapnad meg. De ugye itt nem ez van mert a rendszer latja hogy nyitva a katona a skin miatt, csak ugye kozben meg szivas van mert az alap verzioja hianyzik.
Roze-zal ugyanez van nalam meg a kopasz csajjal akinek nem jut eszembe neve.
Live-Die-Respawn
-
AAntii
őstag
A grau fénykorában versenyképes volt nagy távolságra egy sniperrel szemben is, ha nem adtad be egyből a fejest sniperrel, csak testen sikerült találnod, két lövés között ugyanis folyamatosan tudott vele sorozni és amikor találatot kapsz olyan szinten elkezd mozogni a kezedben a puska, hogy utána már baromi nehéz beadni a lövést, ha nem tudsz gyorsan visszabújni valami fedezék mögé, míg magadhoz nem térsz. Szerencsére rontottak rajta annyit, hogy ez a probléma megoldódott.
"SR-1-nek meg a 0 bullet drop-ja, és hogy 500 méteren sem kell elé lőni a mozgó embernek az sikerült félre a többi sniper-hez képest." Ja, hogy csak ennyi a baj vele? Akkor végülis rendben van! A többi mesterlövész fegyverrel matekozol, hogy mennyivel lőjj fölé és mellé, ha épp mozog az ember, ennél ráhúzod, kattintasz és ha pontos voltál távolságtól és az ellenfél mozgásától függetlenül fekszik az illető, mivel fénysebességgel halad a lővedék. Ha a warzone mapon mindenhol lenne fedezék, akkor is kerülhetne a csapatod kellemetlen helyzetbe miközben éppen felhúznak vagy eggyel kevesebben harcolnak, de nem kevés olyan szituáció is adódik, mikor a szűkülés miatt a pusztán kell átkelned, így két kattintás vagy összesen.
Az originnel kapcsolatban az igaz, hogy warzoneban jobb a helyzet azzal, hogy nem az van kétméterenként a földön, emiatt a battle royale rész élhetőbb lett.
Azt az egyet nem értem, hogyha valami megöli a játékélményt és a játékosok jelentős része nincs odaáig a dologért (lásd az origin erőssége és jelenlétének gyakorisága a lootboxokban season 5 alatt), akkor miért kell több hétig várni, míg javítanak a dolgon?"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
oriic
HÁZIGAZDA
A bundle csomagokban levo operator skinek sosincsenek alapbol a valasztasi listan, csak miutan miutan megveszed pakkot.
Viszont az a Gaz bundle adja a karakter alap kinezetet, amig nincs megveve, a hozza tartozo kihivasok lathatoak, de nem teljesithetoek.
Eleg hulye megoldas hogy skin megnyitasakor megkapod karaktert de az alap kinezetet meg nem.
Hazaerek megnezem Armory-t mert ott kell lennie fegyvernek es a bundle csomagnak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Vikus
tag
Csak az a furi, hogy ami bundle-ban van,, amit megvehetnék azok nincsenek az operátorok között. Csak ez. És ebből sem mind a 3, hanem csak 2. És se a fegyó se semmit nem látok. És ami még fura, hogy nincs is lock-olva. arra gondoltam, ha elérem a 155-öt vagy végig viszem a Bp-t, akkor lehetne? Vagy esetleg jön valami event, és amiatt. De az is érdekes, hogy én PS-en nyomom haverom meg PC-n, és ugyanígy van neki. Hát mindegy akkor csak kiderül valahogy idővel..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nyul105
senior tag
Nem tudom, hogy a kommented mivel üti, amit írtam, szerintem megerősítetted...
Mégegyszer: AR-ek (mindegyik, talán egyedül az AK nem) túl pontosak a megfelelő loadouttal, 0 recoil... új sniper 0 bullet drop/fénysebesség bullet speed.Melyikkel nem értettél egyet?
[ Szerkesztve ]
-
Vikus
tag
Sziasztok!
1 kérdés. Maga a játék nincs meg sajnos, de tolom a 6-os szezont warzone-ba. Meglett az egyik új operátor skin, GAZ. A mission-jeit meg is csináltam, viszont van egy olyan, hogy GAZ operator bundle mission, amibe szintén lennének feladatok, kapásból úgy kezdi legyen meg 3 gulag win, amiért xp-t kapok, majd tovább és új skin. Na volt gulag win, viszont nem akarja bevenni. Haveromnak is ugyanez a helyzet. Miért nem veheti be? Store-ban nics ez az operátor, de ha lenne, akkor se értem, mert nincs lock-olva a missionjei. Tehát ott figyel, feladatokkal együtt, de nem tudom csinálni. Van valami extrája a dolognak, hogy mikortól lehetne, vagy valami bug lenne? Vagy hogyan tudnánk ezt kioldani? Linkelek egy oldalt melyikekről lenne szó. A baseball sapkás nincs benne, csak az uccsó 2. Na meg persze se fegyó, se a többi.. Valakinek valami ötlet?
https://codmwstore.com/operators-identity/gaz-operator-bundle/[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz s.bala31 #22016 üzenetére
Ez a kéz legújabb fegyó, sokan még most fejleszik, oldják fel a csatolmányokat vagy "goldozzák" - mivel mennének mással, amíg "kész" nincs? Jómagam is beteszem őket a szekrénybe, ha mindent feloldottam rajtuk, egyiken sem érzem, hogy a kategóriájuk legjobbjai lennének.
-
Laby
őstag
válasz nyul105 #21979 üzenetére
Mintha nem is ugyan azzal a játékkal játszanánk. Grau volt idő amikor tényleg nagyon jó fegyver volt, talán túl jó is, bár attól hogy valaki azzal ment még önmagában nem váltotta meg a világot. Azóta viszont teljesen visszavették. Mindig mindenki jön ezzel az idióta OP dumával. Mi az hogy mindenki azzal megy? Nem is látok már szinte senkinél Grau-t.
Állítom, hogy Grau, Kilo, M4, M13, Ram7, CR-56, AN-94, PKM, Bruen (ha akarnék tudnék még ide sorolni) fegyverek között annyira kicsi a különbség, hogy aki jól játszik bármelyikkel pont ugyan annyiszor lő le, mint a másikkal. Minimális különbségek vannak, de mindegyik fegyvert be lehet jól állítani, hozzá lehet alakítani a játékstílusod, és mindegyikkel ugyan olyan hatékony lehetsz.Aki meg a Shotgun-ok miatt reklamál...még is mit vártok? Hogy a Shotgun 10 méteren belül ne legyen hatékonyabb, mint egy assault? Arra az egyre jó, hogy közelharcba nyerjen, és nyer is. Ha ott is azt akarjátok hogy egy assault nyerjen, akkor mi a tökömre lehetne használni a fegyvert? Mindennek van előnye, és hátránya.
Engem is tud idegesíteni, de főleg az volt zavaró, amikor a szezon 5-ben Origin volt a földön 3 méterenként, és leugrás utáni 5 percben minden ajtóba várt valaki vele, de mióta nincs a földön egyáltalán nem zavaró.Szerintem a jelenlegi 2 új fegyver közül nincs egyáltalán indokolatlanul túlhúzott fegyver.
AS Val-ba csak a bugos erős lőszer ami túlzó, jelenleg átviszi a világ összes falát (szó szerint) amit nyilván lejavítanak hamarosan.
SR-1-nek meg a 0 bullet drop-ja, és hogy 500 méteren sem kell elé lőni a mozgó embernek az sikerült félre a többi sniper-hez képest.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
AAntii
őstag
válasz malystryx #22013 üzenetére
Black ops1-ben only sniper only nuketown hqban toltam vagy 3-400 órát, szóval értem és érzem én a feelinget, ott elég ritka is volt a kempelés, nem lett volna sok értelme de "vegyes" játékmódban sajnos eléggé rontja a játékélményt a jelenség.
Egyébként ha ilyesmire volna tömeges (mondjuk 10 fő) igény, akkor a custom game creatorban minden további nélkül be lehet állítani hasonlót, az már más kérdés, hogy az efféle közösségi élményre törekvés már úgy érzem kihalt a játékosokból. A dedikált, bérelhető szerverek idején legalább tudtad mire számíthatsz, volt olyan hardcore kemper játékos, akit már felvettem ismerősnek, mert szinte hiányzott, ha nem feküdt a földön valamelyik cső mögött illetve a sok-sok egymás ellen tolt kör után tudtad, hogy hol kell keresned"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
malystryx
senior tag
válasz AAntii #22012 üzenetére
Én személy szerint örülök ennek az új tolózárasnak, amúgy is 2 hónapja már csak Kar98-al megyek HC-ben. A régi szép időkre emlékeztet. Természetesen mindenféle optika meg célzóka nélkül használom. A sok gyökér kemper meg akkora távcsövet tesz rá, nem győzök nevetni amikor 1 méterre lévő ellenfelekhez is bezoomol a balfék. Azt csinálnám amit régen volt a World at War-ban, létrehozni egy szervert vagy játékmódot, hogy csak tolózárassal, nincs más fegyó, optika nélkül, aztán lehet jönni. Na akkor lenne igazán minőségi játékélmény csírák nélkül. Szerettem is azt régen.
-
AAntii
őstag
válasz lowzor #22009 üzenetére
Ha a jelenlegi originből indulunk ki és a két patchcsel korábbiból, akkor sose.
Érteni vélem, hogy sokan nem szeretnek ugyanazzal a fegyverrel menni 100 órákat ezért minden patchben kell új meta, de jó lenne, ha a többi fegyvert nem dominálná ennyire.
A többség azzal nyomul, de mivel annyira jól nem tud célozni, így leginkább kempelve, na ez az ami még jobban tönkreteszi a játékot.
Kíváncsi volnék hogyan működik a játék netes, lagcompos része is, mert ma voltam olyan körön, hogy az ellenfél közel 30 ponttal alázta az egész bandát (tdm), az ellenfélnél a lista elején lévő srác az említett sniperrel "egyhitelte" aki élt és mozgott, majd 50-2x-nél mintha más játék kezdődött volna és a végén "csak" 5 ponttal kaptunk ki úgy, hogy a világbajnok fiatalember is visszatért a földi létformába. Mindez egy olyan pályán, ahol egy-egy spawnfordulat nem jelent szinte semmit. Összességében kiadja azt a statot, amit az ember gondolna magának, de az a játékélményt nagyban rontja, hogy mindig szerepel a képletben egy bráner és csak az változik, hogy éppen melyik oldalán állsz, függetlenül attól, hogy milyen formában vagy.
A quados plundernél jó lenne, ha felnyomnák a pénzlimitet, gondolom nem csak én vagyok vele úgy, hogy plunderezni nem 5 perces körökben szeretnék."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Fred23
nagyúr
válasz csibe1 #22010 üzenetére
Köszi! Ezek szerint ha nem érdekel az alapjáték, csak a battle royale, még sokáig jó lehetek. De ugye PC-ről beszélsz? Gondolom igen, de mintha konzolon kicsit más lenne. Úgy néztem be most ide, hogy semmi infóm a játék jelenlegi helyzetéről, csak pár napja olvastam a megnőtt helyigényről. Gyorsan neki is állok az elmúlt 250-300 hozzászólásnak.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Ezt az okádék SP-R-t mikor nerfelik végre?
Ruston végig annak a csattogását hallottam, kb 1 másodpercenként. 12 emberből csak 10 ment kb azzal. -
Fred23
nagyúr
Tényleg nem fér el most a battle royale játék 240-es SSD-n? Csak a Warzone érdekelne, régebben játszottam vele, és bejött, most néznék vissza, de maximum egy 240-es NVMe SSD-t tudok szabaddá tenni neki (de azt teljesen). Ez most elég, vagy sem? Olvastam pár napja, hogy valami durván sok hely kell most neki...
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
-
shotika
őstag
WZ lézerfegyverekhez az én részemről annyit, hogy szerintem a Grau-m13 duo kb verhetetlen továbbra is. Ezek távolra is nagyon pontosak, 60-as tárral meg kábé hozzá se kell nyúlni a töltéshez. A Kilo se rossz, de vmivel gyengébb a másik kettőnél.
Persze szinte minden fegyverrel meg lehet tanulni jól játszani, de a WZ jellege miatt, általánosságban(!!), az olyan automata fegyverek lettek nem véletlenül a legnépszerűbbek, mint a fentebb említettek. Kényelmes(ebb) velük a játék.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Trebron09
őstag
válasz tupacamaru #22004 üzenetére
Az AN–94-et én is kedvelem de távolra nekem nem jött be.
-
tupacamaru
veterán
válasz Trebron09 #21998 üzenetére
Én ezt szoktam előkapni ha felidegesítenek. YT videó.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Trebron09
őstag
October 6th Playlist Update
Modern Warfare
Face Off - Stadium, Livestock and Station
Hardpoint Hills and Kills
Throwbacks - Rust, Scrapyard, Vacant and Hardhat 24/7Warzone
Added Blood Money Quads
-
oriic
HÁZIGAZDA
Warzone Private Matches Working In Season 6 (Glitch)
Állítólag az Easter Egg helyekről a fegyverek így is megszerezhetőek, szóval akiknek eddig nem sikerült valamiért (pl mindig sokan voltak ott, vagy levadászták őket), azok rápróbálkozhatnak erre esetleg.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM