- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #18560 üzenetére
Igen nem buktál mert 7 éve megy végül is.
Azt kell nézni az alatt örömet okozott.Igen ha több hangerő kell jó az olyan hangszóró amibe van tartalék. Meg számít hova akarod, Dockin ilyen elegáns modern de kényes. Könnyen szedi a sérüléseket.
Azért hozzá teszem valakinek egy Bluetooth hangszóró 2 évet alig bír ki. Ha 7 évesen ennyit bír az akku azt mutatja van még abba szufla.
Sajnos 10-15 év egy Lítium akku élet tartalma maximum. Valami ilyesmi rémlik nekem.Dockin D Fine Evo is van nekik cserélhető akkuval.
Bluetooth 5.1 sbc Codec. Csak 150 euró ami már nem olcsó persze volt infláció és társai.
Azért a 120Usd jobban Megéri főleg ha számít a hangerő.
De erről írtam régen egy erősebb hangszóró fél hangerőn többet bír mint egy kisebb Max hangerőn.Néha írtam a Cégnek de nincs tervbe új hangszórót csinálni. A D fine evonak jönne egy rádiós verzió.
Még az Earfun tudna csinálni egy D fine méretű Boomboxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest