- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ez ilyen...tessék összeszedni a fegyvereket,stb,és lesz pénz...de amúgyis,pénzt 1 mp csinálni editorral,de mit veszel belőle?
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendszergazda topic
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad