- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ez ilyen...tessék összeszedni a fegyvereket,stb,és lesz pénz...de amúgyis,pénzt 1 mp csinálni editorral,de mit veszel belőle?
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad 
Új hozzászólás Aktív témák
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad