- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Másnál is minden egyes mecskeresés 5 percig tart szó szerint update óta?
Unknown 9 awakening
-
KaitouP
nagyúr
A legutóbbi (április 30.) update tartalma: [link]
Kettő érdekesebb a rövid listáról:
- Javítva az a hiba, amikor a Gunsmith Customs mixelt fegyverek nem megfelelően jelentek meg a játékban
- Kivették a Most Wanted feladatokat, helyettük visszarakták az eredeti Bounty feladatokat (Warzone)Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
prokxy
veterán
Az egész játék el lett b@szva...
- voice egy ideig megy, utána nem működik
- nem talál szervert
- ha mégis, akkor jóval magasabb pinggel
- szétdobálja a party-t
- lagol a WZ része, nagyon durván
- több isminek DC hibaHolnap 2xp mindenre, ha ez ilyen lesz, akkor lesz a redditen sírás rendesen.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mg1992mg
senior tag
https://www.infinityward.com/news/2020-04/MW_Patch_Notes_Apr_30
200 megás volt PC-n. -
nanorambo
őstag
Bekerült az új allegiance operátor is. Még nem lehet megvenni, de már meg lehet nézni.
Én csak most vettem észre. -
AAntii
őstag
Support a javából, frissítés után játszhatatlan a lag miatt, ha nagy nehezen 5 perc alatt talál warzone lobbyt. Ami még külön "vicces", hogy a 170 megás bugfix előtt nekem működött rendesen.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
addikt
Jött egy újabb frissítés (valami kicsi, csak akkor vettem észre amikor már leszedte), majd a játékon belül egy playlist update.
Jelentem ,hogy nekem most már semmi nem működik.
Ground War-t egyáltalán nem talál. Eddig csak laggolt, vagy bevágott egy ázsiai szerverre.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
nincsnév007
őstag
hihetetlen hogy 5 percet kell várni hogy bedobjon egy meccsbe
-
Xaels
félisten
-
Pro!Petya
addikt
válasz dombi81 #14470 üzenetére
Persze , nem vészes
(#14472) pulffy
Thx!
Kiváncsi voltam hogy néz ki az Operator kezében ..
(ha nem kellene mellette dolgozni már meglett volna hamarabb )(Nem kell 200 meccs amúgy hozzá, mert ha a 15-nek a töbszörösét ölöd akkor azt is hozzá számolja , meccsenként 30-60 killel hamar megvan az a 3000 , viszont ha 15-nél kevesebb akkor nem számol)
(#14475) dombi81
Hát passz, engem a plat meg a damascus annyira nem fogott meg ezért nem is erőltetem..[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Na a driftelésre nekem az volt a megoldás, hogy amit most betettek deadzone opciót a gyári értékről feljebb kellett vegyem. Így már nem driftel, a custom kontrolleremen nincs nyoma, hogy később érzékelne vagy valami.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lacy86
addikt
Ennyi kidobálás / kilepes utan jo lesz a dupla XP hetvege
Akkor még jobban terhelve lesznek a szerverek ... -
Rinkasime
tag
Nekem is folyton kilépnek pedig most toltam triot volt 9000 dodóm be is jelöltem nekik a buy stationt hogy megyek oda és visszavásárolom őket mert a gulágba elvéreztek és erre kilépnek
-
Acheron
őstag
válasz Qtya72 #14450 üzenetére
Szerintem feldobsz egy nem túl nagy nagyítású thermal scope -ot, és a boldog füstdobálók rögtön prédává avanzsálnak - ma este szerintem kipróbálom, végül is az LMG -ket is húzni kell valahogy.
(#14462) nanorambo
Ha felmerül a gyanú, hogy direkt csinálta (pl ugyanaz az arc kétszer is lelő), gondolkodás nélkül vadászd le - 99% -ban megértik a finom célzást. A véletlen killekkel nincs mit kezdeni, el kell engedni, a játék hevében megesik (értsd HC -n, normál módon azért van idő eszmélkedni, amennyi golyó kell egy killhez. Ha ott valaki lelő, az jó eséllyel szándékos...)[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz craftsman01 #14463 üzenetére
Ezért kell a plundert tolni. Ott lehet egyedül is boldogulni
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
craftsman01
senior tag
Warzónba is feszt kilépnek még az elején lehezett idegenekkel normálisan toni most meg meghó mán megy is.meg ha nem oda ugrunk ahova szeretne kilép meg még sorolhatnám. Kezdik unni a játekot? Vegyék ki akkor ezt a viszahívós faszt oszt jónapot mert így semmi értelme. És kapjon perc bant aki indokolatlanul kilép mint az apexban.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
nanorambo
őstag
Mi van ma telehold? Folyamatosan teamkillelnek a csapattársak. Minden menetben. Átmegyek másikba ott is. Van valami challange amiben tramkillelni kell?
@Dave567: én mára szerintem befejezem. Egyszerűen nem tudok jatszani mert folyamatosan megölnek a csapattársaim :DIlyet nem nagyon láttam még..
[ Szerkesztve ]
-
etrop01
tag
"Executing 10 finiching moves" mit takar, Infiltrator challenge?
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
boogie84
veterán
válasz prokxy #14458 üzenetére
Ez a tegnapi 31GB-os frissítés egyik fícsöre!
Topikgazdát kérném a Perkek-nél ki tudná javítani az EOD perket? Azzal nem lehet Hack-kelni, viszont a Spotterrel igen. Ma mondják h kezdetben azzal lehetett....
Köszi![ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
prokxy
veterán
-
shotika
őstag
válasz Qtya72 #14450 üzenetére
Füstön keresztül kell lelőni az enemyt, és minden meccsen 3-mat kell. Nem egy nagy wasistdas, bár tény, hogy shipmenten vmivel gyorsabb. Pár óra alatt meg lehet csinálni.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
nanorambo
őstag
Komolyan nem értem ezt a játékot. Egy csávó egymás utan temkillel engem háromszor. Egyszer rálövök és én halok meg... Az ilyen elképesztően felidegesít
-
nyinya
tag
válasz Aventador91 #14451 üzenetére
Az új patch "kicsit" hazavágta a matchmaking-et, általánosságban nem a játékosoknál van a gond, hanem szerver oldalról. Redditen is kb minden második poszt erről szól.
Öreg gamer
-
Kobe
veterán
az új frissítés csak nálam bacott oda kb 10-15% ot minuszba a grafikai teljesítményből ?
-
Atla
senior tag
3 órája játszom. Most hogy rájöttem a Quick play használatára,hogy hogyan kell olyan móddal játszani amivel szeretnék, kezd tetszeni a játék.
Battlefield után szokatlan,el kell fogadni bizonyos dolgookat,és kell kötni egy két kompromisszumot,de már most érzem ,hogy nincs annyi csaló.
20as szint után nem rossz,viszont tényleg könnyebb dolgom van a konzolosok ellen,szerintem. -
FaTHI
őstag
Hol lehetne jelentkeznék csoportba játszani. A játék nevem: gubattila. Minden mehet multi warzone, plunder, van mic em is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Újra akartam rakni a játékot. 190GB!!! Mi?? Könyörgöm mi ennyi? Most tényleg? 250-es SSD-m van! Meg még ma is 600kb/s-el jön, akármelyik régióból?
Csökkent az ssd eladás? Vagy miért ekkora? Gondolom a sima vinyót azt nem szereti.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Laby
őstag
válasz DrTechnoid #14437 üzenetére
Ground War is multiplayer.
Warzone nem játszik csak tudtommal.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
őstag
A killeket például multiban azonnal számolja akkor is ha kivág közben vagy a végén. Elkezdtem az egyik pisztolyt Obsidian-ra húzni , és a killeket ( 15 kill minimum 100 mérkőzésen keresztül ) már meccs közben jóváírja függetlenül attól végig futott a meccs vagy sem. Egyébként azzal hogy Ground War-ban akarod húzni a launcher skint lehet nem jársz el megfelelően , ugyanis a skin választó képernyőn a még lakatolt skineknél van ez a megjegyzés :
Bár ennek meg ellentmond hogy a Warzone eleji lövöldözés ellenben felnyitja a skineket,így kicsit érdekes ennek a kitételnek a kinyilatkoztatása.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
addikt
Scoreboard-on fagy le a játék?
Sokszor előjött.
Mostanában azt csinálom ,hogy a beállításokban a játék megnyitása után rányomok a reinstall shader opcióra (azután nyomok rá, miután kiírja ,hogy minden ready).Ez mintha segítene.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Laby
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy végig megy a Ground War kör, és minden hibaüzenet nélkül kilép a játék és asztalra rak egyben?
Minden kör után ezt csinálja, és ami idegesítő hogy azért játszom azt a f*s módot mert a launcher-eket fel kéne húznom aranyra a Damascus-hoz, és ott van egy rakás tank meg minden. Így viszont hogy kidob a legvégén, utólag semmit sem számol.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Hege1234
addikt
Dave567
há tényleg nem
omfgk
Land
bugos az egyik stock már nem tudom melyik inkább szedd le.. -
addikt
válasz Laraxior #14430 üzenetére
Általában read only vagyok, ritkán szólok hozzá a dolgokhoz. Igen, én is régen láttalak, meg is örültem neked amikor megláttalak itt a totyikban! A héten sajnos nem leszek már gépközelben, de jövő héten felvehetjük egymást ingame, azt toljuk neki!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Sanyi.il
aktív tag
Másnál is nagyon sokáig keres lobby-t PC-n?
-
Tomko78
őstag
-
sayCet
aktív tag
PC-n az installing shaders minden belepeskor problemara van mar megoldas? Reinstall, repair megvolt.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Land
veterán
Renetti akimbo perket szeretnék feloldani. Bugos lenne? Több meccset letoltam, de még mindig 2/5-nél tartok. Money perk bent van...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Hege1234
addikt
páran írtátok feljebb hogy szívás a bruen mk9 unlockolása
a legjobb rá a shipment
a leírása amúgy nem a legjobb mivel annak is a füstben kell lennie akit lősz[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #14412 üzenetére
Szerencsésebb volt. A lentinek előbb fogyott el a maszkja, meg az élete. Van ilyen sajnos, velemi is előfordult már, hogy azért haltam mert 2-en a heliben voltak fent.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CptAdamica
veterán
Tegnap basszus valaki úgy nyerte meg a kört, hogy végig helikopterrel lebegett, az utolsó előtti csávó már ki sem tudta lőni, mert olyan kicsi volt a kőr, hogy nem tudta addig felemelni a fegyvert, végül bezárult a kör, ő megfulladt a másik meg nem tudom hogyan élte túl. Ernyőzés közben nem sebez a gáz?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Laraxior
titán
válasz #98320896 #14407 üzenetére
Nem hajtok semmire, csak játszok.
Valami skint a karakteremnek jó lenne megszerezni, de össze-vissza kell csinálni mindent, nem kínlódok.
Ha azt írja, hogy én vagyok a leader, akkor kijelölöm, hogy hova. Lehetőleg ahol több scavengeres, keresős cucc van, azok gyorsan mennek, vagy pedig a kis dobozfoglalós. Eliminate-re nem megyek, mert sok idő, és ott lőnek rám... azt én meg nem szeretem.azt nem értem, hogyha valaki nem leader, akkor minek jelölget mindent, ráadásul általában a Hospital tetejét jelölik, ahol ugyan sok cuccot lehet találni, de öngyilkosság, mert 10-20 ember biztos odaugrik.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #14352 üzenetére
Hogy te mindig olyankor játszol amikor én nem és amikor játszok, akkor te nem, vald be hogy kerülsz
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
zoltannagy
aktív tag
Erdekes, ha a Crossplayt engedélyeztem egyből jó lett
-
WaterWave
veterán
válasz ZilaChris #14399 üzenetére
Ezt mondom már mióta.
Teljesen más kávéház a kettő, egérrel pontosabban célzol, forogsz, lősz.
Én értem, hogy így nincs kiürült szerver és pikk-pakk talál 150 embert, de mikor egy egérhasználó lő agyon és tudom azt használt akkor eldurran az agyam.És igen, kitiltanám azokat is,akik ps4-en használnak egér eszközt. Aki nem tud kontrollerrel lőni, az menjen át pc-re ha meg nem jó neki a pc- akkor amőbázzon. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,