- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz lowzor #15498 üzenetére
Óóó és tényleg, egyik hajnalon mennyit győzködtem magam, hogy a Striker hogy hasonlít az UMP-ra, a RAM-7 meg egyenesen a Cod2-es fegyó, és egy picit hasonlít, vagy lehet az is egy az egyben az, ami a Division 1-ben Urban MDR néven futott. Emlékszem mennyire meg akartam szerválni, és nem dobta. Hát köszönöm a felhomályosítást, meg a videót is @csZ.
-
őstag
Már csak a rózsaszin scud rakéta hiányzik
-
csƵ
addikt
Az rpg-s 'csögök után rögtön a pajzsos 'csögöket is tiltanám a fenébe.
-
malystryx
senior tag
Óóóó de vártam már a Vector-t, mindjárt lesem is a videót, nem tudom még mi kerül bele, de van még pár fegyver ami jöhetne, egy ACR, TAR-21, M16A4 nem szükséges mert van egy burst-ös Famas, esetleg egy UMP ami hirtelen eszembe jutott, persze van még biztosan más is. De ha KAr98 van, akkor Tommy is jöhetne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Modern Warfare New Weapons Leaked Gameplay! Vector/Galil/APC9/HK G28/XM109 (Modern Warfare Season 4)
Végre Vector.
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
válasz prokxy #15486 üzenetére
Nem kell nagyon parázni a HC -tól. (Ami itt HC, az az MW2 -ben nagyjából a normál mód volt.) Nem normális, ami a Core -ben megy, hogy fél tár kel egy ellenfélbe, piszkosul távol áll a valóságtól. Ha a HC módban játszol néhány órát, utána már nem tudsz visszamenni a Core -ba, játszhatatlanul lassú, valóságidegen, semmi... A HC -ban jellemzően egy, de max 3 lövés egy halál (ha el tudsz jutni három lövésig ), attól függően, mit találsz el. Pontosság mindenekfölött. Ha nem találsz, a válasz szinte biztosan öl, nincs idő elbújni 5 - 6 beszedett lövés után, rád is érvényes az 1 - 3 szabály - ha rosszkor néztél ki rossz helyen, pont véged van - kicsit gyorsabban zajlanak a dolgok. Ez a szép benne Tény, haladóknak ajánlott.
(#15408) dombi81: Az alap ötlet nem rossz, de erősen túltolták - ha a játékélmény rovására megy, akkor baj van, szolgáltatóként ne akard ilyen direkt módon megmondani a user -nek, mitől jobb neki...
(#15410) propetya85: Nekem, alapvetően a játékkal nincs bajom, szép, nagyon hangulatos, hozza a számomra elvárt lövöldét (only multi, nem játszom WZ -al, nem hoz lázba a lassú folyású BR). De nyilván zavar, ha direktben, program szinten belenyúlnak a játékomba, mikor nyerhetek, és mikor nem, (ha kézen állok, akkor sem).
(#15421) GhostPetya: Erre (a jelenségre) már csak legyintek, ez kell a népnek, ezt adják. Számomra, mint ős COD fan számára teljesen idegenek ezek a csillám póni, lézer, színesbullet f@szságok, de pl az operator skinek bejönnek, jó dolog egy MW ghillie sniper ruhában osztani a jónépet, vagy pl egy classic Ghost skin - megtisztelő, hogy ezeket az ikonikus bőröket fel lehet kapni. De az anime, nagymellű diáklányok rózsaszín pikacsus puskákkal - az gáz a COD -ra nézve - szigorúan magánvéleményem szerint (ami senkit nem kell érdekeljen ).
(#15469) prokxy: Ez a standard SBMM, olvass utána, a legszutyokabb dolog ebben az egyébként igen jó játékban, annak, aki tudja mi történik, teljesen keresztbesz@rja a játékélményét - akár nyer, akár veszít. -
addikt
válasz Trebron09 #15485 üzenetére
Gondold végig. Természetesen segít. Mi a célzás mechanizmusa?
Agy-izom kapcsolat és az izommemória.
Itt gyakorolhatsz anélkül, hogy játékban rontanád a statodat. A különbség annyi, hogy itt nem lőnek vissza, de segít kialakítani az agy-izom kapcsolatot. A valóságban is először sörösüvegekra, vagy céltáblára lőnek általában, vagy nem?Itt van minden, pontlövés, rántás, célratartás, reakcióidő, mindenre tudsz gyakorolni. Nekem pl a célratartás a leggyengébb mozgó célpontnál. De steamen is van egy valag, de akár CS:GO-ban, Valorantban, stb, nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
bobby45
tag
Valaki mondja meg ps4-en mikor idáig elér egyszerűen itt megáll a kép, hallom a hangjukat a társaimnak, de nekem újra kell indítanom a játékot mert innen sehova nem tudok kilépni. Net oké gigabites, kábellel is ugyanez, wifivel is. Nem mindig csinálja de kegyetlen rossz hogy a csapattársaimnak is újra kell kezdeni emiatt mert nekem itt lefagy a játék, vagy a szerver fogalmam sincs....
-
prokxy
veterán
válasz nyinya #15481 üzenetére
BF V után itt már nekem a Core is HC.
Ott aztán tényleg meg nem mondom, hogy Rust-on a tetőről lőtt ki vki vagy konténer mögöl.
De megpróbálom, bár az már tényleg iszonyat váltás nekem.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
FaTHI
őstag
Nálam nem elérhető a Barrack. Nálatok?
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #15477 üzenetére
Német szervereken miért van 35ms pingem a Bf3-ban?????????
Upc-vel és Digivel is......Mw2-ben ha laggolt is s szerver, 25 vagy 50-es nettel is simán elvoltam.....
-
Dragon3000
veterán
válasz DrTechnoid #15472 üzenetére
Ott meg tudják oldani hogy 4-5 legyen a pingem , semelyik COD még a közelében sincs ennek az értéknek, meg nem is volt.
A cod4-nél torrent mellett is 9-es pingem van, azért ez az érték eléggé közel van a 4-5-hőz és 7 éve is ennyi volt a pingem a digi100-zal, jelenlegi résznél meg ügye hazánkban nincs szerver, így ne is várjuk el az ennyire jó pingeket. -
-
Dave567
addikt
-
gjung44
tag
válasz DrTechnoid #15472 üzenetére
lehet hogy 10 éve is szar volt de most legalább még szarabb az elözö részben is sokan szidták a szervereket de ennyire azért nem volt gáz
-
őstag
válasz BullKoxa #15471 üzenetére
Míg a Dota2 , LOL esetében annyira nem idegölő, az fps lövöldék esetében a legszembetűnőbb a lag meg minden netes nyűg, ebben a kategóriában a CSGO kivételével a multiplayer játékok 100%-a egy rakat szemét maradt , 10 éve is az volt az összes meg ma is az. Ott meg tudják oldani hogy 4-5 legyen a pingem , semelyik COD még a közelében sincs ennek az értéknek, meg nem is volt.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
prokxy
veterán
Most tartok ott, hogy uninstall lassan. Nemtom minek tudható be, de x körig tök jól megy, majd olyan szopóág jön, hogy az eszem megáll. Ugynazon setuppal, ugyanazon mapon megyek és vaktöltényeket kapok, azzal kell lőjek vagy tényleg hülye és béna vagyok.
Grau-val wz-ban kell ennyi lövedék egy emberbe full shield-del, nem multiban. Semmi hit, meg azt a rohadt szopóágat mikor a 6. spawnkillem van. Utolsó pár körben többet láttam a comeback feliratot, mint bármi mást.
Qrvára nem tartom magam gyenge játékosnak, persze ezzel még csak ismerkedem, de ez így nem normális.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
gjung44
tag
válasz Dave567 #15461 üzenetére
és most menjek le megint melozni arra számitva hogy a végjátékban lehet nem lesz csalo? nem tudom talán trioban és a quads ban jobb a helyzet de nekem nincs mindig csapatom hogy ott játszak a solo meg igy játszhatatlan számomra. mire kifognék egy tiszta menetet csalok, hibák és szerver fogyatékosságok nélkül már idegböl megyek és azért rontom el és ezt igy nem lehet élvezni. pihenek egy hétig és ha ugyanez fog várni amikor viszatérek végleg leteszem a call of duty-t mert idegbeteg leszek töle
-
allin00
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ha most megveszem a battlepasst amikor már 90. szinten vagyok akkor visszamenőleg megkapom a cuccokat amik a szintem előtt voltak? Mert ha nem akkor megvárom a következőt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gebriel #15455 üzenetére
Vannak, de MW-ben láthatóan időalapra van helyezve az egész rendszer, mehetek akármilyen jó meccset (megyek is) sokszor meg sem mozdul az az állapotjelző csík, és mondom, a kezdet óta 50 akárhány napod van/volt az egészre, és hidd el, tudom jól mit kell tenni MW-ben hogy gyűljön a pont. AL S5 kedden indult, aznap szarok voltak a szerverek, szerdán tudtunk igazán elkezdeni játszani, tegnapig BP 11-ig jutottam, és még mindig van 92-91 napunk tudtommal. Azért nem mindegy. De kinek mi, valóban. Még a BO4 is ilyen téren sokkal jobb és igazságosabb volt.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
gjung44
tag
nincs itt semmi beképzelve, meg tudom különböztetni a jo játékot meg a csalást. ez egyértelmüen az és nevetségesen sok van!! olvastam egy cikket egy-két honapja hogy kegyetlenül elbánnak a csalokkal a játékban. ehhez képest én ugy veszem észre hogy egyre több van és gátlástalanul, feltünöen tehetik tönkre az ember játékát és idegrendszerét amikor folyamatosan ilyenek ölik meg. utolso codom esküszöm. ugysem fog ez javulni csak egyre rosszabb lesz. a játék hiábiért már nincs pofám sirni de az is megérne egy misét amikor nem látom a fegyvert a kezembe, széátleaggol a játék vagy átlátszoak lesznek a falak, beragadok a buy stationbe vásárlás után percekig??? 44 win sikerült de már nincs kedvem lemenni megprobálni a 45diket mert 2 napja csak szivok és életem egyik legjobb solo menetét is tönkretették. zseniális játék lehetne és voltak szép pillanatok de most tényleg elegem van
-
addikt
válasz malystryx #15448 üzenetére
Ott más gond lesz, vinyó az a pályabetöltéseknél van lemaradva nem kevéssel. Menet közben is lehet ráhatása, de ott már kevésbé szerintem! Nagykanizsa
[B]15449 Trebonr09:[/B] Valahol el kell kezdeni.
#15456 prokxy: Igazából a játékhoz kell belőnöd az egeret az oldalon. "Match to Game" alatt kiválasztod a listából a játékod, beírod a játékbeni senset, "Your Aiming.Pro Sensitivity" alatt kiírja ez milyen értéknek felel meg az oldalon.Utána customba beírod és save. Kész. Remélem érthetően írtam le.
Még nekem is van hova fejlődni, de gyakorlok szorgalmasan, amennyit az időm enged.[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-FLY->
őstag
Ez az SKS hogy lesz jó? Most húzom, adogatja, de nem értem miért tartják kiemelkedőnek.
SZVD-vel is meg tudom csinálni ezt. -
nyinya
tag
válasz gjung44 #15450 üzenetére
Multiban is van annyi csaló legalább, mint warezone-ban, csak ott még nem is bannolják őket. 3 hete volt egy wh-s aim-os köcsög, reportoltuk, de a mai napig nem jött róla üzenet, hogy bannolták-e volna. Tegnap reggel 2 aim-os volt egy lobby-ban, az egyik csak fejeseket lőtt a másik pedig csak chest-re. "play of the game"-ben is jól lehetett látni az aim-ot.... mocskos csalók és nem tesznek ellene...
Öreg gamer
-
prokxy
veterán
válasz DonMedve #15447 üzenetére
Én már ott elakadtam ezen az aiming-es oldalon, hogy belőjjem a beállításaim: a mouse-sensitivity oldalt ajánlja 21:9-re, de az meg fizetősként van benne, így ez az aiming pro oldal is felejtős, nice
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gebriel
veterán
válasz KaitouP #15439 üzenetére
Hát oké,
Nekem gyorsabban megvolt a MW BP mint az Apexes.
"pluszban heti küldetések amik instant szintlépést jelentenek,"
MW-ben is van heti küldetés ráadásul 2 fajta is, igaz xp-t ad de majdnem felér a szintekkel.
Ráadásul folyamatosan dobálja a DP XP szorzókat és kb 2 hetente 3 napig dp xp stb.
Meg ügye minél változatosabban játszik az ember annál több xp tud össze szedni.
Ott a gyakorló pályák is (ahol csillagokat ad), ott is lehet húzni szépen!
De hát kinek mi. -
Xaels
félisten
válasz gjung44 #15450 üzenetére
Én le lettem hurrogva FB-on, hogy konzolos rivercrying fasz vagyok és csak beképzelem, hogy sok a csaló PC-n... csak mert nem vagyok hajlandó SMS-es móka után sem visszakapcsolni a crossplayt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lacy86
addikt
Szerintem ez most jo arban van
[link] -
gjung44
tag
ez nevetséges gyerekek!! reggel 7 ora és már 2 végjétékot is elbaszott nekem egy aimbotos nyomorék warzoneban. tegnap este is ugy tettem le a játékot hogy elegem lett mert warzone után multiban is jött szembe egy. És ez már tul nagy véletlen lenne, nem én fogom ki öket hanem tele van velük a játék!!
-
Trebron09
őstag
Én itt 44%-ot kaptam, lehet még gyakorolni. Igaz nincs "rendesen" beállítva az egér lemérve mennyi egy fordulat stb. Csak a cpi-t lőttem be amivel játszom.
(#15448) malystryx: Ilyen sokszor van nekem is lehet a lag miatt van. Én belenyomok majdnem egy tárat Ő meg kiszed pár lövéssel.
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
malystryx
senior tag
Én sem SSD-ről nyomom, bár van egy 250-es, de más van rajta.. Lehet át kéne tegyem, de lusta vagyok rá, 5 éve amikor fejlesztettem a gépet, egy i5 és egy GTX 970 került bele, alap felbontásban játszom vele, épp elég a kártya memóriája, sosem voltam grafika párti. Menjen jól aztán ennyi. Elvagyok így vele, de lehet néhány anomáliát ki lehetne küszöbölni az SSD-vel, hogy azt látom hogy oldalt fut az ember rálövök és lelő, de nekem az oldalát mutatta, kill cam-ből meg ő lő először és halok... A másik kedvenc meg a fél tárat belelövöm, mire ő elkezd tüzelni, a kill cam meg azt mutatja hogy ő ledarál mielőtt én bármit is csinálok. Ez persze lehet net hiba is.
Merrefelé laksz ha szabad megkérdezni? -
addikt
válasz malystryx #15445 üzenetére
Köszönöm!
Én is nyomnám, de mint írtam korábban nem fér fel az ssd-re. Addig tolom egy konkurens játékkal, igazából még csak gykorlok, szeretném elérni, hogy visszajöjjenek a dolgok. Szépen gyakorlok aiming.pro oldalon (nem játékban rontom a statom mégjobban), aztán ha meglesz a nagyobb ssd akkor beugrok a COD-ba.
-
addikt
válasz prokxy #15444 üzenetére
A mounted rész nekem is nagyon nehezen ment.
Más fegyvernél talán van értelme kitámasztani, de Sniperrel ez biztos halál, méghozzá nagyon gyorsan.Eleve az alap távcsővel nem szabad sokat nézelődni, mert a fél map tudni fogja ,hogy merre vagy.
Én végül tettem rá egy VLK scope-ot és úgy már lehet várni a sült galambot az ablakpárkányra nehezedve.Mondjuk alapból nem értem ,hogy miért kell ilyen camo challengeket berakni...
Crouch, longshot, mounted. Ja meg a 3 ölés, halál nélkül. Mind arra ösztönzik az embereket ,hogy kempeljenek.
-----
Szép, nekem GW-ban ugyanennyi a KD, csak 1-es nincs előtte.
Ez nekem is egy nagyon kiugró sorozat volt. Gyakorlatilag a legjobb ebben a COD-ban.
Zhokov-ot nagyon érzem.
Krovnik-ot például még mindig nem. Bármit csinálok, bárhova nézek, valaki tutira lepuffant.
Kár ,hogy nem lehet statokat látni pálya szerinti bontásban. Krovnikon tuti ,hogy nincs meg az 1.3 se. Vagy Aniyah-n.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
malystryx
senior tag
válasz DonMedve #15433 üzenetére
Teljesen egyetértek a régi vonalas elméletedről, én a CoD ötödik részével, a World at War-al játszottam. Illetve azt vettem meg elsőként és utolsóként a jelen rész előtt. Mondanom se kell, hogy a II. vh lenyűgöz, a sima Cod2 nekem kimaradt akkor. A lényeg hogy nagyon tetszett és ment is a játék elég jól, de egy idő után meguntam az egész katyvaszt, zavart hogy HC-ban kipermetezik a tárat azt majd lesz valami, halnak az emberek. Némi keresgélés után hála az égnek megtaláltam az iBG "bolt action only" szerverét, ahol csak a 4 nemzet tolózáras fegyóival (Springfield, Arisaka, Mosin Nagant és Kar98k) távcső nélkül, sima iron sight-al lehetett lőni, és emellett csak kést lehetett használni, semmi mást! Eleinte rá kellett jönnöm, ide még kevés vagyok, hogy alig 1-2 killel zártam a meccseket. Felnéztem ezekre a játékosokra, hogy mekkora összpontosítás kell és ügyesség akár 6-7 streak-hez is. 1-2 hónap alatt azonban jöttek a jobb eredmények, aztán 3 hónap múlva én is fenéken billentettem néha a legjobbakat is, bár pályákhoz is sok köze volt, valamelyiken egyszerűen nem tudtam hibázni. A lényeg hogy tényleg nem volt semmi MM meg ilyesmi, bekerültem a mélyvízbe, szívtam eleget mire megtanultam lőni, ehhez képest ami ebben a játékban van, inkább hagyjuk, de azért úgy érzem, a csalók ellenére nekem azóta ez az első CoD ami bejön, és szeretek vele játszani.
Nem mellékesen itt megjegyezném, hogy a CoD: WaW tiszteletére és a nosztalgiáéra a Kar98k a kedvenc fegyóm és az volt az első ami bearanyozódott, esetleg az AK még kap és az MP7. Nagyon nem akarok rápörögni meg görcsölni a többin, játszom amikor csak tudom, mert szeretem, és nagyon tetszik ez az irány hogy minden fegyver máshogy rúg vissza, és szinte minden attachment-nek van valami negatív hatása. Én még kitartok az biztos, a csalók meg v*rjék ki erre ha akarják, legyenek ők a jobbak. Ma azonban történ egy érdekes eset, bánom hogy nem vettem fel. Shoothouse, a pálya kezdő része, ahol jobbra egy betonfal van csak úgy egyedül. Mi teljesen a másik oldalon voltunk, a faház mellett (vagy mi az), én mountoltam a fegyómat mert aranyozni akarom, a társam meg mellettem 2 méterre a földön feküdt. A csávó szemben jött ugye a túlfelén, és csak annyit láttunk, hogy már a levegőből érkezik, (gondolom beugrott valahogy), és a röppályája legtetején olyan messziről mindkettőnket fejessel kiszedett, reagálni sem volt időm. Mire leért a földre halottak voltunk. Sokat gyakoroltam, de inkább hagyjuk. Na az ilyenre ugrok, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Szép, nekem GW-ban ugyanennyi a KD, csak 1-es nincs előtte. Nem érzem, h hova kéne beülni hogy ne szedjenek ki 2 lövés után...
szerk: azóta sem gold az AX. :/
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
Ma nagyon ment a kempelés Ground War-on.
Kaptam is az anyázást párszor.
Ping végre nem az egekben. 35-45 körül. Ez már előrelépés. Képzelem milyen jól adhatja 20 körül. Viszont a map rotation megint nem az igazi. Egymás után sorba jöttek a Zhokovok. Ami nem baj mert itt nagyon lehet aratni AX-50-el.
Ja és lecseréltem a VTOL-t a foszforra.
Most mindenki launcherezik és 5 másodperc alatt kiszedik. Foszfor azért elég brutál.
Próbáltam már régebben is de akkor mintha gyengébb lett volna.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
prokxy
veterán
válasz Pro!Petya #15441 üzenetére
Én csak néha tapasztalok ilyen furcsaságot, amit betudok annak, hogy fáradt vagyok vagy a MM szívat vagy csak egyszerűen sokkal jobb az enemy. Én pl. csúszni közben fordulni és fejest lőni nem tudok, régi cod-osok biztos. Nekem a térdem koptatása néha nem jön össze, kezdem alkalmazni, de 10-ből 5x én maradok alul. A másik a lövöm és lefekszik...első meccseimen is néztem, hogy ez meg mi a f@sz. A harmadik meg az ugribugris, nekem ezeket kell megszokni nem a gunplayt.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz prokxy #15440 üzenetére
Akárhogy is keresem nem találok annyi "tartalmat" a játékban hogy az arányban legyen a közel foglalt 180-190GB-al. Meg amúgy sem a contentről beszéltünk.
Bazzzz de mégis csak eszembe jutott , biztos az a kismillio fegyver , óra , operátor skin ...
na meg az emblémák és a calling cardok.
Szeretek nyerni, ezt a jó szokásom megtartom és el is várom magamtól és csapattársaimtól.
Lehet veszíteni , sőt a jobbtól kikapni nem szégyen , de ez egy teljesen más dolog mikor egy "rendszer" szabályozza be azt h mikor nyerhetek és kell vesztenem. Leszögezem hogy a szoros meccseket imádom bármi is a kimenetele mert ott a tudat mindenki küzdött, de ez nagyon , nagyon , nagyon ritka itt.A példád meg teljesen az ellentetje az én meccseimnek mert az élmény az ami hiányzik.
Te tudnál élvezni olyan meccseket ahol:- 3v6 ba kell egy lejátszanod mert nincs balance mivel vezet a csapatod
- Folyamatosan bedob olyan játékba ahol 200 pontos meccsből az ellenfél már 150-170-pontnál tart a csapatod meg sehol
- Ha netalán meg is van a létszám akkor ebből 1 de legalább 2 a skinek miatt hallgatja a falat a pálya azon részen ahol semmi nem történik. Vagy a mellettük lévő pár méterre eső HQ -val nem törődve kikapsz mert várja a telibekúrt longshotot, vagy pajzsos a sarokba stb stb
- olyan szervert kapsz ahol a latency megfelel az időutazásnak és esel kelsz a lövéseid nem érnek semmit ellenben bedarálnak minden 2. sec-ben
most nem sorolom fel az összeset ha nem bajValahogy furcsa módon mindig nyert meccsek után jönnek a fentiek szépen sorba addig míg ki nem kapok / kapunk. De véletlenül sem szoros meccsben hanem olyan szinten amit szopásnak szoktak jellemezni, ergo dulván, de nagyon dulván.
Mondhatnád hogy játszak premade-be mert ez csak a solo miatt van...., hát úgy is játszok. Társammal felváltva az első helyen húzzuk be sorra meccseket, aztán történik valami a rendszerben ....(SBMM) és ezután úgy "játszunk" mintha ma látnánk előszőr fps lövöldét.
Mi kb ekkor hagyjuk abba mert mindketten érezzük hogy szar van a palacsintába és kb nincs beleszólásunk a meccs kimenetelébe.
Jah ez csak multi, semmi wz.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Pro!Petya #15432 üzenetére
BF V-nek ehhez a játékhoz kb. köze nincs, tartalom itt 1 mapban van annyi, mint ott 2 dlc-nek nevezett vacakban.
Ill. ne nézd annyira sztem, hogy nyersz egy játékmódban vagy nem, simán lehet akkor is jó meccs, ha veszítesz.
Tök jó példa a tegnapi BR-ek nálunk, 4 körből 1-ben sem nyertünk, de hatalmas élmény volt mind és apró hülyeségen mentek el a winek, de egyrészt sokat tanultunk belőle + tényleg úgy tettük le a játékot, hogy bazi jó estére sikeredett.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gebriel #15428 üzenetére
Épp ellenkezőleg tapasztalataim szerint, nemrég tértünk vissza barátnőmmel az a Season 4 végére, pillanatok alatt megvolt az 50. szint Battle Passben. Köszönhető ez az értelmes rewarding rendszernek, mert azontúl hogy nem kér sok XP-t egy-egy BP szintlépéshez, vannak pluszban heti küldetések amik instant szintlépést jelentenek, így ez akár sessionönként (~2 óra játék) 3-4-5 tiert jelentenek. Továbbá van rá 95 napod. Nem 40-50.
MW-ben 50. tierig jutottam, naponta játszottam amióta jött a jelenlegi season, bőven kevesebbet értem el mint a korábban említett játékban ha azt nézzük hogy mennyi idő kellett a két játékban az adott szinthez.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
addikt
válasz Dragon3000 #15437 üzenetére
Ja, igen igazad van. A voice chat nálam is élből kinyomva.
-
addikt
válasz Dragon3000 #15435 üzenetére
Nem tudom, én COD2-vel játszottm anno, jártam külföldi szerverekre is. Akkor inkább a csalózás ment, én is megkaptam sokszor, ami inkább büszkeséggel töltött el, de amikor kezdő voltam, nekem senki nem mondta, hogy töröljem a játékot. Most annál inkább.
-
Dragon3000
veterán
válasz DonMedve #15433 üzenetére
A playerek segítették egymást anno, most meg megy a toxic duma, meg, hogy töröld a játékot, meg ilyenek!
Azért már cod1-ben is voltak ilyen hülyék, így ez nem új, max kevesebb gyökérrel került össze az ember, mert főleg magyar szerverekre járt az eleve szar net kapcsolat miatt is.
-
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #15432 üzenetére
Már csak akkor jobb lenne a helyzet ha a skin-ek elérését csak is kizárólag objective nélküli módban lehetne csinálni.
(az már más kérdés hogy skill-t követelő dolgokat is belecsempészhettek volna, úgy lenne "értéke" , de így hogy kitámasztva , guggolva stb stb ölj ennyit és ennyit hát az izé )
...szánalmas?!(#15433) DonMedve
Hatalmas +1
Ezt egy az egyben átérzem!!!"Aki jó volt, az jó volt, aki béna volt lemorzsolódott, vagy csítelt. Nem is volt gond, hulljon a férgese alapon."
Baszki tényleg , kb az összes war után vagy előtte már nem is emlékszem kérték a cfg-m[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én még nem találkoztam olyan MM-el ami normálisan működött volna. Én itt is csak visszasírom a COD2-t, nem volt MM. Mi voltunk az MM. Aki jó volt, az jó volt, aki béna volt lemorzsolódott, vagy csítelt. Nem is volt gond, hulljon a férgese alapon.
A playerek segítették egymást anno, most meg megy a toxic duma, meg, hogy töröld a játékot, meg ilyenek! Én 10év után tértem vissza, de lesokolltam amikor ezeket megtapasztaltam. Mi lett evvel a közösséggel a playerekkel? Sokan úgy csinálnak, mitha egérrel a kezükben születtek volna!
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz Dragon3000 #15431 üzenetére
Azért van benne valami amit DonMedve mond....
Ott van pl a BFV tele hodály nagy pályákkal, és az is csak ~85-90 körül foglal.
COD meg a picsányi pályákkal nálam jelenleg ~182.
Jah és kinézetre még 2K full High ellenére sem éri el az előbbi szintjét.
Ha nem lenne benne HC & elfogadható gunplay akkor valszeg már újra BFV-ben vizipisztolyoznékSBMM-el meg remélem kezdenek valamit mert az idegrendszerem már egyre kevésbé viseli el hogy egyszer csak gondol egyet ez a xar és kitalállja hogy nekem most akkor veszítenem kell.
Az még hagyján hogy ilyenkor teleszór analfabéta csapattársakkal , de hogy zsinórba már eleve vesztes meccsekbe rak és ezt akár 5-7x is az már gusztustalan.
Az ilyet, egy kicsit is önérzetes játékos akinek nem a skin számít hanem magáért a játékélményért játszik, azt biztosan zavarja.[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz DonMedve #15430 üzenetére
A mikrotranzakciók addig nem zavaróak, amíg nem ad előnyt, eddig úgy tűnik, hogy így is van, egy esetről lehetett hallani, hogy a skin dobott a fegyveren, azt nem tudom, hogy ezen változtattak e.
Programozhatsz bárhogy, de ma már a 4K terjed, ahhoz meg nem rakhatsz szar minőségű textúrákat különben nincs értelme az egésznek, a textúrák méretét meg nem tudod nagyon csökkenteni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Pro!Petya #15410 üzenetére
Én azon vagyok nem tudok napirendre térni, hogy sok játékot évente újra kiadnak. Amiben nem változik semmi. A parasztok meg rohannak minden évben megvenni ugyanazt. Elképedek. Kérdésedre a válasz, hogy mi vásárlók süllyedtünk idáig, hogy hagyjuk magunkat palira venni. Csicsa a küllem számít. Én a COD4 óta ez az első COD amit megvettem, ezt is megbántam, mert egy percet nem tudtam vele játszani, nem fér el a ssd-n. Igazából nem értem az okát, hogy miért ekkora, mert ahogy olvasom a fórumot, egy bughalmaz az egész. A mikrotranzakciós dolog meg az egyik legnagyobb svindli ebben a témában. De ez az én egyéni véleményem, nem flamekeltés céljából írtam. Peace!
Ui.: A MW terjedelmére egy gondolat, hogy új közmondás van születőben: "Jó programhoz sok hely kell, rosszhoz meg mégtöbb! "
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dragon3000 #15425 üzenetére
"mert decemberben még warzone nélkül is 160-162GB körül volt." Nálam meg csak az ingyenes Warzone van meg, és még így is benyal, vagy 90 GB-ot.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
csuzda
aktív tag
válasz Dragon3000 #15425 üzenetére
Ez egy nagyon hasznos tanács! De miképp tudom megtenni? 1 módot találtam, hogy felmentem a játék battle.net-es weboldalára és ott az elején az eu-t átírtam us-re. Így -> [us.shop.battle.net/en-gb/product/call-of-duty-modern-warfare] . Ha így veszem meg akkor nem lesz belőle probléma?
-
őstag
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
A Warzone-nal elkezdtem játszani és nagyon gondolkodok a játék megvételén. Most 45 euró a Battle.net-en. Szokott ennél olcsóbb lenni? Ahogy az isthereanydeal-en néztem nem igazán. A másik kérdésem, hogy hány GB most a warzone+multiplayer PC-n? Nem hiszem, hogy a 256 GB-os SSD-mre rá fog férni
Illetve elolvastam az utóbbi pár nap írásait itt a topikban és láttam képeket a játékban elért helyezésekről, statisztikákról. Azokat hol találom meg? Letöltöttem a mobilos appot és abban csak a saját statisztikámat tudom megnézni, az első helyezettét nem. [Erre gondolok]
Válaszokat előre is köszönöm!
-
KaitouP
nagyúr
válasz Acheron #15406 üzenetére
Meg ha a csilivili oda nem illő skineket, camokat kivennék. Meg ha a Battle Pass-t kevesebb játékórával is ki lehetne farmolni. (Apexben van 95 napod, kedden indult, már a 7. tiernél tartunk. Nem kell ragozzam hogy nem nagy erőfeszítés, közben pedig fun, és a cuccok is bőven jobbak mint amit itt lehet szerezni. Kicsit elengedtem az MW-t emiatt már.)
-
lowzor
veterán
válasz Laraxior #15416 üzenetére
A legerősebb AR a játékban. Torzó felett 2 golyó, alatta 3 golyó elég belőle. Főleg távolra jó, de közelre sem rossz, ha meghagyod gyorsnak az ADS-ét.
A nagy suppressor plusz range-et ad neki, meg a recoil-ját javítja.(#15418) prokxy:
Azokat mindenképp megéri goldozni.
Az Odent sokan leszólják, mert nem olyan gyors és pontlövő, mint mondjuk az M4, de ha felfejleszted és megszokod, akkor nagyon fog tetszeni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
ЯΞD
senior tag
válasz DrTechnoid #15414 üzenetére
A ping-nek semmi köze a packet loss-hoz.
-
őstag
Másnál is kivagdossa a jónépet a játék ,vagy csak én vagyok a szerencsés szombat délelőtti kiválasztott? Futtattam egy ping tesztet, 0 fail tehát a netem az fain. Pont most hogy a dolgos napok után kiélvezhetném a hétvége délelőttöt , 15-20%-os packet loss fogad , majd pedig a szokásos "Connection to the Blizzard game server has been lost. Please exit and try again.Error Code: BLZBNTBGS000003F8", amit az esti csúcsidőben megértenék nagy duzzogva, de most miért ctd-zik , azt nem vágom.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Pro!Petya
addikt
válasz nanorambo #15411 üzenetére
"Egy hit kill, és a falakat is simán átviszi."
Van mikor FMJ-vel sem viszi át még a funér lapot sem pl SH-n, viszont tényleg van benne dmg rendesen mert 100+ méteren is 1 hit-el még close / mid combat-ra szerelve.
Adja nagyon nagyon amúgy , közel 11-12K killem van vele[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Létezik, hogy az Ak erősebb, mint az LMG-k? Nagyon rákaptam. Egy hit kill, és a falakat is simán átviszi.
-
Pro!Petya
addikt
válasz Acheron #15406 üzenetére
Ezerszer jobb lehetne enélkül a szar SBMM nélkül.
(#15408) dombi81
Csinálhatta volna olyan is aki ért hozzá....(#15409) DonMedve
+1
COD2 egy igazi élmény volt, kb összehasonlíthatatlan ezzel a szutyokkal amit AAA-s címként tolnak le az emberek torkán...., csak hát sokan még ennek is tapsikolnak hogy húúú de jóMost nem tudom hogy a fejlesztők lettek ennyire elkorcsusoltak vagy a játékos bázis és annak az igénye ,mert alapvető hibák a rendszerek hiánya pl matchmaking, anticheat, stb stb cserébe viszont valagnyi skin jött naponta az érdemi dolgok helyett , jah meg remake mapok
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Gyönyörű ez az SBMM. Tegnapelőtt nagyon jól ment a játék, szép pluszban zártam. Tegnap gyakorlatilag jó ha egy meccs volt, amit vihettem, mindegyikben halálra voltam szívatva (ennyire nem vagyok sz@r). ma borítékolható volt a folytatás: 36:8 a kezdő kör. ami most már feltűnő (ennyire nem vagyok jó), gyakorlatilag mindegy, milyen fegyverrel, merrefelé tartva sütöm el, az ellenfél holtan esik össze... ez így már gáz kategória, mintha aimbotoznék. Gondolom, visszafelé, a büntető napokon ugyanez igaz (érdekes mód olyankor a legnyilvánvalóbb, szemben, kamillázva gyalogoló ellenfelet sem tudom elsőre eltalálni). (nem)Kicsit úgy érzem, ebbe erősen belenyúltak program szinten...
Folytatás ugyanez, 42:13. Örülnék, de nem tudok, ez így nem (csak) az én érdemem...
Remek lenne ez a játék, ha ezt az SBMM szutykot kitakarítanák belőle...[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz dombi81 #15402 üzenetére
Számomra Rust-ra konkrétan nincs jobb.
Az 5.56-os AR-eknél mondjuk mindenhol jobban szeretem.(#15403) prokxy:
Próbáld ki:
1. Perk: Kill Chain
2. Perk: HardlineKillstreak-eknek:
1. Cruise Missile
2. Wheelson vagy VTOL
3. Chopper GunnerSzarásig leszel Gunner-el...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,