- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #18558 üzenetére
De azért attól is függ mennyi használja az ember. Ha Hidegbe télen mínusz fokok mindegyik hangszóró akkuja tönkre megy idővel.
Ez önmagában nem gyártó függő, mindegyik Lítium akkumulátor hajtja és annak a gyengeség a túl meleg túl hideg.
Akkor ha Max hangerőn megy Bass Boost az is tönkre teszi idővel a Woofert.
Meg mivel sokat gyártanak belőle nem mindegyik hangszóró sikerül olyan minőségbe le gyártani.
Kell szerencse meg kímélni a terméket.Nekem D fine Plus 4 éves vigyázztam rá nagyon de ez még mindig hibátlan.
Szerintem a Bluetooth hangszóró az amit elég 5-10 évente váltani. Ha nincs baja elmegy 10 évig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest