Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18308 üzenetére
Hmm...
... akkor most már csak egy kérdés: ha ez most így be van kapcsolva, akkor mennyire van feltekerve a hangszóró, és hány százalékon áll(t) a telefon?#18311 Peaceliker
"Már ittas is vagyok ... "
Na, akkor most kell az Ali-ról berendelni 2db Xdobo BMTL Wow Max-ot, hogy tuti bármilyen gépet túlüvöltsenek az építkezés (felújítás?) alkalmával. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18304 üzenetére
" ... ritka de biztos van olyan telefon ami túlvezérli."
Én ezt nem tudom értelmezni. Mármint értem, amit írsz, de ezt egyszerűen nem tudom elképzelni. Ez nem analóg vonalkimenet, ami X eszközön ennyit, Y-on meg annyit tud.
Szerintem ott valamilyen gyári okosság (plusz eq. / "hangzásjavító" csoda) be volt kapcsolva. Sose jártam semmivel még így."2024:12:08 Earfun ... " – meghallgattam (elég nagy bünti volt ez a "zene"
), de alig vagy egyáltalán nem jött át a torzítás. Pl. mikor elkezdted forgatni, még annyira sem hallottam. Mind1, elhiszem, de a fenti állításomat tartom.
#18303 Peaceliker
Az említettek közül mégis az a legkomolyabb cucc. Legalább van app, eq. megmerném kockáztatni, hogy az is szól a legjobban. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18293 üzenetére
"Azért egy 4kg hangszórót már ha hordozható fogás nélkül nem egyszerű."
Jogos,...mondjuk a T6 Max nem is igazán hordozható hiába van hozzá szütyő, kizártnak tartom, hogy bárki is ebből a célból venné, nálam is ilyen á-ból b-be mozgatás van csak, de zömében fix a helye."De ha sikerül a T6 Max modding akkor végtére is még is csak lett egy termék amit javítottál"
Hát így átalakítva számomra ez tökéletes, mind a külső és így már a belső is (azért mégis csak a hangzás a lényeg) Vannak komolyabb hangcuccok itthon, de ez most valahogy ebben az átalakított formában nagyon betalált. Igazából ez a második csak azért készűl, mert unom már azt figyelni, hogy vajon mikor kell töltőre tenni, mivel nem igazán akarok másik hangszóróra váltani a töltés idejére mert vagy sokkal erősebb/hangosabb, vagy gyengébbek (basszusban) az itthon lévő speakerek
...meg hát kíváncsi voltam, hogy ebből 2db TWS-ben mire is képes"Esetleg a gyártónak kéne írni meg mutatni amit csináltál veri az ő terméküket."
Ez már nekem is megfordult a fejemben, csak nem hiszem, hogy foglalkoznának vele ha éveken keresztül képesek ugyanazzal a pocsék hangzással kiadni, holott azért csak csak bele/hozzányúlnak, de amíg a marketing elviszi a hátán, nem beszélve a kommentek 95%-a pozitív visszajelzés/áradozás, addig még a hangnérnököt is ellehet küldeni fizetés nélküli szabira...úgy látszik elég volt egy JBL féle basszust összehozni és viszik így is mint a cukrot!
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18291 üzenetére
"Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg."
Szerintem is csak ez lehet, vicc az egész, hogy 2db hangváltós 4 ohm-os mezei csipogótól (gyári 8 ohm) lazán Xtreme 1/2 szint leszAmúgy az az érdekes, (ezt még gtx560unlock kollégával is beszéltük) hogy a "tésztaszűrő" lyukacsos fém burkolat sok magashangot visszafog, burkolat nélkül még a gyári magasakkal is egész türhetően szólt
...és sajnos az új csipogókból is visszafog, de szerencsére azért nem annyira, hogy érdemben befolyásolja, de tény, a fém burkolat nélkül hallhatóan jobban, kicsit még szebben szól
"Pedig a T6 Max nem volna csúnya se..."
Nem bizony, az az igazság, hogy ez az egész hókuszpók amit művelek (az mellett, hogy élvezem is barkácsolást) a T6 Max kinézete is nagyban közre játszik, egyszerűen brutálisan tetszik a kinézete, letisztultsága, minőségérzete, minden helyiségben marha jól mutat, mint ahogy már anno írtam is nekem nagyon sokat számít a külcsín, hiába szól jól/szépen ha nem tetszik szóba sem jöhet! Ilyen hagyományos fogantyús speakerek mint.pl. a motion boom vagy az uboom x stb. eleve kilőve, nekem illuzió romboló ilyen kinézetű hangszórók jelenléte a lakásban....nyilván ízlések és pofonok
...mondjuk a Dockinod viszont kimondottan tetszett/tetszik
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18287 üzenetére
" ... minden oda veri ár-érték arányba."
És jó eséllyel súlyban és méretben is, annak ellenére, hogy ez sem egy "pici" hangszóró." ... 7 Oluv EQ így tudsz igazodni a környezethez."
Igen, ez egy kétségtelenül nagy plusz. Nem is értem, hogy a H/K hogy képes 2024-ben app. nélküli hangszórót kiadni. O.K. elvileg a Go+Play 3 magától állítja a környezethez a hangzást, de azért én hallottam olyanról, amikor ez nem igazán jött össze. Akkor pedig az ember ott áll, oszt' néz értelmesen.Egyébként számomra az L és az X között (ha az Earfun-nél maradunk) lenne az igazán tuti egy hangszóró. Elvileg erre ott van a Raver (tényleg, erre is rápróbálhattál volna, ha annyira égeti a kezedet a pénz
), de erről vajmi keveset hallottam, ill. a 1.2-es (kicsit hülyén hangzik, de ez van) elrendezés – vagyis két mély/közép között egy magas – számomra nem tűnik túl vonzónak.
UBoomX: sajna teardown videó még nincs fenn róla, pedig szívesen megnézném azt a hangszórót oldalról / "3D"-ben.
Kicsit torzít a kép, de szinte nagyobb a mágnes, mint a hangszóró." ... át látni Dockin valóban basszus túl vezérelt."
Szokni kell a fülnek a más, de igazából jó hangzást. Ezt írtam már többször is, hogy minél kisebb / gyengébb / olcsóbb / gagyibb egy cucc, annál inkább próbálják a valódi mély hangok hiányát kompenzálni a mélyek felsőbb régiójának az emelésével.Jaj, ezt majdnem kihagytam. Erre neked biztos porcosodni fog.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18285 üzenetére
"Hardverapron volt fent." – ja, értem. Az előző tulaj jó nagyot bukott rajta.
" ... a Motion boom de még se olyan nagy durranás."
Pedig az egy nagyon jó kis hangszóró. Méretben, súlyban én most se igazán tudok jobbat. Tudom te szereted a hangerőt mindig "koppra" tekerni. Hááát... azt aláírom, hogy beállítástól függően hamar(abb) elkezdhet torzítani. Ilyenkor persze a cust. eq.-ba történő kisebb belenyúlás segíthet." ... de most használtan 22e milyen hangszórók vannak?" – megvehetted volna a Boom-om. Az is fenn volt a HA-n.
Mondjuk azt nem úsztad volna meg 22-ből, mert a Foxpost-ot rászámoltam volna. De, mind1, hagyjuk!
"... az egyéni EQ mellet fél hangerő mellet csak 8-10 órát ment ... " – mire nem elég?
Ez megint olyan, hogy kinek, mi (fontos). Nekem pl. mehetne akár egész nap is, ha már 5 perc után lábrázást kapok tőle." ... egyéni EQ bassup nélkül ... "
Na, akkor vagy nem ismerted ki kellőképpen a hangszórót, vagy rövid a memóriád.
Cust. eq-nál nincs BassUP. Pontosabban van, bekapcsolhatod, világít a led, de nem ad hozzá semmit (így nem is vesz el, ha ki van kapcsolva).
Egyébként ezzel kapcsolatban már "futottunk egy kört" ebben a topic-ban ..." ... Boom 2 sokkal jobb választás lehet."
Elsőre azt mondanám, hogy igen, de ... kisebb hangerőn az sem tud többet (szól szebben). Kétségtelen tény, hogy nagyobb hangerőn már jóval többet tud.
És akkor ott van még egy "de". Épp itt a topic-ban írta az egyik fórumtárs, hogy – ha jól emlékszem – 40% környékén nagyon hamar betorzítanak a mélyek. Valamit sikerült alulméretezni ..." ... A Motion Boom ott is elrontott hogy a Soundcore új firmware ... "
Jó eséllyel nem csak a firmware, hanem a hw. is változott ... és nem előnyére ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18282 üzenetére
"22E volt Foxpostal ... " – ezt már írtad, de honnan vetted ennyiért?
Én is ennyiért adtam el a Boom-ot nemrég." ... 3kg de a X10 sokkal jobb mint egy Tozo pa1."
Még jó, hogy jobb." ... mélyebb a basszus de az X10 jobban tetszik nekem."
Alan tesztjében meghallgatva szerintem nem csak a mélyei jobbak, de persze ízlések és pofonok (OK, én élőben nem hallottam, csak a Motion Boom-ot).Gondolom az X10-hez nincs app (ill. eq), hanem egy-két preset (Bass ON/OFF?) között lehet gombbal választani, nem?
-
Ciccuka
veterán
válasz
carl18 #18246 üzenetére
A sima JBL Go, de ott linkeltem is videóban.
Hát az rossz hír, este túl hangos a bejelentkezés.Van még egy Sony SRS-XB30 is, de ennek is vannak bőven hátrányai:
- túl nehéz
- nagyon rossz a csatlakozása (Samsung TV-hez vagy 3-4. alkalomra sikerül)
- a töltése bonyolult ceremónia (külön töltője van és egy fedelet el kell hajtani előtte)
- csupa felesleges funkció, ami kéne az meg nincs -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18260 üzenetére
Te most mit akarsz hátizsákba tenni? Egy W-King x10-et vagy D10-et?
Mondjuk egyik se "apró" hangszóró. Utóbbit itt meg tudod nézni / hallgatni az UBoom X-el szemben.
A D10 az arukereso szerint 369 x 194 x 154 mm, az X10 pedig 324 x 148 x 146 mm.
Én a Motion Boom-ot adta el, és maradt a Motion+ mint "táskás" hangszóró. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18255 üzenetére
Outdoor sima adja a legtöbb basszust
Biztos? nem az utolso 2nel? azoknal durvan berezonal az asztalom egyik takaro lemeze, a tobbinel nem
fuuu en bevallom nagyon tetszik a boom xxx es a ground 0 is
Van 1-2 zene aminel jo az a basszusTudom, hogy nem ugy almodtak meg a zenet a szerzoi, de annyira szorakoztato
Mint mikor motorozok es egy alagut jon, nem lehet mit tenni vissza kell valtani 2esbe, hadd szoljon. Meg van kotve a kezem.
Daft Punk - Doin it right ugy szol rajta mint az alom, azok a nagyon melyek nagyot utnek. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18235 üzenetére
Grat, hogy vegre megjott. Nem csak photoshop?
En meg 50%ra se huztam fel, igaz max 2 orat hallgattam eddig.
Bejaratason en is gondolkoztam, de azert 30-40%on is ezek feher-fekete-stb zajok nagyon hangosak es zavarok lennenek.
Egy tws fules vagy iem eseteben csak bevagod a szekrenybe es senkit se zavar, de azert ez egy joval hangosabb cucc. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18249 üzenetére
"Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus."
Egy "rossz" (nem rossz, csak a valódi hangzástól messze lévő) hangszóró nagyon el tudja vinni az ember ízlését. Ezt már én is megtapasztaltam ...
Az Indoor-os preset-ek beltéri környezetben maximálisan kihozzák azt, amit ebből a hangszóróból ki lehet. Lehetne persze több (nem dB-ben, hanem a frekvencia sáv elején és végén) magas és mély, de ahhoz jobb hangszórók erősítők, stb. (codec támogatás ... ) kellenének.
Az Indoor+ -ban így is van egy pici emelés, de nem sok, valamint egy picit ki van szélesítve (mesterségesen) a "sztereó színpad".
Az outdoor tényleg kültérre – vagy olyan nagy beltérbe – való, ahol elvesznek a mélyek, ill. kevésbé a zenehallgatás a lényeg.
Egyébként egy rosszul, túltolt mélyekkel (mid- / upper-bass) operáló hangszóróra a legjellemzőbb a brummogó férfi hang. Sokszor a zenéből – ha nem ismerjük az adott számot – nehéz megállapítani, hogy ez (a mély) most sok, vagy kevés, de egy férfi (főleg egy mélyebb) hang hangzása árulkodó lehet."LDAC codec és ... "
Ááá, ebbe ne is menjünk bele! Teljesen érthetetlen számomra, hogy egy aptX codec támogatás hogy nem fért ebbe bele, mikor filléres tws fülesek esetén igen.#18251 francz'70
Megszokásból én is meg szoktam járatni a link-elt hanganyagokkal. Általában az első teljes feltöltést követő lemerítés esetén olyan ~50%-ban (ha épp nem hallgatom), akkor ezek mennek rajta. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18235 üzenetére
Jéé!
... és közben úton a másik (is)?
Jött bármi értesítés, vagy egyszer csak csöngettek (esetleg átdobta
a futár a kerítésen)?
" ... azért alkalmanként érezni a hangszóró határait."
Viccelsz? Olyan mindegyiknek van. Én pl. 50% fölé még nem is mentem. Egyszerűen bentre nekem nem kell több.#18236 Ciccuka
Ebben a videóban láttam először (és utoljára, mert nagyon nem az én ízlésem ...)
Meg most látom, hogy ez a majom is tesztelte. Azt mondja "minőséges". Mi baj lehet?
Komolyra fordítva: ez nem az a kategória (br. 7e Ft), ahol lenne app. Ha a dobozán és / vagy a leírásban nem utalnak rá, akkor tuti nincs.
Ha ennyire zavaró a ki-be kapcsolási hang, szerintem küld vissza (amíg teheted). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18208 üzenetére
"Akkor lehet elfogyott volna megint?"
Nem lehet, hanem ezek szerint biztos. Mondjuk - újfent - szomorodjon megy az Earfun-nál valaki, hogy nem képesek már a termék oldalán kiírni, hogy "hé paraszt, nincs, elfogyott".A magyar forgalmazónál is elkapkodták (ott ki is van írva).
Úgy látom most csak a PCX-ben van 1,5× áron (legalábbis ahhoz képest, amennyiért én vettem), és a pepita.hu-n ~1,7-es szorzójú áron."Mar amazon.de oldalon is árulják fekete péntek alatt."
Szerintem ott sincs. Én legalábbis marhára nem látom az "Add to Basket" vagy a "Buy Now" gombot.
Hmm...
€161.34 (~67e Ft ← szép) mégis van, ha az ember átkattint a "Non-Deal Price"
Ha ezt látom előre, akkor meg-"short-olom" ezt a hangszórót (veszek belőle egy raklappal.#18202 GhanBuri Ghan
"Úgy látszik, Magyarország másodlagos országként van kezelve ... "
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Pláne úgy, hogy – ahogy korábban is írtam – egy laza hónappal előbb lehetett itt kapni, mint kb. az egész EU-ban
Egyszerűen az van, hogy túl olcsó lett és/vagy túl keveset szállítanak és/vagy logisztikai problémák ... az egész pedig megfűszerezve a UPS-el. -
hkari
őstag
válasz
carl18 #18198 üzenetére
Jobban jártál volna ha nagyvárosba rendeled valakihez és ő feladja neked sima GLS-el vagy MPL-el.
Ezek a nagy nemzetközi cégek nagyon gázok.
Én még mindig a Go-Play 2 utódját keresem. Nem vagyok JBL fan, de tetszik hogy a boombox-nak van Airplay verziója. Amit ezért otthon jobb lenne használni, plusz okos otthonba is jobban beilleszthető.
Airplay támogatott egyéb hangszóróról tudtok?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18176 üzenetére
"Úgy hogy Uboom X nem jön ki nincs garancia mást is ide hozna az amazon cége."
Akkor most kész, ennyi volt? "Nyert" a UPS? ... és akkor most már soha, semmit nem fogsz merni rendelni, mert mi lesz, ha? Reklamációt se nyújtottál be hivatalosan?"Ahhoz kéne 2 65mm vagy 70mm Woofer ... hol találok jó áron?"
Google, vagy még inkább Ali "speaker 70mm" → link1, link2 (bár ezt "full range"-nek írják). Egyébként jó lenne tudni, hogy most mi van benne ... -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18164 üzenetére
Huu, en nagyon egyutt tudok erezni veled
En majdnem ramentem a Airaux AA-DH1-re amit hardverapron arultak fillerekert. De ugy voltam, hogy sok lesz egy 6. bt hangszoro a hazban
Aztan arultak egy BlitzWolf BW-WA3-t nagyon jo aron, akkor mar nagyon izzadtam. De hala egnek elkelt
Aztan most van egy x-wing x10, bar az nincs jo aron, es tudom, hogy nem tiszta a hangja.
Dejo hogy a soundcore marka nem fogott meg, mert onnan is van 1-2 jo vetel.
Illetve van egy 17 kilos sony party hangszoro kb uboomx arban, de azt meg nem tudnam hova tenni.
Igen, van itt dilemma kerem -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18162 üzenetére
Bocs, de szerintem te mazochista vagy.
Te is tudod, Peaceliker is megírta (pedig ő a "sima" Bang-ra gondolt, ami elvileg a nagytesó ), hogy nem lesz jó. Erre csak erőlteted." ... a Tozo Pa1 helyére akarok valamit."
Mi lett a Tozo-vel? Egyébként a Tozo-t – még ha jó is lenne – hogyan tudná a Bang SE helyettesíteni? Utóbbi nagyon nem hátizsákos hangszóró.
Akkor már én inkább egy Tribit Stormbow Flow-ra néznék rá. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18160 üzenetére
" ... 30 dollár, annyiba nem nagy kockázat!"
Te tudod. Nekem a nyűg, hogy kerülgetni kell utána (mert tuti nem tetszene), vacakolni az eladással ...
Akkor már rendelhettél volna inkább egy UBoom L-et (igaz az ~50$), hátha az hamarabb ideér.
... és azt utána - ha mégse kell - eladni is könnyebb.
UPS-el kapcs. írtam pü.-t. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18152 üzenetére
Akkor mar inkabb a sima Bang-et vegyed, az nagyon tetszik nekem kinezetre. Csak a teszteken azt olvastam, hogy basszus nincs benne.
Az uboomx meg brutalis, az app egybol frisitessel inditott (0.33rol 0.41re). Kb 3 zenet hallgattam meg, de nagyon meggyozo a cucc
Elegge lemerulve erkezett meg, most toltom ezerrel. -
válasz
carl18 #18131 üzenetére
Curren órák alapvetőn megbízhatóan üzemelnek.
2 probléma szokott csak lenni velük.
1- Az óta üveglapja rohadt könnyen karcolódik.
2-Maga a ház és a szíj tud csúnyán kopni a bevonatos óráknál.
Persze ennyi pénzért ez ajándék, de amúgy sem egy drága valami a maga ~4000ft-os teli árával.
Én a Paganikkal szemezek, munkásba az irodába pont elég lenne.
Egy Speedmaster homage panda verzióban adná. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18120 üzenetére
Úgy látom ez egy régi sztori (1 éves?). Jó lenne tudni, hogy mi lett a vége (ezzel kapcs. nem találtam semmit).
Egyébként elég találó ez a komment
A Dávid szobrot sem kifaragva kapta Michelangelo...roller az, csak még benne van az anyagba..."A cím olyan távoli területre esik ... "
Nem akarod hétfőn felhívni őket, hogy segítsenek értelmezni a státuszt? Mire várnak?
a) közelebb költözz Vecséhez
b) más is rendeljen onnan, ahol laksz
c) elund az egészet, és visszaküldhessék, csak nekik ne legyen vele dolguk#18123 gimis
+1 a "Soundcore Motion+"-ra.
Esetleg UBoom L (ezzel nincs személyes tapasztalat, de jókat hallottam róla).#18125 Nessiel
Ebbe kukkants bele: Soundcore Motion 300 or Bose Flex or Tribit Stormbow Flow -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18114 üzenetére
Mondanám, hogy addig állj féllábon, de nem akarok neked rosszat.
Nálad mi az indok. Nálam az, hogy én kértem (érted, én)
2024/11/22 – 14:39 – A címzett kérésére a kézbesítés dátumát átütemeztük.
2024/11/21 – 13:01 – A címzett arra kért minket, hogy ütemezzük át a kézbesítést.
Felül azt írják: Becsült kézbesítési idő hétfő, november 25 a nap végéig.
Én sok mindent hajlamos vagyok elfogadni, megérteni (kevés az ember, hóesés, baleset, stb.), de a búbánatos francért nem képesek normálisan kommunikálni?#18118 hkari
Azt lenne jó tudni, hogy hol lehet panasszal élni irányukba. Jó lenne, ha a külföldi csomagküldők leszoknának róluk. A kínai miért tudja ezt (is) zökkenőmentesebben (nekem ez a tapasztalatom) megoldani? -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18094 üzenetére
Melyik oldalon? A swiship annyit ir, hogy futarra varnak, hogy felvegye a csomagot, gondolom ez az elso lepes.
#18102<Adamsky>
Megkerdeztem legujabb nemet reddites spanomat, aki mar 6 uboomx-et kapott, hogy milyen volt a hangszoro kibontaskor. Lehet kapsz valami erdekes valaszt.
Egy masik reddites tag pedig olyat jelentett, hogy maszik a hangszoro a nagyobb basszustol. Nem marad egy helyben, de lehet csak neki hibas. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18099 üzenetére
Nyugi (mondom, miközben kezd nekem is tele ...).
Nézem a tracking-et, és: "Kérjük, adjon meg helyes címet a kézbesítéshez, különben a csomagot visszaküldhetjük a feladónak."
Most hívom őket ...... megtörtént: Sokan panaszkodnak a UPS-re, és most már értem, hogy miért.
Tegnap még ugye az volt: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt."
Miután beszéltem velük a státusz változott. Sajnos nem mentettem le, de valami olyasmi volt, hogy átütemezve.
Erre ma azt látom, amit fentebb írtam.
Tök normális hangnemben felhívom őket, és jelzem, hogy nem értem a dolgot. Erre azt a választ kaptam, hogy még nem futott át a rendszeren a tegnapi adategyeztetés, ami 2-3 munkanapot (!) vehet igénybe. Én már ezt is le..., de azt nem, hogy a végén még visszaküldik. Na, akkor tuti elszakadna bennem valami.
Próbáltam finoman jelezni, hogy sz@r a rendszerük. Nem feltétlen (csak) azért mert lassú, hanem mert zavaró / félreérthető tájékoztatást ad.
Erre ilyen emelkedett hangon, hogy értsem meg, ő csak azt tudja mondani, hogy ...
OK-OK, de akkor nem lesz visszaküldve a csomag, ugye? Nem.
Hát, kíváncsi leszek. A lényeg, hogy nekem ma tuti nem fog megérkezni. Nem vágok eret, de azért ez felettébb dühítő. -
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18082 üzenetére
Ettol en is fogom a fejem. Banggood kuponnal 20ezer, magyarban 35ezer errol tesz is fel kepet a hirdeteshez, o 30ert adja. Rairok, hogy akkor van magyar garancia, hat az nincs... Nem adja oda kevesebbert, inkabb var masra. Tronsmart bang max banggoodon 50ezer kuponnal, magyarban 66 ezer, marketplacen 65ert arulja, gari nincs itt sem.
De ha nem hangszoro, koncertjegyek, pl dj otira raporgott a csalad, 5+5 perc alatt fogyott el az osszes jegy a ket napra. Mi nem tudtunk ma sem venni. De mar van aki arulj a jegyet kozel dupraaron. Megjegyzem, hogy engem ingyen sem erdekelnek ezek a celebek, nemhogy 15ezret fizessek erte
A legdurvabbak vateran vannak. Ha alacsony a vernyomasotok, akkor oda nezzetek fel, az helyre tesziEddigi legdurvabb az arc, aki 60ezerert arulta a sony bogre meretu kis hangszorojat talan xb100 a tipusa. Es ez nem egyedi eset, rengeteg ilyen van, hogy egy keresessel harmad aron meg lehet venni mm-bol vagy euronicsbol. Valoszinuleg valami penzmosas lehet emogott vagy nemtudom, de hogy nem adnak el semmit az tuti.
Visszaterve az X-re, az nagyon meleg, hogy a nemet srac mar 2. rendeleset is megkapta mikor itt meg senki se. Az elsot 2 het alatt a msodik kort 1 het alatt.
Es itt is az kapta meg elsonek aki ujrarendelte.
Meg egy gondolat, hogy ha valaki lemondta volna es ujrarendeli most, mivel elkezdtek kiszallitani, majdnem 3000 forintot bukik rajta a forint romlasa miatt. 1 usd most per pillanat 390 forint felett van. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18078 üzenetére
Redditen beszélek egy arccal:
Oh, you're still waiting for the delivery. My order from 8 October was delivered to me on 23 October after the initial delivery problems. I then ordered two more devices on 10 November and received them on 16 November.
To be honest, I had ordered six devices the first time. A friend who possibly wanted two has changed his mind, and I haven't yet met the other potential buyers from my circle of friends. In the meantime, I've sold four devices on ebay for a profit, which means I've already got one of my two speakers for free. I'm now waiting to sell the next two and then perhaps order two more.
Hát ez nagyon érdekes... Ja és még érvényes az early bird kupon is, ha valaki most rendelne.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18069 üzenetére
Ennel hallottam sokkal durvabbat
Es ez most nagyon off:
Amcsiban van egy ebay eloszto, ami az exportra szant csomagokat feldolgozza es intezi a vamot stb. (EBAY GLOBAL SHIPPING PROGRAM) Ott felbontjak a csomagot megnezik hogy tenyleg az van-e benne, majd ujracsomagoljak es kuldik tovabb.
A gond a felbontasnal van, ugyanis nem tudni mivel csinaljak de szetvagjak a benne levo dolgot is. Leszednek minden vedocsomagolast, majd beledobjak egy nagy dobozba az egeszet. MIndegy hogy alaplap, alkatreszek, hangszoro a kuldendo cucc, igy indul neki a nagyvilagnak tobb ezer-10ezer km-es utjara.
Gyakran elofordul, hogy egy telefon/tablet/ipod-on egy 10cm-es mely vagas lesz. Vagy 10-20-30 eves bontatlan "mint condition" sokat ero kutyu csomagolasa nagyon megserul, ezzel rengeteget veszit az ertekebol.Szoval mindig van lejjebb
-
Zirowe
nagyúr
válasz
carl18 #18057 üzenetére
Német amazonon pár hónapja van folyamatosan futó ingyenes szállítás akció hozzánk, most jött két csomagom is ingyen.
SSlyTR : igen, újrarendeltem early bird áron -8$.
<Adamsky> : cifrának cifra, de érjen végre ide, működjön, aztán majd folytatom az anyázást.
Egyébként az eredeti rendeléseknél is ez a szállító szerepelt az oldalukon tn nélkül. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18022 üzenetére
aztán ha karácsonyra se jön meg lemondom és ássák el magukat.
Ebben az esetben is jol jarsz, ahogy most a forint gyengul, ha visszakapod karacsony kornyeken a 112 dollarodat, akkor magyarorszag egyik leggazdagabb embere lehetsz
Vagy csak magyarban is vehetsz annyiert UBoomX-et -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18022 üzenetére
"De akkor még is kinek kell írni?" – kelleni nem kell senkinek, de ha mégis írni akarsz, akkor esetleg a service@myearfun.com -on (de ne azzal az e-mail-el, amivel rendeltél) kérdezz rá, hogy ha most leadnád a rendelést, akkor megérkezik-e karácsonyra.
99%, hogy azt a választ (lövésük sincs) fogod kapni, mint én. A kör bezárult. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18015 üzenetére
Én ezen már tényleg csak röhögni tudok. Az angol amazon-on van, és itthon is – nem egy helyen (!) – kapható (mindkét helyen az akciós árhoz képest jóval drágábban).
Tényleg, csak nézek, és nem értem." ... de azt se írják le mennyi a késés. 2 hét? 2 hónap?"
Engem ami kissé szintén kezd zavarni, hogy Oluv se kommunikál semmit. Egy ici-picit lehetne aktívabb. Lehetséges, hogy – ő is – belesz*rik az egészbe, és csak a fejhallgatójával foglalkozik.
Ja, az egyik post-ja alatt írta valaki, hogy az Earfun közben kitolta a 0.41-es fw.-t ..." ... 50e plusz szállítás magyar oldalról ... "
Úgy látom, annyiért már nem kapod meg. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17999 üzenetére
Írtam nekik én is ...
Okulva a fórumtárssal történtekből, egy másik e-mail címről. A válasz:
"Unfortunately, there is no confirmed restock date at the moment. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause.""Mit gondoltak lesz idén Uboom X szállítás?"
Szerintem, nem. -
Richard!
addikt
válasz
carl18 #17999 üzenetére
Az én véleményem az, hogy arra játszanak, minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik.
A többiek is meg fogják szívni, mert ott meg az erafun fogja visszamondani a rendeléseket out of stock-ra hivatkozva.
Ne legyen igazam, de nem fogtok kapni semmit.
Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17988 üzenetére
Amugy adnam, hogy lenne egy talalkozo valahol, ahova mindenki vinne 1-2 hangszorot. Lehetoleg mindenki mast, mert 15db flip 6-on nincs mit nezni. De pl tribit, soundcore, earfun, (akar a tronsmart
), edifier, jbl, sony stb.
Osszemeregethetnenk oket, megvitatnank kinek melyik tetszik. Mik a kulonbsegek stb. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17982 üzenetére
Kb 3 honapja nem gyozott meg 100%ig a t6 max a tesztek alapjan, ezert is neztem meg mi van meg. Vegul berendeltem a UBoomX-et. Valaki egekig magasztalta valaki meg "hat jo" kategoriaba tette a t6maxot. Megjegyzem 5-6 eve vettem tronsmart tws fulest, ami akkor nagyon bejott. Meg itt a tws forumon is ajanlott volt. Szoval a gyarto pozitiv volt a szememben.
Nekem a t6max formaja tetszik nagyon, es pl az uboomx boombox designja annyira nem, egy wking x10 vagy HK goplay sokkal diszkretebb szerintem. De vegul meggyozott oluv, hogy menjek a hangzasra.
A 2 hangszoro nekem a stereo hangzas miatt erdekes. Tudom, hogy 2 vacak nem fog jobban szolni mint egy jo. De pl egy charge 5 arabol kijon 2 ubooml (jo esetben meg egy hasznalhato tws fules is), ahol a c5 csak picit jobb mint az earfun, de a 2 earfun mar sokkal jobb, mint a c5.Igen ezek tesztek nagy resze elfogult is lehet, sok videosnak omesztve kuldi a ceg a kutyuket. Neha ezt erzem az earfun eseteben is. Nehez eldonteni, hoy melyik teszt elfogult es melyikre erdemes hallgatni.
Es ebben ertek egyet, hogy megbizhato teszteloket kell nezni. Csak hat mi van akkor, ha Alan vagy Oluv nem teszteli a kiszemelt hangszorot. Sot olyan is elofordul, hogy Oluv es Alan nagyon mast mond. En altalaban a kritikusabbra hallgatok. Szoval felkeszulok a negativ dolgokra, es ha megsem annyira rossz akkor orulok.
Pl az UBoomL nagyon megoszto, Alan es Techder nem szerette, Oluv meg Kenneth isteniti.De mondok meg durvabbat, asszony xb30 sony-ja, amit Alan jbl charge 4 (akkoriban csak az volt) fole helyezett, egy hulladek. Ugy szol mintha egy dobozban lenne. Ha az ertelmezo szotart felcsapod a "muddy" szonal csak egy kepet talalsz az xb30-rol. Ezt megerositette a reddites srac hangszoro listaja. Akkor hogy lehet masok meg az egyik legjobbnak neveztek akkoriban?!?
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #17981 üzenetére
Mibe éri pontosan be a JBL Xtreme-t Boomboxot?
Az xtreme 1 et mindenben, azt még én is ütköztettem egy kerti partin az egyik ismerősömnél, kültéren még fej-fej mellett, de beltérben, pláne fal mellett a T6 Max alázott, ( 360° is dolgozott rendesen) igaz ez olyan kb. 60-70 % hangerőig utána már mélyben nem nagyon volt különbség csak hangerőben.Értelemszerűen a Boomboxot nem éri be, nem is érheti be, csak gtx560unlock kolléga elmondására hivatkozva, ha a boombox 10/10 akkor ez a tuningolt T6 Max 10/8.5 (neki van/volt boombox 1-e amivel tesztelte)
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17966 üzenetére
"Mivel nincs nyomkövetési szám ... "
Feltételezem te is ezt kaptad e-mail-ben:
"We have submitted the shipment application to the Amazon Warehouse helping us to ship the orders. Please don't worry, you will receive the email from Amazon Warehouse once there is the latest tracking information."
Magyarán azért nincs tracking – és lehet a myearfun oldalon nem is lesz – mert azt majd az amazon-tól kapjuk, ha egyszer feladják." ... így a fene tudja hol van."
Optimális esetben az amazon raktárban, kevésbé optimális esetben úton az amazon raktárba. -
-
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17906 üzenetére
Azért az cink, hogy Kínából előbb ideért ugyanonnan ugyanakkor (najó 1 órával későbbi rendelésem).
Kicsit offolok, de nagyon nagy vétel volt ez a tws füles. 10 ezer alatt volt az ára, ugye 70%kal leárazva. Ennyiért jobbat venni nem lehet. Szép basszusok, a közép és magas is rendben van. Gyönyörű hangszer szeparálásA jbl ilyet még tuti nem gyártott
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17828 üzenetére
Kb max 7-8 ezer forintot érhet a go, kb a xiaomi 5ezer forintos szintjén van. De mivel ez csíbiel ezért legyen 7ezer. De ez a 4watt teljesítmény
20ért már nagyon jó hangszórók vannak, speciel az UBoom is 60 usd, ami elég jó.
Magyarból uboom slim van ennyiért, de az megint csak egy magyarban kapható dolog.
Én tuti tronsmart t6 maxot vennék 19ezerért (és még maradna egy csokira is egy ezres). 4 hangszóró körben és egy mélynyomó lefelé, 8 passzív membrán. Egy próbát lehet teszek is vele.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17831 üzenetére
"Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb."
Igen, erről beszéltem. Random yt. reviewer kap egy készüléket (nem hiszem, hogy vissza kell küldeni), "teszteli", elmondja fűnek-fának, hogy ennél "becsszó" nincs jobb, majd felmarkolja a támogatói link-ről befolyó pénz mellett a yt-től jövő pénzt is. Csóri Oluv ehhez képest fizetett azért, hogy az Earfun-nek dolgozhasson."Csöcsi" mellett gyanítom apu elég rendesen utómunkázza a felvett anyagot, mert nem csak, normalizálva van, hanem "összemixelve" is.
Én ennek nem feltétlen örülök. Sajnos Alan tesztjeinél utó-feldolgozott a hang. Én leginkább Oluv tesztjeit szeret(t)em, mikor a szobában, vagy épp kültéren tesztelt, és nem volt összemixelés. Mondjuk 95%-ban tényleg azt hallottad, amit ő. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17818 üzenetére
Tippre ezutan az osszes Oluv hangolas fizetos lesz, bar errol is ir, hogy masolgatjak az emberek...
Mondjuk az lenne korrekt az earfuntol-hogy amit oluv a sajat linkjen adott el, annak 100%-at megkapja. De tuti nem ez van, mert akkor 10.000 euros osszegrol beszelnenk mar most. De ez lenne a korrekt.
Hozzateszem, hogy vannak youtuberek (plusz patreon oldalon) akik kb heti egy karomkodos videoval ennek a ketszereset alaphangon megkeresik. -
SSlyTR
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest