- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
válasz
tupacamaru #27270 üzenetére
aki a pálya szélén gyüjtögeti a pénzt, nem csoda hogy nem találkozik velük. ugorj a storage-be minden meccsen aztán te is találkozni fogsz velük. van böven, csak nem a plunderezöket hajkurásszák hanem fegyvert fejlesztenek
-
gjung44
tag
https://www.youtube.com/watch?v=8Q8v8gkJu7k
game over
-
gjung44
tag
válasz
nitro16 #27142 üzenetére
pedig blackoutban egyáltalán nem volt sok, csak sajnos játékosok sem nagyon. mindenki az ingyenest szereti pedig érdemes lenne átgonolni ha ez az ára az ingyenességnek. ha valaki szereti ezt a játékot akkor érjen meg neki egy 20ast már csak azért is hogy a csalok száma elviselhetö maradjon. igy szerintem ott is hamar el fog szabadulni a pokol
-
gjung44
tag
válasz
nitro16 #27139 üzenetére
akkor konzolon mehet tovább a szorakozás de nekünk a croosplay off csak rontana a helyzeten. és sajnos én nem vagyok annyira optimista hogy majd a következö szezon vagy egy ujabb ban hullám segiteni fog mert a probléma a korlátlan ingyenes regisztrácio. szerintem ezt a játékot lassan el kell engedni a pc-seknek. solo már tényleg majdnem halott és a többi játékmod is hamarosan követi. remélem a következö cod br nem lesz ingyenes
-
gjung44
tag
válasz
konci79 #27091 üzenetére
oké, hát sajnállak érte ha ez volt a célod...
tanulj és gyakorolj! célzást, stratégiát... vagy kezdj el csalni
máshogy nem lehet
engem viszont nagyon bosszant hogy ölök, nyerek, de a számlálo nem változik. trn adatlapomon rendben vannak a számok de a játékban 1 napja semmit számol
-
gjung44
tag
nálatok sem frissül a warzone statisztika a játékban? nem számolta hozzá sem a tegnap esti sem a mai gyözelmeket és killeket.
-
gjung44
tag
válasz
Glaz-dozfhut #27074 üzenetére
gyanitom eredetileg az volt a célja ennek a játékmodnak hogy warzoneos körülmények között lehessen fegyvereket tesztelni vagy akinek nincs meg a muli könnyen fel tudja öket huzni. ha a plunder nem lenne mindent élesben kellene fejleszteni és probálgatni ami elég nagy szivás lenne a br-ben
-
gjung44
tag
válasz
Szellem. #27064 üzenetére
igen a plunder
a codot azért inditja el az ember hogy lövöldözzön, szerintem nem kell csodálkozni azon hogy kevesen veszik komolyan.
kill_switch: abbol a 10böl engem csak 1 bosszant, amelyik csal. elöbb vagy utobb elö kell jönnie a sarokban gugolo auto shotisnak és a tetön kempelö sniperesnek is. a játékot az nyeri aki életben marad a végjátékig és ott a legügyesebb vagy épp szerencsésebb. közel 1000 gyözelemmel mondom hogy nagyon nehéz, de pont ettöl lesz minden win-nek nagy értéke. a pluder soha nem fog tudni olyan sikerélményt nyujtani mint amikor megnyersz egy br-t.
-
gjung44
tag
válasz
Laraxior #27053 üzenetére
ott van a gyülekezö plunderben, én is mindig oda megyek.
élvezetesebb igy fegyvert fejleszteni mint zászlozgatni a vonaton meg ilyesmi... benyomok egy dupla xp tokent és go storage soloban, hogy még véletlenül se dobjon ki máshova. pár meccs alatt kész egy fegyver mint multiban
-
gjung44
tag
-
gjung44
tag
válasz
Acheron #26984 üzenetére
de hova nyal vissza? ez is csak a játékosokat bosszantja. ha egy picit is érdekelné öket már rég tettek volna valamit az ügy érdekében de csak a semmit nem érö banolásokkal villognak hogy látszatra tegyenek valamit. semmit nem fog javulni a helyzet söt folyamatosan romlik amig bárki bármikor ingyen és akárhányszor regisztrálhat a játékba.
-
gjung44
tag
válasz
ballazsozso #26797 üzenetére
be van kapcsolva az automatic tactical sprint?
-
gjung44
tag
válasz
nyul105 #26788 üzenetére
kösz! szintévesztö vagyok, protanopiát használok de sokszor még igy sem veszem észre az embereket ha hasonlo szinü háttér mögött vannak. már beletörödtem hogy ezzel hátránybol indulok. filtert nem használok mert fps és input lag gyilkos. nvidia vezérlöpultban javitok a szineken meg kicsit a kontraszton
-
gjung44
tag
válasz
Tsebacsi #26786 üzenetére
rá kell érezni hogy mikor kell és mikor nem szabad használni. közelre nem szoktam szorakozni vele mert könnyü rajta stockolni termitet vagy semtexet és akkor vége a dalnak. csalok ellen nagyon jo, sniperek ellen ha messziröl sarokba szoritanak, nyugodtan lehet vele nézelödni ami sok hasznos infohoz juttathatt meg akkor is sokat segithet ha csak a hátadon van és a semmiböl elkezdenek rád löni. amugy nekem sem passzolt bele a stilusomba, csak nemrég kezdtem el használni. soloban nagyon op tud lenni bizonyos szitukban, csalokat is lehet vele szivatni. volt amikor az idiota ellötte az összes löszerét és simán kinyirhattam
-
gjung44
tag
válasz
Szellem. #26780 üzenetére
lehet vele szépen löni de azért akkora távolságnál már elég gyenge egy AR-hez képest.
Tsebacsi: megadom az összeállitást ha szeretnéd
agency supressor, brusier grip, tiger team spot ligth, 53 ruond drum, microflex led
nincs sztükség field agent grip-re mert ha nem használtod a task force barellt akkor nagyon pontos a mac 10. a microflex meg furcsának tünhet a mac-10en de ez az összeállitás riot shield mellé készült, és ez az egyetlen fegyver amit viszek szoval nagyon hasznos tud lenni amikor távolra kell löni
-
gjung44
tag
válasz
gordonfreemN #26779 üzenetére
be van vágva a videoba a trn adatlap az emberröl. 20 meccset játszott abbol 11et nyert és 8as felett van a kd. ugye te sem gondolod komolyan hogy ez nem csalo?
-
gjung44
tag
válasz
gjung44 #26774 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=HuQ19rgBj7k
megérkezett az elözö meccsröl is a video ha érdekel valakit. javitanom kell magam mert amikor visszanéztem észrevettem hogy azon a meccsden 2 csalot kellett megölni a gyözelemhez. zsinorban 2 win 3 csalo megölésével: szerintem ez nincs messze a világrekordtol
van még pár ilyen, nem dobom fel mindet de szép kis klippet tudnék csinálni csalok likvidálásbol
rito shiled meta
amugy a blokklistám hetekkel ezelött betelt
-
gjung44
tag
https://www.youtube.com/watch?v=-peMa7q_-xc
igy kell lezuzni egy csalot top2-ben
kezdek belejönni, az elözö meccsen is öltem egyet
-
gjung44
tag
válasz
Acheron #26678 üzenetére
van egy pillanat amikor 4 felöl jelez találtot, ez nem azt jelenti hogy 4 felöl lönek rám. ha egy harmadik ember hátbalött volna engem akkor az öt is lelötte volna mivel 1 méteren bellül voltunk fedezék nélkül de csak én haltam meg. meg éreztem is volna... én biztos vagyok benne hogy ez egy 1v1 volt
-
gjung44
tag
válasz
danilla #26660 üzenetére
hát nem tudom
én nem éreztem ugy, szerintem egyszerüen beadta neki találatokat. a mögöttem lévö terülelten voltam elötte ahol a másik teherauto áll, ott senki nem volt miután megöltem a gazdáját. szerintem a kör tulso oldalán volt a többi. meg akkor öt is megölték volna utána, de simán összeszedte magát és megnyerte a meccset
-
gjung44
tag
válasz
KaitouP #26552 üzenetére
én a multkori eset után egyáltalán nem akarok veled semmiféle kommunikáciot! légyszives te se szolj hozzám amig nem szegem a topik szabályzatát és akkor nem lesz feszko
nutella: én nem érzem ugy hogy legalja kriomoba illöen fogalmaztam sem most sem korábban. az utobbi fél évben meg volt kb egy negativ vélemény megnyilvánulásom egy olyan esetnél ami mindenki mást is kiboritott volna. nem én vagyok az aki minden nap telesirja a topikot a játék hibáival
-
gjung44
tag
egyetértek az elsö mondatoddal de ez a játék hibája. én sem panaszkodok minden szarért de volt amikor besokalltam és leirtam a gondomat, ahogy emlékeim szerint a topkiggazada is tett megjegyzéseket a nuke eventkor amiért nem lehet játszani. mindenkit ki tud boritani ez a játék, föleg azokat akik sokat játszanak vele ugyhogy azt hiszem néha mindenkitöl belefér egy-két megjegyzés ezzel kapcsolatban. nem kellene ezért beszologatásokkal veszekedéseket generálni.
-
gjung44
tag
válasz
KaitouP #26542 üzenetére
tudtommal ez egy olyan topik ahol az ember elmondhatja a véleményét a játékrol!! te meg megint leoltottál valakit aki elmondta a neked nem tetszö véleményét. a jéték meg olyan ramaty állatopban van hogy az emberek 90%nak negativ a véleménye rola. neked sem kötelezö egy ilyen problémás játék topikját vezetni!! az emberek mindig is el fogják mondani a véleményüket akkor is ha te unod. de persze neked foglamad sincs hogy az embereket mennyire ki tudja boritani a megszámolhatatlan hiba a warzoneban mert te nem is játszol vele. és megint te csinálod a hangulatkeltést a topikban
nem egy hétköznapi játékosnak kell nyomás alá helyezni a készitöket hanem olyan embereknek akiknek van erre lehetöségük. én nem tudok annyira angolul hogy meg tudjak foglamazni egy ilyen levelet nekik meg abban sem vagyok biztos hogy egy levél nyomás alá helyezné öket.
-
gjung44
tag
válasz
craftsman01 #26538 üzenetére
attol még hogy csak egy játék nem kellene undoritonak lennie ami több milio embert kiborit! nem véletlen a sok negativ vélemény. meg az sem egy elfogadhato válsz hogy akkor ne játsz vele... aki ezzel akar játszani és évröl évre kifizeti érte a pénzt az megérdemelné hogy normálisan müködö játékot kapjon. aki meg unja a sok negativ véleményt annak nem kötelezö egy ilyen problémás játék topikját olvasni. ahol ennyi gond van ott sok a panasz és ezt nem fogjátok tudni megoldani azzal hogy leoltjátok a panaszkodo embereket. a játék készitöt kell nyomás alá helyezni hogy csinálják végre meg normálisan!!! de addig ez lesz minden olyan oldalon ami a warzone-al foglalkozik, akkor is ha nem tetszik
-
gjung44
tag
válasz
Laraxior #26480 üzenetére
tegnap még nekem is müködött normálisan, de a szépen fut jelzö még soha nem jutott eszembe.
mindig van valami gond, már lassan mindennel baja van a játéknak és hiába találom meg okát, lesz egy másik ami megint bekavar és ez a játék hibája mert nincs fixálva rendesen, egy instabil szar ami ráadásul fos szervereken megy. de nem csak erre gondolok, van mostanában egy csomo mikroalgom is amik nagyon jol jönnek miközben lövök valakit... néha tényleg rendesen probára teszi az ember idegrendszerét
-
gjung44
tag
szo szerint minden körben lefagy a játék!! undorito az egész, több orás játék után 1 meccset nem tudtam lejátszani. 1szer haltam meg egy aimbotos ellen azon kivül csak fagyással ért véget minden game. fuuj de undorito!! na ezen kell változtatni nem a fegyvereken meg a páylákon! mert amig nincs fixálva a játék és a szerverek addig egy nagy nulla az egész!! most lett ujratelepitve és azota már volt scan and repair is
-
gjung44
tag
válasz
CptAdamica #26318 üzenetére
a dlss jo csak nem fullhd felbontáson kell használni. 4k-ban ha a qualityt használod akkor nagyon jo kép van és és rendesen megdobja az fps-t
https://www.youtube.com/watch?v=a7oJr5DHlTs
csináltam egy tesztet vele ugy hogy minden felkapcsoltam 4kban még a raytracinget is. ez az fps szám lehetetlen lenne dlss nélkül
-
gjung44
tag
jo ez a sykov nem?
lehetne kicsit kisebb a recoil de amugy rendben van
-
gjung44
tag
sykov akimbo perket probálom feloldani de nem számolja a feladatokat. másnál is ez van vagy én csinálok valamit rosszul? 3 kill 5 különbözö meccsen a renettivel mo money perkel
-
gjung44
tag
könnyen meg lehet csinálni ha messze a kezdö körön kivül landolsz és akkor kezded el csinálni amikor már a segggedben van a gáz. pont csak annyi idöt adsz hogy le tudd hivni a helit, megcsinálod, autoba pattansz aztán go. nekem eddig mindig bejött, nem valoszinü hogy vissza fognak fordulni a heli miatt ha messze vagytok a körtöl és már nyakatokon a gáz. csak jol kell idöziteni
-
gjung44
tag
válasz
Acheron #25418 üzenetére
ennél vannak sokkal súlyosabb gondok is a játékkal amikkel nem foglalkoznak. nálam van napi 4-5 csalo akiket blokkolnom kell és sosem fogynak el. bereklámozták hogy bannoltak rengeteg csalot mintha ezzel megoldották volna a gondot, de szerintem fél ora mulva már megint játszott mindegyik egy másik névvel. nem érdekli öket az sem hogy tele van kiábrándito bugokkal a játék, hogy 10 meccsbol 9en pack burst kockák jelennek meg a képernyön, dev error... stb, estig sorolhatnám de ugyis tudjátok. nem érdekeljük öket mert már megkapták a pénzüket a játékért. érezd jol magad ilyen körülmények között. én amugy sem mernék alt+tabot haszbnálni mert félnék hogy lefagy a játék amikor visszalépek
csak steril ujrainditott géppel indulok neki. de annyi kiborito dolog van ebben a játékban hogy ez már nem is zavar
-
gjung44
tag
válasz
CptAdamica #25379 üzenetére
180 demage akkor elég ha 1 armor van csak betöltve neki. 2 armorral 200 élete van 3 armorral 250
-
gjung44
tag
uj rekord!! 94%os packet loss
-
gjung44
tag
válasz
pulffy #24757 üzenetére
m13 szintén gyenge. jobb a mobilitása és kényelmesebb löni vele de az amaxnek pusztito ereje van, nagyon kevés ar nyomja le pl az ffar de az is csak 40 méteren bellül gyorsabb nála. fölötte nemcsak hogy gyengébb de még pontatlanabb is. szoval ha nem sniper mellé kell a fegyver akkor az amax a legjobb választás de még egy kar98 mellé is jo választás lehet a no stock amax scpoe nélkül
-
gjung44
tag
válasz
craftsman01 #24663 üzenetére
velem is volt már ilyen, ez is régi bug de ez csak ritkán jön elö és nem tudsz szándékosan rájátszani. ez a gas mask bug csak néha ad sebezhetetlenséget a gázban, legtöbbször amikor elöjön, hiába marad rajtad a maszk akkor is megy le az életed. ezzel a stimmel viszont minden egyes meccset tönkretesznek. az elmult 2 napban minden játék igy ért végen amit elindittottam ugyhogy én inkább el sem indulok többet amig ez tart
-
gjung44
tag
válasz
craftsman01 #24661 üzenetére
nem a gázálarc hanem az unlimited stim shot tért vissza megint. ha jol tudom akkor 4edszer és megint napok telnek el de basznak rá. minden meccsen van 1-2 féreg aki erre játszik és összegyüjtenek többszáz gyözelmet a nevük mellé miközben elveszik azoktol akik megérdemelnék és nem csinálnak ez ellen semmit. nem törlik a stimet a játékbol és nem bannolják azokat akik minden meccset tönkretesznek vele. és most is a javitását eröltetik pedig senkinek nem hiányozna ha kivennék a játékbol, csak ezeknek a játszani nem tudo férgeknek akik ezekre a gyözelmekre nagyon büszkék lesznek majd. a készitök meg basznak egy ilyen nagy problémára amit könnyen és gyorsan meg lehetne oldani végleg. mindenki eldöntheti magában hogy ennyire ostobák vagy szándékosan csinálják, szerintem az utobbi esélyesebb mert még egy segghülye embernek is eszébe jutna hogy minek van ez benne még mindig a játékban? ki fogják javitani pedig semmi garancia nincs rá hogy nem fog megtörténni 5ödször is
-
gjung44
tag
ujra a stim shotos férgeké a warzone! végleg ki kell venni a stimet a játékbol, az a szar semmire nem jo warzoneban csak arra hogy idönként csalni lehessen vele. ha ezt nem lépik meg akkor vagy fogyatékosok vagy szándékosság van a dologban!
-
gjung44
tag
válasz
Khaosz55 #24620 üzenetére
én sem vagyok pro
a legtöbb 1v1 szituba nincs szükség ujratöltésre mert 3 lövéssel már fekszik az ember ha elég közel vagy. ha mégis ujra kell tölteni akkor addigra már észreveték hogy fire shoti van nálad és nem arra fognak gondolni hogy csak 8 löszer van a táradban hanem ovatosabbak lesznek. sleight of hand sokat segit és elég ha csak egy pillanatra megtorpannak, már ujra van töltve a fegyver. korábban nagyon sokat öltem vele, most csak azért vettem elö megint mert azzal oldom fel a streetsweeper-t. de müködik most is, mentem vele pár nagyon szépet a napokban
-
gjung44
tag
válasz
Khaosz55 #24607 üzenetére
a jak12-t azért nem szeretik sokan mert lassu vele a mozgás... én nagyon sokat mentem vele és van egy trükkös összeálltásom amivel nem csak gyorsabban tudsz mozogni hanem közelre még nagyobbat is sebez. veszitesz vele a range-böl de szerintem akkor is ez a legjobb jak-12 összeállitás:
Forge tac marauder, 5mz lazer, dragon's breath, stipped grip tape, sleight of handés jol látod, nincs barell, sem nagyobb tár. nagyobb sebzés van, gyorsabb mozgás és gyors ujratöltés. sok meccset nyertem már ezzel az összeálltással az r9 korszakban is és most is, de persze az uj streetsweeper csunyán le fogja nyomni
-
gjung44
tag
válasz
Tsebacsi #24009 üzenetére
rettenet igy játszani vele! beleeresztek egy tárat az emberbe, aztán eltünik és kicsit arrébbrol széttlö. de az valahogy kimaradt amikor arrébb ment. heti kd 1.50 zuhant pár nap alatt
gondolom megoldás nincs, ne játszak vele ha nem tetszik
*youtubeos packet los fixed videok semmit nem érnek
ha valaki megoldja nekem fizetek érte
-
gjung44
tag
csak nálam van 10-15%os packet loss minden meccsen?
-
gjung44
tag
válasz
szgabor12 #23704 üzenetére
én ugy tudom jelenleg mindenképpen a downtownon kell kezdeni hozzá. aztán visszatérhetnek metroval a stadionhoz is vagy máshova.
hát igen, vannak akik ekkora elönnyel is tudnak bénázni. a tulerö a leghatásosabb ellene mert ha egyesével leszedi az embereket akkor minden csata után visszatöltödik az élete. ha többen lövik egyszerre akkor mindenkit ki kell nyirnia hogy visszatöltödjön neki.
-
-
gjung44
tag
2.6 azt jelenti hogy összeségében jobb voltál nálam eddig.
nem mondtam hogy nincs jobb csak azt hogy még nem láttam itt. meg igazábol az csak a srácoknak szolt, gondoltam hátha villantanak valamit ha már szerintük nekem nem megy a játék.
az elején nem voltam valami jo mert nehezen szoktam át bo4röl erre a stilusra de mostanában már 4es körül tartom a heti kd-met amivel folyamatosan javulok. ugyhogy huzz bele mert a 2.60at simán utol fogom érni
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest