- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Hová lett a plunder?
-
DarkEagle25
csendes tag
válasz
Dragon3000 #17097 üzenetére
Igen az a is legfrissebb de nem lepne meg ha pont ez lenne a gondja a játéknak.
A log fájlban egyébként ezeket írja de nem értem mi baja ezekkel hisz minden friss.
[0612/200814.006:ERROR:mf_audio_decoder.cc(713)] Unsupported codec by MfAudioDecoder: 4
[0612/200814.007:ERROR:mf_video_decoder.cc(747)] Unsupported codec by MfVideoDecoder: 6
[0612/201039.476:ERROR:mf_audio_decoder.cc(713)] Unsupported codec by MfAudioDecoder: 4
[0612/201039.476:ERROR:mf_video_decoder.cc(747)] Unsupported codec by MfVideoDecoder: 6
[0612/201558.088:ERROR:mf_audio_decoder.cc(713)] Unsupported codec by MfAudioDecoder: 4
[0612/201558.089:ERROR:mf_video_decoder.cc(747)] Unsupported codec by MfVideoDecoder: 6
[0612/201634.059:ERROR:mf_audio_decoder.cc(713)] Unsupported codec by MfAudioDecoder: 4
[0612/201634.059:ERROR:mf_video_decoder.cc(747)] Unsupported codec by MfVideoDecoder: 6
[0612/201657.001:ERROR:mf_audio_decoder.cc(713)] Unsupported codec by MfAudioDecoder: 4
[0612/201657.001:ERROR:mf_video_decoder.cc(747)] Unsupported codec by MfVideoDecoder: 6 -
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17096 üzenetére
A windows frissítések is fent vannak?
-
DarkEagle25
csendes tag
válasz
BerserkGuts #17095 üzenetére
Ingyen se kéne NV kártya és nincs is egyébként. Meg ha a többi játékot viszi a jelenlegi akkor minek másik kártya egy játék miatt?
Isten ments hogy újra rakjam a gépet egy játék miatt. Ennyit nem ér az egész.
Egyébként az exéknek rendszergazda jogok vannak megadva meg a gépházban a beállítás is meg van. Szóval ja mindent megcsináltam már amit csak találni neten de egyik fix sem működik.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
DarkEagle25 #17081 üzenetére
tegyél bele egy nv kártyát xD és friss win reinstall a pendrive-ra töltsd le a legújabbat és azt rakd fel
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17093 üzenetére
Valahol olvastam egy lehetőségnek, hogy a "Modern Warfare Launcher.exe" és "ModernWarfare.exe" exe-knek be kell állítani a rendszergazdai jogot, egy próbát megér. Illetve a gépház/rendszer/kijelző/grafikai beállítások részen a fenti két fájlt hozzárendelni és beállítani a nagy teljesítményt nekik.
-
DarkEagle25
csendes tag
válasz
Dragon3000 #17092 üzenetére
Nincs semmi OC-zva mert alapból nem szeretek ilyenekkel babrálni és minden hibaüzenet nélkül fagy ki igen. Gyakorlatilag már semmi ötletem nincs mit lehetne már tenni. Egy pillanatig azt hittem sikerült megoldani a Win Game Mód offolásával de ezek szerint csak tovább engedett 5 másodperccel.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17091 üzenetére
Hibaüzenetet ír vagy csak egyszerűen bezárja a játékot? Esetleg még a gép van oc-va? Mert instabilitásra nagyon érzékeny a játék, nálam is volt, hogy minden más gond nélkül ment és a cod egyből kifagyott minden indításnál, állítottam az oc-n és utána megszűnt minden problémám.
-
DarkEagle25
csendes tag
válasz
Dragon3000 #17087 üzenetére
Igen minden a legújabb viszont a Windows Game Mód nem volt kikapcsolva ennek hála eljutottam odáig hogy egy pasi elkezdene mesélni valamit de 5 másodperc után rögtön kifagy ott is. Haladunk még a végén eljutok a menübe.
-
keIdor
titán
válasz
Dragon3000 #17087 üzenetére
A pre-download sokkal jobb megoldás lenne.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17081 üzenetére
Ha jól nézem a vga-d a minimum követelményt nem teljesíti, de ettől még nem kellene kilépnie. A windows game mód tiltását is próbáltad? A vga, chipset driver a legújabb?
"Az meg külön röhej hogy a játék már 100 Gb felett van havi szinten ha jól tudom jön 30-50gb-os frissítés de olyan egyszerű dolgokat nem tudnak megcsinálni hogy maxon lehessen játékokat tölteni"
Ha jól tudom a warzone pc-n eleve 90GB felett indult, így az, hogy 100GB felett van ennyi update után, nem csoda. Nekem megvan az alapjáték is, most 191,4GB, megjelenés óta 31GB-ot hízott, közben meg 350-400GB update volt már hozzá. A nagy frissítések nem havi szinten jönnek, hanem kb két havonta. 50 milliós játékos bázisnál, amikor egyszerre ugranak rá a frissítésre, soha nem lesz olyan, hogy maxxal tudj tölteni, de ha tudsz várni egy-két napot, akkor már lehet gyorsan tölteni. Ez korábbi kép, a mairól nem csináltam, de ma is jött 30MB/s felett. -
sith7
félisten
válasz
DrTechnoid #17068 üzenetére
köszönöm a választ, és a linket
szerk
ja, hogy ez Warzone - ban van ...
-
laragirl83
őstag
Ehh, most vettem észre, BR-ben ha már bent vagy lobbyba, akkor az adott összes ott lévő player statját mutatja, barracs-record-wz kills menüben.
Hát gyerekek... csak lestem, mondom wtf?!
Nem 1 és nem 2, hanem SOK player, KD ratio 15-25 között, avg. kills ~30-35/meccs.
Na ne.... értem én... de akkor se, ezeket egyből bannolnám. Hogy?
Egy jobb napon, ami ritka, de ha van egy meccsben 10-12 killem az már hűűű de akkor kb szó szerint vadászni kell ellent. De nem 30+.. -
Redcaster
őstag
Nálam ma kezdte a játék, hogy minden egyes BR meccs után megy a "Lost connection to server", és csak a restart segít... Eddig nem csinálta, valamint ma multi után sem, csak BR-nél az elmúlt 2-3 órában... Remélem csak átmeneti.
-
omfgk
veterán
GW-ben tegnap óta kb 5-ször fagyott ki az egész szerver.
Ilyenkor még maga a chat működik 10-20 másodpercig így lehet látni ,hogy ez nem egyéni gond, hanem mindenkinél totál megfagy az egész...
Megy az anyázás ezerrel. -
DarkEagle25
csendes tag
Hali srácok. Lehet balga kérdés de új vagyok a témában. Nem vagyok egy nagy online shooter fanboy sem az utolsó online shooter amivel játszottam az Unreal Tournament volt még ezer éve. De mivel sokan dicsérték a Warzone-t és mivel ingyenes ezért feltettem. Na most ugye nyilván minden cumó a gépen a legújabb maga a gép pedig:
Ryzen 5 2600, 16gb ddr4 ram és egy RX 460 4gb kari.
Szóval a játéknak mennie kéne. Megy is egészen valami Shader letöltésig aztán a játék indítás után 10-20 másodperccel később kilép. Állandóan. Csináltam minden féle fixet, belenyúltam magába a Windows-ba is az EXE átírást is próbáltam amit fentebb írt valaki. Semmi sem működik. 2 napja szívok a játékkal de még a menübe se jutottam be.
És most nem azért de ha egy játék önmagában mindenféle fix nélkül nem indul el akkor az a játék nem éri meg hogy foglalkozzanak vele.
Szóval ha itt valaki nem tud valami infót adni nekem erről akkor szerintem letettem a lantot és soha többé Activision és Blizzard mert ez már nem az első. Ráadásul akárhol írok nekik csesznek válaszolni vagy csak átirányítanak a szokásos Helpdesk-re vagy Fórumokra. Hihetetlen hogy ezért kapják a fizetést. Az meg külön röhej hogy a játék már 100 Gb felett van havi szinten ha jól tudom jön 30-50gb-os frissítés de olyan egyszerű dolgokat nem tudnak megcsinálni hogy maxon lehessen játékokat tölteni VPN-t kell használni hogy legalább 5-10 megával tudjak tölteni Battle.net kliensben. És akkor itt van ez a crash is.
Egy szó mint száz ha nincs ötlete valakinek akkor szerintem küldöm aludni kliensestől együtt a játékot mert ez több mint szánalmas. És vannak akik teljes áron vették a játékot ellenben velem és ők is szívnak de a céget nem érdekli.
-
lacy86
addikt
Valaki hasznalja ezt a Fennec fegyot? 🤪🤪
a 25 golyo / tár édes kevés 😅😅😅
Igy nehez fejleszteni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
dombi81 #17070 üzenetére
Legfrissebb driver van mindig fent, az utolsó ilyen eset múlt héten volt, amikor haverokkal warzone-t játszottunk, kétszer is 21 fps-re ment le miközben vártunk, hogy találjon valamit, a VGA terheltség se esik le ilyenkor, az is lehet, hogy valami játék hiba. Annyira nem zavaró, játék közben nincs ilyen gond.
-
dombi81
senior tag
válasz
Dragon3000 #17069 üzenetére
Előfordult, hogy hónapokkal ezelőtti VGA driverrel nálam is előjött ez a jelenség. A legutóbbi 3 NV driverrel viszont nincs ilyen problematika.
-
Nekem 2szer dobta fel hogy megszereztem valamilyen Intel-t , de fogalmam sincs hogy mit csináltam érte.
Szerk , találtam ezt a vidit róla :
https://www.youtube.com/watch?v=VPaD6vRCz5U&feature=emb_title
-
BITBOYS
addikt
válasz
Dragon3000 #17065 üzenetére
Az komoly, rá is nézek nálam ilyenkor mi a helyzet..bár ilyesmit én nem tapasztaltam.
Annyit tennék még hozzá, hogy nálam 4k/60Hz-re van belőve a játék, és a grafikát visszavettem normál/high beállításokra, szűrőket pedig ha jól emlékszem kikapcsoltam.Szép teljesítmény, gratula mindkettőtöknek
Ez lenne a lényege a Plundernek, ezt sajnos sokan elfelejtik.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Dragon3000 #17062 üzenetére
Csak a látvány. Szépen néz ki a fegyver, teljesen kidolgozottnak látod. A gyaloglós rész is zabálja a kártyák teljesítményét, cserébe jól néz ki és amúgy sem tartózkodsz sokáig a menüben. Nálam a rog 1080ti maxon teker ilyenkor, játékban viszont kedvezőbb a helyzet.
Nem kellene így lennie, de ez van. -
BITBOYS
addikt
válasz
Dragon3000 #17060 üzenetére
Ha a menüben használt poligon szám alapján lenne a játék felépítve/megjelenítve 5 fps-t se kapnánk
-
KRoy19
őstag
válasz
Dragon3000 #17057 üzenetére
PC-n tudod limitálni a menü beli fps-t, hogy ne terhelje a gépet.
-
sith7
félisten
Ezt az intel - es küldetéssorozatot hol és hogyan lehet megcsinálni ?
-
Deck
titán
Hali srácok!
Teljesen kihagytam a Season 3-at, hogy több újdonság legyen később benne illetve, a nagy ping miatt is.
Van javulás azóta?Tegnap újra leszedtem a játékod de komolyan olyan hangot ad ki a PS4-em közben, hogy félek elindítani a játékot ne, hogy rip legyen a konzolnak..
-
lacy86
addikt
Nektek melyik fegyok jottek be jobban a multiban?
En most megprobalom elkezdeni a Fennech-et felhuzni. De nem sok remenyt adok neki -
Redcaster
őstag
Nekem PC-n van meg a teljes játék, PS-en csak a warzone-t nyomom. Az normális ,hogy külön számolja a BP-ben összeszedett cod pontokat? Amikor PC-n játszok, oda számolja, van jelenleg 300, ha PS-en, akkor oda, ott jelenleg 100. Ha ez így normális, akkor elég nagy kib*szás, mert mostanában kb fele-fele játékidőt töltöm a 2 gépen, így a következő BP árát nehéz lesz összeszedni
-
Laraxior
titán
Hát... azért a grafika, mintha nem lenne ugyanaz, mint a patch előtt.
Ez az új Warzone mód meg... -
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #17034 üzenetére
Hát de. De éjszaka, csak 3 órát ment a gép
Asia-n felejtettem, ezért inkább most indult be, amikor elindítottam. De lent van.
Mondjuk én nem értem ezeket a seasonöket, meg battle pass, meg tudomisén... Megyek futkározni, lövöldözni, aztán majd csak bead valamit.
Amúgy tényleg nem egy veszett a nett, 6.5MB/s... a feltöltés meg itt gyakorlatilag nulla, nem szeretik a torrentet itt..drága. -
Laraxior
titán
Mindjárt leér nekem is
-
mokus1
addikt
válasz
keIdor #17015 üzenetére
Ebben igazad van, de azokhoz kell is a hatalmas szerverpark mivel nem egy-egy játékról szól hanem sokról.
Illetve azt sem tudom, ha nem lett volna ez a járvány akkor ennyire befut-e és ennyire terheltek lesznek-e a szerverek. Eltudom képzelni, hogy ők sem készültek ekkora sikerre.Ebben igazad van, ez is megoldás lenne, sőt talán a legjobb.
-
BerserkGuts
addikt
na jó mára elég is volt a sok retek csíterből még streameli
a nyomorult
falat minek bámulja akkor meg a padlót alulról felfelé nézi nem ám a a lépcső lejárót ahonnan lejönnek dehogy végig nézi a falat és követi az idióta
és még ő mer csinálni videót hogy csalót talál ezeket ki veszi be
-
BandiHUN
veterán
válasz
ridiculous #17028 üzenetére
Megkapod,persze!Énnekem is úgy vannak meg pl.a singleplayeresek,mert egy percet sem singléztem...
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #17004 üzenetére
erre valaki tud nekem válaszolni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
hitchins #17025 üzenetére
Pakkokat tudsz venni,azok nem hozzáférhetők,amik a korábbi seasonok tierjeiben voltak,és nem érted el/később kezdted.Vásárolható holmi nem évült el,csak nem minden kapható egyszerre,változik a store.Azt viszont nem tudom,hogy a fegyónál mutatja-behozza-e az összes pakkot,amiben van variáns,elvileg úgy néztem,igen.
Mondjuk fegyót venni nem éri meg szerintem,hacsak nem traceres vagy dismembermentes,mert csak kinézetben más.+ugye soron kívül meglesznek az adott kiegek.De húzni élvezetesebb a kiegekért,a kinézet meg addig jó,míg el nem kezded cserélgetni a cuccokat,amire jó esély is van,mert korántsem a legjobb cuccot tudod megvenni.Magyarán ha használod,úgyis fejlődsz,és úgyis elcsesznéd a kinézetét.
BO4-ben jó volt,hogy ott a camokat lehetett venni...ráadásul a komolyabbak animáltak is voltak,és mindenre rátehetőek+változtak killtől,headshottól függően... -
Acheron
őstag
Oh, man, eléggé átszabták a Scrapyard pályát, meg kellett állnom szétnézni, hogy mi hol van... De azért szép, nosztalgiázom...
A pihenőhelyeket (értsd, camp) azért erősen megnyirbálták, ezt más, régi pályákon is látom (igaz, a camperek mindig találnak helyet...
)
Szerencsére ez most kisebb mértékben érint
Fél óra csapatás után az 5x3 kill HDR -el abszolválva, jöhet a Dragunov, kíváncsi vagyok rá, korábban alig használtam.
(#17025) hitchins: Dehogynem, amit feldob, ahhoz a packhoz oda is navigálhatsz, megveheted (akár season 1 blueprint). Épp csak nem magát a fegyót, hanem azt a bundle -t, ami tartalmazza azt a blueprint -et. Cash legyen a tárcában -
BandiHUN
veterán
válasz
hitchins #17012 üzenetére
Az csak annyi,hogy mostmár megnézheted a fegyóknál,melyik csomagban van olyan még,és behozza neked a pakkot megvenni,ha kell.Sajna nem lehet külön fegyót venni...
Nagy fos lett ez az update,a map szétkempelős,mint ami régen volt,cserébe kihalt sivár,kopár,az új smg az első 20 szintig kritikán aluli,mert HC-n is 3 golyó egy ellen,és lassú a reload,most kaptam meg 20-szal a 40es dobtárat+FMJ+hátha lesz jobb cső rá.Pontosnak pontos,de mire számítana,ereje nem marad,30méterről 2 kell fejbe ADS-el
Gagyi cuccok vannak a seasonban is.Nomeg csalók,3 körből 2-ben is volt,WH-sok,kis dedós kölykök,oltották egymást mikrofonba,miközben ment az öregekre a foszfor meg a gunship. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
lowzor
veterán
Végre egy 7.62-es AR került bele, nem egy hatszázötvenkettedik 5.56-os.
-
laragirl83
őstag
GALIL vmi veszett jó, asszem' ha kimaxolom váltja graut.
-
Mad_Wolf
aktív tag
hát a kedvenc shipment 24/7 hová tűnt??? ez a trench egy igazi foskazán cserébe. A scrapyardtól se vagyok elájulva. Ezért vártam 12 órát mire letöltötte? Ehh el is ment a kedvem a játéktól. Majd talán holnap visszajön.
-
venom8888
őstag
15 oraja toltom es 4 Gb jott le .
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #16997 üzenetére
Nos, kis utánajárással azt találtam, hogy a Rytec AMR (aka Barrett .50) csak később jön a szezonban, szóval pici üröm az örömben. Az is fura, amit ez egyik korábban linkelt videón látni, hogy .50 cal fegyvertől merőbben szokatlanul, gyakorlatilag nulla a visszarúgása. Feltételezem a játékba érkező fegyvernél ez nem így lesz (MW2 -ben sokan pont azért nem kedvelték, mert bár félautomataként gyorsan lehetett vele ismételni, de a jelentős visszarúgás miatt nehézkes volt vele célozni (már ha nem ismerted a trükkjét
))
Mindegy, addig is befejezem a HDR goldozását. Kell még 5 x 3 kill halál nélkül, meglehet, az még ma este befigyel. Utána már csak Dragunov elvtárssal kell elbeszélgetnünk néhány száz delikvenssel, hogy meglegyen a platina erre az osztályra is. -
Dictator^
veterán
válasz
Tomko78 #16991 üzenetére
Én reggel meló előtt benyomtam a gépet, és egy jót reggeliztem.
15 percre rá indultam, addigra lent volt az egész/Az előzőt season patchet én is beszopt@m../
A Ghost küldetéseket valaki már végigcsinálta?
Mindenkinél ugyanaz? (TV stationnél volt az első item, amit fel tudtam venni ami azt hiszem az Airportra küld) -
Dragon3000
nagyúr
válasz
keIdor #17015 üzenetére
Eddig 50 millió feletti számokat írtak, így az a néhány százezer kicsit kevés. Amúgy a battle.net nem hal le csak a COD szerverek, így ilyen a steamen is megtörténhet. Amúgy epic-nél rosszabb volt az ingyenes GTA-nál, mert ott az oldal és a kliens is lehalt, így a többi játékkal se lehetett játszani.
-
keIdor
titán
válasz
mokus1 #17011 üzenetére
Ez sem igaz, érdekes a Steam mára elég jó lett, 5 éve az is ezt csinálta, de mára több millió emberrel stabil marad.
Az Xbox Live is mindenkinél gyors, van rajta 40 millió felhasználó.Mennyien játsszák a PC CoD-ot? Néhány százezer a korábbi részekből kiindulva.
Az lett volna a megoldás, hogy pre-download-ot engedik egy héttel korábban, mert tudjuk, hogy készen volt csak jött a #blacklivesmatter és a hülye amerikai központúság miatt csúsztatták.
Csúsztassák az installt, de ez ebben a formában vicc. -
keIdor
titán
válasz
dombi81 #17008 üzenetére
Egyetértek. Nálam így áll jelenleg a dolog, ezt megpróbálva is csak pár percig jó, felmegy 2-3MB/s-ra, aztán ugyanúgy leáll.
Nem fogom állandóan újraindítgatni meg átírni a korlátot, kb. 10x megtettem, de elég volt.
Nevetséges. Úgy gondolom a 60€ árban meg a millió mikrótranzakcióban a karbantartás és infrastruktúra benne kéne, hogy legyen! Maradtak volna Steam-en, az elég stabil lett manapság.
Majd visszatérnek 5 év múlva, mint most a hülye EA is tette. -
hitchins
őstag
Fegyvereknel a gunsmith mellett megjelent egy store menupont ahol tovabbi blueprintek vannak. Ezeket hogy lehet feloldani? Storeban csomagban lattam parat de nem mindegyiket.
pl van egy feher m4 / white noise, amire azt irja (season 3) -
mokus1
addikt
válasz
dombi81 #17008 üzenetére
Szerintem nem.
Rengeteg játékos van. Mindenki egyszerre tölti, persze hogy nem bírja. Irreálisan nagyot kellene fejleszteni hogy menjen mindenkinél normális sebességen.
Két dolgot lehetne maximalizalni a letoltest egy gépen, és ha megoldhato nem 8x gigás frissiteseket kiadni.
-
csuzda
aktív tag
-
dombi81
senior tag
válasz
keIdor #17006 üzenetére
Utoljára a 2000-es évek elején volt szokás bekapcsolva hagyni éjjelre, vagy reggelente a gépet, hogy mire felébredsz vagy hazaérsz, jöjjön le az a kőkemény 4,3 gb-nyi adat. De akkor legalább nyugodt lehettél, hogy addigra biztosan lejön, nem volt rá más opció, sem lehetőséged. Ám az, hogy 2020-ban 40 gigát töltögetsz 20 órán keresztül, és teljesen mindegy milyen oknál fogva: elfogadhatatlan.
-
Pedro78
senior tag
Season pass tartalmat hol tudom megnezni? ingame nem jo mert nem jott meg le, tanyanet powa.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Laraxior #17002 üzenetére
Ami engem ilyenkor szokott zavarni, hogy update után sokszor laggolnak a szerverek, viszont ezzel kezdhetnének valamit, hogy a frissítés miatti terheltség ennyire ne éreztesse hatását játék közben. Amúgy, amíg nem jött az ingyenes warzone, addig szinte max sebességgel jöttek a frissítések.
-
ridiculous
aktív tag
Ha a BattlePass-t megveszem akkor a benne lévő operátorokat megkapom (ha kigyűjtöm) vagy csak skineket ad? (nincs meg az MW, csak Warzone-ozok)
-
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #17000 üzenetére
Ugysem tudod elmagyarazni az itt ertetlenkedoknek, hoborgoknek...
Senkinek sincsen semmias dolga az eletben csak jatszani. En reggel, illetve delelott inditottam el, azota is jon... Majd ha leer, kiprobalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest