Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #18559 üzenetére
Nem is az akkura gondoltam elsősorban, hanem az általános tervezésre és anyaghasználatra, igaz amúgy soha sem volt még Earfün termékem, így közvetlenül nem ismerem őket (de amúgy a Dockin is “madeinchina”).
Mínuszokban eddig sem volt sohasem igényem kinti zenélgetésre, meg szintén mínuszokba a telefont is igyekszem ritkábban elővenni a melegebb nadrágzsebből, egyrészről én is gondolok olyankor az akkura, másrészt meg a kezem is fázik olyankor a telefont nyomogatva.
Nálam mostanra a hangszóró recsegése valószínűleg akkor az eddigi sok max hangerő okán alakulhatott ki végül, eddig valamiért azt gondoltam, hogy eleve úgy vannak tervezve ezek a hangszórók, hogy bírják és esetleg halkítják magukat (ezt észre is vettem olykor a Dockin-nál, amikor egyszerre sokáig ment maxon), mert utóbbi években leejtést sem kapott, simán csak az udvari körülmények és pakolgatások okoztak rajta sérüléseket.
Kiteszteltem közben, hogy mennyit bír mostanra így bő 7 éves korában és közepes hangerőn majdnem egész 12 órát tud szólni úgy, hogy nem villan fel az alacsony töltés LED és így rögtön töltőre téve aztán 3 óra 20 perc alatt tölt fel teljesen a saját adapterével (mialatt ki van kapcsolva a hangszóró).
Ha legközelebb veszek esetleg hangszórót, az biztos akkor, hogy túlbiztosított lesz hangerő tekintetében, hogy ne érezzem szükségességét max hangerőn szólaltatni, ezáltal akkor jobban óvva a cuccot.
“Tanulópénz” volt, ami igazából bőségesen visszahozta az árát az évek alatt, mert nagyon szépen kiszolgált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest