- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Szerintem akkor ment el rossz irányba mikor jöttek ezek a jövő béli dolgok, meg az otlettelenseg de minden évben legyen cod. Én a ghost-ot sajnálom a legjobban mert ha nem csapjak össze és lett volna bug halmaz jó kis game lehetett volna. De annak a folytatásában is lenne ráció szerintem.
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #7596 üzenetére
* aztán amikor egy ilyen SD meccsen véded a lerakópontot, és ott ölsz meg több ellenfelet, te vagy a kemper noob....
Ha támadóként óvatosan mozogsz a célra vagy szimplán hallod a sok idiótát rohangálni és bevárod őket ledarálva te vagy a kemper noob...
De a legjobb mikor azért kapod ezt a jelzőt az ilyen kreténektől mint akik a te képeden is leszarták a KC-t, mert támadóként lerakod a bombát, figyeled és mikor odamegy valaki hatástalanítani lelövöd....Dombi81: az mw2 már csak egy agyatlan rohangálás (akimbo 1887 ftw...) volt amiben a hitreg és a netkód butult bekerültek félkegyelműeket is kisegítő perkek és egyebek ráadásul p2p lett. Mw3 sem lett sokkal átütőbb, ghost végképp. A tempó pedig átment egy doom szintre ahol rohangálhatsz mint egy őrült. Fokozatos lejtmenetaCOD az MW2 óta. Ez a rész lépett egy nagyot felfelé a tempó lassítással, rendes netkóddal és hitreggel, ismét hallható mozgásokkal, taktikusabb játékot igénylő pályákkal rengeteg pályaelemmel egyébbel. Van még sok faszság és bár visszajönne a dedikált szerv támogatás is ahol rendes közösségek kialakulhatnak ha nem idióta az admin, de ez már nem lesz soha... Ez van viszont ez a rész az ami a legjobban közelíti a legutolsó és egyben egyik legjobb részt, a 4-et...
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
válasz BusinessGuy #7596 üzenetére
A klánozás az egy szép dolog, de az mw2 nem sokban különbözött az mw3-tól, és az is jó volt, még a ghosts is, egynehányan hiába szidták. Ezt a szériát a black ops-ok züllesztették le, így az idén megjelenőtől sem várok semmiféle rendkívüli meglepetést.
-
BusinessGuy
őstag
válasz gyuribácsi88 #7593 üzenetére
Ha nekem nincs láthatóan fogalmam nem hoztad volna elő a dead silence perket, mert tudnád hogy a COD4-ben az is hallható volt. ;)
Az új Codok lettek némák még sokszor DS nélkül is. Ide visszahozták a rendes lépéshangokat amiért megy is a hiszti, a legutóbbi patchben emiatt hallkítottak is rajta.Annyira nincs közöm hogy csak a COD 4-ben több ezer órányi időm volt aktívan klánozva, máig fel fel megyünk régi tagokkal egy egy WAR-ra más csapatok ellen.... Mw2 óta a COD széria széthullott és igen ez az első olyan rész aminek bár vannak baromságai leginkább hajaz a COD4-re és nem csak kinézetben.
Nem ezek akiket linkeltél nem de erről írtam is mi lehetne a megoldás, a feladat alapú játékmódokban a killek alig számítsanak...Sajnos ez lett a COD-ból az elmúlt évek alatt. Elég bemenni egy SD meccsre...védőként rohangálnak az idiílóták az ellenfélre...támadóként mindenki elrohan a bomba mellett le se szarják...
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz laragirl83 #7592 üzenetére
Láthatóan mindenki értette a HQ lényegét.
(#7581) BusinessGuy: Dehogy hiszti, szórakozás. BIzonyos időközönként bedob ide egy csontot. Bár már le van rágva, mindig van valaki, aki ráugrik. Engedd el. -
craftsman01
senior tag
válasz gyuribácsi88 #7593 üzenetére
Cod 4 óta az első olyan rész ami tetszik és napi szinten tolom az edigiek egyáltalan nem jöttek be.Van ilyen is.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
addikt
válasz BusinessGuy #7582 üzenetére
Még mielőtt kiselőadást tartasz egy olyan dologról, amiről láthatóan fogalmad sincs, megelőzném a további rosszul emlékezést, és emlékeztetnélek rá, hogy a cod-ban, a dead silence, mindig is egy perk volt, itt meg egy aktiválható (pár másodpercig tartó) valami.
Ez a rész, kicsit sem hasonlít a korábbi a részekre, (mw részekre) ami nem feltétlenül baj, csak ne mondogassuk már hogy végre visszakanyarodtak a régi vonalhoz, mert ez a rész szöges ellentéte a korábbi mw részeknek, a kinézetet kivéve.
Gondolom ezek is taktikusan játszanak, azért nem szedik össze a bilétát egy KC-ban. Nyilván minden hülyeséget meglehet magyarázni, csak nem biztos hogy kéne.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
laragirl83
őstag
-
dombi81
senior tag
Ez a COD valóban nagyon jó lett, de azt azért ne felejtsd el, hogy vannak (nem kevesen, és nem agyatlanok), akik néhány kisebb pályára is vágynak. Itt természetesen nem a valóban szükségtelen shipmentre gondolok, amit jócskán alulterveztek. Ám nem is kötelező rajta játszani. Azt remélem, hogy a következő kiegészítőkben igenis betesznek egy-pár értelmesebb pályát a korábbi részekből is, ezen bizony lehetne csemegézni. Más, sajnos mégis elcsábultam, megvettem a Battle Passt, szerintem sok mindenre nem jó. Még ezt a 24 eurot is nehezen érte meg. Arra azért odafigyelhetnének, hogy hasznos holmikat is tegyenek bele. Körülbelül semmi haszna. Megint más, a fal mögül kihajolás az melyik gombra van pc-n default-on beállítva?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
dudu5130
őstag
Azért közel se olyan jó a lépések hangja. Pl pubg-ben megmondom pontosan hol van az ellen, de ebben nem tudom. Pedig a cod4 is jó volt ebből a szempontból.
-
nagylaci6417
aktív tag
Hanyas érzékenységen nyomod.10 -15?
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #7581 üzenetére
Nem véletlenül megy a hiszti a neten hogy hangosak a lépések. Nem lehet miatta agyatlanul rohangálni... Sajnos már halkították is rajta de remélhetőleg tovább nem butítják. Jó hogy a Cod megint kicsit a taktikai játékról is szól nem csak egy doom valósszerű körbyezetbe rakva....
-
BusinessGuy
őstag
Hiszti. Meg lelövik. Meg nincs falonátlövés és az AK se viszi át az ajtót...Csupa olyan problémája van ami cáfolható vagy szimplán a saját hibája. Ő az a generáció akinek az elmúlt pár agyatlan rész jött be ahol mindenki agyatlanul rohangált faék egyszerűségű pályákon aztán killstreakkel összeszedett még 20 freget és verte a mellét micsoda skill... Most meg az ilyenek véreznek a legjobban a játékban mert eléggé visszakanyarodtak a Cod4 szinvonalhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
válasz Dave567 #7574 üzenetére
Istenem de boldog lennék hogyha annyi plusz szabadidőm lenne, hogy olyan dolgokkal játsszak hosszú órákat amit utálok, és szar játéknak tartok...Majd feljárjak ide kisírni magam 2 naponta, miközben senkit nem érdekel.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
WaterWave
veterán
jöhetne már egy Battle Royale
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
KaitouP
nagyúr
Február 3 helyett Február 11. -én ér véget a Season One, továbbá egy új fegyvert is kapunk a Crossbow személyében, illetve több 2XP event is jöhet még: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Tomko78
őstag
válasz regener #7566 üzenetére
de ez nem kifagyás volt, inkább valami memória anomália , mert előtte sose csinált ilyet , de utána a game fel se ismerte a vgat azt se tudta mi fia borja ez azért gondolom a játék hibája nem pedig a vgaé , mindegy elmúlt most lement egy Unigine Superposition 1080p extremen és semmi nyűg semmi melegedés , tehát a vga okés
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
regener
veterán
válasz Tomko78 #7544 üzenetére
Próbáld már ki hogy elindítod az ISLC-t a háttérben, akkoris kifagy-e.
Beállítások:
The list size is atleast: 1024 MB
Free memory is lower than: 2048 MB
ISLC Polling rate (ms): 2000Majd nyomsz jobbra egy Start gombot és lerakod kicsire (az óra mellé megy le, nem lesz a tálcán).
-
BusinessGuy
őstag
válasz Dave567 #7561 üzenetére
Ja az MW 2 óta rohamosan. Ezt nevelte ki az MW2 óta az új COD részek zöme. Agyatlanul rohangáló marhákat meg fullkempereket. Aztán amikor bedózerolod őket mert ésszel mész és taktikázol jön a kilépegetés meg a fórumokon siránkozás hogy 1 golyótól hal meg miközben ő kitárazott az ellenfélen (közbe az összes ilyen síró videó jószerivel lassítva egyértelművé teszi hogy szimplán szarabbul céloz és lő)...
De itt most szerencsére visszaindultunk a régi MW2 elötti színvonalra már ami a játékot illeti. Ununk, nem kötelező játszani vele, pláne hogy hülyeségeket látsz bele ezt a videóid és az agyoncáfolt tévedéseid csak kínosabbá teszik a sírást. Viszlát!
dombi81: Én 2070superrel (8gb) játszom 4K minden koxon kivéve árnyék mert az felesleg. Nem dobál ki. Ritkán megfagy meccsek után mikor z XP-t számolná. Hetente 1-2 alkalommal előfordul,tök random.
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz dombi81 #7557 üzenetére
azt nem hiszem mivel elég jól hűti a vga őket , 70 fok felé még sose ment hotspot is 80-90 fok közt van , ez a game hibája , de hát ez van , el kell fogadni néha meg tud bolondulni , Nov 10 körül vettem a vgat , az utóbbi időkbe kezdte ezt a marhaságokat csinálni , gondolom valamit néha bele nyúlnak a gamebe és az nem tetszik a vganak
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz dombi81 #7552 üzenetére
Nem tudom mi volt de amúgy normálon max 5 gb megy fel a vga ram terhelés , és itt pont vége volt a mapnak tehát még nem is csata közben volt a hiba , azért tegyük hozzá ez egy nvidia game , tehát bármi előfordulhat amd vgaval , de nem a vga hibázott hanem a game írt mindenféle marhaságot , hogy nem támogatott vga meg kevés a vga ram , mindegy most jó pár kört lezavartam és semmi nyűgje nincs most
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
válasz Tomko78 #7548 üzenetére
Már arra gyanakszom szándékosan építették bele ezt AMD kártyáknál, 8GB rammal, 1080p-n nem dobálja ki az egyik ismerősöm 1070-essel, de még engem sem 2080-assal 2k-n. Valakinek egyéb tapasztalat 8gb vga-val? Kicsit nevetséges, hogy 1920x1080-on ne volna elég a 8GB vram. Nem a kártyád hibás? Másnak is kilépked 5700xt-vel?
-
stuka20
senior tag
Engem ground waron dobál ki mindig fatal errorral.
-
Tomko78
őstag
vége a körnek erre fogja kidob fatal erroral , utána ezeket a hibákat dobálta végig , na mondom leellenőriztem a fájlokat semmi ugyan úgy írta a vgam nem támogatott , gép újra indít , erre lépek be írja game update , illetve töröljem a sheadereket és újra ellenőrizem le őket , coop 15 % megint fatal error vissza enged befejezi azóta egyenlőre jó
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Ekkora egy kemp fesztivált komolyan..
PS5
-
Tomko78
őstag
-
IntelKiller7
veterán
válasz Csokishurka #7541 üzenetére
Múltkor is lehetett volna 1 final kill videóm, erre akkor meg a legszebb lövést mutatta. csipa kettőt lött 1 golyóból.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Csokishurka
őstag
válasz IntelKiller7 #7538 üzenetére
Azt a final killt nem tudom mi alapjan valogatja. Neha csinalok olyan szep teiple jobb napokon quadra killt, erre mutatja kemper jozsef baratunkat aki az ablakbol lelovi rusholo leventet hatba....es ezzel megszerzi 5 killjet mikor nekem mar vagy 30 van. Sot van amikor nem is mutat final killt....
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Corpuscle
őstag
Hétvégén molotov first kill-em volt. Eddig azt hittem csak a semtex tapad, de ez is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval volt 2 killed az egész meccsen. Nice. És hányszor haltál?
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
veterán
Ilyen sem volt még velem. Eldobok 1 gránátot meccs kezdetén. Első ölés az enyém. Meccs végén meg lövök 1 Final killt is. Így kell megnyitni meg lezárni 1 TDM-et.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
dudu5130
őstag
Esetleg tudnátok PC-hez adni pár tanácsot, hogy érdemes beállítani a grafikát, hogy a lehető legtöbb fps-t ki tudjam nyerni de aránylag szép is maradjon a játék?
-
Xaels
félisten
Shipmenten nem kempelnek? Melyik univerzumban játszol? Mindig vannak a konténerekben vagy a sarkokban. A spawntrap meg mi ha nem kempelés?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz nagylaci6417 #7521 üzenetére
Score per minute. 300 körüli már azt jelenti hogy csinálsz valamit.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Casanova*
veterán
Szerintem a 10v10 Játékmódok a legjobbak. Itt nincs kapkodás,nincs hamar vége. Lehet taktikázni. És itt nincs shipment, Piccadilly map. A két borzalmas map. Piccadilly maptól idegbajt kapok,annyira utálom.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
venom8888
őstag
Van itt olyan akinek 3700x es 1080ti van?
-
nagylaci6417
aktív tag
Mi az a spm szám?és honnan mondható jónak
-
Segal
veterán
válasz KaitouP #7519 üzenetére
Szerintem meg shoot house. Ott csak fel kell állni a falhoz. (saját videó csak itt még más volt a nevem)
Amikor meg nem volt még az a pálya akkor a fene se tudja már a map nevét amelyiken a villamosok vannak. Na ott lehetett még a villamosok közt long shotokat gyüjtögetni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Deck
titán
Ennél a Piccadilly-nél *arabb map a világon nincs.
PS5
-
NViktor
csendes tag
Ezek a különböző kifagyások nálam is jelen vannak. Van h a főmenűbe és van h a pálya betöltésekor. Elég idegesítő tud lenni. Megesett h meccs végén és az elért pontokat így nem számolta.
-
Deck
titán
-
craftsman01
senior tag
válasz bulikavagyok #7504 üzenetére
Eleget gondolkodok melóba.
-
RazoR
veterán
Pont a Crash-t akartam én is írni, tegnap mentem pár kör HC DOM-ot és Crash-en mindenhol is kempelt az ellen, A felől nézve a jobb oldali hosszú rész végén a fűben fekve, a középső 2 épület tetején és az ablakokban, a bal oldali magas ház tetején csipával, mindenhol! 2-t léptem és feküdtem. Akkor már inkább a Shipment!
-
Segal
veterán
válasz BusinessGuy #7500 üzenetére
Na mert az marha nagy skill amikor a Crash pályán minden másidk ember bekempel egy ablakba és várja az arra tévedőket.
Nekem azért tetszik első sorban shoot house és utána shipment mert ott lehet büntetlenül mozogni. Persze lesz rajta jobb kör meg rosszabb attól függően épp hogy jön ki a lépés de legalább zajlanak az események.
Persze mindenki azzal a játékmóddal meg pályával játszik amivel szeretne."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Deck
titán
-
nagyúr
válasz craftsman01 #7496 üzenetére
Lehet, h az én idegrendszerem nem a régi már, de engem eléggé kiakaszt amikor folyamatosan bedobál az enemy elé (vagy épp fordítva) és azonnal halok. Plusz a folyamatos "ölök-halok" engem amúgy is totál lefáraszt. Nekem tök randomnak tűnik az egész, sok gondolkodást tényleg nem igényel. Az én taktikus játékstílusomtól nagyon távol áll az egész. De elfogadom ha vki ezt is szereti.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Nagyon nincs igazad. De gondold csak ezt ha nem megy ott neked...
Nekem attól még a kedvencem marad
Ha agyatlan szerencsejáték, hogy tudtak különböző youtuberek nuclear-t elérni ott is?PS5
-
craftsman01
senior tag
Akkor én elég szerencsés lehetek mert mindig elöl vagyok fügetlennül attól mit jatszunk rajta.Ja és no kemp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing: március 4
- Kuponkunyeráló
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest