- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18079 üzenetére
Ezért írtam én ide pár hete hogy mi magyarok másodrendű állampolgárok vagyunk hogy időbe nem küldik a rendelést.
Én is tudtam arról hogy aki utánam rendelt németbe hamarabb kapott hangszórót mint én.Akivel beszélté europai?
Csak ez így valóban szívás, hogy akkor volt hangszóró csak azt elsőnek belsős piacon adták el. Aztán mikor elfogyott a vevő most már mehet a balkán europai szállítás is.Csak én elsőnek előrendeltem, Oluv írta ez bízalom Oluv és a cég felé. Persze láttam Patreon oldalon valaki 1 hét után lemondta, nem volt mindenki ilyen türelmes.
Holnap ha minden jól megy megjön nekem is, és akkor végre több mint 6 hét várakozás után megjön a híres hangszóró.PH nem rég írt cikket az Earfun gyártásról, 10 órás egy műszak és 2300 bluetooth headsetet gyártanak az alatt.
Ez alapján Uboom X gyártás se pörgött még fel, nyilván ha nincs igény a hangszóróra nincs értelme legyártani.
Oluv 150+175 hangszórót írt emlékeim szerint Patreon oldalon.
Amerika szintén ennyit kaphatot, így talán 500-600 Uboom X van eddig legyártva.Aztán majd eldől mennyire jó is a minőség, élet tartalom.
Még youtube komment szekcióba írta valaki 18-án rendelt és oktober 26 felé megkapta.
Talán spanyol volt.
Youtubon/redditen én is néztem ki honnan mikor rendelt és mikor kapta. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18079 üzenetére
Na, az kemény! Nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen szinten megy a "feketézés". Így talán annyira nem meglepő, hogy sokan nem jutnak időben a megrendelt termékhez.
Esetleg megkérdezhetnéd, hogy mennyiért sikerült tovább adnia. Ha jól értem 4 árán annyit keresett, hogy a 5. neki nem kerül pénzbe. 112$ / 4 = 28$
Vagyis – feltételezve, hogy 112$ / db-ért jutott hozzá – ~140$ körül (+posta) kellett, hogy darabját adja. Ennyi hülye ténferegne az eBay-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged