Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
papeti01 #13547 üzenetére
Abból indulok ki, hogy itthon pl. egy Foxpost is külön kezeli a tételeket és nem biztos, hogy egy ekkora Amazon méretű világcég fog arra gondolni, hogy egybe csomagoljon adott címzettnek, hanem elküldhetik 2 nap eltéréssel is akár, külön áron... Vhogy a faq-ban se találni ilyenekre választ.
-
Aureal
őstag
A 7-8 euros szállítási költséget szerintetek per darab felszámítják Amazonék vagy ha több cuccot rendel egyszerre vki, azt egy csomagban intézik?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
samu2062 #13543 üzenetére
" ... nem feltétlen lesz reális ez az elvárásom. Főleg ilyen olcsón."
Azért szerintem nagyot fogsz nézni az "alsó polcos" JBL hangszórók után.
Egyébként csak azért írtam ezt az EQ dolgot, hogy tisztában légy a különbségekkel, és ha (!) ilyen igényed lenne, akkor amazt válaszd. Mint írtam mindkét hangszóró nagyon tuti#13542 Cyborg
" ... visszaigazolásban már uk.anker.com szerepel ... " - addig nincs gond, míg nem onnan adják fel. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Megvettem én is az 1Euros kupont a de.soundcore.com oldalon a Motion Boom plusra, de a visszaigazolásban már uk.anker.com szerepel, oda ment a pénz
...kíváncsi leszek, mi lesz belőle. Azt se tudom, mekkora méretei vannak, de vagy elviszi haver, vagy marad az enyém a Plus, ő meg viszi a Motion Boomomat helyette
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
samu2062 #13539 üzenetére
"Azt hittem EQ-n kell állítani valamit, hogy megfelelő legyen." - igen, lehet így is fogalmazni, de - és ez az én szubjektív véleményem - hogy be tudod olyanra állítani, amilyen neked (!) tetszik (és utána úgy fog szólni minden eszközön, mert nem szoftveres az EQ, hanem a készülék DSP-jébe tárolódik a beállítás)
Azért írtam, amit írtam, mert valaki nem szeret ilyennel vesződni, és/vagy nincs is rá igénye. Legyen egy ki-be kapcsolható loudness / bass-boost oszt' ennyi.
" ... ha lehet kiegyenlített legyen ... "
Ezek nem hifi cuccok (de még azokat is szokták hangolni)Általában mindegyiknek van egy kis "V" karaktere. Viszont van jobb és van rosszabb. A MaxSound Plus mindenképp kategória / ár bajnok ezen a téren.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
A Dockin Fine 2 100 euroért (új B ware) mennyire jó ajánlat?
Mi ennek a típusnak az alternatívája, illetve mit ajánlotok?Előre is köszönöm a segítséget!
-
samu2062
senior tag
válasz
<Adamsky> #13527 üzenetére
Bocsánat, akkor félreértettem.
Azt hittem EQ-n kell állítani valamit, hogy megfelelő legyen. Sosem használok EQ-t, inkább igyekszem olyan eszközöket beszerezni, hogy ne legyen rá szükség. Ezért írtam itt is, hogy ha lehet kiegyenlített legyen, vagy legalábbis egyik tartományból sem legyen benne túl sok, vagy kevés.
Köszönöm a linket, megpróbálom megrendelni, vagy megkérek valakit, aki jártas ebben. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13535 üzenetére
"Egyébként megkérdeztem mégegyszer a supportot, hogy biztos kiszállitják-e ide."
Meglepő. Legfőképp mert a német oldalon kifejezetten azt írják, hogy a kupon is csak Németországban érvényes. Vagy ezt úgy értik, hogy csak a de.soundcore-on (és kb. bárhová szállítanak?)? Csak, akkor miért nem teszik ki az eu.soundcore-ra (is)? Érthetetlen.
Mondjuk a "shipping policy"-ban Magyarország is szerepel, szóval jók a esélyeid. -
stabilcsavo
újonc
válasz
<Adamsky> #13533 üzenetére
Hát nem vagyok audiofil, csak ha veszek valamit (számomra) nagyobb árban szeretek jól utánanézni hogy mégis mi lenne a legjobb, és itt a bluetoothos hangszóróknál redditen is, itt is a Soundcore hangszórókat ajánlották sokan.
JBL charge 3-al tudnám összehasonlítani de szerintem jobban megérné egy profi véleményét, hasonlítását megvárni.
Egyébként megkérdeztem mégegyszer a supportot, hogy biztos kiszállitják-e ide. (Igen)
https://imgur.com/a/VWYatYz#13534 hcol7
Nem, csak az early bird kupont vettem meg, majd csak hétfőn (30-án) rendelhetem meg a hangszórót. -
hcol7
senior tag
válasz
stabilcsavo #13532 üzenetére
az egeszet fizetted ki?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13532 üzenetére
Akkor jó eséllyel te leszel az első akinek ilyen hangszórója lesz itthon (de a fórumban biztos)
Majd várjuk a review-t. Tényleg van / volt másik Soundcore hangszóród, amihez tudod mérni? Vagy mi egyéb cuccod van, amihez tudod majd esetleg hasonlítani? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo #13530 üzenetére
" ... vettem egy early bird kupont a nemet oldalon ... "
Nem kért német telefonszámot, és a magyar cím miatt se "nyünnyögött" a rendszer?
... ill. már fizettél is?
Mert, ha ez mind "done", akkor szerintem küldik a cuccost. -
stabilcsavo
újonc
válasz
<Adamsky> #13527 üzenetére
Én írtam nekik miután megvettem az US siteon a kupont, hogy amúgy honnan kéne rendeljem ide magyarba, és küldték a német oldalt, ezután írtam hogy US oldalon megvett kupon működni fog-e, írták hogy nem aztán kérés nélkül refundolták az 1 dollárt. Ezután vettem egy early bird kupont a nemet oldalon.
Szóval most nem értem, hogy mi lesz hétfőn, de szerintem kihozzák ide.Dear stabilcsavo,
Thanks for getting back to us.
If you're in Hungary, you will need to purchase the code and product via the link below, and the tax and shipping fee are included in the price.
https://de.soundcore.com/pages/motion-boom-plus-neuerscheinung
Let me know if you have other questions. -
soultrapp
senior tag
Nem járatom fullon,de ha buli van,akkor kell a kakaó.
Sajnos a szabadban eltud veszni a hang...Azért gondoltam,hogy még egy 110 sokat dobhat rajta..
Viszont,ha az árat nézem,akkor pl olcsóbban jönnék ki,ha eladnám a 110et és vennék egy 310et.
Ez itt a kérdéses,hogy jobban járnék-e valóban kettő 110el,mint egy 310el. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120 #13525 üzenetére
Tévedés jogát fenntartva, de szerintem az, ami a de.soundcore-on van, az "Germany only". A leírásban is ez van, ahol a kuponkedvezményről esik szó: "Der Gutschein gilt nur in Deutschland." Ja, meg ez: "Der exklusive Rabattcode wird am 30. Mai per E-Mail und per SMS versendet." Szóval lehet, hogy még egy német tel. szám is kell a vásárláshoz.
Az amazon.de-n én nem látom ...#13526 samu2062
" ... nem szeretek EQ-zgatni." - ezt úgy értettem, hogy gyárilag van benne, amit mobilos app-on keresztül tudsz állítani. A Tribit-hez nincs app, de az is szépen szól. Ott egy mély-kiemelés van zenehallgatásra, amit esetleg érdemes estére v. podcast hallgatáshoz kikapcsolni.
Innen egyébként pikk-pakk meg tudod rendelni (tokkal-vonóval: €53.77).
A név (Xsound Go 20 M) ne zavarjon meg. Ez a MaxSound Plus, csak évek óta nem képesek kijavítani ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
samu2062 #13523 üzenetére
Tribit MaxSound Plus vagy Soundcore Boost. Előbbit, ha kell line in, és nem szeretnél EQ-val vesződni (csak benyomni a "bass boost"-ot kiemelőt ha kell), utóbbit, ha van türelmed EQ-val vesződni és nem gond, ha nincs aux. Illetve, ami még döntő lehet, az épp aktuális ár.
#13519 carl18
"Egyenlőre csak US Only a start ... "
Van az máshol is. Már korábban írtam. Viszont egyelőre szerintem nincs "international shipping". Ha valaki nagyon nem bír magával, akkor talán németből megrendelheti. Itt a topic-ban már volt róla szó, hogy hogyan lehet német címre kérni a csomagot, ahonnan aztán továbbküldik Magyarországra. Én viszont várnék ... -
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Munkahelyi meg néha otthoni felhasználásra keresek valami alap modellt, ami már vállalható. Semmi extra nem kell.
Kiraknám magam elé az íróasztalra, vagy kicsit magasabbra, azt szólna munka közben. Ebből adódóan, mivel közel lenne hozzám, stereot szeretnék és inkább szebben szóljon, mint hangosan. A valamennyire kiegyenlített hangzást szeretem, ha ez játszik esetleg az olcsóbb kategóriában. Volt egy JBL Flip 5-öm, amit most tesómnak adtam, mert olyan ergyán szólt, hogy inkább faterom ezer éves Sokol-403-asát hallgattam volna. Szerencsére használtan, olcsón jutottam hozzá. Nem is értem mi kerül ezen 30+ ezerbe. Még az előtte lévő Samsung level box-om is jobb volt. Bocsánat, hogy elkalandoztam kicsit.
20 k-t szánnék rá, esetleg 30-at, ha nincs annyiért és lehet használt is. Ajánljatok valamit légyszíves.
Köszönöm. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
szab120 #13520 üzenetére
Szerettem volna egy Q30 fejhallgatót. Május 20-án rendeltem meg az eu-s boltjukból, akkor volt rá 20% kedvezmény és ingyenes szállítás.
Ma van 23-a és éjjel 01h-kor már Budapesten volt a termék. Lengyelország- Németország- Bp útvonalat bejárva. Szóval ha szállítanak valamit, az korrekten gyorsan tűnik. Amazon.de-ről ez árban is több lett volna, plusz ott van szállítási költség.
(mondjuk visszaéztem tegnap a vásárlási helyre ott már végetért a kedvezményes vásálás, a te linkeden pedig pont ugyanúgy adott a 20%. Ezek után kétlem hogy valaha is 79E lett volna kint
(tudom, te nem fejhallgatóról beszéltek- de ha ot tis így intézik majd akkor nem sok gond lesz az előre befizetésekkel)
-
szab120
tag
válasz
carl18 #13519 üzenetére
Mindenhol start van [link] itt a német oldal, az eu-s értékesítés is megindul ugyanúgy 30-án...
Az Anker nem hallgat, mert hozzászólásoknál is írja, hogy start lesz 30-án az EU-ban Amazonon és a német oldalon is. Más kérdés, hogy a mai világban minden technikai eszközből hiány van, lásd rajtolásnál s22+ -
carl18
addikt
válasz
Doky1988 #13516 üzenetére
Egyenlőre csak US Only a start, a hangszóró hívatalosan még el se rajtolt így fogalmunk sincs mikor. Valszeg Júniusba azért már lehet lesz raktáron, senki se tud semmit az anker is hallgat.
#13510Aureal
Nekem volt Motion Boom, az áráért tény remek hangszóró. De az Xtreme 2 ellen teljesítménybe még se nevezném egyoldalúan győztesnek. Azért mindenkinek legyen a termékekkel saját tapasztalata, és ha van és kellő érzékszerve akkor megtanulja a dolgokat helyén kezelni.#13508<Adamsky>
Az Earfun Go-t eladtam meg már nincs is forgalomba, ezért írtam annak már tárgytalan a beszerzése.
Az Earfun Uboom L ami idén biztosan startol, az talán már jól fög döngetni. -
Doky1988
senior tag
Az komoly.. 😁
És a Boom Plust hol tudom előrendelni? -
válasz
soultrapp #13513 üzenetére
Sztereó sokat dob az hangzáson és hangerőn,illetve a hangnyomáson (ergo hangosabb).
Nem próbáltam,de szerintem 2db 110 legalább olyan hangos (ha nem hangosabb) mint 1db 310,plusz a sztereó miatt jobb is az élmény.
Biztos szerethetnek a szomszédok ha fullon járatod a 110-et az udvaron,mert azért az sem egy halk Sokol rádió,2db-bal,vagy egy 310-zel meg “imába” foglalnák a neved… -
soultrapp
senior tag
Hello mindenki!!
Vettem nemrég egy jbl partybox 110et.
Főleg kint használom az udvaron.
Azon gondolkozom,hogy ebből vegyek még egyet vagy inkább adjam el és szerezzek be egy 310et??
Melyikkel járnék jobban??
Valaki próbálta már a 110et stereoban??
Kicsit keveslem a hangerőt kint.... -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
JBL Extreme 2 vagy Xtreme 3-at vegyek?
Nézegettem ezt a 2 bluetoothos hangszórót, nemtudok igazából dönteni.
Átlagos zenehallgatásra szobába, kinntre nyársalásra, stb..
Megéri az Xtreme 3? Vagy elég a 2 is? -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13505 üzenetére
Az Evolveo Armor 02-re gondoltam
Csak mivel a Groove-al van tapasztalatom, a két hangszóró meg elvileg ugyanaz....én is azt mondom valahogy a 400-500 grammos hangszórók azok amik már képesek nyújtani valami élvezhető hangminőséget.
Evolveo Armor 02 - 411g
Tronsmart Groove - 463 g
-
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13505 üzenetére
Kíváncsi lennék mennyivel tud többet egy Go2+ de sajnálom, hogy nem lehet párbakapcsolni ezeket.
Viszont most Go Essential néven full a 2-es formában lesz tán az Auchanban 9900-ért ilyen kis zsebhoki.
Mindenesetre ha nincs is értelmes sub ezeknél, pár éve nem is gondolhattuk, hogy kis méretből akár ilyesmi is szólhat, a serpenyő hangú laptophangszórók árnyékában. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13491 üzenetére
A JBL Go volt az első bluetooth hangszóró, akartam egy sajátot.
Amúgy 6000 volt szállítással, sokat nem vesztettem,ha megunnom tovább tudom adni.Csak így hogy a sajátom jobban körbe tudom járni,tesztelni.
Ma unokaöcsém régi sony SRS X11-es hangszórója ellen össze tudtam mérni. A Go 2 határozottan szebben és tisztában szólt, és anno az X11 ment 20-25E forintért is. Persze ők a telefon mellé kapták, de a 25E árcédula nyilván túlzás érte. A Sony hangja olyan dobozos volt, és zömök basszus. A Go 2 basszusa sokkal lágyabb volt és emészthetőbb.
Azért a saját méret/súly kategóriájában a Go 2 megállja a helyét.
De nyilván én is azt mondom valahogy a 400-500 grammos hangszórók azok amik már képesek nyújtani valami élvezhető hangminőséget.Bár tudtam mire számíthatok, arra mondjuk tőkéletes hogy egy telefon hangszóróját kiváltsa vele az ember. Bár a mélyre se igazán tud lemenni, 180Hz az alja a JBL szerint.
Arra viszont emlékszek az Earfun go ettől határozttan többet produkált. És annak akcióba 10 körül volt az ára szállításal, csak kicsit nagyobb és nehezebb is cserébe.
Amúgy az Earfunnak jön minden igaz hangszórója, Earfun Uboom L elméletileg most májusban startol. Ha a JBL Go 2-őt cserélnem kéne, talán erre érné meg. Úgy látszik valóban nagyobb méret és súlyba kell mennem, mert ennek számomra túl vékony a hangja sok-sok zenénél. Igazság szerint úgy volt építek magamnak egy kis bluetooth hangszórót, de aztán az építési költség majd annyiba lett volna mint ha veszek egy Go 2-őt.
Használtan jó áron megvehető.
kmarci25
Mondjuk ezen én is filóztam, ha egyszer a Dockin bemondja az unalmas akkor hogyan hol tudok ebbe majd ismét életet lehelni?
A piacon vettem egy ezer éves Boomboxot, panasonic 1979-es.
Durva hogy idén 43 éves és még mindig mindennap szól rajta a zene.
Apám ezen hallgat mindig zenét, szóval mondhatjuk ez egy örök életű darab.Tervezett elavulás ide vagy oda, ez 43 év után is hűen szolgál.
Én is azon gondolkoztam, hogy ezeknek ha gyártóknak ha más nem kéne egy közös szervízt üzzemeltetni, mert ez így nem mehet örökre.
Még mindig a vedd meg dobd el társadalmat éljük, ha valami nincs dívatba és müködik már sokkan kidobják mert van egy újabb.
Ha valami tönkre megy, lehet csak egy filléres kondenzátor adta meg magát. Sokan már úgy állnak hozzá tönkre ment, javíthatatlan és lehet kidobni, vagy eldobozolni mert nincs ember aki csinálja.
Ha meg van is szervíz aki bele kell az már majd az új termék árába is belekerülhetne.
#13504francz'70
Sajnos valahogy Tronsmartot nem akarok, azt nem veszi be a gyomrom. Túl sok termékük járt a kezem között, egyiknek se jött be a hangzása. Egyiknek se volt jól hangolva, Evolveo inkább talán azt vennék. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13486 üzenetére
Na, akkor jöhet a kis evolveo
Ha a groove-ból indulok ki, (ami valszeg ugyanaz) megeszi reggelire az összes jbl go-t, sőt a sony srs xb-10 et is, az xb-13 as is csak annyival volt jobb, hogy alacsony hangerőnél több basszust adott, de nagyobb hangerőnél fordult a kocka, nem beszélve, hogy a groove/evolveo sokkal tisztábban szólt, az akusztikus hangok csak úgy parádéznak, elektronikus muzsikát meg kimondottan élvezet vele hallgatni (persze a méretéhez képest
)
Tény, hogy a kis evolveo/groove nem olyan kompakt mint a jbl go, bár egy munkásgatya zsebébe ez is befér
cserébe sokkal élvezhetőbben szól.
Nyilván az Evolveo mérlegére billen az akku idő és az SD kártya lejátszás, és lehet basszusból is több van,de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos szebben szól mint egy JBL.
....pedig abban biztos lehetsz, hogy szebben szól mint egy go, ha az evolveo ugyanaz mint a groove, akkor tuti..
-
Jarod1
veterán
válasz
carl18 #13486 üzenetére
Most cseréltem akksit a Jbl flip4 ben bár saját márkás, de egy kalap kaki.1-2 órát bírt, töltés közben néha
azt jelezte hogy nincs töltés.
fel volt púposodva benne az akksi és amint próbáltam kihúzni kábelével az a kezembe is maradt.bár a flip 6 elérhető lenne 54euróért az nem nyerő, nincs jack csati, nincs mikrofon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest