Hirdetés
- OLED monitor topic
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
nem szokasom jatekos topikba irni, de ilyen jateknal kivetelt teszek.. az elmult idoszak etalonja a red faction: guerrila volt, de a borderlands egyszeruen letaglozott.. nem akarom a jatekot isteniteni, mindenki tudja mire gondolok..
tegnapelott vegignyomtam es elkonyveltem magamban, hogy en vagyok a videk legkemenyebb csavoja, de ra kellett dobbennem, hogy nagyot tevedtem.. bekesen ki-be lepkedtem a jatekbol (online mod kiprobalasa), amikor is eszrevettem, hogy a diablo mintajara ujbol lehet kezdeni a jatekot nightmare modban
ebbol kovetkezik, hogy van hell fokozat is
(sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..
hiaba a tuti fegyverzet, ha a kozszornyek koze neha bekerul egy eddigi elit mob is.. tobben vannak, es kemenyebbek..
normal modban teljesen jol elszorakoztam a sniper puskakkal, ket loves eleg volt akkor is, ha nem lottem critical-t.. nightmare-ben viszont ez teljesen megvaltozott.. jo, ha harom critical (vagy 10 sima!!) talalattol megpusztulnak.. szerencsere a jatek vege fele az egyik ladabol kiesett egy 88k-s smg, amit azota is hasznalok, ha kozel kerulnek a szornyek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- OLED monitor topic
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Távcső topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Base 500 Black
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ebbol kovetkezik, hogy van hell fokozat is
(sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..