Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videószerkesztés
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
greenpro2011 #20294 üzenetére
ha bbox szeru dinamika a cel, es lehetoleg olcsobban, akkor uboom x. ha egyaltalan meg kaphato.
-
greenpro2011
csendes újonc
Sziasztok.
Miután külföldön(kipróbálás nélkül) vettem egy Bose soundlink maxot, eladtam az első szériás boomboxot. A bose sajnos közel sincs hozzá.Nem azt mondom, hogy rossz, szépen szól, de nyilván a dinaamikája meg sem közelítia JBL-t. Valószínűleg el fogom adni, és szeretnék helyette valamit venni.(A nagyobb neveket néztem, de nem ragaszkodom semmilyen márkához, kizárólag a minősége számít) Boom 2 Plus-t nézem, szerintetek érdemes ebben gondolkoznom ha a JBL-hez hasonló hangzást keresek, vagy maradjak a Boomboxnál? Az ára kevesebb mint a fele, ennyiért jó vétel lehet, vagy mi jöhetne még szóba szerintetek? Köszi -
Sterilzona
senior tag
Igen, pincebe. Van konektor. Alkalom szeruen, de persze nem csak ott szolna, biztos talalnek ra alkalmat, de most elsodlegese oda vinnem le. Hangzas alapjan tenyleg nem tudom. De az amit ajanlotgal nem tunik rossznak, s azthiszem lattam is rola mar magyar videot.
Rakeresek.
Koszi 🙂 -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona #20290 üzenetére
"Ne haragudj. De en nem ertek hozza ... " – no problem! Nekem sem az volt a célom, hogy leszóljalak, csak szerettem volna rávilágítani a kérésedben rejlő ellentmondásra.
Jó hangzás / basszus: anélkül, hogy értenél hozzá, feltételezem te is tisztában vagy azzal, hogy előbbi igencsak egyén függő. Ami az egyiknek jó, azt a másik bottal sem piszkálná meg. Ezért is kérdeztem, hogy melyik JBL lenne a "nagy ő", ha a pénz nem számít?"Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge ... "
Azért lenne jó egy viszonyítási alapot találni, mert ha még ezeket sem hallottad, akkor simán előfordulhat, hogy ajánlunk valamit, amire utólag azt mondod, hogy nem erre gondoltál, mert ...Egyébként kb. mindentől függetlenül – kicsivel ugyan a keretösszeg felett, de – szerintem a korábban link-elt Soundcore Boom-nál nem igazán van létezik jobb alternatíva.
Más (kicsit): azt írod a pincébe kell. Egyáltalán szükséges, hogy akksis (!) bt. hangszóró legyen? Lesz mozgatva (vagy ott fog dekkolni a pincében), van a közelben konnektor?
-
Sterilzona
senior tag
válasz
<Adamsky> #20289 üzenetére
Ne haragudj. De en nem ertek hozza, kulonben nem kerdeztem volna. Tok laikuskent, szerintem az hogy a mely jo es erolteljes valamit szepen szol, mashogy nem lehet megfogalmazni. Miert lenne ellentmondasos az, hogy szepen szol. Meg az osszeg, nem tudom mi mennyi. Es, hogy miert jbl ? Mivel az a legismertebb talan, amit szerintem mindenkinismer, meg az is, aki laikuskent erdeklodott a topicba 😁 Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge tipusra esne a valasztasom, gondolvan, hogy a merete miatt talan van benne ero is.
Koszonom szepen az ajanlasokat -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona #20286 üzenetére
"Semmi extra kivansag, jo legyen a mely, basszus hangja, s a tobbi is szepen szoljon azert."
Írnék erre pár analógiát, csak, hogy értsd, ez így mennyire ellentmondásos (pláne 20e Ft-ért).
Kellene egy autó 2-3 "misiért", semmi extra, de azért legyen jó vezetni, és gyorsuljon rendesen.
Ajánljatok egy PC-s konfigot, semmi extra, csak a gyereknek kell játékra."Ha nem szamitana az osszeg, biztos jblt vennek."
Melyiket? Csak, hogy lássuk mi lenne az elképzelés ...Én ezt venném (most kb. 22e Ft)
#20287 Cyborg
Szvsz. keveselné benne a mélyeket (ha már ennyire ki lett hangsúlyozva) -
Cyborg
őstag
válasz
Sterilzona #20286 üzenetére
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Pincebe szeretnek egy hangszorot, telefon melle. Semmi extra kivansag, jo legyen a mely, basszus hangja, s a tobbi is szepen szoljon azert. Nem kell oriasi hangero, de azert legyen hangja. Kb 20 ezerre gondoltaam, ennyiert tudnatok setleg ajanlani valamit ?
Ha nem szamitana az osszeg, biztos jblt vennek.
Koszonom. -
bwoay
nagyúr
válasz
Aprósólyom #20283 üzenetére
szerintem tök jók ezek! nekem JBL Cip 4 van, másnak nem ajánlanám, meg nem is 7 rugóba került, de a méreteihez képest decens a hangja, és ezt aztán tényleg arra szánták, hogy felakaszd mindenhová. tudtommal ennek a soundcore-nak jobb a hangja. ja és állat ez a színváltozat.
feltétlenül számolj be, hogy milyen! EQ-zható? -
Aprósólyom
addikt
A rothadó fogyasztói társadalom... 7100 forintért nem tudtam ott hagyni.
Ki kell próbáljam, hogy mit tud 2025-ben egy ilyen zsebmitugrász.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
peppe79 #20280 üzenetére
És? Tessék már használni, megdolgoztatni a legfantasztikusabb szervünket!
Mondok egy ötletet: pár méter paracord és csinálsz egy hálós tartót neki, amit karabínerrel oda rögzítesz, ahova csak akarsz. Ha nem tudsz csomót készíteni, tonna számra találni videót a youtube-on.
Azért annyival jobb a Uboom L, hogy ne ezen múljon már. -
peppe79
senior tag
válasz
Aprósólyom #20278 üzenetére
Ha csak fixen egy eszközön kellene tartsam, akkor nem lenne semmi gond, csinálnék neki valami tárolót. De ez egy meglehetősen mobilis munkakör, raktárban, bent az üzemben, néha az irodában is, időnként munkagépet használva, időnként pedig anélkül. Ezért lenne a legkézenfekvőbb egy karabineres rögzítés.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
-
peppe79
senior tag
válasz
Aprósólyom #20275 üzenetére
Köszönöm az infót! És ezeket lehet valamire rögzíteni?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
peppe79 #20271 üzenetére
Vagy Uboom L 47 USD most ackióban, ingyenes kiszállítással. [link]
Tribit XSound Go is jó ajánlás Cyborg részéről.Mindkettőnek van EQ állítási lehetősége, ami azért lehet, jó, mert a podcastok mélyhang kiemelését vissza lehet venni, ami segíti növelni a játékidőt. (Mély hangok jobban eszik az akkut mint a közép és magas hangok)
Véleményem szerint Uboom L jobb vétel, viszont valamivel nagyobb és nehezebb. Ha számít, hogy minél kisebb legyen, akkor Xsound Go: a méretét majd csak a letölthető manuálban találod meg. -
peppe79
senior tag
Sziasztok!
A munkahelyemre, raktártérbe keresnék egy relatív kicsi, könnyű, hordozható bt hangszórót, amiben azért van némi tartalék is.
A fő szempontok a rögzítési lehetőség, hogy strapabíró legyen, és bírja az akkumulátora. Zenét ritkábban hallgatnék vele, inkább a közéleti műsorok érdekelnek. Mi ami most ajánlott a 10-15 ezres kategóriában? -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #20269 üzenetére
"Hiába Nyomod a EQ-t a Evolveon nem lesz sokkal jobb a hangja.".
Te Tronsmart Groove-t ajánlottál 10E körül mikor a Tozo 12E nem jobb ár-érték arány.
Én is tudok személyeskedni csak nem akarok tiltást....Én Súly alapján néztem mert a Groove és 450 gramm körül van a TOZO 595 Gramm általam mérve.
Mi az hogy én hogy kerülök megint ide? Lehet több racionális ajánlást adtam mint te.
Minden ajánlást ár-érték alapján hozok nem személyes elfogultság alapon.Te viszont még ennyi év után is a Groove-t ajánlod mint ha nem lenne ezer meg 1 jobb hangszóró ebbe a árkategóriába. A 30 Wattos új Xiaomi Outdoor 12-13E körül van akkor inkább azt kéne ajánlani. Hazai Piacon sokkal jobb választás, de UBoom L is van 15E körül akciósan.
ÉS a Méret Mánia .... (Méretek: 106 x 106 x 60 mm
• Súly: 480 g) Groove 2 paramétere, ez is a Tozo között van 115 Gramm.
A Groove 2 se olcsóbb mint 10E forint, és akkor nem sokat kéne agyalni melyik a jobb.Méretbe és árba nagyon közel van a kettő egymáshoz.
(NO OFFENSE PLS) De te neked fizetnek ezért? Mert valahogy nagyon nem értem miért ragaszkodsz ennyire hozzá. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #20268 üzenetére
Hogy kerültél már megint képbe, ezt anno már kiveséztük ha jól emlékszem, és kicsit más volt a véleményed, abban egyetértettünk, hogy basszusban lehetne erősebb és eq-ni kell, de kb. ennyi. Akkor kezdted el szapulni mikor erre a Tozora rátaláltál. A Tozo jobban szól, na bumm, és akkor mi van? Kategóriában is feljebb van, az hogy csak 12 000. az egy dolog, te valami 5000 ért vetted az Evolveot
nem értem mit keversz itt, miért nem azt a jbl go-t raktad mellé vagy egy Select go-t vagy egy Tripet vagy mit tudom én, hiszen a méret miatt lett ajánlva a Groove és azoktól fényévekkel jobban is szól!
Az Uboom vs. Evolveo videód mennyire életszerű
...legközelebb mit dobsz be, Uboom X vs.Tozo Pa 1
(Mondjuk annak szerencsétlen Evolveonak egy eq-t azért nyomhattál volna ha már egyszer te is tudod, hogy kell neki, nyilván nem oszt nem szoroz de ha már a Tozo-t bass eq -val is tolod...
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #20262 üzenetére
Még mindig itt tartasz hogy a Tronsmart Groove-tól nem látsz tovább.
A TOZO PA1 megette reggelire, mikor megvásároltam a TOZO 12E forintért első volt egy teszt. Nem igazán van miről beszélni, fél méterről vettem de a Evolveo/Groove még csak közelébe sincs. 50 CM-re volt a Telefon a hangszóróktól, szerintem a tesztem jól demonstrálja a Groove nem valami jó. -
Kicsit beszelgettem a soundcore supporttal, mar nincs gari a hangszorora. Azt irjak, ha veszek egy masik hangszorot adjam meg nekik a rendelesi szamot es visszautalnak 15%-ot
Chatgpt szerint eldurrant a bluetooth modul. Probaltam pc-rol is firmwaret frissiteni, de a pc sem latja a hangszorot. Tölteni tölt, az erősitő megy, de csak aux-rol..
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #20264 üzenetére
Szerintem szimplán tróger cég,
, már bocsánat. Én ezért sem vennék tőlük drága hangszórót. T7-t meghallgattam sok tesztben. Az 10K-ért a geekbuying-ról refurbished áron, még egy elfogadható ajánlat, szerintem. De a legtöbb hangszórójuknál tipikusan előjön, hogy az ének hangok (uper-bass tartománytól fölfelé ~1KHz sávszél) nem az igaziak vagy túl kevés vagy túl sok.
Ez a T7 is szerintem csak véletlen sikerült relatíve korrektül. -
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom #20263 üzenetére
A vicc az, hogy még a gyártói oldalon sem tökéletes a méret, sőt még a súly is egy picit több...
...bár nyilván adnak egy +/- tűréshatárt de azért na... -
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom #20261 üzenetére
Te a csomagolás méretet/súlyt nézted?
Na most direkt meg és lemértem - mivel van 2db is belőle - 9.8 × 9.8 × 5.8 és 445g.
Mondjuk ami egy kicsit bezavarhat az az akasztó az egyik sarkán (valszeg sok helyen ezért is adnak meg más méret) de ez ha nem kell simán lecsavarozható ...és így kb. 5g-al még könnyebb
..ja egy flip5 öt is lemértem (lányomé) alapból 539g és 18 cm, így kézbe mindkettő, hát hidd el rohadtul nem egy kategória(..és még akkor sem ha a flip6 elvileg csak 500g
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #20260 üzenetére
De az már messze nem pocket méret: durván 110*110*60 és 600g. űrméretben és súlyban is Flip6&7/Sound Outdoor kategória, sőt, most hogy számolgatom, űrméretben és súlyban is nagyobb a Tronsmart Groove 2 mint egy Fllip 6. Szóval egyáltalán nem pocket kategória, majd' ~8dl+60dkg.
Szóval nem igazán érdemes összevetni a 3dl+20-30dkg zseb kategóriával. Akkor már inkább Tronsmart T7, Xiaomi outdoor, HiFuture Alpha az ellenfelek méret, súly és ár kategóriák tekintetében. -
francz'70
senior tag
válasz
Janusz001 #20251 üzenetére
Én ezeket az 5w -os cincogókat kerülném. Akkor már inkább egy Tronsmart Groove vagy Groove 2 ...kb. hasonló méret és talán 15-20 dekával ha nehezebb de olyat szól, hogy letépi a fejed
Méretéhez képest van mély is és nagyon tisztán szól, az akku idő meg parádés
Ezeket a Go, Pocket, Select 4 Go, Trip, Mirtune H1 stb. földbe döngöli és mindezt kb. 9985.-ért itthonról [link] de Geekbuyinról akár 8560.- ingyen kiszállításal
..de nyilván csak akkor ha még befér a töltő mellé.. -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #20257 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy BT speaker nem jó oda, viszont Nekem pl kicsi a helyem az asztalon, ezért gondoltam vmi monitotta rakható/akasztható cuccra, vagy vmi kisebb 2.0-ra. A monitoromnak nagyon gyér hangja van, még a beszédet is alig hallom rajta, ezért gondolkodom ilyen szarokon.
...de amúgy hajlok valami fapados genius, vagy logitech 2.0-ra, tele van ilyenekkel az alza -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #20257 üzenetére
Nekem pl tök jó motion+ PChez kialakítása miatt ne legyen zsúfolt az asztal monitor alatt szépen elfér BT keresztül kapcsolódik szóval még kábel se kell 1 hónapig bőven bírja az akksi videózni használom podcast meg néha játszani és általános felhasználás. ilyen távolságban még némi sztereó teret is szolgáltat szal nekem bejött erre célra. Ha nem zenére használod meg full hangerőn félelmetes meddig bírja az akksi uboom X kb le se tudom meríteni filmezéshez soundbarként használva.
-
<Adamsky>
nagyúr
Laptop mellé hangszóró: nehezen tudom értelmezni, hogy minek. Ezt egyedül használja az ember, nem? Akkor nem 100× jobb erre a célra egy fej- vagy fülhallgató?
PC mellé: ugyancsak. Bár ott elhelyezéstől függően egy 2.0-s vagy 2.1-es cucc az ideális és nem egy bt. hangszóró.
esetleg (mindent is tud, minden is van benne)
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Cyborg #20255 üzenetére
De látszik milyen hangszóróval szerlik, valami 1-1,5". Használtam már ilyet. Tényleg jobban szól, mint a monitor beépített, viszont ettől még külön pénzt adni érte vétek. Csak támogatod az ipari hulladék gyártását, hiszen hiába szól egy ici-picit jobban, nem lesz akkora különbség, pláne nem akkora, hogy megérje külön 6-8K ért. Pont ezért mondtam, hogy bármi másra érdemesebb az a pénz. Hidd el, hogy azok nagyon szarok.
-
Cyborg
őstag
válasz
Aprósólyom #20250 üzenetére
Van zenére Uboom X, és Uboom L is a családban, nekem csak a monitorhoz kell vmi foskazal, a monitor hangszórójánál bármi jobb, de sajnálnám az akkut, ha tönkremenne benne, ugyse lenne hordozva.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Janusz001 #20253 üzenetére
https://www.emag.hu/anker-soundcore-select-4-go-hordozhato-hangszoro-5w-ip67-20-oras-autonomia-lila-a31x10q1/pd/DM6P2QYBM/
De, ha nem eredeti? Nem bízom annyira az emagban se már, a hülye marketplace fságuk miatt. Bár ezt a lilát az emag forgalmazza, ha esetleg szar valami vagy gyanús, hogy nem eredeti, akkor el kell állni a vásárlástól?!
-
Janusz001
őstag
válasz
Aprósólyom #20252 üzenetére
Lehet várok valami akcióra, jó pár Anker bt hangszóróm van, annyira nem sürgős.
-
Aprósólyom
addikt
-
Janusz001
őstag
válasz
Aprósólyom #20247 üzenetére
#2 Xiaomi Sound Pocket , ezt már nézegettem azóta, szerintem nekem tökéletes lesz.
Soundcore Select 4 Go -t nem találom anker webshop ban.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Cyborg #20248 üzenetére
Ne B__ZD-L a pénzed ilyen ipari hulladékokra, akkor már add oda egy hajléktalannak. Helyette meg vegyél normális hangkeltőt. Ennyi pénzért pedig már itthon is kapsz érdemleges terméket. Minek alizni valami szemétbevalót?
#20249 bwoay
Elfeljtem mindig, hogy érdemes a global site-on USD-ben nézni. Én meg mindig EUR oldalt ütöm be...
sorry.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Aprósólyom #20247 üzenetére
apró kiegészítés: az a Uboom L még 16k sincs a jelenlegi dollár árfolyam mellett.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Janusz001 #20246 üzenetére
Kicsit konkrétabban az árral, mert a Flip 2-3x annyiba kerül mint a egyik-másik GO.
#prioritási rendben:
Ha kicsi kell, én a #1 Soundcore Select 4 Go-t választanám. (Egyébként laposabb mint egy JBL GO, ami laptop táskánál számíthat) Ha kicsi és az ár is szorít, akkor #2 Xiaomi Sound Pocket.
Flip méretben #1 Uboom L (~19k myearfun.com/eu oldalon akciós) vagy #2 Xiaomi Sound outdoor (15K). Ha még jobban számít az ár Flip méretben: #3 HiFuture Alpha 11K (Sound Outdoor és az Alpha ugyan úgy 2-utas mint a Flip 6 & 7. Uboom meg stereo)ui.: Látom HiFuture Alpha-ból listáznak a kereskedők 20W és 15W "változatot". Hülyék! Alpha csak egy fajta létezik, 2-utas: 1db 20W mély-közép és 1db 15W magas hangszórós kiépítés.
-
Janusz001
őstag
Laptop mellé szeretnék valami kis takaros bt hangszórót, kiváltandó a fapados beépítettet. Jó lenne, ha a töltő mellé beférne a táskába, nézegettem ezeket a jbl flip és go megoldásokat, jó lenne olcsóbban megúszni.
-
válasz
<Adamsky> #20244 üzenetére
2020 november. jah, ahogy írod. neten talaltam újabb firmwaret de enm az enyémhez. ezért írtam, hogy ez még a régi verzió. egyébként ha én feltöltve raktam le hosszabb időre akkor legközlebb lemerülve tudtam megint használni. lehet nem kapcsolt le rendesen soha. ezért gonodlom, hogy a táp lehet rossz vagy hülyéskedik. ha nagyon nem megy, akkor holnap szétpajszerolom, hátha látok valamit.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces #20243 üzenetére
" ... az első is ezt csinálta ... "
Ez már a második, ami ugyanígy halálozik el nálad?
Mikori volt az első? És ez a mostani? Csak mert én a sajátomat 2020 szept. végén vettem (még az Ali-ról, mert akkor talán még nem is volt soundcore.eu vagy, ha igen, ott drágább volt), és azóta működik. Igaz mostanában keveset, de azért folyamatos használatban van." ... újabb verziók vannak ... " – szerintem két verzió van. Legalábbis fw. alapján jól elkülöníthetően. Az enyém (fw. alapján) a régebbi.
-
válasz
<Adamsky> #20242 üzenetére
ki és bekapcsolásnál egy rövidke dallamot játszott le. ez már nincs. csak bekapcsol és világit.
lehet a táp része halt meg és azért nem megy a bluetooth rész. megpróbálom tölteni, csak most épp töltöm a tribit hangszóróm.
venni mégegyszer nem fogok ilyet az biztos. ez már a második motion+. az első is ezt csinálta, de az még garis volt. annak visszakaptam az áráat, ha jól emlékszem és utána vettem mégegyszer egyet. azóta ha jól tudom már újabb verziók vannak. talán azért működnek jól a többieké.
gari nélkül szerintem válaszolni sem fog a support. -
<Adamsky>
nagyúr
"van ra vmi "hard"reset gpmb kombinacio?"
Azt csinálta meg a bt. gomb & hangerő+ lenyomásával ...@vicces
Mondjuk ha jól csinálod, akkor én azt feltételezem, hogy pl. a welcome tone-t újra hallanod kéne. Azt anno te kapcsoltad ki (hogy most nem szól)?
Én azért írnék a support-nak. Nagyon készségesek szoktak lenni." ... közben már auxon is elhallgatott."
Akkor ez lehet ennyi volt.
Nem tudom olvastad-e a korábbi hsz.-om, de most gombokért (~18e Ft) akciózzák a Motion+ -t ... -
-
sziasztok!
be akartam kapcsolni a motion+ -omat, de úgy néz ki, hogy lehalt a blutotooth vagy az okos része. bekapcsol mindenféle hangeffekt nélkül. aux-ról megy, világit a power. a bass a plusz és a minusz gomb is működik. a bluetooth egyátalán nem világit, a telefon sem látja. nyomtam már neki hangerő+ + bluetooth gombot hosszan. ilyenkor kb 5 másodperc múlva elalszik egy pillanatra a power led. de a bluetooth mégm indig nem megy. kábelen meg már kb semmit nem tudok használni vele.
van erre valami javítás? gari már réges-rég nincs. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Samott #20234 üzenetére
" ... mar van egy earfun uboom l-em ... " – no, akkor a sztori ezen része kipipálva.
" ... kenyelmetlen telefonrol streamelni ra a radiot ... " – mit értesz az alatt, hogy kényelmetlen? Ennél jobb dolog, hogy – pláne beltérben – nem kell többet a gyenge vételi képességek miatt sistergő adást hallgatni, csak "bumm", bekapcsolom, és sokszor jobb (akár CD minőségben → vannak csatornák, ami flac-et stream-elnek) minőségben, de legfőképp tisztán szól minden, nehezen tudok elképzelni.
Szóval, ha van net, nem kérdés, hogy nem bohóckodnék FM-rádióval.#20236
" ... amiatt kerul ketszer annyiba mint amit erre szanok ... "
A JBL Tuner 2? 80 € = ~31e Ft. Ez sajnos ennyi (itthon talán még drágább is), és a "noname" tesó sem olcsóbb.Most ugrott be, hogy egyszer már valaki szintén sokat kattogott az FM-rádiós bt. hangszóró témában, és a kicsit vicces Niceboy márkánál kötött ki.
... de attól tartok, bármelyiket is veszed, jó eséllyel szo*ni fogsz az esetleges vételi problémák miatt.
-
Samott
addikt
válasz
Aprósólyom #20235 üzenetére
Pont azert kerdeztem itt, hogy van-e ebben a mufajban jobb ajanlat. JBL jo lehet, de nincs szukseg nalunk DAB ra es gondolom amiatt kerul ketszer annyiba mint amit erre szanok. Es nem kendacsolni akarok, hanem egygombos megoldast keresek.
-
Samott
addikt
válasz
<Adamsky> #20232 üzenetére
Koszonom, ertekelem az igyekezetet, de mar van egy earfun uboom l-em es pont azert keresek radiot, mert kenyelmetlen telefonrol streamelni ra a radiot, amit amugy az eterbol is vehetnek. Nem kell nagy hangero, csak abban a szobaban szoljon ahol vagyok, vagy barhol a haz korul. Nem, nincs szuksegem DAB-ra plane hogy itthon nincs is ilyen szolgaltatas. Es nem akarok tobb eszkozzel, meg madzagokkal bohockodni.
Ereztem hogy nem nagy a valasztek, en se rajngok a SAL-ert, de nem talaltam mast. Ezert kerdeztem, hatha.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #20232 üzenetére
Én is ugyan ezt csinálnám. Ezért is kérdeztem a feladatot, de az "ott szóljon ahol éppen vagyok" nem vitt közelebb...
#20230 Kapanyél: A vétel nem mindenhol tökéletes, mert fizikai korlátai vannak. Ez nem a dátumtól függ. A fejlődés csak az elektronikát tette kisebbé, nem pedig a rádióhullámokat felvevő antennáét. Ez valamiféle bölcsész válasz volt híradástechnikai kérdésre?
Akinek FM rádió a prio. #1, az ne AUX madzagon vagy beépített antennával próbálkozzon, ha pl. beltérben, rossz vételi körülmények között akarja hallgatni, vagy hegyes-dombos vidéken pont a völgyben. Bár ez nem derült ki... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Samott #20228 üzenetére
"Ez gondolom valami rebrandelt kinai csoda ... " ← ez szinte biztos.
"A hordozhatosag es az FM radio a fo szempont ... " – nem tudom, hogy az FM rádióhoz miért ragaszkodsz (ha van net, akkor azon egyszerűbb és jobb ...), de én (!) előbb vennék egy külön FM-rádiót és kötném azt rá szükség esetén egy akármilyen aux-al rendelkező bt. hangszóróra (link1, link2 ← ez most igen erős ajánlat 45€-ért!!), mint, hogyezt aegy SAL hangszórót vegyek.
Sőt, ha nem a nagy hangerő kell, talán még ezen is elgondolkoznék. -
Samott
addikt
válasz
Aprósólyom #20229 üzenetére
Hordozhato FM radiot keresek, hogy ott szoljon ahol eppen vagyok. Ne kelljen konnektort keresni es elfogadhato hangminosege legyen.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Aprósólyom #20229 üzenetére
Üdv 1983-ban...
-
Samott
addikt
Sziasztok, olyan hangszorot keresek amiben van FM radio, keresgeltem es eddig ez a legjobb jeloltem abban arkategoriaban (20e korul) amit keresek: SAL BT 5000
Ez gondolom valami rebrandelt kinai csoda, de jokat irnak rola. Mielott megvennem, van esetleg valami jobb ajanlat, bevaltabb cucc? A hordozhatosag es az FM radio a fo szempont a kivalasztasnal. Koszi!
-
-
Zsootii
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy Sony Ult Field 1-et, kb 10 üzemóra van benne, viszont egy nyeremény játékon nyertem egy JBL Flip 7-et, a kérdésen az lenne melyik lenne a jobb választás hogy megtartsam?
A segítségeteket előre is köszönöm. -
válasz
Aprósólyom #20220 üzenetére
Nem csak nekem.
BB topicban elég sokan rámozdultak és el is fogyott a készlet.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Aprósólyom #20220 üzenetére
nem is vártam választ, csak egy ellenvélemény volt. illetve még az sem. nekem bevált, ennyi a story. ettől még bárki lehet vele elégedetlen, nincs azzal semmi gond.
-
Aprósólyom
addikt
Ja-ja, nekem szólt.
Vettem is a lapot, csak igazából nem tudok hozzá tenni érdemben, ezért nem reagáltam.
Ki kellene próbálnom egymás mellett őket, csak nem használok ilyen kicsiket.
Mármint volt/van ilyen fél kilós hangfalam is, de amivel megelégszem hangzásban, azt már nem nagyon lehet belegyömöszölni ~1kg-1,5kg alatti termékbe. Ezért már próbából/kíváncsiságból sem szerzek be ilyeneket. Na-de, tiszta sor, hogy kinek mi és mások az igények is.Bár, végül is ggeleven döntését megkönnyítette a jó ár. 7000 forintért a Xiaomi teljesen jó lesz a lurkóknak. Egy Go Essential után szinte "Hi-Fi" lesz nekik.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20217 üzenetére
Jó biznisz.
OFF: Amúgy milyen kókány cég ez a Xiaomi? Nézeget az oldalukat, aznap voltak monitor akciók is, de NULLA EU energia plecsni + NULLA használati utasítás egyetlen nyelven sem, amiből esetleg még ki lehetne nézni a képességeket.
EU-ban hivatalos gyári bolt, de közben képtelen teljesíteni a jogszabályi minimumot? Tuti egy darabig rá se nézek erre a márkára. -
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20212 üzenetére
erősen off: Fel kell venni őket videóra és megmutatni a milliós hifistáknak, hogy nem kell nagy pénz a zene élvezetéhez.
Jajjj, mennyire falra tudok mászni az audiofil, white fül meg high-end stb... fságoktól.
Az irónia, hogy pont ezek a tagok egyébként tényleg semmit nem konyítanak a zenéhez, csak a hóbortjukhoz. -
bwoay
nagyúr
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Aprósólyom #20211 üzenetére
Én nem voltam elájulva uboom L hallatán ment is a háztól. A Xiamiaú nekem jobban bejön egyenlőre marad is minimálisan tompának érzem de ez EQval orvosolva van. Viszont tényleg szebb teltebb mélye van legújabb BT szabványnak 5.4 nek hála videó nézés is tökéletes vele akár film akár podcast ellenben uboom 5.0 as BT verzióval szemben.
-
válasz
Aprósólyom #20211 üzenetére
Csak kb arra lenne használva, hogy könnyebben lehessen zenét magunkkal vinni, mint a Uboom X.
Pl azt az emeletre nem hozzák fel a gyerekek, ha táncolni akarnak a szobájukban, de egy kicsit azért simán vinnének. JBL Go Essential is bőven megtette erre, csak bedöglött. Nekik a hangkép teljesen mindegy, azt sem tudják, hogy létezik ilyen szó.
Telefonról hallgatottnál minden jobb, pedig ők azzal is elvannak.
Fizz nálam is kuka, pont amiatt nem vettem még meg. Ironikus, hogy pont a gyári oldalon nem vettem észre, hogy van, pedig több topicban is propagálom az oldalt.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20210 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=PKwZvpxs_m0&t=92s
Xiaominak teltebb a mélye, hiszen lentebb képes lemenni. Viszont elméletben a Uboom-nak a teljes spektruma kiegyenlítettebb. Plusz ott van, hogyha nagyon közelről hallgatod, akkor kapsz némi stereo teret a Uboom L-től. AUX-in is van, míg a Xiaominak nincs. Nekem pl erős előny az AUX-in, de ettől még nem vennék UBoom L-t, mert én a 2 utast preferálom. Kedvelt zenei stílustól is függ, hogy kinek melyik fekszik jobban.
Én pl. szeretek rappet is hallgatni, ami nagyon bénán hat határozott, erőteljes mély nélkül.
ui.: jajj ez a fizz, jó nagy kamu "webshop". OTP csak a mikro hitel terjesztésre hozhatta létre, mert amúgy maga a fizz semmit sem árul, csak a harmadik felet közvetíti. Kenjék a hajukra... szerintem. PLáne mert webshopnak reklámozzák, de rohadtul nem az, mert egyfaja market a beregisztrált kereskedőknek. -
válasz
Aprósólyom #20209 üzenetére
Hopp! Én tegnap fizzen futottam bele.
Este nézek pár tesztet, mert ezek jó áraknak tűnnek.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20208 üzenetére
Xiaomi Sound outdoor 12K + ingyenes szállítás. 8óra 30perc van hátra az akcióból.
https://www.mi.com/hu/product/xiaomi-sound-outdoor/buy/Ui.: Mindkettőnek más az előnye és a hátránya, úgyhogy nehéz azt mondani, hogy egyik jobb mint a másik, szerintem.
-
válasz
Aprósólyom #20198 üzenetére
Ezen nekem is megakadt a szemem, de 2000 a szállítás mellé. Uboom L viszont csak 47 USD. Táskába dobós hordozhatónak gondolom utóbbi jobb, nem?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Richard! #20201 üzenetére
szerintem ez a töltésvezérlő chip jelen eaetben nem az alaplapon van, hanem az akkumulátoron.
korábbi Charge-oknál tudtommal az is problémát okozott, hogy a töltés során az BMS balanszírozással nem foglalkozott, és a két Li-Polimer tasak közül az egyiket értelemszerűen túltöltötte, magyarán a használat során szépen (és nem is olyan lassan) kinyírta. ez a jelenség azt hiszem a 3-as Charge-nál még fennállt. -
Aprósólyom
addikt
válasz
venom8888 #20199 üzenetére
Egy Harman Kardon Go Play 2 javítást láttam, ahol az egyik chip lábát rövidre kellett zárni resethez új akku beépítése esetén: hiába cseréled ki a rossz akkut újra, az elektronika ezt nem tudja, amíg nem resetelődik. Simán el tudom képzelni, hogy hasonló lehet a JBL-nél is. Viszont ez csak egy feltételezés. Utána kell járni, hogyan cserélik a rossz akkut a Charge 4-ben.
-
-
venom8888
őstag
válasz
Acélfarkas #20200 üzenetére
Egy aliexpresszes megfelel.bele? Linmet ridnatok kuldeni,hogy nez ki?
-
Richard!
addikt
válasz
venom8888 #20199 üzenetére
Szia!
Egy hard reset-et próbálj meg. Aztán ha továbbra sem akarja az igazat, akkor lehet még a töltőportra, vagy magára a töltésvezérlő chip-re gyanakodni...
AI szerint:
Hibás töltőport:
Lehet, hogy a USB-C töltőport sérült, laza vagy elkoszolódott.
Vizsgáld meg a port belsejét egy zseblámpa segítségével, hátha látsz benne koszt vagy sérülést.
Ha poros, óvatosan, egy puha, száraz fogkefével vagy sűrített levegővel próbáld meg kitisztítani.
Töltőelektronika hiba (IC):
A hangszóró alaplapján lévő töltésvezérlő chip (IC) felelős az akkumulátor töltéséért és a töltőáram elosztásáért. Ha ez a chip meghibásodik, akkor a hangszóró nem fogja tölteni az akkumulátort, még akkor sem, ha az új.
Új hozzászólás Aktív témák
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest