- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
válasz Gebriel #15743 üzenetére
Mint az életben. A sok tudatlan, deepthroat, ruppótlan, 0, senki, megpróbálja lehiénázni azt, aki kiatartó és értelmes.
Elsőre minket is seggbe lőttek, aztán felkészültebben sikerült.
Sok orosz nem kell hozzá, uh az a része nem is okozott gondot, csak a telefon próbálgatás és a bejutás volt kihívásos. -
Zsöti90
tag
Értem, most találtam videót ahol ezt meglehet nézni activison oldalán, de ha jól látom semmi ilyen nem szerepel, hogy meglennék jelölve vagy akármi, a legutóbbi nagy frissítés után lett rossz 1-2 nappal és kb nem is játszottam, érdekes
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Zsöti90 #15790 üzenetére
Nem tényleges ban, csak a fejlesztők különböző nehezítésekkel teszik elérhetetlenné a játékot direkt, hogy ne tudd játszani. Mondjuk MW-ben még ilyenről nem hallottam.
(#15789) tupacamaru
Doboz adja, vagy ha megölsz olyant aki abban a körben megszerezte.
(#15793) CptAdamica
COD-ról van szó, vagyis olyan nagy leárazáskra nem szabad számítani, de néha 30euro/dollárért fel szokott bukkanni. (Még B.neten is akár)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
válasz CptAdamica #15793 üzenetére
Figyeld a kulcsos oldalakat, illetve a játék saját kliensének akcióit, szoktak értékelhető kedvezmények lenni.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
CptAdamica
veterán
(#15785) GhostPetya, (#15786) oriic
Köszönöm. Ha az új rész is hasonló gunplay-t fog tartalmazni, akkor jó lehet. Bár az ár még mindig elég magasan van, jó lenne olyan 30€ környékén megvenni, de gondolom az majd csak az új rész idején.[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Laraxior
titán
válasz tupacamaru #15789 üzenetére
Igen, ráadásul kékből, nem is narancssárga dobozból. Valamelyik buszban találtam.
(#15791) astro12:
2 van rajtad alapból. Ez mellé még egyet tudsz betenni. Magaddal vinni 5-öt tudsz, ha felveszed az armor sachselt- akkor 8-at hordhatsz magadnál, de egyszerre csak 3 lehet rajtad.
Alapértelmezett asszem a 4-es gomb.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
törölt tag
Hi! Hogy lehet egynél több páncélt berakni?
-
tupacamaru
veterán
-
Laraxior
titán
Tegnap mentem egy kört a BF5-ös Firestormon... Hát elég vérszegény ehhez képest.
A grafika mondjuk szebb, de a játékmenet, nem egy nagy szám.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #15783 üzenetére
MW-nek még egy évet adok max, a Warzone az még sokáig fog futni.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
válasz CptAdamica #15783 üzenetére
A Warzone - mint újdonsült free to play találmány itt nyugaton - egyfajta összekötő pontja marad a szériának, melynek a tartalmi tematikáját mindig az éppen futó, "aktív" Call of Duty játék határozza meg. Magának a Modern Warfarenek a kezét új, idei Call of Duty játék megjelenésével szépen lassan azért el fogják engedni, így az én véleményem szerint érdemes megnézni majd, hogy mit tud az új rész, amennyiben nem szimpatikus, maradhatsz a Modern Warfarenél. A vásárlás mellett szólhat még az is, hogy az új CoD valamikor október-november időszakban jöhet majd, addig még van egy kis idő, illetőleg ha abból indulunk ki, hogy a Black Ops 3 milyen sokáig támogatott volt, az szintén bizakodásra adhat okot az MW-t illetően.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Zsöti90
tag
Hali, mitől lehet az hogy szerver keresésnél felugrik 350 ms-re a ping és nem talál szervert warzoneba? 2-3 napja van ez de megoldást még nem találtam rá, minden más játék gond nélkül megy.
-
CptAdamica
veterán
Azt lehet tudni, hogy a készítők meddig terveznek a játékkal? Gondolkozok rajta, hogy megvegyem.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
KaitouP
nagyúr
Szedjed, vegyed, egyed.
A csomag vásárlásával 100%-ig veterán katonáknak segítesz állást találni. Előre kérem, hogy a politikai és egyéb megjegyzéseket mellőzzük, a pack megvásárlása nem kötelező. Ára $9.99, tehát körülbelül ~3.000 Ft.
-----------------------------------------------------------------------------
További Warzone Season 4 teaser jelent meg egy Activision Blog cikkben: [link]
-----------------------------------------------------------------------------
Tegnapi playlist update - Classic Trios: [link]
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
-
Khaosz55
addikt
Melyik pályán érdemes unlockolnia MK9-et?
Nekem valahogy nem sikerült idáig. Igaz most kezdtem csak. -
s.bala31
őstag
Asszem mára befejeztem. Szopó ágra tett ismét 3v6-os felállás egymás után, 4 vesztes meccs zsinórban. Végül egy domination-ben sikerült összelőni egy choppergunnert és ezután rögtön lefagyott majd kidobott az asztalra.....
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Frissités óta megint respawn lagjaim vannak. Már ott tartok hogy szét fejelem a monitort....
-
-
bferike96
újonc
Igen sajnos nálam sem működik ez a megoldás . És ha megvenném szerintetek akkor is kidobálna?
-
Komi28
senior tag
Dupla XP nem várható hétvégére?
-
malystryx
senior tag
válasz bferike96 #15764 üzenetére
Szia. Az új patch óta engem is kidobál, de szerintem sokakat. Nem gépfüggő. A szokásos Blizzard-os error-al is és az Error Code-al is crash-el... @Lomha 8V megoldása valóban jó, de most azzal is kidobál. Türelem, amúgy az első 3-4 meccsen kidobott, utána valamelyest rendbejön. Délelőtt játszottam tegnap, egész jó volt.
-
Laraxior
titán
Nincsen olyan mód, hogy szabadon tudok kóvályogni a Warzone térképen, enemyk nélkül?
Körbenéznék egy kicsit... mert mindig csak a rohanás.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
lacy86
addikt
Hallottatok mar errol az oldalrol?
[link]
28 euro a jatek. -
bferike96
újonc
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a Warzone kicrashel. Belépek menü bejön és kb pár perc után mindig kidob az asztalra hibaüzenet nélkül.
Gépem: intel i5 2400 3.1ghz, radeon rx570 4gb, 16gb ram, fsp hyper s600 táp.
BIOS verzió F15
Vga driver és win update minden a legfrissebb. Mindent rendszergazdaként futtatok. Hasonló játékok pl.: RDR2 AC Odyssey probléma nélkül megy.
A battlenet logs-ban ilyen hibára hivatkozva dob ki:
[0522/140656.241:ERROR:mf_audio_decoder.cc(713)] Unsupported codec by MfAudioDecoder: 4
[0522/140656.245:ERROR:mf_video_decoder.cc(747)] Unsupported codec by MfVideoDecoder: 6
Valaki tudna segíteni? Illetve ha megvenném a sima Cod-ot és ott multiznék akkor is kidobálna szerintetek?
Köszönöm a választ! -
ЯΞD
senior tag
Nem tudom ezt az interaktív térképet ismeritek-e. Egy két adat mintha nem jó lenne oriic linkjével összehasonlítva. De gondolom szépen lassan rendben lesz...
-
omfgk
veterán
válasz prokxy #15749 üzenetére
Mármint az ,hogy nem tölti be a textúrákat a messzeségben?
Először az ellenséget tölti be, látod ,hogy valamin ácsorog és 2-3 másodperc múlva látod ,hogy az egy autóroncs például.Az ilyen sajna. Azon nem lehet segíteni elvileg.
Egy-két streamet szoktam követni és az überpróknál is ilyen, nem kétfilléres gépeken.Még Ground War-ban is sokszor előjön. Warzone-ban gondolom még rosszabb a távolságok miatt.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Laraxior
titán
Nem tudom mi mást kellett volna várni... Új dolog, jó hogy mindenki közel akar kerülni a moslékostálhoz. Ki így ki úgy.
Volt nem egy olyan kör, hogy kutya nem járt a bunker körül. Van amikor meg legalább a 150 ember fele ott nyomorog.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz Cheesus #15742 üzenetére
Tehát akkor ide sem elég a kártya, kell még mást is csinálni?
Mint ahogy a 11-es bunkernél, telefon, aztán amit mond számokat felkeresni helyeket, és úgy meglesz a kód...
Akkor még azt is el kell itt találnom, hogy melyik bunkert nyitja éppen a piros kártya?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Kipróbáltam a HDR-t, eddig AX-50-et használtam. Meg kell hagyni nem rossz fegyver ez sem.
-
tupacamaru
veterán
Én beállítattam vele, úgy ahogy akarta, utána pedig csak egy dolgot kellett kikapcsolom csak.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
omfgk
veterán
Van valakinek egy jó, már bevált NV filter beállítása a Geforce Experience-ben?
Elkezdtem állítgatni dolgokat, mert az árnyékok és főleg ez a blur a textúrákon kib@ssza a szememet.
Az tuti ,hogy érdemes rajta állítani, mert eddig bármelyik csúszkát tologattam jobb lett.3 csúszkát arrébb toltam és mintha más játék lenne.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
AAntii
őstag
Nincs annál jobb, mikor végigszenveded a bunkeres kihívást, minden telefonnál vagy csapatok vagy csak egy-egy ember kempel, de abszolút csak arra koncentrálva, hogy aki csinálná a feladatot freekill gyanánt leszedje és mire megérkezel a 11-eshez felvenni az mp7-et már 4 csapat tobzódik ott, de persze kód egyiknél sincs, mivel még nincs nyitva a bunker. Nagy nehezen elvergődsz a bunker kapujáig az egymást is csépelő csapatok ott kempelő tagjait kiszedve és mikor kinyitottad hármasával ugranak a nyakadba a még itt-ott (hegyen, tűzoltóságon) kempelő társaikra visszaugrálva. A játékosközösség nem épp a legjobb, de legalább a legőszintébb arcát mutatja, lehet értékelni azt is!
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Xaels
félisten
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TaRka94
senior tag
Nekem még nem volt ilyen, de most frissítés óta játszhatatlanul laggol xboxon nekem.
-
KaitouP
nagyúr
Modern Warfare/Warzone Season 4 teasert tartalmazó marketing emailt küldtek ki az Activisontől: [link]
-
prokxy
veterán
Tudni vmit, h mi a mai event?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Bejutottam a bunkerbe
Nem volt nagy felhajtás, de azért bent ment a kempelés*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
prokxy
veterán
Jaja,nagyon bejött, kösz Srácok!
Mondjuk ha lenne global chat, akkor simán meg lehetne osztani a blueprintet, ha vki ezt beírja.
Infó a népnek: mindegy ki veszi fel, az egész sq megkapja a tervrajzot. ;)
btw. izgi volt, mert pont hallgattam az orosz számokat, és írom be, mondom nektek, h mennyi, stb és nulla válasz tőletek. Mondom kifagytam vagy mivan, majd látom, hogy a 8-as volt a szám, az a num8 meg nálam a voice mute.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ZeroX92P
tag
Megérte az orosz gyorstalpaló
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Laraxior #15714 üzenetére
Nem. A szamsor es a telefonok azok randomok minden korben. Gatnal szoktam kezdeni mert ott a heli ugyebar, de egyedul huzos, mindig lejar az ido.
Korabban linkeltem egy kepet, azon rajta vannak hogy melyik telefonok lehetnek jok. (Nyilvan nem az osszes)
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
...és az a számsor megmarad a következőre is?
Egyébként érdekes mert (a megint szénnéváltoztatott) BR-en mentem, és ott egyből találtam ilyen telefont. Plunderben meg sehol, pedig ott többet futkározok.
Mármint az érdekel, ha megvan a számsor akkor jó lesz a következő menetnél is, vagy csak egy körre számít?*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Laraxior #15712 üzenetére
Az adott szamsoros telefont tobbszor is meghallgathatod, csak azokat nem amik a morze kodot sugarozzak. Utobbiakat nyilvan azert mert akkor bukod a sorrendet.
Erdemes videokat nezegetni amugy. Arra viszont figyelni kell hogy egyre tobb a "telefon" -camper akik azokra utaznak, akik ezzel akarnak foglalkozni. (Free kill miatt)
Monster: okok.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
Igen, ezt most meg is találtam, csak későn indítottam el a felvételt... Így nem tudom milyen számot mondott.
Nem felejtettem el. Ultrák vannak mindenfelé, Assaultot egy ideje nem láttam, de szólok amint lesz. Illetve automatikusan veszek belőle egyértelműen
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Laraxior #15710 üzenetére
A 11es bunkerhez nem kell kartya. Meg kell talalni egy telefont ami oroszul diktal 3 szamot. Majd ebben a sorrendben kell aktivalni a harom megadott telefont(van lista rola neten). Ha ez megvan kinyilik bunker. Ott lesz egy mp7 tervrajz amit megtarthatunk valamint egy computer amit ujraindithatunk. Plusz egy lezart szobaban az atom.
A kartya a tobbi bunkert nyitja (nem az osszeset) es ott kek meg narancs ladak plusz sok penz van.
Monster?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
Tehát legalább addig kell tolnom amíg kódkártyát nem találok?
Aztán utána lehet menni a következő lépésre?*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
bigdigit
addikt
Lehet volt már róla szó de van valami tuti megoldás 1440p-ben,hogy kellene a beállítani a játékot ne fagyjon ki állandóan meg állítgassa el a felbontást?Kezd az agyamra menni mindig szórakozni kell vele.
-
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest