Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz prokxy #15486 üzenetére

    Nem kell nagyon parázni a HC -tól. (Ami itt HC, az az MW2 -ben nagyjából a normál mód volt.) Nem normális, ami a Core -ben megy, hogy fél tár kel egy ellenfélbe, piszkosul távol áll a valóságtól. Ha a HC módban játszol néhány órát, utána már nem tudsz visszamenni a Core -ba, játszhatatlanul lassú, valóságidegen, semmi... A HC -ban jellemzően egy, de max 3 lövés egy halál (ha el tudsz jutni három lövésig :) ), attól függően, mit találsz el. Pontosság mindenekfölött. Ha nem találsz, a válasz szinte biztosan öl, nincs idő elbújni 5 - 6 beszedett lövés után, rád is érvényes az 1 - 3 szabály - ha rosszkor néztél ki rossz helyen, pont véged van - kicsit gyorsabban zajlanak a dolgok. Ez a szép benne :D Tény, haladóknak ajánlott.
    (#15408) dombi81: Az alap ötlet nem rossz, de erősen túltolták - ha a játékélmény rovására megy, akkor baj van, szolgáltatóként ne akard ilyen direkt módon megmondani a user -nek, mitől jobb neki... :(
    (#15410) propetya85: Nekem, alapvetően a játékkal nincs bajom, szép, nagyon hangulatos, hozza a számomra elvárt lövöldét (only multi, nem játszom WZ -al, nem hoz lázba a lassú folyású BR). De nyilván zavar, ha direktben, program szinten belenyúlnak a játékomba, mikor nyerhetek, és mikor nem, (ha kézen állok, akkor sem).
    (#15421) GhostPetya: Erre (a jelenségre) már csak legyintek, ez kell a népnek, ezt adják. Számomra, mint ős COD fan számára teljesen idegenek ezek a csillám póni, lézer, színesbullet f@szságok, de pl az operator skinek bejönnek, jó dolog egy MW ghillie sniper ruhában osztani a jónépet, vagy pl egy classic Ghost skin - megtisztelő, hogy ezeket az ikonikus bőröket fel lehet kapni. De az anime, nagymellű diáklányok rózsaszín pikacsus puskákkal - az gáz a COD -ra nézve - szigorúan magánvéleményem szerint (ami senkit nem kell érdekeljen :D ).
    (#15469) prokxy: Ez a standard SBMM, olvass utána, a legszutyokabb dolog ebben az egyébként igen jó játékban, annak, aki tudja mi történik, teljesen keresztbesz@rja a játékélményét - akár nyer, akár veszít. :(

Új hozzászólás Aktív témák