Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
nem szokasom jatekos topikba irni, de ilyen jateknal kivetelt teszek.. az elmult idoszak etalonja a red faction: guerrila volt, de a borderlands egyszeruen letaglozott.. nem akarom a jatekot isteniteni, mindenki tudja mire gondolok..
tegnapelott vegignyomtam es elkonyveltem magamban, hogy en vagyok a videk legkemenyebb csavoja, de ra kellett dobbennem, hogy nagyot tevedtem.. bekesen ki-be lepkedtem a jatekbol (online mod kiprobalasa), amikor is eszrevettem, hogy a diablo mintajara ujbol lehet kezdeni a jatekot nightmare modban
ebbol kovetkezik, hogy van hell fokozat is
(sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..
hiaba a tuti fegyverzet, ha a kozszornyek koze neha bekerul egy eddigi elit mob is.. tobben vannak, es kemenyebbek..
normal modban teljesen jol elszorakoztam a sniper puskakkal, ket loves eleg volt akkor is, ha nem lottem critical-t.. nightmare-ben viszont ez teljesen megvaltozott.. jo, ha harom critical (vagy 10 sima!!) talalattol megpusztulnak.. szerencsere a jatek vege fele az egyik ladabol kiesett egy 88k-s smg, amit azota is hasznalok, ha kozel kerulnek a szornyek..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebbol kovetkezik, hogy van hell fokozat is
(sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..