Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #18554 üzenetére
Sajnos ha a hangja se tőkéletes akkor valószínűleg valami hardveres károsodás érte.
Nekem van egy ugyan ilyen hibás hangszóró. W-King D8-Evolveo P6 néven fut a piacon.
Kaptam mert a hangszóró recseget, ezt leszámítva a hangszóró erősítő akku része tőkéletes.
Még pont azt írták többet ilyen hangszórót nem éri meg javítani mert a Woofer peremének javítását 10E vállalják minimum hangszórónként.
Nekem a Evolveo ingyen volt, de így se volt érdemes bele fogni.
Engem ez fogadott, porvédőt snicerrel levágtam aztán oda jutottam nem éri meg rá időt pazarolni mert sajnos ha nincs pótalkatrész javíthatatlan.
Ami nekem volt hangszóró úgy jutott ide hogy 20-30X alkalommal esett le 1,5 méter magasságból az útolsó esés viszont komolyan tönrke tette a Woofert.
Keresgéltem pót alkatrészt nem találtam, egy darabig jó ötlet lett volna javítani.
De a Charge2+ is van nekem JBL ami szintén hibás "Töltö áramkör hiba" és azt se érte meg javítgatni.
Alkatrésznek fel lehet rakni, én is úgy akarom eladni a Evolveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest