- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
Tegnap este ment 4 órát. Persze ez olyan hogy tény ez már tud túl hangos lenni. A nagyobb erő nagyobb felelősségel jár.
Én is 50-65 százalék körül elég a Indoor plus.
Outdoor sima adja a legtöbb basszust, de az fél hangerőn is elég hangos.
Minden esetre jó termék ez és akku idő is biztató.Én a Ledeket kikapcsoltam ne egye az akkut.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
" ... azert 30-40%on ... "
Apropó hangerő fokozat! Sajnos ott is tetten érhető, hogy van az Oluv féle, meg az Earfun-os hangolás, hogy már cust. eq. használata esetén is bukjuk az Oluv preset-ek esetén aktív hangerő-skálát. Nagy kár!
Félre ne értsen senki! K. jó a cucc, csak vannak ilyen apróságok, amik, ha nem lennének, akkor már-már tökéletes lenne.
Én pl. a gyári – Isten tudja hány – preset helyett betettem volna egy bass / treble tekerőt. Az emberek 90%-nak az a legjobb. Az eq. sok esetben overkill.
Az előbb említett mély magas állítás mellé pedig odatettem volna az Oluv féle preset-eket." ... bevagod a szekrenybe es senkit se zavar ... "
Hát, igen. Ilyenkor jól jön, ha az embernek van egy garázsa / pincéje, vagy akkora a lakás, hogy egy távolabbi szobába be lehet zárni a hangszórót, hogy ott "dünnyögjön" magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest