Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
- Gigabyte alaplap topik
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
senior tag
Sziasztok!
Én már várom a játékot, WW2-vel is jól elvoltam a sok idiótaság ellenére.
Cross-platform:
Én PC-s vagyok és voltam mindig is úgyhogy előfordulhat, hogy baromságot fogok írni.Nem az volt, hogy a konzolosok azért nem tudnak mit csinálni az egér-billentyűzetesek ellen, mert úgy érzékeli azt mintha joystick lenne és csak annak a mozgását szimulálja?
Ha így van, akkor hogy fogják megoldani hogy érzékelje a konzolon hogy egér-billentyűzet kombóval nyomja az ember vagy sem? -
Laby
senior tag
Én nem játszottam a BO egyikkel sem, de a WW2-ben a láda rendszer számomra totál megfelelő volt.
A fegyvereket fejlődés után is meglehetett szerezni, de ládákból vagy épp küldetésekből lehetett szerezni különböző fegyver variánsokat ami esetleg 10-15%-al gyorsabb fejlődést adott meg ilyesmi.Alapból imádtam ezeket a napi küldiket, folyamatosan odakötött a játék hogy megcsináljam és megszerezzek mindent ami aznap jár. Ezért csomó dobozt is gyűjtöttem, számomra az is izgalmas hogy vajon kinyitok-e értelmeset. Ha csak csillivilli skineket dobál akkor értelmét veszti az egész.
Jó ha megvehető játékbeli pénzért az összes fegyver, vagy fejlődés után jár, de azért a ládából is potyogjon értelmes dolog.
-
Laby
senior tag
válasz
Csokishurka #430 üzenetére
Plusz remélem ha eltalálnak akkor az ránt majd a fegyverem. Utálom, amikor lövök egy snipert mondjuk, és ugyan úgy céloz mintha semmi sem történne, és lelő gond nélkül.
-
Laby
senior tag
-
Laby
senior tag
-
Laby
senior tag
Habár nagyon elmaradott a tudásom ami a konzolt illeti, de eddig nem arról volt szó hogy a konzol csak úgy játszható billentyűzettel és egérrel, hogyha veszel hozzá drága pénzért egy átalakítót és ahhoz passzoló egeret és billentyűzetet?
Eddig engem a konzoltól mindig a kontroller tartott távol, de ha vennék egy ps4-et akkor a PC-n használt egér billentyűzet kombóval ugyan úgy tudnék játszani, mint PC-n?
-
Laby
senior tag
válasz
BerserkGuts #666 üzenetére
Én pont bő fél éves BFV kitekintés után 2 napja vettem elő újra a WW2-t. Szombaton (érted, hétvégén...) délelőtt 10-11 órakor csak TDM és csak only shipment-re talált tele szervereket. Minden más mód vagy el sem indult, mert senki nincs (még war-on sem), vagy 2v3-ba ment a bohóckodás. Meglehetősen "kedv elvevős" állapot volt.
-
Laby
senior tag
Cod4, cod5 után volt egy nagy szakadék nekem ami a játékokat illeti, de a WW2-ben lévő S&D hát borzalmas lett számomra. Régen bírtam, de ez az új irány annyira élvezhetetlen számomra...körönként helycsere, és 4 győzelemig megy az egész. Van hogy 4-0, és 3 perc egy map, utána 2 perc várakozás szavazásra és játékosokra...amikor küldetés volt rá akkor csináltam csak, de az is szenvedés volt.
-
Laby
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #723 üzenetére
Jó, valóban más egy kicsit.
Csak remélem itt nem mennek el olyan idióta irányba, mint a WW2-nél (ahhoz tudok csak hasonlítani, azzal játszottam), hogy totálisan indokolatlan és kabalának nem nevezhető dolgokat lehetett feldobálni rá.
Elfogadom, hogy valakinek tetszenek ezek, nekem egy bizonyos szintig teljesen oké, de amikor már nagyon baromság irányba megy az egész azzal nem vagyok kibékülve. -
Laby
senior tag
Sokan példálóztok-példálózunk CoD2, vagy CoD4 játékokkal.
Mondván miért nem lehet ugyan olyat csinálni, régen minden jobb volt...stb.
Teljesen más igények voltak akkor, mi is sokkal fiatalabbak voltunk, más volt a felfogás és az elvárás is.
Mai fejjel, ha valami nem túl pörgős és nincsenek plusz célok, akkor legtöbbünk hamar megunja.
Óriási klasszikus játék volt, mai napig imádom amikor néha játszok vele, de már kellenek plusz célok ami odaköt a játékhoz, nem elég csak önmagában a játék.Nagyon imádnám, hogyha a régi CoD2-t akár ugyan azok a pályákkal és úgy az egészet kiadnák mai grafikával. Önmagában ez kevés lenne, de ha ott is lennének napi, heti küldetések, karakter és fegyver fejlesztési lehetőségek máris nagy kassza lehetne.
-
Laby
senior tag
Első benyomás (PC):
Grafika: elsőre csúnya, vagy furcsa a Battlefield után, de utána megszokja a szemem és amúgy sem érdekel a grafika. Ajánlott minimumról feljebb tekerve azért szépül.
Hangok: Meglepően élvezhető még a BF után is, kurva jókat csattognak a skulók melletted, a tárazás hang meg minden korrektül megvan csinálva. Végre hallod rendesen, hogy merre van az ellenfél.
Fegyverek: Fegyver kezelés iszonyatosan jó, a fegyverek magadra szabása bitang. Egyszerre 5 félét tudsz hozzáadni a fegyverhez, de 8-9 kiegészítő van, azokon belül is 5-6 verziók. Mindegyik másra jó. Mindennek van pozitív és negatív oldala is. Marha faszán magadra tudod szabni, de mégsem tudsz negatív hatás nélkül full extrázni.
Játék: VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE! 10 év után újra egy játék, ahol nem kell bő fél tár, hogy megöld az ellenfelet. Visszahozták a régi cod2-cod4 környéki sebzést. Találat és fegyver függő de azért 2-3-4 golyóba mindig meghalnak. Már a bétába is több játékmód, és több pálya van és sok fegyver is. Nagyon vártam, sokat is vártam tőle annyira hype-ta mindenki, de szerencsére nem csalódtam benne.
Pályák: Még ismeretlenek, nem sikerült kiismerni őket. Vannak nagyobbak is (persze nem BF szintű). Ilyen tipikus CoD4 pályáknak tűnnek. Van amelyik elsőre is marhára tetszett, van amit szokni kell még mert mindig hátba vagy oldalba lőttek, mert sok helyről rád látnak.
ui.: ha menübe állítható, hogy szeretnél-e crossplay-t, akkor ennek mi értelme lesz? Konzolosok gondolom instant off-ra rakják. PC játékosállománynak ez rosszul fog jönni fél év-év múlva amikor kezd csökkenni a játékosbázis. -
Laby
senior tag
Küldetések lesznek majd a teljes verzióban, ugye?
-
Laby
senior tag
válasz
redhunter #1101 üzenetére
Ha ugyan az a periféria, akkor nem látom hogy akkora unkorrekt lépés lenne. Főleg, hogy ezt előre tudni lehetett. De ebbe ne menjünk bele, mert jó néhány oldalon keresztül elmondták már az emberek a véleményüket.
Egyszerűen csak én nem értem így a hozzáadott értékét a dolognak. -
Laby
senior tag
Azt lehet tudni, hogy lesznek-e napi/heti küldetések majd a teljes játékban? Láda nyitogatás...stb.
-
Laby
senior tag
válasz
Fitzgerald #1193 üzenetére
Nekem talál szervert, ki is próbáltam a gound war-t. 3-ból 2x kifagyott játék közben a szerver. Alapból érdekes ez a ground war, még nem éreztem rá. Tankokkal sem tudok mit csinálni.
Sniper scope-nál nem kapcsolható ki ez az oldalsó torzítás? Úgy megfájdul tőle a fejem... -
Laby
senior tag
Ez a War mód nekem egyelőre nem jön be. Hozzáteszem, hogy nem is találom a ritmust úgy mint a kisebb játékmódokkal, ezért biztos az is visszavesz az élményből, de nem tudom hova rakni ezt az egészet. Fejetlen rohangálásnak tűnik egyelőre, bárhol kinézek egyszerre 30 helyről rám látnak, nincsenek jó helyek. Vagy csak én nem találtam még rájuk.
A CoD WW2-ben lévő WAR mód nekem sokkal sokkal jobban átjön. Amikor lépésenként kellett előre haladni, és csinálni az adott szakasz küldetéseit.
Ez a nagy Domination jellegű dolog egyelőre nem jön át, de ez szubjektív. -
Laby
senior tag
Ha konzolon billentyűzet, egér kombóval nyomják ott akkor is van aim assist?
Olyan marha pontosan lőnek az emberek, első pillanattól talál amikor rám ránt és nem lő mellém. Rengeteg ilyen van, nem szoktam hozzá ehhez és nem tudom hová rakni. -
Laby
senior tag
válasz
KaitouP #1408 üzenetére
Én örülnék a lootbox-nak, ha nem pénzért kell venni őket.
Én speciel nagyon élvezem amikor gyűjteni kell a dobozokat küldetésekkel, és reménykedni hogy kipörgetem. WW2-ben kellett egy fegyver nagyon, és több mint 1 hónapig szinte minden nap kimaxoltam a megszerezhető dobozokat mire végre lepottyant. Persze szentségeltem közben, de amég ad célokat a játék amit el akarok érni, sokkal jobban leköt mintha csak az adott játékmód céljára kellene figyelni és megnyerni 1-1 mapot. -
Laby
senior tag
Nekem marhára bejött már a béta is, 1-2 apróságot leszámítva mintha teljes játék lett volna és hiányérzetem van hogy nem ülhetek le bármikor játszani vele. Ráadásul ennek a javított és jóval bővített verziója vár ránk, nagyon várom már! Rég tetszett így játék, mint most ez.
CoD WW2-höz szoktam ahhoz képest rettenetesen belassult a játék. Pont emiatt nem is találom magam egyelőre, nem úgy megy ahogy szeretném át kell szokni mert teljesen más a játékmenet.
A játékmódok nagyon jók, imádom hogy a régi CoD2-ben kedvenc HQ mód visszajött. Illetve az SD mód szerintem ultra rossz lett a WW2-ben, számomra játszhatatlan. Itt marha jól megoldották az SD-t is, már ha a Cyber Attack helyette lesz.
Nagyon (de tényleg nagyon!) örülök hogy végre értelmes a sebzés is. Az összes ember az ismeretségi körömben hasonlóan van, okádtunk ettől a 1,5 tár egy ember játékoktól. Régen egyik sem ilyen volt, most meg az összes ilyen és nem értettük sosem hogy miért.
Itt végre reális a sebzés. Szerencsére nem Hardcore szintre ment le, pont jól eltalálták.Annak is nagyon örülök, hogy itt nem lesznek quick scope mesterek, nagyon megöli a játékélményt.
A fegyverek és tulajdonságaik is nagyon bejönnek, a módolhatóságuk is.
Küldetések, plusz fegyverek, pályák, módok és én meg is vagyok egy jó darabig.
-
Laby
senior tag
Nekem nem hiányzik ez a felgyorsult dolog. Mondom ezt úgy hogy abban egész jó voltam, itt meg nem tudok még érvényesülni.
Zavaró volt, hogy Usain Bolt sebesség rekordját döntögetik a katonák felszereléssel a hátukon és a kezükbe. Irreálisan gyors volt az egész mozgás, a viselkedés és a játékmenet is.
Persze ha ügyességi játékként tekintünk rá, akkor elfogadható. Ha katonai játékként akkor nem, de a CoD-ok soha nem is arról szóltak. Valahol a kettő között van a jó út szerintem, aminek pont megfog felelni ez a "régiúj" játékmenet.
-
Laby
senior tag
Az előrendelésért cserébe pontosan mi jár most?
Az M4 és valamelyik pisztolynak egy külön varriánsa aminek van 1-2 extra tulajdonsága. Ezen kívül valami?
Hamarabb indul a start, vagy mindenkinek egyszerre? -
Laby
senior tag
10.25-én a start az egyből éjféltől lesz, vagy este 19:00 környékére időzítik?
-
Laby
senior tag
válasz
KaitouP #1788 üzenetére
Tudom, hogy kevés embernek ez a véleménye, de én nem örülök ennek. Így kb. 1-2 hét alatt meglesz minden fegyver és semmi érdeked nem lesz fejlődni és elérni dolgokat. Lootbox rendszerben az tetszik, hogy a napi, heti küldiket pörgetni kell folyamatosan hogy kapjál dobozokat és hátha pottyan a kiszemelt fegyverek közül valamelyik. Engem ez izgalommal tart és sokkal tovább oda köt a játékhoz, mintha nincs célom csak az adott játékmódot megnyerni aztán ennyi.
Így meg küldetésekért kapok majd festéseket és hasonló nagyon fontos dolgokat?! Azért nem lesz túl sok értelme küldetéseket abszolválni.Abban azért reményekedek, hogyha az alap fegyvereket fejlődéssel el lehet érni, azért dobozból különböző variánsokkal lehet majd extrázni. Más külső, más célzó, +10-20% fejlődés hogyha azzal mész...stb.
-
Laby
senior tag
válasz
Csokishurka #1792 üzenetére
Régen (10-15 éve) nekem is elég volt ennyi, de teljesen más volt akkor minden. Manapság habár utálom a csilli-villi bugyutaságokat, de nekem igen is sokat dob a játékon hogyha küldetésekkel plusz feladatokat is kapok és ezzel plusz célokjaim vannak amiket szeretnék elérni. Önmagában public szerveren TDM vagy HQ...stb. is nagyon jó és szórakoztató, de arra én hamarabb ráunok mintha küldetésekkel extrázva van még a játék.
WW2-ben pont ez a Sturngewehr pottyant először nekem, büdös nagy mázlim volt vele.Ennek ellenére volt több fegyver amire fél évig-évig vártam mire lejött és idegesítő volt hogy sosem jön, még is igyekeztem minden esetben gyűjteni minél több dobozt hogy több esélyem legyen megszerezni. Ez pedig elég jól jön, hogy folyamatosan van plusz célom játék közben.
Prestige meg oké, lehet hogy tényleg nem 1-2 hét, de legyen 2-3 hónap. Kimaxolod, de már a max szint előtt jóval megvan minden fegyvered, azért az olyan sokat nem ad hozzá, vagy legalábbis korábbi játékoknál nem adott. -
Laby
senior tag
Azt én is imádtam, sajnálom hogy itt nem lesz hasonló. Viszont WW2-ben is ha nem TDM volt akkor a feladatért több pont járt. KC cédula gyűjtés, DOM pontok foglalása...stb.
(#1799) LorenzoHUN
Ebből látszik, hogy milyen nehéz olyan játékot csinálni ami mindenkinek jó. Én pont ezeket szerettem, a Prestige megoldást is, élveztem a fegyvereket megszerezni, egyesével kimaxolni őket, tök jól lekötött. Az egyedüli amit rühelltem, minden prestige után egyesével belőni a divízió és fegyverek kiosztását. -
Laby
senior tag
válasz
venom8888 #1884 üzenetére
Miből állna elolvasni azt amiről beszélgetünk folyamatosan? Meglehetősen idegesítő, hogy minden nap írsz, de nem olvasol semmit körülötted, hanem felteszel ilyen ügyefogyott kérdéseket amit pár kommenttel feljebb csomószor megbeszéltünk.
Attól hogy tippeim szerint kb. 12-14 éves vagy még használhatnád a fórumot értelmesen. -
Laby
senior tag
Egyszerűen nem találom, hol lehet kikapcsolni a dot/távcső torzítást? 20 másodperc alatt megfájdul a fejem és a szemem így...
-
Laby
senior tag
Atyaég milyen ritmust kaptam el egyik Dom meccsen. Végig védtem a "B" pontot és környékét Rammaza mapon, MP5-tel. Folyamatosan hallottam hogy honnan jönnek fel értem, ha foglalták lelőttem, ráláttam "A" pontra onnan is szedtem őket. Mocskosul bejött minden. Majd 25-ös kill streak-re kaptam egy nukleáris bombát és azzal lett vége a meccsnek.
(Nem tudtam hirtelen, hogy battle.net-nél mi a print screen, úgyhogy telefon megoldás lett csak sajnos.)Amúgy szerintem rég volt CoD ilyen jól optimalizálva, szinte minden full-on van és akadás nélkül bírja a gépem 80-120 fps között, amikor a WW2-t nem bírta csak közepes környékén.
-
Laby
senior tag
válasz
nagylaci6417 #2392 üzenetére
Elég frekventált sarok lehetett ha ilyen gyorsan lehetett ott ölni az embereket...Rakétát nem lehet máshogy elérni csak ha ülsz egy sarokba mi? Az a camperek díja? Domination volt a játékmód, amint leírtam egy tetőn voltam és 2 pontot tudtam egyszerre védeni, és 2 épület 3 bejáratát védtem folyamatosan plusz a pontokat. Hívhatod kempelésnek, mindent lehet annak hívni, csak vélhetően fogalmad nincs a játékról és minden játékmódba nyomod a TDM-et. Biztos azt kellett volna, hogy az elfoglalt pontoktól elfutok keresni ellenfeleket hogy elégedett lehess Te is.
-
Laby
senior tag
válasz
wwenigma #2408 üzenetére
Istenem de egyszerű egy ember vagy...
2 pontot elfoglaltunk (mind a kettőnél ott voltam) majd ha rálátok mind a két pontra és tudom védeni, ráadásul lőni azokat akik próbálnak eljutni odáig akkor mi a tökömért mennék a 3. pontért el hogyha betudom védeni a 2 pontot és nyerünk?
Nektek mindenki kemper fsz, vagy csaló fsz, shotgun fsz, smg tunk fsz, lmg fsz, vagy csipa fsz. Nektek csak az jó hogyha fogok egy nullás assault fegyót és megállás nélkül cél nélkül rohanok előre? Nagyon okos játékosok lehettek. -
Laby
senior tag
Ez a Ground War szerintem ultra gáz. Nem értem miért akar Battlefield lenni ez a játék, annak jól áll ez a 64 fős tankos (és repülős) játék. Ultra gáz a tankok mozgása, meg az egész ami megy ezen, számomra full játszhatatlan. Sokkal jobban örültem volna egy WW2-höz hasonló war módnak, akár nagyobb létszámban is, amikor pontról pontra kell előre haladni vagy épp megvédeni a dolgokat.
Másik dolog, Nektek rendesen rotál minden pályát?
Én Dom, HQ, Cyber Attack módokban szoktam játszani, de nagyon-nagyon ritkán dobja csak be a Grazna Raid-et ami a Bétában is volt és tök szerettem. -
Laby
senior tag
válasz
mcwolf79 #2584 üzenetére
Valóban elég okádék egy küldetés ez a pisztollyal öljél egy csomót, majd utána megint pisztollyal öljél miközben sight-ot használsz...
Az első feléhez ajánlom a Gun Fight-ot, ott sokszor amúgy is pisztoly csata van, de ha nem akkor is van esélyed ha jól tudsz helyezkedni. A Iron Sight-os bugyutaság meg szenvedés.
Valójában nekem ez a negatívum csak a játékkal kapcsolatban, hogy a küldetések nagyon rosszak. WW2-ben sokkal élvezetesebb és több küldetés volt, ezek inkább szenvedések csak. -
Laby
senior tag
Eddig a pontig marhára imádtam a játékot. Mára viszont rájött az összes nagytudású hogy a 725 Shotgun-nal lehetetlen nem ölni embert. Szó szerint volt olyan HQ meccsem ahol a 12 létszámból 10-en (!) ezzel a sz*rral mentek...Lehetetlen játszani a fegyver ellen. Az összes map kis utcákból, vagy házakból áll, és a világ végéről is 1 lövés vagyok ezzel a shotgun-nal. Nagyon remélem, hogy ez ellen tudnak valamit csinálni, mert most gyakorlatilag erről szól az összes szerver, hogy az emberek minimum a fele ezzel megy és esélyed sincs megmozdulni sem...
Van hivatalos fórum ahol lehetne jelezni ilyesmi dolgokat és visszajelzéseket adni?
-
Laby
senior tag
Számomra ez az egy dolog ami élvezhetetlenné teszi sokszor a játékot. Nyilván többször ülnek egy sarokba és várják, hogy elmenjen valaki és megöljék, ez a kempelés de ezt elfogadom hogy vannak ilyen emberek. Viszont ezzel a Shotgun-nal nem tudok mit csinálni. Majdnem az összes pálya kedvez nekik, és mire lövök egyet már tuti megöltek egy ilyen sz*rral. Bazira idegesítő, remélem visszaveszik a tulajdonságát, mert élvezhetetlenné teszi a meccseket hogy mindenki ezzel megy.
-
Laby
senior tag
Nekem az MP5 és az AK47, pályától függ.
Amúgy az LMG-k is eléggé állatok, meg nyilván az M4 is. Sniper-ek is baszók, de kevés pályán van csak haszna. Szerintem amúgy az összes fegyverrel lehet állatul menni, kinek melyik tetszik külcsínre, szerintem magadra lehet szabni mindegyiket. -
Laby
senior tag
Na én PC-ről 2 haverom meg PS-ről nyomta és kipróbáltuk közösen a crossplay részt. Igazából ment zökkenőmentesen az egész, szóval frankón tudunk játszani most már együtt.
Egy dolog viszont elég fapados, de lehet hogy valamelyikőtök tud rá megoldást?!
PC-n van Teamspeaker, meg Discord amiken lehet elég jó minőségben beszélgetni, ezek viszont PS4-re nincsenek. Csak úgy tudtuk összehozni, hogy CoD játékon belül a voice chat-et only party-ra állítottuk és azon belül beszéltünk. Ez viszont ultra gagyi hangminőségű, halk és késik is elég sokat.
Nincs más megoldás esetleg, hogy lehessen dumálni PC-ről konzolosokkal? -
Laby
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Photoshop
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest