- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18445 üzenetére
0.38 lesz az a 0.33, de nem is ez a lényeg. Amit bemásoltál az egy spektrogram és nem frekvencia görbe (ezt Alan mindig is hangsúlyozza, és utóbb rá is írja). A Docik-nál, ami bevágtál, az nem tudom mi.
A sztori másik fele, hogy nem hiszem, hogy magasak terén a "hardware" többet tudna, a Dockin-ban, mint az Earfun-ban. Ez már inkább a hangolás, amit hallasz.
Nekem eddig bejön. Ahogy korábban írtam, nyilván nem hifi. Ennek megfelelően nem is "flat" teljesen. A végeken van egy pici emelés, valamint az plus-os preset-eknél egy kis "sztereó tér széthúzás" (ettől egy hifista már eleve bakot ugrana).A 0.41-ről egyébként nagy a csönd (legalábbis én olvastam Oluv-tól semmit róla). Én spec. a cust. 0.39-el használom, és addig míg nem futok bele valami ordas hibába, nem is tervezem frissíteni. Oluv ezt az fw.-t mondhatni egy teljes nyáron keresztül tesztelte.
" ... Dockin Grafikon és a Túl tolt 120hz basszust ... "
Mondjuk ezt csodálom, hogy eddig nem zavart. Ezt nagyon kellene hallani.
Igaz a plus 2-est, de ebben a videóban Alan összeveti a W-King D8-al. Érdemes csak az első 1 percet meghallgatni. Neked melyik is van? Nem ez, ugye, de nem is az első D Fine?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest