-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Trebron09
őstag
-
Trebron09
őstag
Félre
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz ricogsm #23907 üzenetére
Call of Duty: Black Ops - Cold War
#23906 szatyor1972:
Gamesplanet?[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz Hzoltan969 #22929 üzenetére
-
Trebron09
őstag
válasz Acheron #22911 üzenetére
Nem válasz akart lenni.
Pont hogy nem ugyanazok az esélyek ezt mondom.. Ez szól bele a játékmenetbe erre jön a ping..stb. Régen pőre fegyverrel is ugyanúgy lőttél, olyan emberrel meg akinek pont ugyanaz van összerakva és találkoztok kevés az esêlye maximum ha blueprint, de azt is módosítani szokás. Az algoritmus meg létezik nem írtam olyat hogy szerintem nem.- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Trebron09
őstag
válasz Acheron #22908 üzenetére
Azt mondták hogy ez az SBMM már a cod4 óta része a játékoknak, ha ez igaz akkor maga a játék "más" mint a korábbi részek és ez nyilván igaz, régen nem kellett nézni ADS időt, nem volt tactical sprint nem kellett hozzá igazítani a fegyvert hogy utána minél gyorsabban tudj lőni ezzel is rontva a pontosságán a pályán random eldobott fegyverekkel is ugyanúgy osztottad a killeket hiszen 99%-ban megegyeztek...stb. Véleményem szerint is igaz amit #22857 nutella1 írt : "Ez az első COD, ahol nem számít mennyire vagy jó" de nem az SBMM miatt.
-
Trebron09
őstag
válasz DrTechnoid #22104 üzenetére
Most már én is ilyet kapok.. Eddig sosem kaptam ilyen hibát. Jó lett a javítás.
-
Trebron09
őstag
Csak nálam bugos a HC Throwbacks és a sima Face off mód? Throwbacks-nál azt írja 1-6 játékos de közben meg 12vs.12-en játszunk ami Rust-on pl nem a legjobb. Face off-nál meg ízt írja hogy 3vs.3 és nincs Field Upgrade ehhez képest 2vs.2 és van FieldU.
Én nézek be valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
-
Trebron09
őstag
válasz tupacamaru #22004 üzenetére
Az AN–94-et én is kedvelem de távolra nekem nem jött be.
-
Trebron09
őstag
October 6th Playlist Update
Modern Warfare
Face Off - Stadium, Livestock and Station
Hardpoint Hills and Kills
Throwbacks - Rust, Scrapyard, Vacant and Hardhat 24/7Warzone
Added Blood Money Quads
-
-
-
Trebron09
őstag
Én azt nem értem hogy ha már úgyis utolsó battle pass.. (mondjuk akkor miért számol újból visszafelé mind eddig... utána?) miért nem tették be a szabad pálya választást vagy hogy milyen "pályatípusokon" akar az ember játszani. Értem én hogy egy évig akarják a több pénzt behúzni a játékért, de utána mi lesz mondjuk aki most veszi meg.. úgy értem anno ha nem vetted meg a COD4-et csak két évvel később ugyanazt az élményt nyújtotta, most ez egyáltalán nincs így, ezért hamar ki fog kopni ez a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Mennyien is vették meg a játékot? 50-60millió? Tegyük fel csak a fele multizik.. Ahhoz képest ez a 20k semmi.. Jah hogy csak a warzone-ból bannoltak.. Mert aki ilyet használ biztos csak azt tolja a sima multit amiért fizettünk azt nem.. Értem.
Amúgy nekem simán felment a 250-es SSD-re és nem dobott hibaüzit sem a játék (multi, Amd) ellenben észre vettem hogy mintha sötétebb lenne a kép pedig a fényerő ugyanúgy van mint előtte, homályosabb is lett megint mókoltak valamit ezen.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz SoulReaver #20441 üzenetére
Ha számhordozásos a telefonszám akkor lehetnek ilyenek, ha nem akkor próbálkozz másik telefonszámmal és várj.
-
Trebron09
őstag
válasz kory24 #20373 üzenetére
A hidegháború ugye a sci-fi fellegvára volt, ennek ellenére nem hiszem hogy nagyon elrugaszkodnának az alap eseményektől véleményem szerint visszatérnek a hagyományos legelső Black Ops szerű vonalhoz, zombik azonban ha az elején nem is később biztosan jönnek úgy gondolom, amolyan "hagyományként" maximum nem a megszokott formában.
-
Trebron09
őstag
válasz DonDennis #20052 üzenetére
Olyan négy hónaponként volt akciós eddig (battle.net), én már ha most kellene döntenem megveszem-e biztosan nem ezt venném meg hanem inkább a következő részt, utána ez úgyis ki fog halni, support most se sok van hát még később mikor lesz már másik mézesmadzag.
-
Trebron09
őstag
Erről a Livestock pályás easter eggről mit lehet tudni? Valami későbbi zombi módhoz kapcsolódhat?
-
Trebron09
őstag
Ha simán átmásolom nagyobb partícióra a játékot akkor fog műkődni vagy megint le kell töltenem az egészet? Ilyenkor megmarad itt a mentés?
-
Trebron09
őstag
válasz s.bala31 #18729 üzenetére
Na nekem ezért csak 0.95 a K/D Meg amikor szalad az enemy engem meg bespawnol elé meg három közé shipmenten... de már én is HC-t tolom eddig csak a sima core-ban játszottam, nekem is jobban bejön mint ahogy itt sokan írták.
Másik érdekesség, hogy volt olyan a meccs végén mi 126-ra vezettünk a másik csapat 125-re erre ki írja hogy döntetlen. De olyan is volt hogy az ellenfélnek volt 126 nekünk 125 és nyertünk.
Észrevettétek hogy a shipment pálya kicsit megváltozott mármint nem a pálya hanem a két konténer amelyeknek be van zárva a másik vége. A egyikben jobban hátra fele lehet menni a másikban pedig megjelent jobb oldalt egy kis kapcsolószekrény. Vagy eddig is ilyen volt? Lehet hallucinálok.
-
Trebron09
őstag
Erre ki emlékszik? Most már jobbak a hangok valaki tolhatna egy ilyet.
-
Trebron09
őstag
válasz Dragon3000 #18263 üzenetére
Ebbe most had be menjek bele, neked szerencséd volt akkor.. adatban simán jó azzal nincs gond meg a nettel sem speedtest 18-20ms ping letöltés 50-90Mbit, feltöltés 20-30Mbit más játék megy.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz BandiHUN #18242 üzenetére
Az a baj hogy mobilnettel a hajadra kenheted a programot.. Inkább tényleg ezen javítanának, hiába van net meg ping is viszonylag alacsonyan ha más a gond. Azokra -itt sem- gondolnak aki albérletben lakik, mert a sok okos ilyenkor rávágja hogy kötess be vezetékest.. Olyan könnyű az persze.
-
Trebron09
őstag
válasz Bohus84 #17763 üzenetére
Nem nagyon segítene rajta plusz 8Gb ram, a vga gyenge proci még gyengébb még ezt a kártyát sem hajtod ki vele. Vga még talán maradhatna is egy darabig full hd low-ra de köré új masina kellene ettől egy 4 magos rizsa is előrelépés lenne.
#17764 venom8888: Nekem is jobban bejön az Uzi mint a Fennec.
-
Trebron09
őstag
Akkor lenne rendes sbmm ha mondjuk az elején mikor kezdtem (akkor kezdődött a harmadik etap) lvl 1-es szinttel, nem rakott volna össze lvl 100-155-ös szintűekkel full unlockolt grau és társai ellen.
-
Trebron09
őstag
Ezen a codstats.net-en nekem a fegyvereknél az összesre 0%-os headshotot ír az mitől van? Meg az összes fegyver benne sincs pl. Fennec.. nem ér semmit az az oldal van más hasonló oldal is?
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz BerserkGuts #17559 üzenetére
-
Trebron09
őstag
válasz BerserkGuts #17413 üzenetére
Nincs képem róla pedig biztosan mentettem le..
(#17414) AAnti: Nálam ping 40-60 szokott lenni ritkábban 80-90 de hiába volt "jó" a ping ugyanúgy mintha én másik pályán lettem volna (speedtest 19ms ping ~70/12Mbit/s). Másik játékkal nincs ilyen gondom. Kombinálom is szinte lowon játszom, mert ennyit bír a masina de ground war-ra nem is megyek mert alig van fps-em, 40-50-re is lemegy. Warzone rumble meg diavetítés hiába van monitor hozzá.
(#17417) GhostPetya: Látszik az eredeti terepszínű (vagy koponyás ) fegyver amire rárakták ezt a fegyvert.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Nálam mobilnettel van olyan hogy a ping hiába 50-60 nem ír fent packet lostot, de ott oldalt van három négyzet ami folyamatosan villog néha piros is az azt jelezné nem? Meg mi az a lemez "ikon" olyan is szokott ott lenni, narancs, piros. Persze ilyenkor szinte senkit nem tudok leölni, én mire meglátom hiába lövök leszed, killcamben meg nem is mutatja hogy lőttem volna. (Új játékmódban mikor egy töltényed van). Az a baj h vezetékes netet nem tudok beköttetni (albi) marad a szívás. Tényleg igaz lehet amit írt valaki korábban neten múlik szinte minden.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
No majd erre ránézek így milyen vagy vissza rakom addig a WMO 1.1a-t.
(#17335) Plag: Értem, miért nevetnék? Én csak furcsállom, mert nekem nem ez van megszokva. Majd az új géppel meg egérrel fogsz hasítani. A fov 120-on olyan hatást kelt mint a halszem optika, szédültem azért vettem lejjebb, de majd feltolom 100-ra (24" fHD, 120Hz).
(#17336) s.bala31: Igaz.
-
Trebron09
őstag
Visszatérve az egeres beállításokra, pár setupot kipróbáltam innen, de hogy tudtok megdordulni pl. 800-as Cpi-vel (8-12 ingame) ha hátul jön az ellen? Főleg aki írta hogy 4-600 nála a cpi. A fov nekem 90. Warzone-ra ajánlott a kisebb érzékenység, de multira.. Igaz én nem az egész karomat mozgatom.
-
Trebron09
őstag
válasz Csokishurka #17264 üzenetére
Szép
Az adatlapodon lévő pc-vel nyomod? Egér + bill vagy kontroller?- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Trebron09
őstag
válasz WaterWave #16821 üzenetére
Tegnap nekem olyan lag volt shipmenten, hogy respawn után minden megállt, mintha megállították volna a játékot mindenkit körbe tudtam szaladgálni, az egész pályát körbe szaladtam ás minden állt egy helyben még a füst sem mozgott, kaptak is páran fejest, aztán pár másodperc múlva már 2 halállal respawnoltam újra ping rendben volt és packet lost sem volt. Ilyet előtte még sehol nem láttam.
-
Trebron09
őstag
válasz BerserkGuts #16651 üzenetére
-
Trebron09
őstag
válasz CptAdamica #16158 üzenetére
Grau. Én majd amit felrakott M4-et akarom összerakni.
Szerk.: Vótmá[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
PC-re nincs ingyen pont?
Más: barracks-ban írja a rangom alatt hogy majd resetelődik ha lejár a battle pass.. akkor ez azt jelenti hogy megint 1-es szintű leszek a 4. szezonban
(#16025) atee De miért? És aki már elérte a ranglétra csúcsát az is 55-ös lesz? Ennek mi értelme?
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz prokxy #15938 üzenetére
Nekem a win tűzfalban is át kellett engednem így már teljesen open: [link] Nodot használok abban nem matattam semmit.
(#15948) TaRka94: upnp-t nem kapcsolnék be a helyedben az minden mást -is- beenged nem véletlen a port forwarding.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz #50433536 #15634 üzenetére
Ennek mi köze a kezdőképernyőhöz?
Gyakorlatilag ugyanazt mondtad mint a többiek. Szétszedted a játékot vagy honnan ez a 50-90Gb?
Miért baj a HDD? Nem csak a betöltési időt rövidíti? Ha nem akad, laggol akkor mi a baj vele? Miért tájékozatlanok a HDD-t használók? Mit takar az egy "ilyen" játék? Amit nem optimalizáltak? Rengeteg ilyen van tudtommal. Tesztet nyugodtan rakhatsz be ide, mert az összes tesztben és ajánlásban az van hogy csak rendszernek, munkára, programokra ajánlott az SSD játékoknak pedig csak ajánlott de nagyon nem profitálsz belőle. Speciel nem fogok csak ezért SSD-t venni (összes játék HDD-n van) akkor én hülye vagyok?[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz DonMedve #15447 üzenetére
Én itt 44%-ot kaptam, lehet még gyakorolni. Igaz nincs "rendesen" beállítva az egér lemérve mennyi egy fordulat stb. Csak a cpi-t lőttem be amivel játszom.
(#15448) malystryx: Ilyen sokszor van nekem is lehet a lag miatt van. Én belenyomok majdnem egy tárat Ő meg kiszed pár lövéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz Don.Corleone #15168 üzenetére
Már eltelt jó pár hozzászólás hogy megírtam nekem -és itt másnak is- mi segített, keresd vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz Acheron #15144 üzenetére
Elég tré lett... ráadásul lagos is így mire elnyomkodom a killcamot már fel is szed egy másik fegyvert aztán csak pislogok hogy mi ez amivel szaladgálok... (ilyen kis pályára minek is killcam úgyse lehet eldönteni csalt-e vagy sem a muki mert valami killstreak mindig megy).
-
Trebron09
őstag
Így mivel lehet lebutítani a grafot AMD-n ?
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Már jó lett az activision id-vel, elég ha én látom örülök hogy az 1,03K/D megvan. Régebbi codok jobban bejöttek bár még csak 51-es szintű vagyok.
(#15007) zoltannagy: Pont ugyanígy nézek ki munka után..
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz ferke9506 #14700 üzenetére
Nekem jelenleg megoldódott ez a gond vagy így csinálod ahogy Lomha 8V vagy pedig ha nem akarod manuálisan ez alapján: [link]
És nem, nem a driverekkel van a gond nem a játékkal nem az afterburnerrel nem a windowsal nem a tuninggal, nem a gépeddel, hanem a játék ilyen. Én is rengeteg dolgot állítgattam, tök mindegy mit csinálsz a géppel ha majd szerencsénk lesz egy patch-ban javítják.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Én azóta sem tudtam egy meccset sem játszani! Már a tréningeknél is kidob... pedig úgy szoktam ha végig tudom csinálni valamelyik warzone tréninget akkor nem szokott utána kidobni máshol sem már újra raktam a shadereket, több beállítással is megpróbáltam. Kár volt megvenni.
-
Trebron09
őstag
Engem még singlében is kidobál az asztalra semmiféle hibaüzenet nincs, mintha csak alt + F4-et nyomnám meg.. tegnap még jó volt.
(Más: Ha nekem a standard verzió van meg akkor a battlepassokat nem kapom meg? Mert olvastam valahol hogy aki megveszi annak elérhetőek lesznek azok is).- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Eladó Samsung Odyssey G3 S24 Gamer Monitor - 1.5 év garancia
- ASUS ROG STRIX SCOPE NX TKL DELUXE
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) BOX Processzor! BeszámítOK