Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Léghűtés topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hát,ez ilyen...a lagg sajna a nagy terep hozománya.de ami bosszantóbb,hogy a játék sok zárt téren,pl.a börtönben nem "feledkezik" meg a külvilágról,pedig ott ugye full nem látszik...de biztos vagyok benne,hogy az a rész azért akadozik,mert sok zárt helyen meg jó.de egyébként az alapjáték meg se nyekkent nekem pl.soha,viszont a Knoxx-nál be-beakad pár helyen,15-re is leesik az fps rövidebb időre.de sajna mivel csak pc,nem tudom,erre valaha lesz-e külön javitás,eddig minden patchet a konzollal közösen csináltak,és gondolom,ott nem jön ki.megette a fene,hogy egy ócska x360 hardverre bezzeg meg tudnak csinálni mindenféle játékot jól,csak pc-n szop az ember a többször erősebb hardverrel is.mert ugye pl.az x360 videokártyája kábé megfelel egy ős pc-s Ati X1950pro-nak...azt meg tudom,milyen,az volt a 4850 előtt.meg is fogadtam,hogy akkor cserélek kártyát,ha az 5850 30ezer alatt lesz...nem etetem a vidkarigyártókat,mert pár játékot a kedves programozók b...nak pc-re jól megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gmail
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest