- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18291 üzenetére
"Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg."
Szerintem is csak ez lehet, vicc az egész, hogy 2db hangváltós 4 ohm-os mezei csipogótól (gyári 8 ohm) lazán Xtreme 1/2 szint leszAmúgy az az érdekes, (ezt még gtx560unlock kollégával is beszéltük) hogy a "tésztaszűrő" lyukacsos fém burkolat sok magashangot visszafog, burkolat nélkül még a gyári magasakkal is egész türhetően szólt
...és sajnos az új csipogókból is visszafog, de szerencsére azért nem annyira, hogy érdemben befolyásolja, de tény, a fém burkolat nélkül hallhatóan jobban, kicsit még szebben szól
"Pedig a T6 Max nem volna csúnya se..."
Nem bizony, az az igazság, hogy ez az egész hókuszpók amit művelek (az mellett, hogy élvezem is barkácsolást) a T6 Max kinézete is nagyban közre játszik, egyszerűen brutálisan tetszik a kinézete, letisztultsága, minőségérzete, minden helyiségben marha jól mutat, mint ahogy már anno írtam is nekem nagyon sokat számít a külcsín, hiába szól jól/szépen ha nem tetszik szóba sem jöhet! Ilyen hagyományos fogantyús speakerek mint.pl. a motion boom vagy az uboom x stb. eleve kilőve, nekem illuzió romboló ilyen kinézetű hangszórók jelenléte a lakásban....nyilván ízlések és pofonok
...mondjuk a Dockinod viszont kimondottan tetszett/tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- eFootball
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest