- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #18068 üzenetére
Grat hozzá!
Az kemény hogy így nagy üres dobozba berakják a hangszórót aztán szállítják gyorsan ki. Bár sajnos ez a amazon eladás is híres arról az alkalmazottak nincsenek megfizetve és hajtják őket.
Így nem kell csodálkozni a termékek sincsenek gondosan becsomagolva, lehet idő sincs rá.De a lényeg megjött és működik!
Így a hangról mi a véleményed?
Firmware után érzed valami javulást? Más hangszóród van otthon?Enyém jövőhéten jön aztán majd meg tudom mutatni pár ismerősnek, így legalább viszek egy kis színt az életükbe.
Mikor nekem jött a Dockin a legerősebb karton papír dobozból van a D fine dobozza még is meg volt horpadva a sarka. Gondoltam is hogy bánnak ott a dobozokkal.
(USA videókba látni az amazon alkalmazottak csak szimplán összetörik vagy be dobják az udvarba az értékes drága termékeket).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest