- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyinya
tag
Sziasztok! A zombie royale miatt lesz vajon "ápdét"? vagy csak egy play list frissítés és kész?
Köszi!Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz Pro!Petya #16582 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, ugyanúgy dühít amikor a játékosok max 5%-a játszik objective módban. Ezért volt jó régen a COD4, mikor megvolt a saját szerverünk. Aki nem a szabályok szerint játszott, azt kitettük egy pár percre. Ha visszajött, akkor már betartotta a szabályokat, ha nem, akkor meg egy öncélú játékossal kevesebb volt. Ezt hiányolom a legjobban ebből is, hogy nem lehet saját szerver, ahol a barátainkkal közösen tudnánk játszani, ráadásul egy saját szerveren magyar játékosokból álló közösséget is könnyebben lehetne alakítani.
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz gjung44 #15450 üzenetére
Multiban is van annyi csaló legalább, mint warezone-ban, csak ott még nem is bannolják őket. 3 hete volt egy wh-s aim-os köcsög, reportoltuk, de a mai napig nem jött róla üzenet, hogy bannolták-e volna. Tegnap reggel 2 aim-os volt egy lobby-ban, az egyik csak fejeseket lőtt a másik pedig csak chest-re. "play of the game"-ben is jól lehetett látni az aim-ot.... mocskos csalók és nem tesznek ellene...
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz Aventador91 #14451 üzenetére
Az új patch "kicsit" hazavágta a matchmaking-et, általánosságban nem a játékosoknál van a gond, hanem szerver oldalról. Redditen is kb minden második poszt erről szól.
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz pendre54 #13800 üzenetére
Az elsőre nem tudom a választ, de majd talán más valaki.
2./ úgy kb 7-10 másodperc amíg elhasználja a maszkot.
3./ egyszerre csak egy maszk lehet nálad, tehát nem tudod felhalmozni magadnál és mondjuk fél percig a gázban sétálni. Ha mondjuk megállsz egy boltnál, és veszel több maszkot, és arra számítol, hogy majd felveszed őket szép sorban, az sem fog működni, ugyanis a maszkok tönkre mennek a gázban, mint a járművek is.Öreg gamer
-
nyinya
tag
Az igazság az, hogy régen is voltak olyan térképek a COD4 dedikált szerver időszakában, amit kivettünk, mert nem szerettük, vagy mert pl HQ játszhatatlan volt rajta, mint pl a shipment-en. Bármi is legyen az oka, hogy nem lehet választani, szomorú, mivel mindenkinek vannak kedvenc és "kevésbé szeretett mapjai"
[ Szerkesztve ]
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz laci1117 #13774 üzenetére
Gold camo-t úgy lehet megszerezni, hogy az összes többi camo-t megszerzed.
Sajna nem lehet pályákra szűrni, és nem is biztos, hogy lesz valaha ilyen.
Alkalmanként van playlist frissítés, olyankor van esély, hogy bekerül a shoothouse is valamilyen másik map-al egyetemben egy kisebb rotációba, és akkor úgy könyebben bejuthasz oda.Öreg gamer
-
nyinya
tag
Egy rövidke 5 perces videó, hogy konzolon is van cheat, mielőtt minden PC-s játékost elégetne a "kommuniti"
[link]
Igaz, hogy a csalók nagy része PC-ről játszik, de azért a konzolos játékosok egy része sem szent.[ Szerkesztve ]
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz Komi28 #13314 üzenetére
Playlist update van, de igazából semmi extra. Annyira volt elég, hogy nem tudunk visszamenni játszani. 3-unkból nekem sikerült becsatalakozni hamar, a többiek már 10-15 perces váró listára kerültek. Megint nagyon jól eltalálták, hogy mikor nem kéne frissíteni...
Öreg gamer
-
nyinya
tag
16 GB PC-re az update, és most még baráti a sebesség is.
Öreg gamer
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
válasz Roland861010 #11527 üzenetére
Van self-revive, és fel tudja éleszteni magát, 4500 a boltban.
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz laragirl83 #7856 üzenetére
Tesóm belépett, még a Twitter üzenet előtt. Minden loadout elveszett és bugos a 6os lodout. Azon kívül a szint és a fegyver szintek is megvannak, sőt a battle pass is, de bugos a loadout létrehozása. Szép kis update...
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz bulikavagyok #7483 üzenetére
Érdekes, nekem ez új volt. Napi 2-3 órát játszom, hétvégente többet is, és eddig soha nem láttam ilyet. Legalább nem csak én jártam így
Öreg gamer
-
nyinya
tag
Olyan jól sikerült a frissítés, hogy ma shipment Hardpoint-on 8v3-ban voltunk. Igazán nagy élmény volt. Hogy lehet az ellenfél 6os létszámú csapatban 8-an?... [link]
Öreg gamer
-
nyinya
tag
Szia, a 725 sotit egész jól lehet ott húzni, lévén, hogy más map ahol nagyon közel lennének hozzád nem sok van. Kicsit persze más stílusban kell vele játszani, mert 2-t lő aztán tölt, de egész jól lehet vele aprítani
Mondjuk amúgy sem éppen a hosszú életről szól a mapÖreg gamer
-
nyinya
tag
válasz Sanyi.il #7409 üzenetére
A battle net-es név mögött van egy kettős kereszt és 4 szám, az kell hozzá, hogy fel tudjunk venni. Van játékoslista is az összefoglalóban. Ott benne vagyunk páran, ha gondolod vegyél fel. Esténként szoktunk játszani 3-4-en főleg Hardpoint-ot, esetleg shipment 24/7, alkalmanként Domination és HQ is szóba jön. Discord Társalgó1-ben szoktunk lenni.
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz Sanyi.il #7391 üzenetére
Ha aktívan fogsz játszani és mindig kimaxolod a Battle Pass-t akkor megéri a Battle Pass verzió, mert 20 €ért kapsz 3000 Cod Point-ot, míg ha külön vennéd meg akkor 2400 Cod Point-ot kapsz csak. Az első Battle Pass befejezésre kb 21 napod van, ami kissé veszett fejsze nyele, de pár száz Cod Point-ot ki tudsz még belőle szedni napi pár óra játékkal is. Pesze a Cod Point-okat használhatod a következő Battle pass-okra is. Ez persze akkor érvényes, ha a 80 € belefér a keretbe is
Allkeyshop.com-on van pár hely ahonnan lehet venni kulcsokat, de ott néha megvan a rizikó és kb 5 €-t ha nyersz rajta. Volt anno még aki orosz kulcsokat vett, de azt nem tudom, hogy még él-e.
Remélem tudtam segíteni!Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz bulikavagyok #7181 üzenetére
Az összes játékmódot TDM-re használják, mert ott könnyebb ölni. Ahol mindenki TDM-ezik, ott nem olyan jó nekik, ezért elmennek másik játékmódokhoz és ott TDM-eznek. Az egyik legnagyobb hátránya a játéknak, hogy nincsenek dedikált szerverek. Ott lehetne kialakítani szabályokat, és aki nem követi azokat, akkor azok repülnének, mint régen is...
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz laragirl83 #7153 üzenetére
Én nem csak shipment-en szenvedek ilyenekkel. Tegnap este 5 ből 3 meccsen a 6 ellenfélből 3-4 TDM-et játszó emberke volt. Nem értem, miért jön valaki Hardpoint-ra ha TDM-ezik?...
Öreg gamer
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
Dupla fegyver XP hétvége van!
Öreg gamer
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
Az amúgy normális, hogy a pajzs kibír 2-3-4-5... akárhány RPG-t? Tankokat lőnek vele szét? mitől ennyire "strapabíró" ezen csodás eszköz?
Öreg gamer
-
nyinya
tag
válasz dombi81 #4510 üzenetére
Igen, elég jól védhető pozíciók vannak, ami szerintem arra lett kitalálva, hogy a pontokat védjék. Nem pedig arra hogy ha HQ vagy Hardpoint van akkor fel pályánál levadásszanak. Hidd el sokan vagyunk így. A spawnon jó lenne változtatni mert tegnap kb 3x az ellenség szájába éledtem...
Öreg gamer
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
válasz BandiHUN #4485 üzenetére
Az RPG nagyon is egyenes pályán megy... Egyáltalán nincs köze a régi CoD4-es kanyargáshoz (én csak abból ismerem) Nagyon jó emberekre is, ha jól eltalálsz egy szobát, egy sarkot vagy akár egy szűkebb helyet ahol sokan tobzódnak, akkor 3-4 kill is összejöhet. Előszeretettel használjuk a tesómmal
[ Szerkesztve ]
Öreg gamer
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
Battle.net ID: HUNnhawk87
Öreg gamer
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
Sziasztok! A dedikált szereverekről lehet tudni valami részletet, vagy csak annyit hogy augusztusban megígérték?
Köszi!
Öreg gamer
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest