- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18165 üzenetére
Néha jó új hangszórót kipróbálni!
De nyilván én se akarom pénzt kidobni a ablakon.Most az a Uboom X volna érdekes ha megjönne egyszer az életbe talán. Jó esetbe Karácsonyra ide ér, de valahogy nem igazán érzem (Abádszalókra) szívesen hoznak valamit. Szerintem a legjobb ha elengedem a dolgot, ebből nem lesz szállítás vagy eltűnt a csomag.
Arra azért kíváncsi vagyok akinek megjött a Uboom X mit szól hozzá? Bejáratás után? Új firmware mellet mit megy? Akku idő fél hangerőn?
Basszus mélység, erő? Hangkép? hangminőség? Látszik Oluv odatette magát?
Beltéren,kültéren? esetleg egy Harman Kardon/JBL Termék ellen hogy állja meg a helyét?
Hangerő? melyik a legjobb EQ mód?Ha már nincs fizikai termék legalább hadd álmodozzak róla.
Hallgatom az Edifier R1280DB-t és azt képzelem UBoom X.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest