Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Computex 2023: DDR5-8000 fölé gyorsul az új Dominator RAM család
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Sziasztok.
Ha megveszem a Modern Warfare 2 remasteredet, akkor megkapom Ghostot is?
CSak mert nem vettem meg a második szezont season passban. Nem is szeretném. -
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
Így nagy homeofficeozás közben bezsákoltam a modern warfare 2 remasteredet.
Egy kicsit már fapadosnak érződik, hiányzik az extra sprint és hogy letámaszthasd a fegyvered, de ezeket leszámítva még mindig nagy élmény a kampány. Anno az egyik kedvencem volt. Sokat dobnak az új animációk, meg ha jól vettem észre csinaltak plusz pár másodperces ingame animációkat pár küldetés elé. Szóval elég jó lett. Viszont a zenét nagyon halkra vették, és nem lehet állítani külön a hangerőt. Pedig a zenéje is nagyot ütött anno.A tegnapira: Megkaptam Ghostot Mw2 remastereddel úgy is hogy nincs season passom. Elég faszán néz ki a "retro" ruhája.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #12372 üzenetére
Mégegy fun fact. A bal oldalon álló sapkás, napszemüveges csávó Ronin. AZ igazi neve Tu Lam. Ő létező személy, tényleg katona volt, zöldsapkás (hadsereg különleges alakulata) . Most egy biztonsági céget vezet és a "beceneve" Ronin a való életben is.
Évek óta követem Youtube-on, van saját csatornájuk is.
https://www.youtube.com/watch?v=rmAsm2FMG1k[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Playstation Plus tagok ingyen leszedhetik a combat packot.
(Egy karóra, egy Yegor skin, egy shotgun meg pár identity cucc.) -
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #12839 üzenetére
Nekem is csalódás a season 3. A kettő is az volt, bár azt amúgy sem akartam megvenni. A season 1 az tetszett, de akkor még úgy voltam, hogy ilyenekre nem adok ki pénzt. Most a sok home office miatt unatkozom, úgyhogy simán vettem volna pass-t, de ez nagyon gyenge.
Inkább körülnézek a PS storeban, úgyis leárazások vannak.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
válasz
nincsnév007 #13107 üzenetére
Ezt mondjuk én sem értem mièrt nem rakják bele az összes zaszlót. Meg mi alapján kerül be egy orazag zászlaja? Ha már van ilyen lehetőség ritka nagy parasztság, hogy csak pár országé van benne.
Ha jol tudom szlovákia pl benne van, szóval tényleg nem értem a logikát. -
nanorambo
őstag
Ahogy olvasom elég sokan tolják ps-ről. Emlékszem anno még milyen istenkáromlásnak számított fps-t konzolrol játszani.
Pár éve feladtam a küzdelmet a pc gaminggel és vettem egy ps4 prot, azóta én is azon codozok. Nagyon jó döntés volt, pedig anno elképzelhetetlennek tartottam hogy konzolon fpsezzek[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz
Tomko78 #13316 üzenetére
Ez a klános dolog egy baromi nagy rohadás. Én search and destroyt játszom, és szinte minden második körben olyan csapat ellen tesz be ami full klán. A mi csapatunk meg random emberekből áll. Van hogy egy menet így kb 30 másodperc.
Így teljesen élvezhetetlen a játék, nem tudom mi értelme van ennek.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
https://hu.ign.com/call-of-duty-warzone/57598/news/vilagrekord-szuletett-a-call-of-duty-warzone-ban-egy-jatekos-egymaga-nyirta-ki-a-resztvevok-negyedet
Szerintem ez már inkább kicsit beteges
-
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
válasz
laragirl83 #13412 üzenetére
Én ps-en játszom főként sima multit úgy hogy a crosspay ki van kapcsolva (hc sd rulez) így szerencsére nincsenek cheaterek.
Warzone-t szoktam haverokkal ők PC-ről jönnek, de látom hogy tényleg van baj a csalókkal. Viszont abban nem értek egyet vele, hogy ki kéne szedniük a crossplayt. Ha valaki akarja, akkor úgyis kikapcsolja. A mobilszámos megoldás jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz
zoltannagy #13448 üzenetére
Ezt általában azért csinálják (már hogy nem lehet pályára szűrni), hogy ne "szakadjon szét" a közösség. Ugyan emiatt van folyamatos machinálás a warzone solo/trio stb modokkal is.
TÉnyleg kényelmesebb lenne pályára szűrni, vagy legalább beállítani valami preferenciát. -
nanorambo
őstag
válasz
zoltannagy #13450 üzenetére
Storeban meg kell venni. Nem tudom pontosan melyik pakkban vannak ezek, de ha megnyitod őket látni lehet melyik ad ilyen effektet a töltényekre.
Nem mindig lehet kapni -néha elfogy-
-
nanorambo
őstag
Az mi hogy egyre többször öl meg pár idióta hüly.gyerek teamkillel direkt a menet elején hc multiban. Amikor meg direkt csak egyet rá akarok lőni a lábára hogy fejezze már be akkor én egyből meghalok teamkill miatt? Valakinek engedi a játék a friendly firet valakinek meg nem? És pont az idiótak ak engedi?
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz
Acheron #13517 üzenetére
Az nem összeesküvés elmélet, hogy figyeli a játék, hol töltesz sok időt a pályán, merre mész kezdéskor. Már a korábbi cod-ok is figyelték, még a hivatalos oldalra is felrakták a heatmapeket, és a "favorite path"-okat, hogy merre indulnak a playerek startkor. Persze ez természetes, az összes játék figyeli.
Az viszont nem biztos, hogy matchmakingben figyelembe veszi. Többektől hallottam hogy igen, de az persze nem hivatalos infó.Én HC SD-t játszom (mindig azt játszottam codban). Egyfelől imádom, hogy minden kis mozzanat számít, de az új Modern Warfare-ban tényleg néha az az érzésem, mintha valami e-sport döntőjében lennék és három kör után frankón el kell mennem pihenni... Olyan szigorúan szedi össze az embereket az SBMM, hogy tényleg annyire kell koncentrálni, hogy már-már élvezhetetlen. És egyáltalán nem lenne baj, hogy vannak ilyen meccsek, az a sok, hogy már szinte csak ilyenek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Szerk.: Vótmá :D
Amelyik battlepassos operátorról/skinről lecsúsztál az kb sehogy nem tudod megszerezni. (Emiatt anyázok is rendesen) A storeban szoktak lenni skinek olyan operátorokra, akik a korábbi battlepassban voltak. Ha azt a skint megveszed akkor megkapod azt az operátort, de csak azzal a skinnel.
Van olyan operátor amit csak a storeban lehet megvenni.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
12 perces sorbanállás... Megint van valami a szeverekkel.
-
nanorambo
őstag
Nem igazán értem a marchmakinget... Nem sok értelmét látom az ilyennek:
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Használ valaki Holger 26-ot?
Szerintem valamit nagyon elszúrtak annál a fegyvernél. Egy obi-s szögbelövő is nagyobbat sebez mint az. Hc-t játszom, és nem elég egy emberbe 3 lövés. Lmg...mostani menetben négyszer löttem bele az ellenfél felsőtestébe és vígan rohant tovább... Szerintem ennek a fegyvernek van a lekissebb dmg-je, pedig egy lmg ről van szó. Valami félrement itt.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Én lényegében ezért váltottam konzolra pc ről. Már ami a gaminget illeti).
Annyi féle hardver/szoftvervariáció van, hogy igazából csak a vêletlenen múlik kinek hogy működnek dolgok a gêpên. Játékok meg ugye sokkal jobban zabálják az erôforrást, úgy méginkább bezavar ha valami nem teljesen konzisztens.
Akkor telt be nálam teljesen a pohár, amikor ismerősöm 700. ért vett gépet. Minden alkatrész zsír új a szaküzletből. Összeraktuk, tökéletesen működött. Fél évre rá minden játêknak volt valami baja.
-
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
válasz
lowzor #14080 üzenetére
Ugyan ez, baromira irritáló cucc. Két játékban úgy érzem magam, mint valami e-sportoló szuperember, utána jön három olyan játék, amiben megmozdulni nem tudok, és olyanokat látok killcamon hogy csak pislogok, ilyen reflexeket még az e-sportolók is megirigyelnének. (biztos nem csalt, mert nem crossplayezek, ps4-en tolom)
Nagy durván ergya az SBMM.A hab a tortán, amikor az ellenséges csapat össze tagja ugyan abból a klánból van, az én csapatrom meg csak félig van feltöltve. Nagyon élvezetes, hogy még a spawnhelyről sem tudunk kimenni.
-
nanorambo
őstag
A "bokorruha" is elég jó, mondjuk elvileg csak grinchnek van, és sydnek (és rohadt drága).
Egyszer a warzoneban egy gyerek befeküdt vele egy bokorba, kb sehogy nem lehet észrevenni, pechére rendom odadobtam egy gránátot és csak úgy vettem észre, hogy ott van, hogy láttam megöltem valakit.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #14149 üzenetére
Amúgy néha, amikor egy-egy SD kör végén éppen syd-et ölik meg a killcamban, olyan szintű "nigg*r girl"-özés megy a voice chatben, hogy csak úgy pislogok
De ha valaki más fekete operátorral van és őt ölik meg, akkor is megy a nigg*rezés ezerrel.
Egyébként az a gyanúm ( a voice chates élményeim alapján), hogy rengetegen beszívva tolják a játékot.
-
nanorambo
őstag
válasz
maximilian4 #14162 üzenetére
AZt hiszem 3500 Ft.
Akkor megéri, ha tetszenek azok a cuccok, amik benne vannak. Meg tudod nézni a battlepass fül alatt. Meg ugye ha meg is veszed, fejlődni kell benne, nem kapsz meg mindent egyből, csak azt ahanyadik szintű vagy battlepassban.
SZerintem a mostani kicsit gyenge lett. -
nanorambo
őstag
válasz
Csoffadalom #14272 üzenetére
Érdekes, mert én két és fél éve vettem a pro-t és azóta azt a kontrollert használom
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Ps-en nem talál meccset semmilyen játékmódhoz... Gondolom túl van terhelve.
-
nanorambo
őstag
Hát igen.
[A Modern Warfare kezd aggasztóan sok helyet foglalni]
Ötszáz gigás konzolnál már az effekív tárhely FELÉT megeszi. Nekem ps4-prom van abban egy terás a hdd, de már így is "tetriszeznem" kell, hogy férnek el a játékok...[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Komolyan nem értem ezt a játékot. Egy csávó egymás utan temkillel engem háromszor. Egyszer rálövök és én halok meg... Az ilyen elképesztően felidegesít
-
nanorambo
őstag
Mi van ma telehold? Folyamatosan teamkillelnek a csapattársak. Minden menetben. Átmegyek másikba ott is. Van valami challange amiben tramkillelni kell?
@Dave567: én mára szerintem befejezem. Egyszerűen nem tudok jatszani mert folyamatosan megölnek a csapattársaim :DIlyet nem nagyon láttam még..
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Bekerült az új allegiance operátor is. Még nem lehet megvenni, de már meg lehet nézni.
Én csak most vettem észre. -
nanorambo
őstag
Kicsit hülye kérdés de a season pass a "sima xp" alapjan működik ugye? Mennyi kell egy szinthez? Nő az xp igén az egyre magasabb szinteken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest