Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple notebookok
- Hardverbálákat fúj az augusztusi szél
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Izgalmasnak ígérkezik az új játék - az első két részen túl a MW sorozat volt leginkább a szívemhez közel álló, a mai napig az MW2 -vel játszom leggyakrabban. Az eddigiek alapján jó eséllyel méltó folytatás érkezik, a magam részéről nagyon várom (bár tartok tőle, a teljes élményhez egy VGA csere is szükséges lesz) Remélem lesz belőle dobozos verzió is PC -re (még ha csak letöltési kóddal is), gyűjtöm őket, hiányozna a polcról.
-
Acheron
őstag
Meglepődve nem vagyok Előbb utóbb a többi platformon is ugyanez lesz a helyzet, azt gondolom. De azért pillanatnyilag jó végignézni a sorozat dobozain, az első részeket (utólag) vadászni kellett, hogy meglegyen fizikailag is - most már másképp lesz.
Nem baj, azért alighanem előrendelem - az első részek kivételével az MW részek (főleg a 2) voltak, amik igazán közel álltak hozzám, örülök, hogy most visszatérünk ide Az előzetesek alapján nagyon várom. -
Acheron
őstag
Elgondolkodtam ezen a Dark Edition -ön, mert bár ~60k, mégis ez az egyetlen fizikai melléklettel is bíró kiadás PC -hez. Ellenben nem lehet kapni sehol, a Game.co.uk -n előrendelhető a PC verzió, de ők nem szállítanak hazai vizekre, az Amazon szállít, ott viszont csak konzolos verzió van... Sakk - Matt
-
Acheron
őstag
Lehet, láma kérdés, de a három digitális kiadás közötti különbséget vizslatom, és érdekelne, az alap verziótól mennyivel kapok többet a magasabb csomagokban.
Az operator editionban kapok három "skin" -t, ha jól értem, amibe bújva megkapom az operátorok egyedi megjelenését, fegyvereit és kivégzési módjait. Kapok egy digitális taktikai kést, amit a játékban használhatok, ennek nem igazán látom a benefitjét - nagyobbat sebez a szúrása? vagy az ellenfél látja, hogy egy spéci késsel lett levágva?
Az Operator Enhanced kiadásban mindehhez plusz 3000 COD pont jár,ezt gondolom skinekre (esetleg fegyverekre?) lehet beváltani.
Jelentenek ezek bármilyen előnyt a játékban, vagy csak a fan faktort szolgálják ki?
Az már nem kérdés, hogy ebből előrendelés lesz, de a verzió még kérdéses (a Dark Editionról meglehet lemondok, pedig nagyon jó lenne valamit a polcra tenni a folytonosság végett, no meg szép ez az éjjellátó kamera, de azért a 60k egy fél konzol ára ) -
Acheron
őstag
Arra lehet számítani, hogy ebben a konstrukcióban kevesebb lesz a csaló? (PC -n, nyilván). Mintha régebben azt olvastam volna, hogy a Battle.net szűrése hatékonyabb ebből a szempontból.
A Steam alatt futó MW2 sajnos néha már szinte élvezhetetlen a rengeteg cheater miatt, aim, WH, lag, lecserélt fegyverek, letiltott funkciók, a "házigazda" kilövése utána azonnali kick, Ezek miatt már komolyan elgondolkoztam, hogy átmegyek konzolra, de az egér -bill kombóhoz sajnos ragaszkodom FPS esetén (igaz, itt most meglesz a natív támogatás ) -
Acheron
őstag
Üdvözlendő, ha lesz ilyen kontrol, ennél a játékmódnál különösen indokolt. "Sima" multinál sem szép a lelépés, bár hogy őszinte legyek, ha WH -al találkozom, vagy valaki spin doctor módból aimbottal osztja a fejeseket, magam is elköszönök az adott meccstől.
-
Acheron
őstag
Én már nagyon várom a PC -s próbaverziót (igaz, én semmilyen körülmények között nem tervezem visszamondani az előrendelést, lévén gyűjtöm is a játékot - kár, hogy ennek a dobozát nem tudom a többi mellé betenni ). A mai napig leginkább MW2 -vel játszom, remélem ez olyan rész lesz, amire le tudom cserélni (olyan mértékű a cheater jelenlét a fenti részben PC -s platformon, hogy elég gyakran már élvezhetetlen a játék )
Ha ebben az új részben is hamar megjelennek a cheaterek, akkor azt hiszem, platformot váltok - bár tartok tőle, a kontrollert nehezen szoknám meg FPS -ben.
Ezt a kempelés problémát nem tudom átérezni - engem sokkal jobban tudnak idegesíteni a pályán felgyorsulva rohangáló, Commando pro perkkel három méterről késelő ügyesfiúk, mint pl a területvédelemre beálló sniper -ek. Utóbbi inkább életszerű - egy valódi harctéren igen hamar küldenék a levelet az ellenfélre késsel rohanó ifjúról a családnak... Egy "natúr" kemperre egyébként is egyszerű az orvosság...
Ettől függetlenül ez játék, sőt, ügyességi játék, és el kell fogadni, hogy ki ebben, ki abban jó[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Jól értem, hogy most a bétában az eredetileg tervezett tájékozódás segítő módszer (iránytű) mellé rakták vissza (némi korlátozással) a minimap -et, és nem helyette? Kipróbálnám az új elképzelést is, de gondolom, ezek a módosítások már a PC -s verzió bétájába is bekerülnek.
(#871) regener: Ez megvan, persze, és az MW (2019) kezeli is natív módon. De a cross-platform az input eszköz alapján párosít, így egér-billentyűzetesként leginkább PC -s játékosokkal fog egy csapatba sorolni - akkor pedig ott vagyok, ahol a part szakad.
Abban bízom, hogy ha dedikált szerverek lesznek, könnyebben szűrhetők ezek a nem kívánt elemek. -
Acheron
őstag
A Cross-play cikkben említett COD accountot akkor is létre kell hozni a játékhoz, ha regelve vagyok a Battle.net -en, vagy ezt automatikusan átveszi? (a regisztrációs oldalon úgy látom, hogy akár a steam accountommal is regelhetnék)
-
Acheron
őstag
válasz SH4D0W2011 #932 üzenetére
Én csak azért gondolkodtam rajta, mert ez az egyetlen kiadás, hol a PC -s verzióhoz is van doboz (eddig mindből volt dobozos példányom (is)), az éjjellátó csak grátisz lett volna, de azért 200 EUR az 200 EUR, inkább kiteszek egy konzolos dobozt a többi közé
A gameplay -eket elnézve a YT -on úgy érzem, erősen hozni fogja az eddigi kedvenc MW2 szintjét multiban, erősen várom az early access kezdetét (PC). A fegyverek testreszabhatósága különösen tetszik (tudom, nagyon más, de a Crysis rémlett fel a múltkor bennem), arra azért kíváncsi leszek, a megjelenésen kívül a használhatóságot mennyire fogják befolyásolni a módosítások (távolság, sebzés, stb)
Btw, egyes és sorozatlövés között lehet váltani?
(#933) bul07: Az operator skinek azért túlmutatnak a színezgetésen, egyrészt az azóta (legalábbis a fanoknak) ikonikus első MW részből vettek ki három karaktert, akinek a "bőrébe lehet bújni", másrészt - amennyire tudom - az operátorok egyedi kivégzési móddal is bírnak, ami elég látványos tud lenni. Szóval ha valaki nagyon fan, simán megéri a + 20 EUR, azt pedig, hogy 3000 COD pontot mire lehet beváltani, (őszintén) nem tudom, így egy rajongónak az is megérthet akár + 20 EUR -t. Én pl még gondolkodom, hogy upgrade -elem az előrendelést legalább az operator edition -ra (de azért próbálom visszafogni magam )[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Csak kíváncsiságból felnéztem a Battle. net oldalára. és feltűnt, hogy a Windows (PC) gépigény még mindig nincs megadva. Ez máshol esetleg megjelent már hivatalos forrásból?
-
Acheron
őstag
1, Köszönöm, ezek szerint szeretni fogom ezt a funkciót - próbálni még ugyan nem tudtam, de a YT videók alapján jóval bővebb állítási lehetőséget feltételezek, mint az MW2, MW3 részekben volt lehetséges. Holnapután meglátjuk PC -n is
2, Nagyon hasznos, sokkal jobban közelíti a valóságot - és bizony ott nagy a különbség. -
Acheron
őstag
Pont ez a részletgazdagság tetszik, sokkal egyedibbé, személyre szabottabbá tehetőnek tűnnek a fegyverek, jobban igazítható a felszerelés az egyéni stílushoz. Várom, hogy kipróbáljam élőben.
Ha igaz, amit eddig olvastam, hogy a fegyverek realisztikusabban viselkednek (pl nagyobb visszarúgás), akkor még nagyobb hangsúly lesz a használat módján, pl a rövid sorozatokon (én is így használom őket, ahol lehet - persze néha "permetezni" is szükséges) -
Acheron
őstag
Battle.net -en bejelentkezve a játék mellett méretes Install gomb fogadott - nosza.
41,6 GB csorog lefelé. -
Acheron
őstag
Jó lesz ez
Gyorsan toltam egy pár kört, hogy meglegyen a level 10 , holnap próbálgatom a fegyvereket, felszereléseket.
Eddig nagyon bejön, jók a fegyver effektek (hang, mozgás, visszarúgás), nehezebb fegyverrel érezhetően nehezebb a mozgás. Az eddigi pályák nem voltak túl nagyok, de sok a lehetőség a fedezékre és a megkerülésre is, lehet taktikázni bőven. -
Acheron
őstag
válasz KaitouP #1124 üzenetére
Az a pálya egy daráló Szerintem 8v8 is volt ott, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz stattal lehetett kijönni, gyengébb napjaimon be sem mentem inkább
A tegnapi teszt margójára: Tetszett, hogy változott a sniper távcső megjelenítése, a korábbi rohamtávcsőhöz hasonlóan a környezet is látszik, nincs kisötétítve. Kíváncsi vagyok, ez mindegyik típusnál így lesz -e.
Egy furcsaságot tapasztaltam, egy felállított raklap szerű fedezték mögé beslisszolló ellent egy M4A1 egy tár lőszerével sem lehetett kiszedni, holott a réseken keresztül remekül látszott. Lehetett bug, de az is lehet, hogy csak nem volt szerencsém / elbénáztam.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #1130 üzenetére
Tartok tőle, hogy én már a "széthackelt" érába érkeztem Annál jobb a mostani rész, erósen érezhető, hogy még nincsenek cheaterek - hála az égnek!
Ma este tolom kifulladásig, meglátjuk, belefutok -e hasonlóba.
(#1126) Csokishurka: Mi a baj a Claymore -al? -
Acheron
őstag
válasz KaitouP #1136 üzenetére
A próféta szóljon belőled Sosem szégyen jobbaktól kikapni (és azért ez nem ritka ), de a no skill csalóktól a hideg ráz...
(#1135) Csokishurka : Van az a szintje ezek használatának, ami már tényleg visszás, találkoztam én is olyan klánnal, akik csak GL és RPG vonalon mozogtak danger close perkkel füszerezve. De alapvetően minden fegyvernek van ellenszere a játékban. A tapasztalat pedig azt mondatja, hogy ami hatékony, azt meg kell tanulni használni, no meg védekezni ellene - ha csak utálom érte az ellenfelet, attól még ő lesz a sikeresebb. -
Acheron
őstag
Nálam nincs fagyás, nincs PS1 szindróma (PC), és még a játék is bejön.
Sajátságos játék a COD, ezt full elvakult rajongóként mondom - döbbenetes lenne, ha mindenkinek tetszene. A magam részéről az alap WW részeken túl a MW részeket szerettem a legjobban - és most is úgy érzem, méltó folytatás érkezik (bár ne feledjük, most még csak a bétát látjuk...) Szóval szerintem, let's play...[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #1176 üzenetére
Uhh nagyon várós...
Épp most jöttem le egy 10 v 10 ről, 18 - 5 -el 1st vittem a meccset (szűz pályán), háát, jó érzés
A fene megeszi a sok cheatert az MW2 -ben, de az tény, hogy közöttük kitanulja az ember a mesterséget, ha életben akar maradni
Nálam azt hiszem megvan a GOTY[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Még hajnalban próbáltam a Ground War módot, leginkább esés - kelés volt részemről, nagyon rosszul ment, nem sikerült ráérezni (igaz, négy - fél öt körül már nagyon nem voltam friss, de szerintem ugyanígy aláztak volna éberebben is) Nagyon más (nekem), mint a megszokott TDM, Dom és egyéb módok. A járművek valóban furcsán irányíthatók, erősen megszokás igényes. Néha olyan érzésem volt, hogy a fegyvereim nem sebeznek - pl egy könnyű páncélossal keresztülmentem a pályán, buzgón durogtattam az ellenfélre, közvetlenül mellettük robbantak a lövedékek - és egy kill sem jött össze (végül kilőttek). Az M4A1 -el többször közvetlen közelről soroztam meg egy - egy komát, láttam, hallottam a találatokat - de vagy megfordult és lelőtt, vagy más terített le ez idő alatt. Egyedül a Sniperrel tudtam lehozni néhány killt, de mivel nagy volt a nyüzsgés, azzal meg elég hamar kiszedtek mindenhonnan. Szóval egyelőre igen gyengének érzem magam ezen tudományban - meglátjuk, sikerül - e megbarátkozni vele.
Attól tartok, ma nem lesz időm próbálgatni (családi program), bár nehéz lesz ellenállni, ha éjjel hazaérek. -
Acheron
őstag
Wow, ez új, ilyennel eddig nem találkoztam
(#1305) mettek: Az első nap én is belefutottam ilyen furcsaságba, tegnap már rendesen sebeztek a fegyverek (de azért szénné aláztak GW módban, ez van, el kell fogadni, nem az én stílusom A klasszikus kis pályás gyilok való nekem, az legalább megy).
Ami a béta alapján lejött, hogy az előrendelés marad, várom az októbert (éles indulás).[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz Csokishurka #1390 üzenetére
Arról van infó, hogy a végleges játékban is ezek maradnak, esetleg jön hozzájuk még néhány típus? Sniper oldalról szívesen látnék egy igazán "átütő" modellt (pl m82 (Barrett)
-
Acheron
őstag
No, engem pedig 22:01 -kor. Alighanem a szervereket is lekapcsolták (server connection error -al jött vissza). Későn vettem észre, hogy ráadás van, de azért pár kört sikerült futni.
Jó volt, és reméljük a javításokkal még jobb lesz Van pár mód, a mi nagyon bejött (pl Realism) és van amit még szokni kell (GW), de már most látom, hogy (jó)pár óra játékidő bele fog menni... -
Acheron
őstag
Van olyan perk, ami a sebességet, illetve a felgyorsult állapotban tölthető idötartamot növeli. Meglehet ilyenekkel találkoztál. Én sem igazán kedvelem az ilyen felgyorsult, többnyire késsel "operáló" fantomokat (szerintem ez a legkevésbé reális a játékban), de mivel vannak, alkalmazkodni kell hozzájuk. Esetükben pl jól működik a korábban épp kifogásolt Claymore, megfelelő helyen és módon elhelyezve. No de ez egy játék, mindenki úgy játssza, ahogy akarja vagy ahogy tudja - mégha nem is kedvelik ezért feltétlenül a többiek.
Ami a korábban említett taktikusságot illeti, azt gondolom, itt is lehet taktikázni, de ehhez kell egy csapat. Csapat nélkül ennek nem sok tere van pl egy TDM -ban, a meccsek rövidek, többnyire teljesen ismeretlenekkel rak összes a játék, nem egyszer nyelvi korlátokkal, az alapvető csapatszerepek tisztázására sincs idő, nem hogy taktika kialakítására. Ettől még pl egy Dom. vagy HQ meccsen lehetne törekedni az alapszabályok követésére. Itt azért zárójelben megjegyzem, hogy ha valaki elkezd bevédeni egy pontot pl Dom. -ben, gyorsan megkapja a camper bélyeget - meglehet, van aki ezért (is) rohan.
No persze ez csak az én véleményem -
Acheron
őstag
Csak kíváncsiságból ránéztem az előző verziók installált méretére. WW2: 98,6GB BOIIII: 130 GB. A béta most 37GB -ot foglal az SSD -n. Kíváncsi vagyok, mekkora lesz a végleges igény.
Btw, a bétából gondolom már nem emel át semmit, uninstallálható? -
Acheron
őstag
válasz KaitouP #1496 üzenetére
Remélem megrendelő is ilyen arányban lesz - ez a rész hiánypótlónak ígérkezik, ennyi év kihagyás után ! Lehet, nem lesz akkora durranás, mint az eredeti MW volt anno, de azt hiszem, a közelében fog járni - nagyon hiányzott már egy mai korba helyezett rész. Az eddig látottak alapján erős versenyzőnek ígérkezik.
Várom a végleges verziót, mert bár elsőre nem nyert meg a GW mód, de folyamatosan izgatja a fantáziám, hogy ilyen körülmények között hogyan lehet jól performálni - láttuk néhány pro -tól, hogy lehet. Gyakorlásnak mindenesetre jó lesz
Jó lett a trailer! Lehet, tűkön ülve fogom várni a multi meccseket, de ebből a story módot tolom ki először - ütősnek ígérkezik, no és újra összefuthatunk Price századossal (uhh, anno milyen döbbenet volt, amikor kiderült, ki a 627 -es fogoly... ). Csak bízom benne, hogy nem lesz túl rövid.
Welcome XRK pack. Vajon ezt rögtön használatba lehet venni, vagy csak a customizálható fegyók között jelenik meg? -
Acheron
őstag
Ez így van, kb egy év az átfutási idő. A BO IIII -re közel egy évig lestem, lesz -e akcióban, de kb egy hónapja engedték le az árát 18k -ról 10k -ra (zsákolva), szóval a COD részek igencsak tartják az árukat.
A mostani széria mindent hoz, amit már évek óta várok egy COD -tól, így ezt most előrendelve, csőre töltve figyel (még hét nap, arossebb, jajjdevárom ... )
Btw: Ha jól értem a COD pontok a játékkal is nyerhetők, de a level 3 előrendelés 3000 pontot tartalmaz. Szerintetek milyen hasznos dolog nyerhető 3000 COD point -ból, ami miatt érdemes lenne upgrade -elni a megrendelést 20 EUR -ért? -
Acheron
őstag
válasz Csokishurka #1944 üzenetére
Hivatalos gépigény PC -re.
E szerint (is) 175 GB lesz a teljes méret (SP és MP), de az előrejelzések szerint ez már a jövőbeni érkező tartalmakkal (DLC -k, stb) együtt lesz ennyi, a megjelenéskor kevesebb lesz az igény (erre a kevesebbet nem rémlik, hogy láttam volna pontos számot)
Uppsz, megelőztek[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz juve600 #1952 üzenetére
PC - re csak digitális, vagyis a Battle.net -ről letöltheti formában szerezhető be (sajnos).
Van néhány speciális kiadás, pl Dark edition, ami egyéb extrák mellett dobozos PC tartalmat is kínál (vélhetően nem DVD, hanem letöltő kód tartalommal), de ezek egyrészt nem kaphatók kis hazánkban, másrészt elég borsos áron kaphatók (200 USD, illetve európában 200 EUR volt, amikor legutóbb láttam (azóta változhatott). Volt olyan kedves fórumtárs, aki felajánlotta, hogy UK - ból segít a hazajuttatásban, visszakeresve őt is megtalálod, ha érdekel. -
Acheron
őstag
No, ez alapján kíváncsi leszek, a digitális PC előrendelőknek elindul -e, ha lejön a teljes játék (nekem még csak a fele jött le), vagy tartják maguk a korábban publikált PC indulási időpontokhoz (nálunk 10.25 03:00)
Nem emlékszem, hogy lett volna arról hír, hogy konzolokon hamarabb fog indulni, mint PC -n Mindenesetre az Install helyett már a Play gomb látszik - igaz, egyelőre inaktívan - a Battle.net oldalon.
(#2016) GhostPetya: Jah, hogy ezek szerint csak a kiszivárgott verziót megvevők tolhatják már? Fene a fejüket...[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #2021 üzenetére
Teljesen egyetértek - néhány(millió)an normálisan, nem kis pénzért előrendeltük a játékot, és várunk a sorunkra, míg néhány ügyeskedő más ügyeskedőknek hála már élvezi az áldásait. Fura lesz, ha az Activision semmit nem lép erre, elvégre most ez igen könnyen megfogható: aki jelen idő szerint játszik, az vagy hivatalos tesztelő (akit alighanem ismernek, mert az ő megbízásukból tolja) vagy "feketepéter" - utóbbiaknak kitűnő alkalom lenne leosztani egy pár hónapos bannt (sorry, béketűrő ember vagyok, de a játékokhoz kötődő csalások kiidegelnek )
(#2023) GhostPetya: Ejj, bizony, fizetnék egy üres, kód nélküli PC -s dobozért is, csak hogy komplett legyen a gyűjtemény - a DLC -k híján eddig mind megvan fizikailag is
(#2025) GhostPetya: Ha jól értem, az Activision account az új játékosoknak szükséges, mivel a bétához ezt már nélkülözhetetlen volt.
Közben: még 19 GB...[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz SH4D0W2011 #2031 üzenetére
Azért az input alapú összeválogatást még meg kell nézni élesben - a béta során, ahol a lobby -ban megadta a játék, hogy kivel és milyen bemeneti eszközzel vagy összeeresztve, nem egyszer volt konzol - kontroller kijelezve, (sőt, PC -kontrollert is láttam bár ennek szerintem nem sok értelme van...). Hogy ez mennyire valós, egyelőre nem tudni. A lényeggel egyetértek - remélem el tudják szeparálni beviteli eszköz szerint a játékosokat, és a skill egyensúly is biztosítva lesz valamilyen szinten. De ahogy írták már előttem, ki is kapcsolható.
(#2032) kidboy_46 Ennek látszólag nem sok köze van a crossplay -hez. Ha 10 perc alatt 79 -szer (vagyis percenként kb 8 -szor) lőnek le, akkor ott valami gond van, vagy te vagy nagyon indiszponált (velem is megesik néhány pohár Scotch után ) vagy az ellenfél nem játszik tisztességes eszközökkel. De főképpen, az első két perc után miért nem hagytad őket a francba, és kerestél tisztességesebb ellenfelet?[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz #91166208 #2038 üzenetére
Ez az a pont, ahol jó eséllyel keresni kell egy másik játékmenetet. Játszani azért megy az ember, hogy élvezze, nem azért, hogy pár "jóarc" halálra szívassa. Belefuthat ez ember csalókba és belefuthat vérprofikba. Jó estben az ember észreveszi a különbséget - utóbbiaktól lehet tanulni, előbbieket ott kell hagyni nagyon hamar. De legjobb esetben magafajtákkal játszik - és élvezi.
Ha megnyugtat, a bétában volt olyan pálya, ahol csupa konzolos - kontrolleres srác közé dobott be a vakszerencse egyedüli PC -s, bill + egér arcként - és nem én voltam a legjobb. Kontrollerrel is lehet igen ügyesen tolni - és egérrel halál bénán - nem csak ezen múlik.
(#2040) kidboy_46
Ezt tisztelem, a csapatot nem szívesen hagyja ott az ember, én is csak ha egyértelmű csalás van - de néha muszáj, magadért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óvodások homokozója
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - AMD 3050u I 20GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - AMD 3020e I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen