Hirdetés
- Kingston XS1000 külső SSD: teljesítménye közkívánatra lassítva
- A Philipset nem érdeklik az óriástévék és a Micro LED technológia sem
- Üzleti besorolású, Raptor Lake-es mini PC az ASUS színeiben
- Újabb "cuki" VGA-t tudhat tarsolyában a Yeston
- Szétválasztotta a régi és az új Radeonok terméktámogatását az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- Kormányos topik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Autós kamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
veterán
-
shotika
őstag
válasz
nanorambo #12379 üzenetére
Sose felejtem el a pillanatot, amikor megvettem az MW2-őt (még masszívan élt bennem az első rész emléke), majd elindult ez:
Hans Zimmer zenéje és az egésznek a stílusa annyira beszántott, és ugye a játék végig tartotta is ezt a fajta moziszínvonalat, hogy ilyet azóta is ritkán tapasztalok meg videojátékban.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 2400mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
KaitouP
veterán
válasz
nanorambo #12618 üzenetére
Nem igazán, maximum ha megvásárolhatóvá teszik Store-ban.
Épp ez az, hogy mindent nem lehet megvásárolni, csak mindig azt, ami rotációban van éppen az in-game boltban. Oka egyszerű pszichológia, hiszen ha tudod hogy el fog tűnni Store-ból és egyáltalán nem, vagy csak valamikor később tudnád megvásárolni, az ösztönöz arra hogy egyből megvedd. (A megvásárolható cuccok egyébként újra és újra visszatérnek idővel.)God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
KaitouP
veterán
-
KaitouP
veterán
válasz
nanorambo #12840 üzenetére
Én is inkább a FF VII-t nyomom, ehhez a szezonhoz, megy úgy általában a CoD-hoz most nincs túl sok kedvem. Majd ha lesz, akkor lövöldözök többet, a kötelező köröket lefutom a 30. szintig hogy a két fegyver meglegyen, aztán jóvan.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
shotika
őstag
válasz
nanorambo #13324 üzenetére
Namondjuk publicon SD-t játszani, az, amióta létezik a Call of Duty, azóta mazohizmus. Tulajdonképpen talán az egyetlen olyan játékmód a mai napig, amire kizárólagos külön dedikált szervereket futtatnék, mert ott egy laggolás az egész csapat vesztét okozza. (persze a klasszik BR is hasonló, de ott a méreteiből fakadóan egyelőre macerás technikailag megoldani)
Mondjuk én öreg motoros vagyok, de a mai napig úgy gondolom, hogy az SD az a klánok és összeszokott csapatok terepe.Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 2400mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz
nanorambo #13382 üzenetére
Miért, aki meg jó teniszező, és sorra nyeri a meccseket, mert van tehetsége, van akarata, ismeri a pályát, a labdát, a játékot, az se teljesen egészséges?
Neki ez a hobbija, ezt élvezi, ebben fejlődik és ebben jó, streamerként pedig még pénzt is keres vele.Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 2400mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
laragirl83
őstag
válasz
nanorambo #13409 üzenetére
Maximálisab egyetértek, simán lehetne itt is mint CSGOban, telszám linkelés...
Ok ok veszed naponta az uj feltöltő kártyákat de azért az is pénz, meg idő... vérpistike szülei meg nyílván nem tolerálnák sokáig...
Mindenesetre valamit kell kezdeni a helyzettelgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * aoc q27g2u/bk
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nanorambo #13409 üzenetére
vele is egyetértek...
3 kör, mindben csaló, és offolja a gémet arra a napra.. aztán arra a hétre stb..
én is így szálltam ki a WOWs-ból... 1-2 copórollert elfogadok. nem vagyok lelőhetetlen.. nem verem az asztalt és fogom a hangra vagy a játékos kempelésére mint rizsriszpekt csinálja... kabaré az a csávó.. dehát.. ezért pénzelik..
szal most várok a WZ-vel... hátha lépnek valamit..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xaels
félisten
válasz
nanorambo #13418 üzenetére
Jó dolog a crossplay, de PVP-nél felejtős lesz mindig és nem csak a csalók miatt. Egy PVE címben ott úgy is az ember a szűkebb ismerettségi körével játszik, ahol nem okoz annyi bajt. Igazán egy PS4 Pro annyiba kerül mint egy középkategóriás VGA és bár kompromisszumot kell kötni dolgokban, az átszokás időbe kerül de utána rengeteg bosszúságtól szabadul meg az ember ha szimplán játszani akar.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
nanorambo #13449 üzenetére
Kb csúcson van/lehet a playerbase + crossplatform, mikor ha nem most férne bele a pályák szerinti playlist?!
Legalább a közkedvelt pályákat berakhatnák.....de nem.
A másik fele hogy ezek többnyire csak 6v6-os mapok szval még csak nem is 64-es hogy annyira szét kelljen tördelni a játékosbázist hogy ne találna a többi módra embert.
Egy szónak is 100 a vége, egy nettó baromság minden update után a pályákkal való baszakodás. Nem hiszem h ez csak nekem megy az agyamra.....[ Szerkesztve ]
LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #13463 üzenetére
Erre én is kíváncai lennék, de nekem úgy tűnik, bizonyos számú TK után van csak instant halál, egy párat "enged" a rendszer (Shipmenten sajnos előfordul, hogy csapattárs pont berohan/csúszik egy lövésbe, de persze néha benézni is sikerül, ott előfordul, hogy több TK is "összejön")
(#13464) Dave567: És gondolod ilyenkor érti, miért lőtted hátba? Én sosem foglalkozom az engem ért véletlen TK -el, max beírok egy köszit (vagy egy sajnálomot, ha én voltam a hunyó), de ha valakin látom, hogy direkt lő rám...[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz
nanorambo #13802 üzenetére
Én is mennék gyilkolni de baj van. Pendre54 nek én is úgy vettem észre a gáz ugyanúgy mérgez, a gáz maszk kb 10 másodperc és csak egyet lehet használni, ha az szétrobban nincs lehetőség csak armor pakolgatás. Érdemes utolsó pillanatra tartogatni a maszkot. Én úgy lettem második hogy nem volt armorom pluszban. Ez a maszk milyen aktuális manapság sajna
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz
nanorambo #13944 üzenetére
Nekem sem tetszett. Nálam is így viselkedett.
Mester urakat kérdezném: Marksman fegyvereket maxolgattam. EBR, MK2, Kar98 alap fegyverek meg vannak aranyban. SKS arany. Kérdés: miért nem adja meg a platinát, ha az alap fegyverek már meg vannak?Úgy tudom csak később érkezett a Crossbow. Tévednék?
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #14094 üzenetére
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ez nem csak az "ügyes" párosítás eredménye. Egyre inkább erősödik a gyanú bennem, hogy a program ilyenkor szándékosan "rossz helyre, rossz időben" tesz le respawn -kor, a "büntetőkörök" forgatókönyve nagyjából ugyanaz, többnyire azt sem tudom, honnan lőttek le. Nem egyszer - kétszer, hanem úgy vernek 10 - 0 -ra, hogy közben egyszer sem látom, ki és honnan lőtt (HC, nincs killcam), mondjuk 2 - 3 körben. Azután, ha már elég rossz az arány, jönnek a normál (?) meccsek, amikor ömlik a kill (vagy ilyenkor mások a szerencsétlenek, akiket pont elém pottyant be a progi, így élvezd a győzelmet...) OK, ez csak magánvélemény, de ettől még eléggé elQrták ezt az sbmm -ot, a játék messze a legjobb COD évek óta, de ez, alaposan szét tudja cseszni a játékélményt - nálam biztosan.
-
Corpuscle
őstag
válasz
nanorambo #14396 üzenetére
A tegnapi frissítés után ránéztem (Xbox), közel 180 GB. Megjelenéskor valami hasonló számot mondtak a készítők, szóval meglepetésként senkit sem érhetett. Xbox-on eddig a letöltéssel sem volt különösebb probléma.
PS4-es haver szenvedett vele tegnap. A játékon belüli frissítés vacakolt, nem tudom végül mire jutott.„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
válasz
nanorambo #14814 üzenetére
https://twitter.com/ATVIAssist/status/1256406582931251201
https://twitter.com/ATVIAssistMár szombaton megoldották a dolgot... Szerintük legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz
nanorambo #14939 üzenetére
Jah ismerős...
Nem is csodálkozom mikor chatbe megkérdezem h mégis mit csinál akkor beírják hogy damascus > objective , jah meg a kedvencem mikor könyörögnek 3as killért a shieldesek és a többi
Szóval én akinél meglátom a damascust és nem ügyes, ellenben egy kalap szr, ott akkor már tudom hogy a haverokkal hozták össze vagy kuncsorgások árán. Mivel egy jó 3-5 órás etap alatt ha nincs 4-5 ilyen szerencsétlen akkor egy sem.
Nekem kb ennyit jelent a damascus ha meglátom valakinél.
(jah meg hogy hány embernek kúrta el a meccsét emiatt)Persze játszottam már olyannal is aki kimondottan ügyes volt damascus skinnel csak az kb a 100-ból 1 ember.
[ Szerkesztve ]
LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #15154 üzenetére
Két véglet pálya pedig, szűk terek vs nyílt mezők, nagy távok.
Mindkettőt szerettem, de a Wasteland volt, ahol megkedveltem és (valamennyire) megtanultam a sniper feelinget - no nem az egy helyben fekvősdi, hanem a terület védő, quick scope oldalát. M82 -vel (Barrett) imádtam ott játszani (hiányzik is nekem ebből a játékból az a fegyó (is), nagyon)
A Terminalt magam is szívesen látnám, MW2 -ben (és a ritkábban játszott MW3 -ban is) nagy kedvenc volt, akár rush, akár camp stílusban jól lehetett érvényesülni, a pálya részeitől függően.
(#15111) propetya85: Ez is egy lehetőség, hogy az újonnan érkezők okozzák a jelenséget. Egyelőre csak bosszant, de ha eléri az ingerküszöbömet, csinálok pár felvételt a meccsekről, hogy kielemezzem a miértet. Magánvélemény, de egyre inkább azt gondolom, hogy ez több, mint egyszerűen erősebb ellenfelek választása.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz
nanorambo #15194 üzenetére
A COD4-ben volt jó, abban nem egyenesen lőtte ki a rakétát.
Ott még gondoltak arra a fejlesztők, hogy túl OP lenne, ha pontosan lehetne vele lőni.
A Magnumot bezzeg nerfelték 1 nappal azután, hogy kimaxoltam.
Lehet az RPG-t is el kéne kezdenem, aztán nerfelnék is rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- FireFox1996: 2023-as őszi fórum peca
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Starfield
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest