Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Sajnos ha a hangja se tőkéletes akkor valószínűleg valami hardveres károsodás érte.
Nekem van egy ugyan ilyen hibás hangszóró. W-King D8-Evolveo P6 néven fut a piacon.
Kaptam mert a hangszóró recseget, ezt leszámítva a hangszóró erősítő akku része tőkéletes.
Még pont azt írták többet ilyen hangszórót nem éri meg javítani mert a Woofer peremének javítását 10E vállalják minimum hangszórónként.
Nekem a Evolveo ingyen volt, de így se volt érdemes bele fogni.
Engem ez fogadott, porvédőt snicerrel levágtam aztán oda jutottam nem éri meg rá időt pazarolni mert sajnos ha nincs pótalkatrész javíthatatlan.
Ami nekem volt hangszóró úgy jutott ide hogy 20-30X alkalommal esett le 1,5 méter magasságból az útolsó esés viszont komolyan tönrke tette a Woofert.
Keresgéltem pót alkatrészt nem találtam, egy darabig jó ötlet lett volna javítani.
De a Charge2+ is van nekem JBL ami szintén hibás "Töltö áramkör hiba" és azt se érte meg javítgatni.
Alkatrésznek fel lehet rakni, én is úgy akarom eladni a Evolveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Autós topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Outlook topic
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Engem ez fogadott, porvédőt snicerrel levágtam aztán oda jutottam nem éri meg rá időt pazarolni mert sajnos ha nincs pótalkatrész javíthatatlan.